Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati esetében az Ati Tray Tools-al tudsz "mikor hány százalék" szabályt létrehozni. NV-nél nem tudom.
Én RBE (Radeon Bios Editor) + WinFlash-el átkonfiguráltam a VGA BIOS-ban.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Én a hosts fájl helyett inkább peerguardiant, ajánlanék. Persze ha értelmesen böngészel, egyikre sincs szükség.
[merlinw.org]
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
fuck mmo's..i.,
Most meginnt beraktam alvóba, visszajöttem, mostmeg kifagyott....mindig is baj volt ezzel az alvó móddal nálam, nem tudom miért...pedig az az energia bigyó is S3ra van téve.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Illetve szoftveres HAL Layer probléma is lehet, ezen segíthet egy registry szerelés, esetleg újratelepítés. Viszont a HAL problémát is többnyire hardverprobléma okozza.
[merlinw.org]
Egyébként gugliztam 😊
link
A cikk szerint többnyire túlmelegedés okozza. Saját véleményem: Sleep-et felejtsd el. Fõleg nyáron.
[merlinw.org]
Nem haszáltam a gépet, úgyhogy alvó állapotba raktam. Amikor visszanyomtam, ezt a hibaüzit kaptam: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ötlet?
Nekem elsõ sorban ez volt az elsõ gondolatom. Köszi!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az UAC nálam meg alulról a második opción van, így már kevesebbet kérdez.
Mert ha pl ettõl függhet pár programom mûködése, futtatási teljesítménye, akkor besz@rok. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A RemoteFX a Windows Server 2008 R2 felhasználóknak nyújt segítséget, a távoli asztalon futtatott 3D-s és nagy felbontású videó lejátszó alkalmazások futtatásához.
A HyperV frissítése a szerver változat "Direct Memory" szolgáltatását érinti. A Direct Memory képes dinamikusan kezelni a virtuális alkalmazások/gépek memóriáját, átcsoportosítva oda, ahol épp nagyobb igény van rá.
Eredeti cikk-Link
Egy új Win7-es gépre telepítettem egy régebbi még BDE és Dbf fileokat használó alkalmazást (Win32 nem DOS) ami XP alatt tökéletesen mûködött. Rendszergazdaként telepítettem, elvileg a használt mappáknak is megadtam minden jogot és a BDE-t is sikerült beállítani, de amikor a program indexeket akar létrehozni, akkor bizonyos fileoknál nem sikerül. Mit kéne még beállítanom? Azt sem értem, ha rendszergazda vagyok és úgy is telepítettem, akkor miért kell még sz*rakodnom a mappák jogosultságaival is??? Kapcsoljam ki az UAC-ot?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Abban azért megegyezhetünk, hogy user error... <#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused><#papakacsint>#papakacsint>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Milyen VGA kártya, mennyi eszköz van a gépben és mekkora a táp?
( mondjuk nem biztos, hogy ezt itt kel megtárgyalni )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyszer fenn, Egyszer lent.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miota feltelepitettem a win 7 profesionalt azota egyre tõbszõr jelenkezik az a probléma hogy ujra inditáskor ujra inditt de nem bootol be csak csipog.
na de ma már a power gombra is ezt csinálta csak egy kicsit lassaban és ezt irta ki:"you have not connected the power cable to your video card.
please refer to settings started guide for proper hadware installation".
A video karinak nem lehet gondja mert most lett kicserélve mikor telepietem a sevent. Akkor mi lehet a gond?
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Megint a segítségeteket szeretném kérni.
Ha megnyitok egy mappát akkor az alapértelmezett nézet a Részletek.Ha átállítom mondjuk Nagy ikonok-ra akkor onnantól fogva ha megnyitom azt a mappát akkor ez utóbbi szerint fogja megnyitni de ha egy másik mappát nyitok meg az megint az alap, Részletek szerinti nézettel nyílik meg.
Az volna a kérdésem, hogy nem lehet átállítani valahol ( akár a regben ), hogy az alapértelmezett nézet minden mappában mondjuk a Közepes ikonok legyen?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem hihetetlen gagyi, inkább hihetetlen béna vagy 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Mi az h nem lehetek a saját gépem rendszergazdája?Nem tudok a C:-ra menteni,mert nem jelenik meg csak a rendszergazdának,az Xfirerõl vki által átküldött adatnak nem ad kiterjesztást...Nem tudom átnevezni a kiterjesztést,és most meg a játékokkal is szarakszik..Nem is azért mert piszkáltam,MAGÁTÓL!!!!!
Elinditom a Cod4et és MÁR a menü 5!!!!! FPs-sel megy.mondom mi a f*sz?Pár órája még semmi baja sem volt...Aztán elinditom rendszergazda módban,úgytökéletes..EZT HOGY?Mi az h már csak igy megy?
Aztán a Starcraft2-t is simán bal kattintással inditom és nézem,h miért tölti ilyen sokáig a menüt..Aztán az is akad...Mondom lesz*phatsz..És az is csak rendszegazda módban hajlandó rendesen futni....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
a valaszt tovabbra is varom.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Nekem még az összes windows verzióban mindig az eredeti vált be jobban.
/tudom nem ez volt a kérdés - de ez a válasz/
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0