46641
-
Rotyoka #34841 Ebbe nincs semmi crack, de amúgy mindenhol meglehet. -
#34840 Ja és minden játék eredeti, mielött bárki is megkérdezné, két fizetésből már futja rá bár ezt inkább nem hangoztatom annyira. -
#34839 Hát most elakadtam, friss a Vga driver (legújabb letöltve), frissit a diretx és újrahuztam az egyik játékot ami igényli ezt.
Adobe, videó lejátszó, Sonic megy, de egyik játékom sem akar elindulni mindegyik ezt a hibát írja ki pedig eddig müködtek rendesen (Gta 4, Fallout NW, Mass Effect 2)
Kis csavar annyi volt a gépen hogy játszani szerettem volna a Carmageddon 2 játékkal és hogy az fusson kellet egy programot feltelepiteni "Zeckensacks Glide Wrapper" ez alapján : link, de már ezt is uninstalláltam nem csak töröltem hanem maga a program uninstall programját használtam. -
#34838 Hali!
Laptopon is meglehet crekelni a win7?
Vagy laptopra más kell? -
#34837 Oké, megpróbálom! Köszi a válaszokat! -
#34836 A vgahoz van driver a rendszerben, meg a Vista driverrel is működik azt hiszem, esetleg néhány funkció nem, de gondolom nem játékra használja a gépet.
Viszont a RAM az tényleg kevés:( -
#34835 videokártya nem támogatott meg a RAM is kevés lehet. ajánlott a 2 GB.
Ezt futtasd le A Windows 7 Upgrade Advisor ellenőrzi a kompatibilitási problémákat. -
#34834 A ram nem túl sok, de egy próbát megér, de előtte nem ártana lefuttatni a Windows 7 Upgrade Advisor alkalmazást, nehogy meglepetés érjen driver támogatottság terén. -
#34833 Hasznos program -
#34832 Aki minden frissítést már felrakott akkor az már alapból tartalmazza,de aki nem, annak érdemes felrakni az sp 1 telepítése előtt. -
#34831 Hali!
Egy Gericom Blockbuster (p4 2.8 ghz proci, 1gb ram, mobility radeon 9600) -en menne a 32bites win7? Vagy ne is próbálkozzak...?! -
#34830 A Microsoft kiadott egy eszközt, amivel megvizsgálhatjuk, hogy Windows 7 rendszerünk képes lesz-e gond nélkül fogadni a hamarosan érkező szervízcsomagot,System Update Readiness Tool eszköz a letöltést követően egy alkalommal ellenőrzi, hogy a rendszerben nincsenek-e a jövőbeni szolgáltatáskezelési műveleteket esetleg megakadályozó inkonzisztenciák.
A megadott linken kiválasztható a magyar nyelvű változat is, ha érvényesítésed rendben volt akkor töltheted :
> Link System Update Readiness Tool -
#34829 privát üzenet ment. -
syberia2 #34828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval el tudjátok mondani hogy mire ügyeljek a hamis Win7 telepítése-kor/ után? -
#34827 Esetleg frissíteni kellene a vga driverét, meg a DirectX-et. -
daveliss #34826 szerintem a videokártya progit buheráld -
#34825 Frissíted a legújabb verzióra, hátha megjavul. -
#34824 És akkor mit tudok kezdeni azzal hogy semmilyen játék nem indul el?
