46641
-
#33667 Nincs semmilyen másik kijelnző csatlakoztatva! -
#33666 Nincs még egy kijelző csatlakoztatva a gépre? Ha igen akkor a másik kijelzőn vannak a kezelő szervek. -
#33665 Ha jól értem a kontraszos-nál átvált a klaszikus kinézetre, ha igen akkor minden rendben van. Más klasszikus kinézet mint pl. az XP-hez hasonló már nincs megszünt. -
#33664 Hello!
A következő lenne problémám. A rendszer indulásnál a bejelentkező képernyú után csak egy feketeség van. Ha néha bejön az asztal akkor egy idő után eltünnek az ikonok és a tálca is csak a háttérkép marad meg. Semmire nem reagál a gép csak a ctrl-alt-del-re? Csökkentett módban elindul a rendszer. Mi lehet a baj? Nem igazán szeretném újratelepíteni a rendszert, mert nem tudom azokat a jelszavakat amiket az opera tárol, és az outlook-ban is van egy csomó levél amire szükségem lenne. -
#33663 Bocsánat,hogy,írok,és,bocsánat,hogy,élek,nekem,akkor,nincs,jogom
erre,a,forumra,írni,bocsánat,de,csak,a,kontraszttos,témáknálvált -
#33662 Baj van a fejedben ha a win kinézete a legnagyobb gondod.... -
#33661 Bmeg, nekem fizikai fájdalmat okoz ennek az olvasása. Nincs kedved eltakarodni? -
exodus2 #33660 Alap windowsban lévő témával próbálkozol, vagy netről leszedett másikkal? Mert ha utóbbi akkor patchelni kell a win-t. -
#33659 Egyszerű és kontrasztos témánál is? -
MeTaL #33658 felvettük group policyba az fájlformátumot meg az exe-t és megy.. amúgy amit mondtál azzal se ment. -
#33657 Bocsi,hogy,nincs,spacem,deez,egy,régi,billentyűzet,és,letört,a,kis,pöcök
,ami,tartotta,ésezértelveszett,de,a,problémám,az,hogy,alapbol,a,windows
egyszerű,van,és,ha,a,témára,katintok,akkor,csak,a,háttér
változik,meg,az,asztal,meg,maz,abvlak,stilusa,nem,amugy,bocsánatot,kérek,a,kérdésemért,ha,valamivel,megbántottam,, -
#33656 Válaszom a problémájára.
- Olyan nincs, hogy nincs spaced, ha nem mükődik akkor tessék kicserélni vagy kicseréltetni a billenytűzetett.
- Simán rakattintasz a Klaszikus Windows témára és átvált a gép. -
#33655 qqqqq257 #33655-ös hozzászolását töröltem, mert szétnyomta a topic-ot, de itt van a pontos szövege"
"Hello,van,egy,olyan,problémám,bocsi,de,nincs,spacem,hogy,ugy,rakam,fel,
egy,gépre,a,windows7et,hogy,a,témája,a,klasszikus,windows,és,szeretném,
átállítani,a,normálisra,de,ha,rámegyek,a,témára,akkor,csak,a,háttérkép,
változik,nem,tudtok,segíteni,nagyon,megköszönném,," -
#33654 #33652 -
MeTaL #33653 amint kilépek a rendszergazdai fiókkal és kipróbálom az övével, nem jó. viszont ha belépek rendszergazdával vissza, akkor rendszergazdaival jó. -
#33652 Akkor paraszt megoldásként tedd rendszergazdára a fiókot állítsd be a társítást indítsd újra és rakd vissza korlátozottnak. -
MeTaL #33651 úgysejó már próbáltam -
#33650 Lépjél be rendszergazdaként társítsd a fájlt és kész. -
MeTaL #33649 igazából nem mondtam el a teljes verziót...
nos arról lenne szó, hogy egy fájlt szeretnék társítani egy programhoz korlátozott felhasználói profillal. nos beállítom ahogy kell, csak az a bökkenő, hogy kijelentkezés után megszűnik a beállítás, újra társítani kell a fájlt a programhoz. minden kijelentkezés után úgymond elévül a beállítás. rendszergazdai módban viszont megy. ezért jutott eszembe az, hogy a programot futtatni kell rendszergazdai módban és már megy is, de nem. valszeg vmi registry bejegyzésben van ez a társítási dolog. esetleg valami ötlet? -
MeTaL #33648 Nem jó gyerekek, nem jó. kipróbáltam... Sőt azt is próbáltam hogy felvettem localadminba a usert és úgy társítottam a cuccost, és utána meg kivettem a local adminból, és úgy se megy. -
#33647 Tessék: link -
MeTaL #33646 Kérdés:
Adott egy sima felhasználó korlátozott jogosultsággal. Szeretnék egy programot rendszergazdaként futtatni, úgy, hogy a usernek csak el kelljen inditania az ikont, és az rendszergazdaként fusson. Remélem érthető volt a mondanivaló. ( csak az a bizonyos program fusson rendszergazdaként )
Erre van valami megoldás? -
MeTaL #33645 Vezetékes. Nincs köztük wireless. -
#33644 Vezetékes vagy vezeték nélküli gépek a problémásak? -
MeTaL #33643 senki többet "harmaccor"? -
majonur #33642 oke, koszi -
MeTaL #33641 http://support.microsoft.com/kb/947215/hu
A Felhasználói profil szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.
( ezt írta ki csak nem ezzel a szöveggel, de vmi nagyon hasonlót írt ki. rákerestem és ugyanezt a linket dobta ki ) -
MeTaL #33640 Pfú, így most meg nem mondom neked, de rákerestem akkor és nem találtam semmit. -
#33639 Eseménynapló mit ír? -
MeTaL #33638 A #33614 hsz-re is vessen valaki egy kis pillantást, köszi! :)))))) -
#33637 Nincs, az Enterprise teljesen önálló telepítő készlet. -
Bmx01 #33636 az enterprise változatban benne van a professional is ? -
#33635 Lehet, nem szabad kikapcsolni, mert lehetnek olyan programok amik igényik a Virtuális memória meglététt, be kell állítnai valami fix értékere. Nálam 2gb van beállítva. -
majonur #33634 Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy most van a gepben 6 giga ram, es ennek ellenere meg mindig hasznalja a virtualis memoriat. most kikapcsoltam a lapozafajlt az osszes meghajton (nullara allitottam az egyeni meretet)
szerintetek ennek lehet valami hatranya? -
#33633 Nálam már volt olyan gép amin 2-3000 érvénytelen registry kulcs volt, azért azokat talán nem ártott törölni. -
#33632 Kisebb adathalmazt könnyebb és gyorsabb kezelni. -
Ironman2 #33631 Nekem látványosan felgyorsult tőle a rendszer.Mindegy,én nem vitatkozom veled -
#33630 A nem használt registry kulcsok törlésétől semmi nem lesz gyorsabb, a többit meg kitörlöm kézzel azt kész. -
Ironman2 #33629 Köszi! -
Ironman2 #33628 Nem csak azt üríti.Pucolja a registryt is