Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Kicsomagolod egy ideglenes könyvtárba és futtatod DXSETUP.exe-t.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

és a fájlokat hova telepítsem vele? 😄
köszi 😊
[HUN]FaTaL
Link

Tessék. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

hol? esetleg egy linket tudnál adni?
[HUN]FaTaL
Frissítsd a directx-et a legutolsóval.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok. Nekem az lenne a porblémám hogy feltettem a win 7-et, de nem indul el rajta semmilyen játék, általában directx problémát ír ki, de fent van a directx. nem tudja valaki hogy mi lehet a probléma?
aate
Az automatikus frissítések keresése beállítási idõpontjától is függ .

elitehun
Király. Hát nekem csak most ajánlotta. furcsa
lck
Minden hónap 2. kedd 19 óra (magyar idõ szerint) - tök pontosan ekkor jönnek ki.
elitehun
Megjött a 12 beígért frissítés
Sziasztok!Hiába jelölöm be a vezérlõpultban az 'automatikus tárcsázás mindíg amikor nincsen hálózati kapcsolat'opciót,rányomok hogy alkalmaz,ok mégsincs automatikus csatlakozás!Mit állítsak még be,hogy amikor játszom akkor is legyen kapcsolatom?<#phone>
bon
Frissíts vga driver-t, hátha segít.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

miért van az hogyha win7-ben elindítok egy játékot(pl. farming simulator 2010-et) akkor a kép feketén vibrál miközben xp alatt hibátlanul futott?
de hiába jelölöm be mert amikor rámegyek hogy alkalmaz akkor visszateszi középre helyezettre.
Szia!Újból felraktam a rendszert,most hibátlanul mûködik!Múltkor az internetszolgáltatónál volt valami hiba azért nem tudtam visszacsatlakozni,nem a modemmel volt baj!Köszi a segítséget!<#taps>
Laczyi
Szia. A VGA driverébe kell beállítani hogy teljes képernyõn adja képet.
Igy bármilyen felbontásban mûködni fog.
aate
Mozgalmasnak ígérkezik a keddi frissítési csomag: A Microsoft nem kevesebb, mint 34 biztonsági rés befoltozására készül. Kedden a Windows, az Internet Explorer valamint egyes Office alkalmazások is frissítésre fognak szorulni.
A Microsoft ebben az évben igencsak szigorúan tartja magát ahhoz, hogy minden második hónapban jelentõs mennyiségû hibajavítást ad ki. Ez most sem lesz másként, hiszen amíg például a júliusi hibajavító kedden mindössze négy biztonsági közleményt tett közzé, addig az e havi frissítéseket 14 tájékoztató formájában fogja ismertetni. A cég fejlesztõi összesen 34 sérülékenységet orvosolnak majd a Windowsban, az Internet Explorerben valamint az Office egyes alkalmazásaiban. A frissítések fontosságát mi sem szemlélteti jobban, mint hogy a Microsoft az elõzetesen kiadott tájékoztatójában jelezte, hogy a 14 biztonsági közlemény közül nyolc kritikus, míg a többi hat fontos veszélyességi besorolást érdemelt ki. A legveszélyesebb sérülékenységek kihasználásával a támadóknak lehetõségük nyílhat az érintett rendszerkehez való jogosulatlan távoli hozzáférésre, az azokon való kódfuttatásra, valamint a számítógépek feletti irányítás átvételére.

helló
az lenne a hibám a win7-ben hogyha egy játékban átállítom a felbontást akkor a kép akkora lesz mintha akkora monitorom lenne pl ha beállítom a játék felbotását 800*600-ra akkor a monitor közepén egy kis "téglalapban" van a játék képe és nem pedig széthúzva az egész monitoron.amúgy laptopon van
pls help!
bon
Ha nem törlöd akkor nem fog elveszni.

Kösz, a linket, de onnan már az összes cracket kipróbáltam, de egy se jó, ugyan azt írja- hogy inditsam újra a gépet, vagy hogy a kompatibilitásról.

Akkor holnap felrakom az xp-ét.
A másik meghajtón van egy csomó cuccom, ugye az nem fog elveszni ha felteszem az xp-t?

bon
A bios-ba állítgatós módszer mükõdhet. Crack a játákhoz meg itt található több féle verzióhoz: link

Boiling point a játék neve, nem került sokba, de elég szar hogy fizettem érte és nem tudom használni.
Úgy lehet megnézni hogy a játék mappájában a protect.dll -tulajdonságoknál lehet látni a verziószámot, nálam 3.4 van.

Majd még próbálkozom, de szerintem úgyse lesz jó, legfeljebb xp-én.

Van egy másodlagos merevlemezem, szóval ha így nem jön össze, akkor arra rámehetne az xp? Akkor gondolom a biosban kéne állítani hogy melyikrõl boottoljon?

bon
Nem fog mûködni, elõször XP majd Windows 7. Ha ilyen sorendbe telepíted akkor lehet majd választani. De én biztos nem raknék fel XP-t, inkább próbálkoznék a program feltörésével.

bon
Inkább a starforce a baj, a másolás védelmi cuccokkal mindig is csak a baj volt. Amúgy melyik játék ez?
Ha 5.5 elõtti változatod van akkor igen le kell tölteni a fájlt és futtatatni. Ha 5.5 utáni változatod akkor meg el kell indítani a PROTECT.EXE fájlt és frissíteni a programot.
A Starforce oldala azt is írja, hogy 5.5-ös verzió elõtti változatok nem kompatibilisek a Windows 7-el, ez esetben fel kell venni a program forgalmazójával/fejlesztõjével a kapcsolatot, vagy régebbi Windows-t kell használni.
Az 5.5-5.6-os verziók részben kompatibilisek, de ha probléma van akkor használni kell a protect.exe segédprogramot vagy a védett programot kell frissíteni.
az 5.7-es változat teljesen kompatibilis a Windows 7-el.