Mert mindegyik "direct3D initialization failed" (error incorrupt) hibával kezd. -
#34823 Nem törölhető, integrálva van a rendszerbe. -
#34822 Hello
Az érdekelne hogy a directX hova telepiti magát, szeretném teljesen törölni és újratelepiteni. -
#34821 Ez esetbe bios frissítés érdemes megpróbálni, hátha javítja a hibát. -
#34820 A Windows 7 SP1 és a Windows Server 2008 R2 SP1, telepítése után egyes programok nem működnek megfelelően vagy a programok használata alatt sp1 telepítési hiba léphet fel : IncrediMail Xe, Lenovo System Update, Ninja Trader
Bővebben itt: > Microsoft terméktámogatás -
#34819 SPOILER ,vagy privátba - be írd. -
syberia2 #34818 Warezról beszélhetünk? -
#34817 Nálam is ez van csak annyi a különbség, hogy valamikor gyorsan elindul a Win7, valamikor pedig 1 percig vár a logónál. Állítólag néhány Gigabyte alaplapnál van ez a probléma. -
#34816 Alaplapi driver frissítés próbáld meg. Különös képpen az AHCI driver frissítést. Nálam AHCI-ba van a rednszer ssd meghajval és nagyon gyors a rendszer indulás. -
sony68 #34815 Miért van az hogy,a BIOSBAN a "Sata típus" nativ IDE módra van beállítva akkor sokkal hamarabb betölt a rendszer mintha AHCI-ra lenne?A Win7 logója AHCI módban legalább egy percig tétlenkedik.(SSD-re telepített W7!!!) -
#34814 Kicsi fájlt hogyan másoljon gyorsan, ha alapból kicsi, így felgyorsulni se tud a másolás művelete, nagy fájlt persze, hogy lehet gyorsan másolni, mert ott feltud gyorsulni a nagy méret miatt, de egy pl. 100kbyte-os fájlnál nincs hova gyorsulni, mert annyira kicsi, hogy mire eléri a csak 100kbyte-os sebességet már lassulhat is le és válthat a következő fájlra és kezdheti elölről a gyorsulást. -
prezson #34813 hp6730b a laptopom. -
prezson #34812 pl van egy könyvtáram, amiben sok-sok tucat kis fájl van, összesen 85 mega, 20 perc alatt akarja átmásoln i:( -
prezson #34811 Nem tudom tapasztaltatok-e w7-en olyat, hogy ha sok kis fájlt kell törölni, akkor piszok lassan teszi meg. Most pl egész pici fájlokat másolnék sd kártyára - a nagy fájlokat villámgyorsan másolja, 2000 kbyte/sec, a kicsiket meg most 40kbyte/sec-cel... Ez normális? Őrület, nem lehet vhogy orvosolni, vagy mi a gond? -
#34810 ha esetleg leírnád a tipusát lehet tudnék segiteni , lehet hogy realtek chipes -
prezson #34809 köszi, de sajnos hp laptopom van... -
#34808 Csináltam öntesztet, sikeresen végigment.
Állapot 99% , Hőmérséklet 32 fok -
#34807 megnézem majd...most érdekes hogy egy tünet sincs, elmúlt minden csettintésre, arra tippelek ezekután hogy a sok hirtelen resetelés meg kikapcs összezavarta a vinyót de a sentinel-t még lefuttattom, virus biztos hogy nincs mert ESET ONLINE SCANNER semmit nem talált... -
overx #34806 SZiasztok, egyik napról a másikra történt, hogy eddig mikor benyomtam a gépet, egyből bejött a windows, nem kellett kattintani semmire, most valamiért az van hogy ha bekapcsolom a gépet bejön a felhasználó választásig, és ott rá kell kattintanom a képemre, de ugye csak egy felhasználó van nem kettő, szal nem értem minek kell egyáltalán kiválasztani mielőtt bejönne, nem egy nagy dolog de engem zavar.
Van erre valami megoldás ?
Üdv over -
#34805 Winyó probléma nem lehet? HD Sentinelt futtasd. -
#34804 Nincs rá szükség, beletelt egy kis időbe de meglett...
Teljessen összeomlott a win pár restart után. Boot-olni sem lehetett a lemezről, semmi.
Hát ekkor jött a mentő ötletem, van még egy rendszerem, biztonsági okokból mint pl ez is. Ezt a rossz rendszert lehúztam betettem egy rack-be majd merevlemezként benyomtam usb rack-en a védett rendszerben, és rábasztam egy lemeztöredezettségmentesítést...érdekes most megy minden gond nélkül....:) -
djlaczo #34803 Vagy huzd ujra :) Win7et semeddig sem tart szinte :) -
#34802 thx az infot, most futtatok virusirtót...