46641
-
#33747 Vga:Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family
-
#33746 Az nem számít, hogy a Rendszer mit mutat, mert foglalhat le a vga számára a fizikai memóriából is memória területett. Milyen vga-d van? Amúgy meg lehet az isa gond, hogy pl. hiába van meg a 128mb memóriád, de a vga magjának technológiája tudása nem teljesíti a futtatáshoz szükéges feltételeket pl. pixel shader 2.0 -
#33745 Na ezt most nem értem, mit nem lát a Total Commander? Én a törléssel azt javasoltam, hogy magát a dvd írót kell eltávolítani az Eszközkezelőben és majd újrarakja magától a rendszer. -
Kakaduduka #33744 Sikerült megtalálnom, érdekes hogy ezeket a total commander nem látja, de nem lehet törölni. -
#33743 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Bocsánatot kérek, hogy most zavarlak titeket, de van egy sürgős problémám, hogy a rendszerem 256mbos videokártyát mutat, mégis ha egy olyan programot futtatok rajta, amihez 128mb videokártya kell, akkor meg azt írja ki, hogyí nekem nincs még ennyi sem.
Mi lehet a probléma? Tudtok segíteni? -
Kakaduduka #33742 Igazából hülye voltam, mert nem néztem meg elsőre, de nincs ott, érdekes, mivel frissítéskor meg azt mondja hogy naprakész.... -
#33741 Töröld az illesztőprogramot, majd újrarakja magától. -
#33740 BUÉK! -
Kakaduduka #33739 Sziasztok!
Elnézést hogy nem kívánok boldog új évet, én abban a megtiszteltetésben részesülhettem, hogy az amúgy is szar szilveszteremet teljesen a mélybe döngölte a még 1 éves sem múlt gépem, azzal hogy a win 7 nem látja a DVD írót. Ez ilyen egyik percbe megy, aztán nem kategóriás hiba. Egészen pontosan látja, csak nem tudja betölteni az illetsztőprogramot mert hiányzik vagy sérült. Mi lehet a gond? -
#33738 Próbáld meg ezt talán talál még valamit :EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition link 1 torr:link 2 ! -
#33737 Hello!
Tegnap formáztam a gépet. Olyan programot tudnátok ajánlani amivel egy két törölt zenét és dokumentumot vissza tudnék állítani? -
#33736 -
#33735 Most próbáltam lemezképet lehet menteni simán pendrive -ra is. Start menübe beírod biztonsági mentés és behozza. -
#33734 A drivewrt kellett felrakni amitaate mondott,ugyhogy köszönöm -
#33733 Mi volt a megoldás ? Vga driver vagy más ? -
#33732 Csak DVD-re vagy merevlemezre tudsz menteni.Vagy ezzel a megoldással adatot menteni pendrive-ra is : pendrive backup -
#33731 Na ez jó hír. -
#33730 Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet visszaállítási pontot létrehozni egy pendrive-ra? -
#33729 Köszönöm a segítségeteket, most már tökéletesen megy!! -
#33728 Elvileg lennie kell egy ilyennek a Dell notebbok típus választás után: Scan Your System For Updates vagy hasonló nevű, megkeresi mi kell neked és felajánlja a telepítését. -
#33727 huha és honnan tudom hogy melyik alaplapi driver hiányzik?
felraktam, de a képernyőfelbontásból ugyanúgy csak 2 van? -
#33726 Ha jó képernyőfelbontást tudnod kell ki választani. -
#33725 Ati catalyst kell elindítanod.De ha nem jelenik meg a programok között vagy az óra mellett akkor valami alaplapi driver hiányozhat. -
#33724 Ha felrakod és jó akkor ki kell tudnod választani a képernyőnek megfelelő felbontás, na meg kapásból átlátszó lesz minden. -
#33723 Pl: Touch pad driver is kell hozzá külön...akkor működik a görgetés és a nagyítás. Dell oldalán keres rá típus szám után a driverekre.Dell driver Home -
#33722 és ezt felrakom, akko4r minek kell történnie mert nekem semmit nem csinált még grafikai beállítások sem jelentek meg, de a leírásnálezvolt leírva, hogy ATI radeon m4250 5120mb? -
#33721 Ja két liket írtál, bocs :D -
#33720 m4250 nincs csak HD 4xxx a második link amit beszúrtam.Driver link telepítettem már Dell-t és simán felment minden. -
#33719 Mobility series hd4xxx. -
#33718 Dell inspiron most raktam fel rá a 7et -
#33717 az amd.comon nem találom a típust:m4250
-
#33716 most indítottam újra, d akkr sem ment, mit tehetek? -
#33715 Ezek profilok, legalább hülyeséget ne linkelj már.
qqqqq257: ati.amd.com Kiválasztod a kártyád és kész. -
#33714 Alaplapi driverek fent vannak? Milyen gép ? -
#33713 Gép újraindítás után sem ?
-
#33712 installáltam, de nincs semmi -
#33711 Köszönöm hogy segítettél.. -
#33710 ATI Radeon HD 4650 Catalyst™ Application Profiles driver v.10.12 neked ez kell. >link Driver link 2 -
#33709 és itt hol tudom letölteni az ati radeon m4250 video drivert? -
#33708 Ha 16mb-os vga-t lát akkor nincs feltelepítve a videó kártya driver. Irány a www.amd.com oldal és lehet letölteni a hozzá való driver-t.