Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Ati driver takarításhoz így kapásból ezt találtam: link1 link2

Ghost file készíteni pl. Norton Ghost vagy Symantec Ghost progival lehet, elég egyszerûen használható progik. De ha még egyszerûbb kellene akkr a beépített biztonsági mentés és visszaállító programot ajánlom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Zan
Sziasztok!

Nekem már régóta van egy problémám,amit nem tudok megoldani.Sapphire HD5850-es grafikus kártyám van.Egyszer újra akartam telepíteni a Vga drivert,de miközben uninstall volt,hibaüzenettel kilépett a program.Ennek az eredménye az lett,hogy félig lett eltávolítva a program,ami miatt nem engedte se leszedni,se újra telepíteni a drivert,semmilyen másikat sem.Aztán végül is nagy nehezen feltelepítettem egy drivert akkor,már nem tudom melyiket,ami azóta is mûködik,mármint részlegesen,mert a Control Panelt nem tudom megnyitni..😊,de legalább elindulnak a játékok.
Na most azt szeretném megkérdezni tõletek,hogy windows-reinstall nélkül hogyan tudom megoldani azt,hogy teljesen gyomostul ki tudjam irtani az összes vga-hotz tartozó filet a gépemrõl?Gondolom valami cleaner kellene hozzá,de nem tudom használni egyiket sem.Egyszer felraktam valamit,de nem tudtam,hogyan mûködik...!

Mit ajánlotok?Hogyan csináljam?ha valaki leírná -hogy ilyenkor,amikor egy program nem megfelelõen van telepítve,felrakva a gépemre- ,nagyon megköszönném!

A másik kérdésem csak annyi lenne,hogy hogyan kell ghost filet készíteni,ghostolni?Értem itt azt,hogy ha nem tudom e fenti problémát megoldani,akkor reinstall lesz és akkor már a friss win 7-emrõl csinálnék egy ghos filet,hogy utána azzal egyszerûbb legyen az újrarakás.

Üdv

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Doomista
Köszi, sikerült!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Chrisx
Start menü jobb gomb / tulajdonságok / testreszabás / alul start menü mérete

bon
Szerintem teljesen rendben van

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Doomista
Hali!

Ma váltottam át 32 bitesrõl 64 bites Windows 7-re, de egy megoldatlan helyzet ügyében szeretnék kérdezni.

Picture

A bekeretezett felugró ablakot hogy tudnám felfelé meghosszabbítani ? Mivel a felbontás 1680x1050, ezért elég kicsinykének tûnik, meg kevesebb ikont/mappát is látok így, az elõzõ windowsnál nem tudom már hogy csináltam, vagy lehet tökre véletlen/magától rakta úgy be...nem emlékszem már rá...ötlet van? Elõre is köszönöm.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bon
Próbáld ki más gépben, ha ott is csinálja a hibákat akkor adat mentés és új vásárlása, vagy lehet garisztatni.

ujra directx::::::<#fejvakaras>
hd sentinelben minden ok.csatlakozások rendben.
virusmentes a gép.
hdsentinel szerint 3év még a winyo élettartama.
de már filmnézés közben is kattog és belassul.
áááááááá<#falbav>

help thx
rexHUNter
oké és köszi

bon
Nincs további beállítás, jelszó megjegyzéséhez pipa és jónak kell lennie, amikor még én is betárcsáztám akkor is elég volt ennyi, de végül beszereztem egy router-t.

lehet, hogy tök félreértem, hogy mit akarsz, de ne a hálózat varázslót futtasd, hanem a stick setupját

rexHUNter
megtaláltam de nem jegyzi meg azért írtam ide hátha van még valami további beállítás is

bon
Igen, mentsd el a jelszót, a jelszó megjegyzésének lehetõsége ott van ahol beállítod.

Próbáld meg hogy kihúzod, majd visszadugod. Esetleg ha kaptál hozzá lemezt akkor azt berakni, és bekonfigurálni. Bár valamit csak kellene látnod, hogy mi a gond.
rexHUNter
hi!
megoldható hogy ADSL internetnél automatikusan bejelentkezzen ne keljen mindég a jelszót beírni

Kép NAGYBAN!

Nagykép!
Nekem olyan gondom van hogy van egy WI-FI USB stickem (tiplink TL-WN422G),
és nem akar hálózatot találni! Azt írja hogy nincs csatlakozás!
Holott kb 1,5méterre van tõle a wifis router rátett külsõ 7dba-s antenna! (megy is)

Kép=

NAGYBAN!

