46641
-
#33267 Hát akkor pedig vagy chipset, hálókártya vagy ilyesmi univerzálisabb driver hiba lehet. -
MeTaL #33266 Nem rossz ötlet srácok, de ez hosszabb távon se túl jó megoldás több gép feltelepítése esetén, de szerintem kipróbáljuk, hogy úgy mit produkál.
A másik fele, hogy igen-igen, de mi van a többi géppel, ami ugyanúgy lett telepítve, de azokból megfelelően ki lehet jelentkezni stb. ? -
#33265 Csinálj tiszta telepítést, nem imageből és nézd meg úgy. -
#33264 Próbáld leválasztani a problémás gépeket majd egyenként tesztelni. Az is lehet valamelyik háttér tárolót nem tudja leválasztani kikapcsolásnál. (nincsenek hálózatban gépeim ezért más ötletem nincs) -
MeTaL #33263 De igen. Hálózatra vannak kötve ezek a gépek, rajta hálózati meghajtók vannak csatlakoztatva.., nem minden gépen csinálja, csak pár gépnél jelent meg eddig a jelenség. Ez is elég érdekes. -
#33262 Ez elég érdekes ha a többi gépen is ezt produkálja. Nincs valami közös a gépeken? program vagy háttér tároló,usb,közös hálózat,megosztás stb? -
MeTaL #33261 Egy imageről fájlról lettek feltelepítve. -
#33260 Ugyanaz volt a telepítő lemez az összes gépnél? -
MeTaL #33259 Problem:
Kilépve a gépből (ujrainditással, vagy Kikapcsolással) a gép VÉGTELEN IDEIG A ’Kijelentkezés’ fázisban marad, nem kapcsol le, nem indul újra.
Ezt produkálja több gépnél is. Nem tudjátok mi lehet a gond? Hardverhibában ne gyanakodjatok, driverbe se nagyon... Notebooknál is csinálja, pcnél is. Ötlet? Köszi -
#33258 Vagy ez -
n laca #33257 mikrofon portba -
n laca #33256 yack dugo
-
#33255 Mi köze a hangkártyának a cod2 multi-jához? -
38tibi38 #33254 A hangkártya drivert hogy kell lecserélni? Mert nekem a cod2 höz kéne mert nem indul a multi :( -
balcsi70 #33253 Köszöntem,otthon akkor meg is nézem.
Üdv. -
tabek #33252 Sziasztok.
Segítene valaki nem tudom altatni a win 7-et Annyit sejtek hogy a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek-nél kell valamit csinálni, illetve ott csináltam is miden féle beállítást de nem akar aludni a büdös kölke. Mert ha megpróbálom akkor bejön a felhasználó váltó képernyő (csak egy felhasználó van)ami zárolva van,jelszó után vissza lép a Windows -ba.
-
#33251 Igen, ez egy jó megoldás lenne, de sajnos a rögzített ikonok is összemennek :) -
#33250 Csak Enterprise és Ultimate változatok nyelve változtatható, legálisan. -
ssx22 #33249 Ebayről akarok rendelni HP laptopot, gondolom azon angol W7 van, de a Windows Update-tel lehet magyarítani? Így nem veszik el a licenc? -
#33248 Be lehet kapcsolni ha a vga támogatja az aero-t. Először is az élményindex le van futtatva, majd az asztalon jobb gomb személyre szabás/ablak színes, majd a megjelenő ablakban átlátszóság engedélyezése. -
balcsi70 #33247 Sziasztok. Ha nincs Aero támogatása a laptopnak akkor azt nem is lehet pótolni sehogy se ugye? (ehhez nagyon hülye vagyok,úgyhogy lehet hogy a kérdés is az volt) köszi a választ. -
#33246 Kis ikonok használata: -
#33245 Ha a tálcát kicsire veszed akkor csak az óra látszik. -
#33244 Tudtommal nem, csak órával együtt kapcsolható ki/be. -
#33243 A tálcán (a jobb alsó sarokban) el lehet valahogyan tüntetni a dátum kijelzést az idő alól? -
#33242 Win 7 telepítő lemezt bootalva indítsd el,ott a memória tesztet futtasd le.Lehetséges memória hiba is vagy valamelyik driver rossz. -
#33241 router-t eléred? admin oldala, ping? hálókábel ki, és visszadugása? -
raptor22 #33240 Hopp a kép lemaradt! Sorry
http://www.kephost.com/view3.php?filename=auos9h3pex4uik68vv18.jpg -
raptor22 #33239 Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Bár nem igazán win7es probléma de hátha vki tud megoldással szolgálni nekem. 2 napja nem megy az internet a gépen. És nem tudok rájönni, hogy mi a gond. Az ilyenkor szokásos dolgokat mint a router kihúzása stb megvolt, de így is se kép se hang. Val színű h a géppen lesz a bibi, mert ugyanazon a hálózaton másik gép is van de azon ok a net.
A beépített hibakereső azt írja ki, hogy csatlakoztassam a net kábelt, a hálókártyát észleli a gép és az jól működik, szal... msn-en pedig a képen látható dolgot írja ki. Ha ven vkinek ötlete, hogy mi a gond kérem segítsen! Köszönöm szépen!!!
-
balazs130 #33238 120410-20997-01.dmp 2010.12.04. 22:45:31
MEMORY_MANAGEMENT 0x0000001a 0x00041790 0xc08020f2 0x0000ffff 0x00000000 ntkrnlpa.exe ntkrnlpa.exe+b9b2d NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7600.16539 (win7_gdr.100226-1909) 32-bit C:\Windows\Minidump\120410-20997-01.dmp 2 15 7600
Ezt írja a bluescreen view.
Remélem tudtok segíteni... Köszönöm!
-
#33237 Nekem még nem omlott össze -
#33236 Persze csak magával rántja a böngészőt mikor lehal a flash. Lényegében külön processben futnak a pluginek (nem az addonok!) -
#33235 Nem tudom :)
Rengeteg ramot zabál, letiltható és ettől ugyan úgy működik a FF.
Más nem nagyon érdekel -
#33234 Az konkrétan mi is? -
1adrenn1 #33233 Köszi Bon.
Ennyire egyszerű???
Köszi -
#33232 Le lehet tiltani a plugin-container-t. -
#33231 Köszönöm szépen a segítségedet!
Most újraraktam, meglátjuk....
¢.¢ -
#33230 Előfordulhat,hogy valamiért sérül a flash vagy összeomlik...esetleg ütközik valami futó alkalmazással, nekem XP alatt volt hasonló de a a flash újra telepítése megoldotta problémát. -
Thomas2121 #33229 köszi a helpet,sikerült!! Ott volt a hiba,h minden összedugtam, és vártam a csodát,restart kellett és akkor monitort és tv-t is felismerte!! és akkor már csak választani kellett és kész!!most még az van hátra,h csak a tv-n ill csak a monitoron legyen a kép, mert még mindkettőn vagy egyszerre:),de ez már csak apróság!!köszönöm még-egyszer a segítséged -
#33228 Nálam simán kipipálható a Tv készülék, magától felismeri, hogy Panasonic TV. De próbáld ki a Windows saját programjával az állítást: jobb gomb az asztalon és képernyőfelbontás. De még a Win gomb+P funkció is szóba jöhet.
Az bitos, hogy én semmit se állítottam sehol, csak bekapcsolom az Nvidia driver-ban a tv-m-et és már megy is.