46641
-
lalika37 #34598 Sziasztok! Valaki segítsen nekem. Megváltozott a betűk alakja, formája. Hol tudom vissza állítani? Köszi előre is! -
#34597 na igen de az a gond hogy 1.5 órán át dobta a kékhalált, csak rendszer visszaállítással oldódott meg :D így nem tudom ha visszaállítom a rendszert, akkor megmarad e a screenshot, vagy ez a program elmenti e a hibát ami megmarad a visszaállítás ellenére :) -
#34596 Az sp 1-re is jön már frissítés. :) -
#34595 Kékhalál jelentkezésekor,gép bekapcsolása után elindítod a programot és egy ablakban kapsz leírást a hibák okáról.Ha nem érted az okát ide másold be a képernyőt és próbálunk segíteni. -
#34594 done
amúgy ez a bluescreenview hogy működik? ha megint felrakom a telepítéseket , és lefagy a windows indításkor, akkor ez kijelzi melyik fájllal van a gond és letudom rögtön törölni? -
#34593 Célszerű elrejteni és akkor nem fogja mutatni. -
#34592 csak nyelvi csomag van a választhatónál -
Athem #34591 Köszönöm sunlight!
Ha esetleg tudnál jobb vírus írtókat mondani örömmel várom, privibe ;) -
#34590 Úgy néz ki a kiszivárgott változat az valósnak is bizonyult. -
#34589 Elkészült az SP1: link
-
#34588 köszi a fórum linket -
#34587 Ja és cseréld le a NOD-ot vannak sokkal jobbak még ingyen is comodo -
#34586 Nyisd meg rendszergazdaként a Registry Editor-t (a Start menü keresőjébe írd be, hogy regedit, a megjelenő ikonra kattints jobb gombbal, és válaszd a Futtatás rendszergazdaként parancsot). Keresd meg a következő kulcsot:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones
Kattints a Zones kulcsra, és a 0 kulcs előtt, ha találsz kulcsot, azt töröld ki. Indítsd újra a rendszert. -
Athem #34585 Sziasztok!
Lenne egy kisebb esztétikai problémám.Nemrégiben bekaptam egy win32 vírust, noddal(4.2), illetve windows defender-rel le tisztítottam a rendszert azonnal, és egy újra indítás után a mini alkalmazások meg kerdültek, nem mutatnak semmilyen értéket, és az alapok se mennek. Valaki tudja ezekre mi a gyógyír? -
#34584 Le, ajánlott is ! -
#34583 A gép most talált vmi új frissítéseket, ezek közül mindet le lehet tölteni? -
#34582 Ezt töltsd le ,a következő kékhalál után megmutatja mi okozta a hibát:BlueScreenView -
#34581 A nem kötelező frissítéseket én még átnézném és ha nem driver vagy nylevi csomag akkor fel kellene rakni. Amit meg nem telepítesz az jobb gomb elrejtés. -
#34580 A Win védelmi rendszere, kémprogramok vagy más nem kívánt szoftverek okozta teljesítménycsökkenéstől és biztonsági kockázattól védi a számítógépet ! De nem helyettesíti a vírus irtó programokat ! -
#34579 Nézd meg az eseménynaplót, nálam és a munkahelyem még egy gépnél se volt probléma. -
#34578 Hasznos, kártevő kereső írtó: adware, spyware, trójai kereső -
#34577 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy win7 alatt a windows defender milyen progi,illetve hasznos-e? Mert felhozza a frissítéseknél, hogy van belőle újabb. -
#34576 előre is bocsánat, de valamiért nem jó a link (legalábbis nekem), úgyhogy beraknám a képet ide
-
#34575 sziasztok!
az imént installáltam néhány windows frissítést, majd újraindítás után folyamatosan dobta a kék halált, egy rendszer-visszaállítás hál isten megoldott a problémát. az alábbi frissítések közül melyik lehet az, amelyik okozhatta a problémát, van valami ötlet?