Feltettem a legfrisebb drivert is, ill amit a windóz szedne le vmi atheros csodát de
azzal se akar mûködni. Mind2nél ugyanezt írja ki. Ha lefuttatom a hibakeresést az meg
azt írja hogy nemjó a driver. Windóz szerint driver rendben!
bon
Nem tudom, hogy okozhatta e a két virusírtó, de egy oprendszeren belül két virusírtót használni nem ajánlott, mert okozhat problémát. Én a helyedben csinálnék egy tiszta telepítést.

Szia! Állandó figyelésre be van kapcsolva a hd sentinel progi, de semmiféle merevlemez hibát nem jelzett. Bár így visszagondolva az elõzményekre, a counterspy programot akartam feltelepíteni, ami közben kiakadt a win installer, amit egy rendszervisszaállítással helyrehoztam, és utána akartam leszedni a spy sweepert. 2 vírusírtó összeakadása okozhaat ilyen problémát?
bon
De telepítéskor már nem szabadna problémát okoznia, de más oprendszeren se, tehát szerintem nem a spy sweeper okozza a problémát. Winyó hiba kizárható? HD Sentinel progival megnézheted.

Szia! Éppen most futtatok le egy ellenõrzést a Nod 32-vel. Az egész gond a spy sweeper kémprogramírtó sikertelen, revo uninstaller általi eltávolításakor következett be. Addig nem volt ilyen jellegû gond.
bon
Gép hiba? pl. merevlemez hiba. De virust se zárnám ki.

Sziasztok! Próbáltam csinálni egy frissítõ telepítést a Windows 7 Pro 64 bit oprendszeremen, abban bízva, hogy kijavít néhány sérült fájlt (pl. windows installert), de a következõ hibaüzenettel leállt a telepítõ dvd: A telepítõ nem tudta lekérdezni a számítógép lemezeivel kapcsolatos információkat. Ilyenkor mit tudok csinálni? Próbáltam elõtte biztonsági mentést csinálni, de már ez a funkció sem mûködik (hibaüzenetet ír ki). Mi lehet, ami ennyire kiakaszt egy oprendszert. Van még a gépen egy win xp pro is, de azzal ilyen jellegû problémák nem nagyon voltak. Üdv

A Diablo-t a Blizzard, az AoE-t pedig az Ensemble Studios fejlesztette és azért van különbség, fõleg hogy az Ensemble meg is szûnt azóta..

[HUN]FaTaL
A hiberfil.sysbe írja be a ram tartalmát ha hibernálsz a pagefile.sys pedig a lapozófájl. Ha soha nem akarod használni a hibernálást akkor rendszergazdai jogokkal futó cmd ablakba írd be hogy powercfg -h off. A lapozófájlt ne piszkáld.

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
köszi😊
littleNorbi
Megoldottam...
Más kérdésem lenne, a root-on a hiberfil és a pagefile rendszer fájlok miért foglalnak el ilyen sok lemezterületet, mit tartalmaznak azok ?

littleNorbi
Van 322 hiba és figyelmeztetés...

bon
Nem futt le az élményindex minõséítése? Ha nem akkor ír e hibát pl. az eseménynaplóba.

littleNorbi
Mitõl van az, hogy nem kap a laptopom értékelést (pontozást) ???

bon
Táp csatlakzás rendben a winyónál? Hd Sentinel szerint is rendbe a winyó?

Hello segítség kellene ismét!
Directx probléma ismét(felraktam a mafia2-õt játék installálva utána directx installálás leokézom ismét lefagy-közben kattog a gép)
A winchesteremet már megnézettem semmi baja.
Mindha valami blokkolná a dxaudio_1.dll fájl installálását.

Ötleteket várom
thx<#fejvakaras>
bon
- Virus és kémprogram átvizsgálás
- hálókárta törlése és újratelepítése az eszközkezelõben
- Windows update szolgáltaás törlése és a Widows könyvtárba található
SoftwareDistribution könyvtár törlése, majd a frissítõ szolgáltatás vissazkapcsolása

A javaslataimmal nem garantált a siker, de egy próbát megér. Végsõ esetben jöhet az újratelepítés.

zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Rage47
Hol tudnék venni angol HomePremiumot?
Sziasztok! Olyan problémám akadt a Win7 Pro 64 bit oprenceremmel, hogy teljesen eltûntek belõle a hálózati kapcsolatok, ennek ellenére van internetkapcsolatom. A másik gond pedig az, hogy semmit nem reagál a windows update és a rendszervisszaállítás gombokra. Ilyenkor mit lehet vele csinálni Üdv
bon
Jobb gomb futtatás rendszergazdaként funkcióval telepítsd.

