46641
-
Rotyoka #34352 kössz.
50 perc múlva kiderül mert addig keres :) -
#34351 De ez is jó lehet: link -
#34350 itt írnak rá egy megoldást: link -
Rotyoka #34349 Ez igen.
Eltűnt a 180gigás E meghajtóm, vagyis a win szerint a formátuma RAW, és ebben az a poén, hogy látja a windwos a partíciót csak nem lehet megnyitni -
suba53 #34348 "Hála nekik, majd csak egy kattintásra van minden Windows 7 szerszámok, használati, mappák és funkciók. Ne emlékszik az utat, hogy hozzáférjen, hogy szép a Windows 7? Szeretne tiszta Internet Explorer cache nélkül turkált közül trükkös lehetőségek? Itt az útmutató még mindig keres!"
Inkább hagyták volna meg az eredeti angol szöveget, mint hogy így elcsúfítva a fordítórobottal beszerkesszék. :-) -
#34347 Töröld le telepítsd újra innen töltsd le hozzá magyarítást is húzd bele a telepítőbe a nyelvi fájlt és máris magyarul fog települni ott vedd ki a pipát az automatikus indulás elől és kész. Mondjuk ennek semmi köze ehhez a fórumhoz. -
#34346 Shell parancsok és végrehajtani a parancsok,Run parancsok: Egyébb parancsok -
#34345 itt is : Win 7 futtatás parancsai -
#34344 Windows 7 futtatási-parancsok listája -
Bmx01 #34343 engem is érdekelnének ilyen parancssori dolog,
valahol nincs ez összeszedve mit-hogy lehet parancssorba csinálni? -
#34342 runas paranccsal lehet futtatni. -
#34341 Hogy lehet rendszergazdaként futtatni egy parancssorba beírt parancsot?:)
Evin: nem tudom kikapcsolni ugyan is be se tudom kapcsolni mert nincs a beállításokban olyan lehetőség, csak úgy tudtam indítani win-el együtt, hogy beraktam az indítópultba, ami megjegyzem üres de az utorrent még is elindult. -
suba53 #34340 Amit eddig olvastam az SP1-ről, hogy gyakorlatilag az eddig kiadott javításokon kívűl szinte semmi újat nem hoz, akkor szerintem nélkülözhető lesz.
És előbb-utóbb jönni fog egy "szuper WAT remover" ami ezt is megoldja. :-) -
Livius #34339 Sikerült a tisztaszoftvertől letölteni egy Office 2010 telepítőt végre, szóval ezzel a kulcsnak mennie kellene azon. Csak hogy miután a régebben felrakott Office 2010-et eltávolítottam és ez után mikor indítanám a tisztaszoftvertől letöltött telepítőt a telepítő azt írja "telepítési csomag nyelvét nem támogatja a rendszer" és kész kilép. Ezzl mit lehet kezdeni??? -
#34338 Én nem állítom, hogy gondot fog okozni, csak nem lehet nélküle feltelepíteni az sp1-et, integrált telepítők meg már alapból tartalmazni fogják. -
#34337 Szerintem nem fog gondot okozni. :) -
#34336 Sp1-től kezdve megkerülhetetlen lesz, mert integrálva van bele. -
suba53 #34335 Remélem megoldódik a "A számítógépen nem eredeti windows fut" probléma.
Eltávolítottam a KB971033 frissítést, ami az eredetiségvizsgálatot frissítette. Állítólag ez a drága pénzen vett verziókat is leminősítette, ha azokon a user az MS által nem engedélyezett műveleteket végzett, pl az eredetitől eltérő nyelvi beállítást telepítettek rá.
http://win7.ucoz.es/news/az_eredeti_windows_7_sem_eredeti/2010-05-22-159 -
#34334 utorrenten beül is kikapcsoltad az automatikus indulást? -
#34333 1. Ott valami más bug van, ha rendszergazdaként futtatva kiveszed a pipát akkor jó.
2. Az maga a rendszer, valószínű fetchelt vagy indexelt, ne piszkáld. -
#34332 Két kérdésem van, win7 Home Premium 64 bit.
1. hol tudok kivenni programot az automatikusan induló progik közül?