ezeket telepítettem ma reggel: kép -
bcrics #34574 köszönöm,ezt kerestem:) -
#34573 Ott találod ahol xp-be is, vezérlőpult\felügyeleti eszközök\számítógép kezelés\lemezkezelés -
bcrics #34572 Hell,Win 7 allatt hol találom a lemezkezelés opciót?...van 1 particióm csak nem látja a gép,ezt szeretném aktiválni,...mindezt Xp esetében hol kell beállítani? -
#34571 Nálam ez vált be : ESET Smart Security Komplett védelem. > link (nod32 fórum ) -
#34570 ,,A szükséges CD / DVD meghajtó illesztőprogram hiányzik" Talán ez segít :
> Link -
#34569 xp óta nem nagyon kell illesztőprogram a dvd meghajtóhoz! Ott valami más hiba lesz, ilyennel még nem találkoztam.Ha az xp telepítő meg elindul akkor a win 7 lemezed a hibás, próbáld meg a telepítőt
(iso file-t )pendrive-ra kí írni arról telepíteni.Ezzel a programmal kilehet írni pendrive-ra :USB / DVD Downloadtool.
majd a boot sorendet usb-re állítod.(majd a telepítés végén vissza kell állítani !) -
#34568 Abban segítenétek mi a legbiztosabb program win 7-re ami meggátolja hogy interneten keresztül megnézzék hogy mi van a gépemen és letöltsék?
Valami olyan ami egy profibb ellen is véd. (tudom az igazi profi ellen nincs ilyen) -
#34567 Laptopon, win7 alatt hol tudom megnézni h milyen gyártó alaplapja van a gépben? samsung noti, de a samsung az 100 h nem gyárt alaplapot. -
bcrics #34566 tehát bebootol a noteszgép,betölt a nyelválasztó,a továbra kattintva megjön a következő ablak amin a telepítésre kattintva,némi töltés után dobja a hibaüzit hogy "Egy CD/dvd meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik,ha az illesztőprogram hajlékonylemezen,cd/dvd-n illetve usb flash meghajtón..."
Szóval vmi eszközillesztőre lenne szükségem,de a gyártó honlapján pont ez nem szerepel.
A notesz típusa még1x.:
Hp pavilion Ze 4800
Honnan tudok letölteni drivert hozzá.? -
#34565 Nézd meg a biosban látja-e a DVD meghajtót.Boot sorrendben rakd előre.
Ha az xp telepítő bootol akkor a win 7 lemezzel van a baj. -
bcrics #34564 Sziasztok,Az lenne a Problémám hogy a Következő Laptopra Hp pavilion Ze 4800 szeretném telepíteni a rendszert,a telepítés elején kéri a gép a megfelelő Cd/Dvd eszközillesztőt,viszont az Xp simán engedi telepíteni,a win 7 emiatt befogja,,A biosban kell állítanom vmit vagy a drivert honnan tudnám letölteni mert nem találok sehol megfelelő dvd drivert.?
A Segítséget Köszi előre is.
Cz. -
#34563 1.Nézd meg az óra beállításainál milyen kiszolgáló van megadva internetes idő : time.windows.com . Ha esetleg nem sikerült a szinkronizálás, akkor a legördülő menüből válassz másik szolgáltatót.
2.vagy hasonló hiba akkor léphet fel ha az alaplapi gombelem merülőben van .De szerintem akkor a biosban is elállítódik. Mindenesetre a csere egy próbát megér. -
#34562 Nem sok, ha azt nézzük, hogy a munkahelyemen a wsus szerveren most engedélyeztem a 155 frissítésből a minket érintőket közel 600mb letöltési mérettel, elenyésző mennység belőle a Windows 7.
Itthon 11 frissítés volt választhatóvel együtt, méretét nem figyeltem. -
#34561 60 mega a választhatókkal együtt :D -
Terence007 #34560 A választhatókat is add hozzá szerintem, mert hasznosnak tűnnek. -
#34559 Az SP-t adnák már ki...