Sziasztok! A következõ lenne a problémám. Tegnap a counterspy kémprogramírtó telepítésénél egy hibaüzenettel leállt (nem hozzáférhetõ) a Win7 pro 64 bit oprendszerem Windows installer programja. Ebben az esetben mit tudnék csinálni? Vagy teljesen reménytelen a dolog? Köszi elõre is a segítséget. Üdv
Rettenthető
Tudom, de a Dibalo 2-höz 10 év elteltével is tudtak kiadni patch-t.
Minden csak hozzáállás kérdése. De nem offolok tovább.
Kösz a segítséget, remélem majd mûködik.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bon
Minden programnak van támogatási ideje, és az Age of Empires 2 elég régi már. Esetleg ajánlom a még beta-ként elérhetõ Age of Empires Online-t.

Rettenthető
Ez ugyan igaz, de némi kompatibilitás lehetne bennük, vagy lehetne olyan nagy vonalú, hogy kiad egy javító patch-t, vagy elárulná, hogy mit kell tenni a hibátlan futtatásért.
Egyébként igen, Age of 2, ami igen érdekesen néz ki Win7-n. Az alapra mûködik az explorer-bõl kilépés, de a folytatásra nem. Így lehet csak eddig tartott a nosztalgia... kár.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bon
A script kikapcsolható, a leírás szerint két parancsikont kell csinálni és a Disable Acceleration a tulajdonságok menüpont cél sorába ezt kell beírni: "C:\Scripts\SetDx.cmd" Disable

bon
Szerintem abban semmi meglepõ nincs, ha Windows 7-en nem futt minden Microsoft termék, pláne ha az adott termék készítésekor még nem létezett a Windows 7. Feltételezem az empires2 az az Age of Empires 2.

Rettenthető
Ezt megtaláltam én is, de angolból nem vagyok annyira jó (meg batch fájl készítésbõl), így nem tudom, hogy az alkalmazás használata után visszakapcsolja-e a directdraw-t.

Mint ahogy van olyan alkalmazás, aminél (annyira abszurd, de hát ki gondolná, hogy a win7-n nem fut hibátlanul egy Microsoft termék) ki kell kapcsolni az explorer-t.

Csak azt le lehet írni így a batch fájlba:

taskkill /F /IM Explorer.exe
empires2.exe
Start explorer.exe

Tehát ha kilépek az empires2-bõl, akkor automatikusan elindítja az explorer-t.

De vajon itt? (kíváncsi, de szkeptikus arcú szmájli).

Azért köszi, hogy próbálsz segíteni.

lck
Nem telepít semmit, RAM-ben fut. Ha valaki nem látott még Sevent megnézheti milyen. Arra jó. Meg amit Bon írt a #31591-ben.
lck
Live CD = a CD-rõl beolvasott adatok (rendszer) a memóriában futnak. Elvileg még akkor is elindul, ha a gépben nincs vinyó. ( Legalábbis a Linuxosok. )
computerguru
De hát ha elinditom,elindul a telepités csak én megszakitottam,mert várok még egy kicsit,hogy mi is ez tulajdonképpen?

Errõl beszélek,nézd meg!

http://www.youtube.com/watch?v=miNTAk50Zwk&feature=player_embedded#!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

bon
A live cd-rõl nincs mit telepíteni, tehát nem is fog bekverni semmibe.

computerguru
Na mégegyszer,akkor más hogyan kérdezem,ha feltelepitem,az xp-m nem lesz windows 7? Marad az xp? Irni meg nem lehetséges rá,mire,a cd-re? Én nem a lemezrõl beszélek,az megvan,de ha feltelepitem akkor mi lesz az xp-m bõl,windows 7,vagy marad az xp?Érthetõen kérdeztem?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

bon
Mivel live cd így nem igényli a telepítést, mint ahogy te is írtad, folyamatos midnen napi használatra alkalmatlan, már azért is, mert az optikai meghajtó olvasása lassú, írni meg nem lehetséges rá. Inkább úgymond szervízelésre jó, ha már gond van a telepített oprendszerrel.