Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt ajánlják, hogy a Microsoft komponensenken kívül le kell tiltani mindennek az indítását.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Így ajánlom ezt az össze állítást!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Összes youtube videónál zöld képernyõ, 3mp lejátszás után kifagy a chrome. Flash fenntvan, shockwave fenntvan, még codec pack is. Mi lehet a gond?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az a problémám van, hogy van kb 1500 gépem, és mindegyiken XP van, azonban frissíteni kellene õket windows 7-re. Csakhogy olyan módon kell megtennem, amely közben formázom az összes gépet, így nem maradnak rajtuk office alkalmazások sem, azok viszont kellenének. Tehát olyan képfájlt szeretnék készíteni amin rajta van: a windows 7 és az office egyszerre. És jó volna, hogy ha csatlakoztatom a virtuális meghajtómhoz ezt a képet, akkor elinduljon a windows telepítése, majd ha kész, automatikusan az office is.
Mindenki az aminek hiszik. Kivéve én, mert rólam azt hiszed, hogy rosszul hiszed, amit hiszel, mert elhitettem veled, hogy az vagyok aminek hiszel. Látod, már azt sem tudod, hogy mit hiszel... :)
Azért még újraindítottam egyet ezek után, de semmi eredmény. :/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mit is ír? "Open registry editor, locate HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\COM3, and then delete this key"
vagyis indíts regisztry editort (futtatásba írd be hogy regedit), majd keresd meg ezt az útvonalat (a regedit!ben), utána töröld a benne lévõ kulcsokat.
Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása-hoz mész, majd a pipát kiveszed az Internet Information Service elõl.
erre szeretnék valakitõl vhogy segítséget kérni, de úgy látom nem csak nálam állt meg a tudomány 😊
Copyzom:
Sziasztok
A segítségetek szeretném kérni!
Az a helyzet hogy van egy középkategóriás gépem
(320GB sata 2 Samsung winyo, AMD Athlon X2 4450e cpu, msi r3450 vga, msi k9n neo v2 deszka, 2*2gb ddr2 kingmax memória
már szinte minden féle verziót kipróbáltam, és amikor a telepítõ elkezdené kitömöríteni a fájlokat akkor egész egyszerûen addig áll 0%-on amíg ki nem kapcsolom a gépet, munkáltkor 4 órán keresztül állt szerintetek mi lehet a probléma?
Az utolsó 2 szerintem lehet nem is Win 7-re vonatkozik, mivel pl a 4. hsz-ban olyan linkek vannak, amikben "Windows XP" kifejezés van.
A 3. meg elsõ látszatra jó is lenne, csak ott is találok több "bakit" is. Az elsõ az rögtön a "COM3 kulcs" törlése. Nálam pl az egy mappa, nem pedig kulcs (nem is mertem még törölni).
Aztán meg, hogy "Add/Remove Programs/Add/Remove Windows Components.
Ennek a magyar megfelelõje a "Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása" lenne? Mert ha igen, akkor utána írja, hogy "Haladjak végig a varázslón...", de nálam nem jön be semmi varázsló.
Maradéknak ott van a 2. hsz, ami talán még szerintem kivitelezhetõ is, de természetesen ebben is el tudok akadni. 😄
Ez a sor nem tiszta nekem:
"You first delete IIS related packages in Component Services MMC: "IIS In-Process Applications", "IIS Out-of-Process Pooled Applications" and "IIS Utilities"."
Ha te tudod, hogy hol kell ezeket törölni, akkor ezzel talán megpróbálkozom.
Persze ha te WIn 7-en végig tudnád csinálni a másik kettõ hozzászólásban leírtakat, akkor szívesen meghallgatom a tanácsaidat velük kapcsolatban.
Köszönöm!
Tegnap vettem egy MSI CR700 laptopot, amivel minden rendben van, kivéve a webkamerát ami most nagyon fontos lenne, de az istenért se akar életre kelni, már próbáltam az msi oldalán drivert keresni de ott azt írja hogy az op rendszernek ismernie kell és így driver sincs hozzá.A segítségnek nagyon örülnék.
Üdv😄zsabba
sokkal tobb a drivert tamogat nyilvan, de sztem a driverek nem foglalhatnak 1 gigat sem osszesen, nemhogy 20-at 😊
A win 7-em elég sokszor kiírja település óta, program indítás után, hogy a program leált, a win7 keresi a problémát, blabla...
Ez mitõl lehet? Csak simán elindítok egy progit és valamikor megy, valamikor nem...
A frissítés a DirectX 11 grafikai csomag egyes API függvényeit teszi hatékonyabbá, melyek a következõk: Direct2D, DirectWrite, Direct 3D 10.1 és a DirectX Warp.
A frissítés elérhetõ a Windows Update-en keresztül, vagy letölthetõ Microsoft Download Center -bõl. A játékosoknak kötelezõ, de mindenki más számára is elõnyös a telepítése.
Ismét szemtanúi lehetünk a redmondi cég új politikájának, miszerint igyekszenek lépésrõl-lépésre, apránként elérhetõvé tenni a frissítéseket. Az eddigi szervízcsomagos megoldásnak köszönhetõen sok vállalatnál bevált szokássá lett, hogy addig nem volt hajlandó a legújabb rendszerre váltani, amíg ki nem adták hozzá legalább az SP1-et. A Windows 7 -tel a cég igyekszik ezt a beidegzõdést megváltoztatni.
A Windows 7 SP1 valószínûleg hoz még újdonságokat, de a Microsoft szerint, csak ezért, nem érdemes várni a váltással.
Az SP1 jelenleg béta állapotban már elérhetõ, és a tervek szerint 2011 elsõ felében készül el a végleges verzió. letöltés
http://goo.gl/gd6Zi5
Minden ugyanaz másképpen.
Más ötletem nincs, hogy mi okozhatja.