Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Szólni fog a Windows, ha szükséges vagy probléma van az aktiválással.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

sunlight
A rendszernél megnézed mit ír ha azt írja "A Windows aktiválva van" akkor jó

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

elitehun
Nem tölti be a képet ^^
sunlight
Ha hitelesítetted és hiteles akkor nem kell semmit csinálni ez ott van akkor oké

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

elitehun
Amúgy ha az nfo-ban volt egy serial amit beírtam és elfogadta ezt a serialt akkor már nem kell vele csináljak semmit?
sunlight
A biosban kell állítani vagy F12

elitehun
már megvan
bon
F8 vagy F12, de gyártonként eltérhet, boot során írnia kell, vagy kézikönyv de gyártó oldala is szóba jöhet.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

elitehun
És hogy tudok CD-rõl bootloni? Mert sehol sem irja hogy mit nyomjak hozzá
sunlight
Ja vagy be sem jön a rendszer, most néztem meg jobban igen akkor marad a csökkentett mód.

elitehun
Sztem is inkább újrarakom
sunlight
Próbáld a loader saját uninstall-lal törölni

bon
Csökkentett módban rendszer visszaállítás vagy a telepítõ lemez javító funkcióját érdemes kipróbálni, de rendszer újrarakás lesz belölle szerintem.

elitehun
Most már csak a W7 van a gépemen de mint olvashattad valamit elbasztam. ha tudsz valami okosságot szivesen meghallgatom ^^
elitehun
De még elõtte bejön valami hosszú parancssor és a tetején azt irja hogy
Slic loader v 1.3.7
Tehát több mint valószinû hogy én basztam el valamit a loaderrel. pls valaki segitsen hogy hogy lehet visszaállítani vagy valami. Elõre is kösz
bon
Én a telepítés elõtt lefuttanék egy komaptibilítás ellenõrzést a helyedben, FAQ 30-as pontjába megtalálod a linket. Nyelvet választani csak az Ultiamte változatok esetében lehetséges. Telepítés elején lehet partíciókat törölni és létrehozni. Ha van korábi rendszer a gépeden akkor ez esetben ajánlott törölni a rendszert tartalmazó partíciót, különben elõfordulhat, hogy két oprendzser lesz a gépeden és boot menüvel lehet köztük majd választani.

elitehun
Most viszont kellene egy kis segitség.

Feltettem a w7-et ment minden jó volt aktiváltam a loadert de valamit elbaszhattam mert amikor újrainditottam akkor azt irja ki hogy

Boot Failed! Press any key to enter command line.

Pls valaki segítsen. elõre is kösz
sunlight
Milyen lapon akarsz Bios-t frissíteni? (típus kellene)

igen, én is így értettem, és ekkor írta ki, hogy bootmgr is missing.<#miaz>

@FaTaL: nekem is msi-m van, hátha mûködik majd az a hp-s csodaprogram.<#bohoc>

Már közben meglett,köszi!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Személyreszabás - Asztali ikonok módosítása - Lomtár elõl kiveszed a pipát.
Hali!

Win7-en hogy lehet beállítani azt,hogy asztalon ne látszódjon a Lomtár?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

elitehun
Akkor jó mert a szövegben is vmi ilyesmit ír
zeli
Asszem az ultimate verzióban egy frissítéssel lehet rá magyar nyelvet varázsolni.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

elitehun
Én nem nem módosítanék semmit mondtam hogy nem értek ehhez. 😛
Csak fel szeretném tenni a win 7-et. Tehát akkor nem kell mást tennem mint kiválasztani azt a partíciót amelyikre fel akarom tenni? És akkor a másik partíción az adatok megmaradnak?
Ja és közben megtaláltam ezt. Gondolom ez azt jelenti hogy a magyar nyelvet is rá lehet tenni ugye?
1. Install Windows 7.
2. Open Windows Update from Start Menu > All Programs.
3. Check the available updates. There will be 32 updates of different languages.
4. Check the box before your language and install update.
5. Congrats! You have installed your language! Enjoy!!
Evin
Minden Win7 kiadás 1 nyelvet tartalmaz normális esetben.

Még most döntsd el hány és mekkora partíciók kellenek, mert utólag nehézkesebb a kezelésük és akár adatvesztés is lehet belõle.
Bár azt nem értem, hogy minek akarod törölni a partíciókat, ha utána megint csinálsz kettõ?! Vagy csak a méretüket módosítanád?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

elitehun
Helló!
Most kezdtem el letölteni de se a leírásban se sehol nem írja hogy magyar nyelvû-e. Arra lennék kíváncsi hogy minden nyelvet tartalmaz tehát nem kell attól félnem hogy csak angol nyelv van benne? A másik hogy most 2 partícióból áll a vinyóm és teljesen újra akarom rakni a gépet és azt nem nagyon értem hogy hogy kéne csináljam. Vagy a telepítés alatt ki lehet törölni az egyik partíciót? És ha igen akkor hogy lehet újra 2 partíciót csinálni? Elõre is kösz és bocs ha túl sok hülyeséget kérdezek<#whatever>
Evin
Ma már szokott lenni Win alapú BIOS frissítõ progi is.
Egyébként a manual nem úgy értette, hogy egy egész oprendszert rakj a pendrive-ra, hanem csak azt, hogy boot-lemezként formázd meg, és így arról indítva a rendszert, kapsz egy dos felületet. Ott elindítod a bat fájlt, és megcsinálja amit kell. De én csak floppy-val csináltam ilyet, pendrive-val sosem.