Bocs a sok beírásomért, még az jutott eszembe hogyha feltenném a win 7 mellé az xp-t. A c meghajtót 2-é szedem, és rárakom az xp-ét, bootolásnál ha jól emlékszem lehet választani hogy melyik opr. rendszerbe lépje k be?

Az a baj hogy win7 van a gépemen?

Újrainditottam a rendszert, és azt írja a starforce-ra hogy az illesztõprogram blokkolva van kompatibilitási problémák miatt, és hogy le van tiltva.

A játékot crackeltem, de úgy se indul el, olyankor bejön megint a starforce és azt írja hogy kapcsoljam ki a kompatibilitási módot, ami nincs is bekapcsolva.

próbáltam de megnézem mégegyszer.

Annyira nem tudok angolul, de ha jól értem akkor:
hogyha 5.5 elõtti verzióm van akkor le kell tölteni az update filet, és ennyi?

bon
Az itt lévõ frissítésd próbáltad? link, a játék feltörése nem jöhet szóba?

sunlight
igen a Vista kellene, nagy csodát ne várj még ha fel is tudod telepíteni.De azért sok sikert

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

bon
Igen a Vista-sat. 512mb memóriával felejtõs a Widows 7, 2gb vagy több ajánlott. Virtualizáció neked nem számít, 512mb memeóriával amúgy is felejtõs lenne teljesen.

Ohh,kössz szépen, kerestem mint az õrült, de nem nagyon találtam.
Mivel nincs win7, ezért melyik oprendszerrel töltsem le?Vista?Ha jól tudom, akkor igen, de nem vagyok benne biztos.

512 memóriával meg se próbáljuk.IGaz?
Amit bon ajánlott program, azzal le lett ellenõrizve a gép.Ott azt írta, hogy lehet, hogy elmegy,vagyis lehet, hogy gyenge teljesítménnyel megy.
A virtualizálási technológia nem támogatott => ez micsoda?nagyon fontos?Mert a számítógép nem támogatja a hardveres virtualizálási technológiát.

Köszi a segítséget.
Helló!

Van egy eredeti játékom, indításnál bejön a Starforce, és azt írja hogy újra kell indítanom a gépet, a telepítés befejezéséhez. viszont hiába indítom újra mindig ugyanazt az üzenetet írja ki. A gép meg jelezte hogy nem kompatibilis a starforcen a win 7-el.
A játékot próbáltam crackelni, de olyankor meg azt írja hogy kapcsoljam ki a kompatibilitási módot, ami nincs is bekapcsolva.

A starforce oldalán találtam egy sfupdate programot,kért egy újraindítást, újra elinditottam az sfupdate-t, és kiírta hogy ez a legfrissebb verzió.
De a probléma ugyanúgy megmartad.

Mit lehetne csinálni? ráadásul a játékot vissza se birom vinni, mert postán keresztül rendeltem.

sunlight
Bocs itt a link

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

sunlight
Ezt találtam egy próbát ez is meg ér.

MS-6728 = 865PE Neo2-P Platinum Edition

http://www.msi.com/index.php?func=do...=1&prod_no=150

bon
FAQ 30-as pont

MS-6728 alaplapon sanszos, hogy nem megy majd a win7?
<#worship>
Nem start orb changer, hanem start button changer... Innen letöltheted, elõtte azonban csinálj egy mentést róla, ill. egy visszaállítási pontot.
Thx. 😊

Majd este megcsinálom.

Meg kell szerkesztened, 3 állásúra a képet (alaphelyzet, benyomva, egér felé vitele esetén mutatja), vagy mindhárom lehet ugyanolyan.. 54x162 pixel méretû bmp-ben. Majd neten keress rá a Start orb changer nevû programra, azzal könnyedén kicserélheted. Elõtte nem árt, ha az explorer.exe-t saját tulajdonba (teljes hozzáférést adsz a felhasználódnak) veszed.
Helló! Megint én vagyok. Most abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehet módosítani a Win7-ben a startmenü gombjának formáját? kb.ilyenre akarom. 😊

bon
Alaplapi telepítõ lemez felejtõs mindig, inkább a gyártó oldalán lévõ drivereket kell használni. Modemrõl meg nem hiszem, hogy üzemelne a DSL, inkább RJ-45-ös LAN csatlakozóról. Drivert a hálókártya chip gyártó oldalán lehet beszerezni, a típusa meg az alaplapi kézikönyvbõl is kideríthetõ.

Sziasztok!Múlt héten teszteltem a 64bites magyar win7-et a gépemen,az alaplap telepítõ lemezem valamilyen rejtélyes okbból nem telepítette a modemet/telefonos DSL kapcsolatom van/.Tudja valaki mi lehet a gond?Visszaraktam az XP-t ott hibátlanul mûködött!<#conf>
aate
Van mikor a következõ frissítés felülírja, és nem jelezz tovább sikertelent.PL:

Denisse91
Hát ebbõl sztem ujrarakás lesz, nem tudok jobbat sajnos. 😞

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

fery02
"Frissítések keresésére" nem adta már be a sikertelenül települt frissítést újra, de az viszont igaz, hogy Win defenderben kellett volna megnézem.
Az lett volna a legegyszerûbb, csak erre gondoltam a legkevésbé. 😊
Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bon
Nem minden kártevõt érzékelnek a vírus írtok, mert nem az õ profiljukba tartozik a keresésük. Futtasd le valahogy az Emsisoft Anti malware programját.