Mielőtt még írnátok futtatás msconfig automatikus indítás fül megvolt és a Felhasználó/Usernév/Roaming..../Programs/Inditopult is.
Az utorrent automatikus indulását akarom letiltani, kivettem a pipát tegnap és ma mégis elindult.
2. bekapcsolás után a gép cicergő hangot hallat, a vinyót használja egy system nevű dolog (az erőforrásfigyelő szerint) az mi a szösz?
-
#34331 Az nem jó, keress olyan telepítőt ami kér. -
Livius #34330 Netről szedtem le és nem kért telepítésnél kulcsot. -
#34329 Rendelted a telepítőt vagy letöltötted? Mert én csak kulcsot igényletem majd, beszereztem a telepítőt a netről és két félét találtam, kulcs nélkül telepíthető, meg olyat ami a telepítés elején kéri és addig nem enged tovább amíg meg nem adom. -
Livius #34328 Kulcsnélkül tudtam telepíteni. -
#34327 Telepítés elején elfogadta a kulcsot? -
Livius #34326 Tisztaszoftver.hu-ról igényeltem Microsoft Office 2010 Professional Plus kulcsot. Meg is kaptam, de miután felraktam az aktiválásnál azt kapom hogy "Érvénytelen a megadott termékkulcs" most ilyenkor mit tehetek? Az én gépemen kell lenni a hibának, vagy tényleg rossz kulcsot kaptam? -
#34325 Gyorsak voltak. -
MeTaL #34324 Meg is kaptuk az MStől a hotfixet a profil betöltő hibára. Tök jó. -
suba53 #34323 Keress rá a removeWAT-ra.
Ott le van írva minden. Csak vigyázz utána már nem szabad kiengedni updatelni.
Vagy van ODIN aktivátor is. Azt nem használtam, de állítólag azzal az updatek is mennek. -
#34322 Miben? Legális windowsom van. -
#34321 ennyi energiaráfordítással segíthettél volna -
#34320 Beírod a termékkulcsot és rányomsz az aktiválásra, mi olyan bonyolult ezen?:)) -
#34319 valaki segísem nekem legyen olyan kedves aktiválni a win7emet.
build 7600 angol.
köszönöm! -
suba53 #34318 Vezérlőpult-mappabeállítások.
Ott már az XP-ből ismert módon: a nézet fül alatt az "Ismert filetípusok kiterjesztéseinek elrejtése" négyzetből a pipát kivenni. -
suba53 #34317 Az aktiválással kapcsolatos dolgokat eltünteti, tehát nem jelez, de a figyelmeztető ablak alkalmanként feljön, kicsit zavaró.
Másik gépen nem követtem el ezt a hibát, ott tökéletesen megy. -
#34316 Sziasztok !
Hogyan kell beállítani a windows 7-en, hogy kiírja a file neve mögé a kiterjesztését ?
Köszi -
Rotyoka #34315 H-h nem megy?
Restore-ra kattintasz, resi, majd ismét remove és máris nincs gond -
suba53 #34314 Sziasztok!
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a Remove WAT futtatása után még egyszer kiengedtem frissíteni a win7-et.
Azóta az "Ön nem eredeti windowst használ" ablak időnként megjelenik.
Ezt hogyan lehet kilőni?
A Remove WAT-al sajnos nem megy. -
#34313 Az RCA nekem szét van osztva több ágra is, tehát az az alaplapi jack-ből jön.
Sajnos a TV-m menüjében nem lehet állítani a HDMI-vel kapcsolatban semmit, csak a hátlapon van neki a HDMI mellett RCA csatlakozó.
A VGA bementetnek pedig van egy jack dugója, de a VGA a minőség miatt megint nem jó:(
Sajnos nem tudom, hogy oldjam meg:( Valamiért nem tudom 100%-an tiltani a HDMI hangátvitelt, mert a TV csak ott várja a hangot.
Igazából nem is lenne gondom, ha a WIN7 alapból átállítani a hangot mikor a jelet kiküldőm a TV-nek, csak így eléggé macerás, hogy a képet is állítanom kell, plusz utána a hangot is.
Érdekes.