[HUN]FaTaL
Ja notebook. Hát azt passz. :S

Asszem HPnak volt ilyen toolja hozzá, így frissítette ismerõsöm az MSI laptopjának a BIOSát.

http://goo.gl/gd6Zi5

azt írta laptopom biosának manualja, hogy bootable pendrive-ra bios és bootoljam be és flash.bat és csoda lesz.

szóval nem értem.<#nemtudom>

Evin
Nem kell.

[HUN]FaTaL
Amit linkeltél az is win7 isot tesz fel. Minek akarsz bootolni egy pendriveról BIOS frissítéshez?

miért kell nekem win7.isót feltenni egy pendrive-ra a bios frissítéséhez?

hát, a leírás alapján pont annyi, amennyi a te általad linkeltnek:

"Windows 7 iso file-t tud átteni pendrive-ra. (Lehetséges, hogy Windows Vistát is át tud másolni, de ez nem 100%. - Köszi Joey)"

Amúgy, az egyik lépés során azt írja, hogy a biost eztán már ránk bízza, mert minden rendszer egyedi.

de persze megpróbálom ezzel, köszi.

[HUN]FaTaL
Ennek miköze a BIOShoz?

Ha telepítõt akarsz csinálni akkor csináld evvel:

link

sziasztok!

próbáltam biost frissíteni pendrive-ról, ezt a módszert alkalmazva, de amikor bebootolnám a pendrive-ot, akkor azt kapom, hogy:

bootmgr is missing
press ctrl+alt+del

mit csinálok rosszul?

Nem emlékszem már, de most megcsináltam egy neten található leírás szerint, és jó lett, így tárgytalan 😊
bon
Mi volt a hibaüzenet?

Hogyan tudom engedélyezni a Sata AHCI módot? Egyszer beállítottam BIOS-ba, de akkor el sem jutott odaáig a gép hogy tudjon bootolni lemezrõl...kiírt valami hibaüzit. Azt tudom hogyha engedélyezem, újra kell rakni a Win-t, de ha nem tud bebootolni akkor érdekes lesz <#conf>
bon
Kártevõ ellenõrzés megvolt?

ha feljön a feladatkezelõ, akkor a "taskmgr.exe", de az meg ugya a feleadatkezelõ, szóval robbant érdekes jelenség.

bon
VÍrus, adware egyéb kártevõ ellenõrzést hajtanék végre. Esetleg ha készült biztonsági mentés még egy korábbi jól mûködõ állapotról akkor rendszer visszaállítást csinálnék. de érdemes megnézni, hogy melyik folyamat terheli a gépet 100%-ra.

Géprõl uninstalláltam, majd minden étezõ helyrõl ahol találtam róla valamit töröltem mindent errõl a programról. (Express Burn) Mégis üres DVD behelyezésekor itt van a listában. Hogyan tûntethetném ezt onnan el?

infidel

sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem, az utobbi idõben a a gép szinte teljesen megfagy semmit nem hajlandó csinálnim, a proci 100% dolgozik. ma közel egy óra elteltével az alábbi hiba üzenet jött elõ: KÉP.
Valakinek van ötlkete?

Nem akarom elkiabálni. Képzeld, valószínû az volt a gond, hogy: röviden leírom az elõzményeket. Volt egy 320GB és vettem hozzá egy 1TB merevlemezt. A 320-on volt az xp bootolható (volt, már nem), és az 1TB-n van most Win 7.
Hogy-hogy, vagy, hogy mi okból a 320-on lévõ aktív partíció a bootlható résszel bezavart a Win7-nek ami az 1TB-on volt.

Lehet ez segíteni fog, remélem.

RoboKutya78
ha a név listát szeretnéd átrakni egyszerûen a névjegyalbum tartalmát húzd át egy könyvtárba. és vissza ua

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

GyaxyBoy
Sziasztok!

Mivel lehetne az XP-s Outlook Expressbõl ki exportált pontosvesszõvel elválasztott CSVbõl kiszedni az adatokat, hogy azt be tudjam tenni a Sevenben lévõ Outlook-ba?
Mert nekem simán nem ment! Össze visszaságot csinált! 😞

És az XP-s Outlook email tároló mappából kiszedni a leveleket a sevenhez.

Köszönöm
MerlinW
Nem úgy értettem, hogy visszafordíthatatlanul ártalmas, hanem hogy sokszor (eszköz, OS, szolgáltató, kapcsolat, stb függõ) lassabb lesz tõle, mint volt. Ezért kézzel kell után-állítgatni. Ezzel sincs gond, viszont menj át pár pillanatra laikusba és olvasd el a leírást😊

[merlinw.org]

Jakuza001
Azert van ott a link hogy elolvassak, mi micsoda, amugy meg az automatikus "optimalis" beallitas, egyaltalan nem art, raadasul a mentes utan egybol backupot csinal es visszaallithato az eredeti allapot.
Nem nagy ordongosseg.