46641
-
#33867 Nekem dátum szerint csak napi sima, nem halmozott nézetet csinál.Havi nézetett nem... -
#33866 De működik RTM-ben, direkt kipróbáltam most, képekre és Dokumentumokra is be tudtam állítani a dátum szerinti rendezést is. -
#33865 Intéző >Dokumentumok -
#33864 Ja, pont az van oda írva, hogy az RTM-ben nem műxik. Amúgy hol lehet aktiváni azt, ahova van neked írva, hogy Dokumentumok könyvtár? -
itt nem tudom a hónap nézetet kiválasztani :( -
#33862 A dokumentumokat már sikerült, de a képeket nem tudom hónap bontásban halmozni. Illetve az alább be linkelt( #33859 hsz) képen látható módon sehogy sem ! -
#33861 Kis segítség. -
#33860 A közelmúltban módosítva, a kereső és indexelés helyre állítása megoldotta a problémát, de a képeket még mindig nem tudom halmozni :-( -
#33859 Sziasztok! Lenne 2 problémám amit csak most vettem észre a mappa rendezés közben egy ideje nem tudom halmozni a dokumentumokat és a képeket.
a másik: az intézőben a közelmúltban módosítva kereső sem működik.
Én a tune up 2011 program telepítése körüli időszakra teszem a hiba megjelenítését, de nem akarom még eltávolítani hátha más okozza. Valakinek ötlete?
Erről lenne szó:
-
#33858 Nem, 7. Gondoltam, hogy jól fut, azért is írtam, hogy igazad van. Én a 7-eshez járó MM-ről beszélek. Nem tudom mi a különbség, gondolom elenyésző, lényegen nem változtat. -
#33857 nekem win7 x64 van. nekem tökéletessen megy.
az hogy valamihez odairják hogy vista, attól még futhat win7-en is.
vagy mid van xp? -
#33856 Igen, igazad van. De ez a Vistás verzió. -
#33855 márpedig létezik. már az xp óta.
Itt akár még le is tölthetitek!
-
#33854 Ja nem live, bocs :D -
#33853 Miért ne lenne? Ott van az essentialsben. -
#33852 Nincs nem live movie maker Win7-hez, legalábbis nem tudok róla. -
#33851 Legalább is a netbooknak biztos ellenfele, de ha komolyabb programokat is lehet majd rajta futtatni akkor biztos befutó. -
#33850 Kicsit off: lehet erős konkurense lesz a laptopokba és tabletekbe szerelt Windowsoknak az Andoidos Oprendszerek.
-
#33849 Bon-nak igaza van ahoz hogy a Windows az általa fejlesztett oprendszerben a szoftverüket a felhasználó biztonsággal tudja használni, naná hogy a védelmet elsősorba helyezik.
húzd ki a kábelt, illetve ne Live Movie Maker-t használj, amiben a LIVE szó az online kapcsolatra utal.
Hanem a sima Movie Maker-t, nekem ott pl nem frissítget.... -
#33848 Én ezt értem, és szokok is frissíteni, de hagy döntsem el én, mikor és mit. Mindegy, hiba elhárítva. Ha más is felrakná a Live csomagot, számítson rá. -
#33847 Ő meg okkal erőlteti a frissítést, mert sok biztonsági rés tömhető be így a Windows-ba. -
#33846 MS beveheti a brét. Tegnap felraktam a Live movie makert, és az a szar elállította a frissítéseket. Ma kapcsolom be a gépet, és nézem mi a szar használja ki a teljes sávszélt, hát persze, hogy a MS update. Mobilnettel rohadt vicces... Hogy a f@szba veszi a bátorságot az MS átállítani a Win beállításait? Meg se fordul a fejükben, hogy okkal volt úgy? -
#33845 Használd a legújabb bétát, nincs ilyen probléma vele, legalábbis radeonon. usite.hu-ról tudod lehúzni, meg van valami orosz oldala asszem de azt sosem látogatom :D -
#33844 Szerintem ez nem a lejátszó hibája, miért nem zárod be mielőtt a monitort vissza állítod elsődlegesre...? vagy clonozd a kijelzőt és a monitorodon bezárod. -
barmi #33843 Kipróbáltam a Media Player Classic Home Cinema cuccot de sajnos van vele egy kis probléma. Az asztalomat kiterjesztem a tv-re és áthúzom a videót a kiterjesztett desktop-ra eddig még rendben is van a dolog de amikor a kiterjesztett asztalról vissza akarom húzni a mozit az elsődleges kijelzőre (monitor) akkor teljesen lefagy a lejátszó (se előre, se hátra) csak nagy nehézségek árán tudom kilőni szegényt ezek után kényszerített bezárással ... wtf? -
#33842 Media Player Classic Home Cinema -
#33841 a hivatalos mirillis oldal.....
Splash PRO - the ultimate HD player!
Splash PRO -
#33840 Splash PRO lejátszó nagyon szépen viszi az MKV-s videókat. -
barmi #33839 téháiksz ! ; ) -
BIZ0906 #33838 Én már évek óta használom filmekhez zenéhez hdhez nagyon fasza kis progi és a gpu-t is használja így csökkentve a proc terhelést h264 codekes filmeknél össze omlani 1szer vagy 2szer ha előfordult 1 év alatt kb. Ajánlom! Innen le is szedheted. -
barmi #33837 Köszi a válaszokat!
A media player classic -ról mi a véleményetek ?
(Sokan azt ajánlják fullhd filmekhez de nem tudom az okát hogy miért :) -
#33836 Akkor nem keresgélem, én kb 1 hónapja próbáltam, de fagyot rendesen a göngésző tölle. -
#33835 Hát én a múlt héten próbálkoztam,és maradt a 32 bites böngésző használata. Valószinű még nincs új flash. -
#33834 Na úgy néz ki béna vagyok, mert most nem találom a letöltési linket, pedig egyszer már megvolt, de akkor még nagyon instabil volt a 64bit-es változata. -
#33833 VLC Player >letöltés VLC input video features -
#33832 Én PowerDVD 10-es váltoaztával és KMPlayer-el szoktam lejátszani. -
#33831 Vezérlőpult\Automatikus lejátszás -
#33830 Van új 64bit-es flash player? Na akkor fel is rakom. -
#33829 Ne várj, még nincs kitüzőtt megjelenési dátum. -
barmi #33828 Sziasztok!
Egy jófajta MKV lejátszót tudnátok nekem ajánlani?
(jelenleg BSPlayer PRO-t használok)