Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
btw, ez a DLL Fixer tényleg botrányos. Eleve gyanús volt, hogy egy 2 napja felrakott rendszernél majdnem 1000db kritikus hibát talál és hogy szerinte a registry súlyosan sérült. Én hülye rányomtam a javításra, restart és teljesen döglött volt a rendszer.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Üdv: howarju
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy működött a wifi úgyis csak ez a felugró ablak zavart. Na mindegy, Ubi alatt nem ugrál semmi, windows-t meg egyelőre tudom nélkülözni, szerencsére.
Komolyan mondom, mindig a Linuxot fikázzák, hogy mennyire nagy szopás és semmi nem működik ehhez képest az elmúlt 3 napban többet szívtam a Win7-tel mint anno ArchLinux-szal...az pedig már tényleg nem semmi 😄
Végülis én is jó nagy barom vagyok, hogy felteszek ilyen-olyan "javító" fosokat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt még mondtam valamikor (de egyesek nem akarták jóvá hagyni a megjegyzésem)... kemény kitolás.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.10.02. 19:18:31
Úgy az 1704-es mint az 1705-s nem kompatibilis a Windows 7-el, mert a drivernél a kompatibilitásnál ezt írja hogy MS Windows 8 64-bit, ezért ment csak Windows 8-an.
Ha akarod, hogy menjen, akkor telepítheted vissza a Windows 8-at vagy használod Linux alatt a WiFi-t.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.10.02. 19:09:38
Csak az 1705 megy rá, az 1704 az nem jó hozzá.
Kétféle driver van a Wifi-hez link: Dell Wireless 1705 Wi-Fi + Bluetooth Driver és a Dell Wireless 1704 Wi-Fi + Bluetooth Driver. Tudod melyiket telepítetted, próbáld meg a másikat, persze Uninstall az elsőt. Látom ezek a driverek 64 bites Windows-ra mennek (a Windows OS esetében)!
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.10.02. 18:37:48
Dll fixer, meg a faszomat azt...
Üdv: howarju
Ha meg msconfigból kilövöm akkormeg egyérszt nincs wifi, másrészt pedig ugyanúgy beugrik az üzenet :o
Win 8.1 alatt nem volt ilyen gond.
Dell Inspiron 3537 laptopon Win7 indítása után mindig kapok egy ilyen üzenetet. Hogyan tudom én ezt kiírtani? Egyébként minden működik ahogy kell.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy két felhasználói fiókot szeretnék. Az egyik internet film stb. A másik kimondottan zenéléshez beállítva. Maximális teljesítményre állítva a windows-t. Viszont belefutottam abba, hogy a normál fióknak alap energia beállítást szeretnék a másiknak meg a teljesítményre kihegyeztetett. De ha mondjuk a zenei fiókba beállítom a teljesítmény centrikus beállítást akkor a másikban is átáll arra. Hogy lehet ezt megoldani, hogy ne így legyen? Előre is köszi!
Még csak annyi hogy mindkettő fióknak rendszergazdai jogosultsága van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Futtasd le az Emsisoft Emergency Kit-tet, de csak gyors ellenőrzéssel és ha nem talál semmi, akkor még futtasd le a Vipre Rescue-t, ez igaz átnézi az egész gépet, lassú, de amit talál kisepri. Találkoztam olyan esettel, amikor a Malwarebytes sem vette észre, másképpen a Malwarebytes-nek a legjobb a detektálása az AVG és az Advanced System Care (antivírus része) közül.
Utoljára szerkesztette: MatulaAvB, 2014.09.23. 19:12:02
Ha a chkdsk (/r /f) minden ellenőrzésnél talál nem használt indexbejegyzést majd nem használt biztonsági leírókat és törli azokat, de semmilyen más problémát és rossz szektort viszont nem, érdemes-e vele foglalkozni?
A rendszerrel tulajdonképpen nincs semmi gond. <#integet2>#integet2>
Ez így már elég bosszantó tud lenni.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De az igen hogy kivetem a pipát az "energiatakarékosság jegyében a gép lekapcsolhatja ez az eszközt" elől a pipát.
Eddig jó lett remélem marad is úgy.
Kösz
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az igaz hogy automatikusan nem engedtem neki.
Új laptopom telepítése után a gondom van a Wlan internet kapcsolatával, mert változó időközönként megszakad, mondván hogy nem kap adatott, és csak egy Win7 újraindítás segít ezen.
A szükséges friss programokat feltettem de lehet valami lemaradhatott, plusz program még nincs rajta más ami ezt befolyásolhatná. Ha jól emlékszem ilyen a másiknál is volt, ott is valamit állítottam hogy jó lett (2 éve), mert most annál semmi gond. Lehet energia takarékosság beállítási gond?
Nod 32 van fent az vezérli a tűzfalat is ha kikapcsolom sem változik semmi.
Esetleg valami tipp mi lehet?
Köszi
Lenne egy problémám amit sajnos nem tudtam megoldani. Általában inkább túrom a netet amíg nem találok valami segítséget rá, de most tanácstalan vagyok....
Az a jelenség, hogy bizonyos oldalakon az ékezetes karakterek nem jelennek meg, hanem helyettük valamilyn pót karakter szerepel, teljesen olvashatatlanná téve a szöveget. Nem minden oldalon, pl. origo, mobilaréna, itcafe rendben van, de pölö filmbuzi,facebook nem jó.
Nem böngészőfüggő, mert IE és Chrome alatt sem jó. Karakterkódolást néztem UTF-8on van.
Mit tudok még kipróbálni?
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Üdv!
Természetesen 3d képes megjelenítő kell hozzá és a neki megfelelő szemüveg.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2014.08.29. 17:13:45
"Jabar sa bu eeda murishani!"
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"