46641
-
TomBond #35363 Akkor rosszul gondolkodtam! Még egyszer köszi! -
#35362 vezérlőpult\Biztonsági mentés és visszaállítás ez a program kell neked. -
TomBond #35361 Megnéztem. Én ugyanarra a gépre akarom átköltöztetni, win install nélkül. Mindössze kinőttem a vinyómat és ki szeretnem cserélni. -
#35360 Nem mert ez nem olyan mint a ghost, ez fájlok és beállítások átvitelére szolgál csak. -
TomBond #35359 Arra gondoltam! Köszi! Az ugye nem gond neki hogy nagyobb lesz a cél partíció mint a mostani? -
#35358 Windows áttelepítőre gondolsz? Beépítve megtalálod a Windows 7-ben. -
misiizsai #35357 Utána olvastam tegnap kicsit ennek az OEM Win 7-nek.Arra jutottam hogy úgyis lehet aktiválni a Win 7-et hogy új alaplapod van.Csak akkor persze telefonon kell. -
TomBond #35356 Ha jól tudom van valami rendszerköltöztető program. Honnan tudnám letölteni? -
#35355 Én ezt az oldalt használom. -
#35354 devianart wallpaper -
#35353 Az interneten. :D
pl Deviantart -
#35352 Akármelyik -
#35351 Melyikre gondolsz? -
#35350 Hol lehet ilyen jó háttérképeket találni? -
#35349 :) Ipad = Winapple :) -
#35348 De fasza háttérkép :) -
#35347 Ehhez nem kell skin. Kell egy hátérkép, egy objectdock (a dock ikonok cserélhetőek)HTC home wigdet. win gadgetek . Ennyi.
htc home link >object dock
Tálcát meg oldalra rakod.
-
#35346 Köszönöm a segítséget! -
#35345 Lent kinyitod a sávot, ahol a startgomb van megfogod egereddel elhúzod balra.
le allulra teszel egy StarDock programot, az csinál ilyet és ikonokat tehetsz bele, jobbra és fent meg csak simán gadget-ek vannak. Vista és Win7-nél letöltesz egy gadget-et feltelepíted, majd jobbegér az asztalon-> alkalmazások.... -
#35344 Sziasztok!
Honnan tudok találni én is ilyen skint vagy hogyan lehet kirakni ezeket a kijelzéseket körbe?
-
#35343 Sziasztok! Egy kis help kellene: ha win share-rel másolok valamit, akkor az hány paralel kapcsolatot hoz létre? -
#35342 win 7-re létezik-e egy egyszerű cheat program amivel hálózati gépeken lehet dumálni
mint pl. xp volt wincheat program -
#35341 felhívod, elnavigálsz a ügyfélszolgálat menüjében az aktiválásig, beütöd a géped által adott kódot, visszakapsz egy jó hosszút telefonon és beírod. -
misiizsai #35340 Az hogy zajlik kb? -
#35339 Nem biztos, hogy a netes aktiválás sikeres lesz, és ez esetben a telefonos aktiválást kell használni. -
#35338 Ugyan arra a gépre(alaplapra, konfigra) Nekem egy újra telepítésnél az aktiválás simán ment (nem kellett telefonálnom ) -
misiizsai #35337 Miért kéne 2-diknál már telefonálni MS-nek?:S -
#35336 igen, és nem kizárt, hogy telefonon keresztül kell majd aktiválni. -
misiizsai #35335 Értem.Még az jutott eszembe közbe hogy ha legközelebb újra telepítem a kódot be kell írni majd? -
#35334 Nem feltétlenül az újraindítás oldotta meg, ha jól emlékszem elég lett volna bezárni a rendszer menüt, és utánna frissül az élményindex értéke. -
misiizsai #35333 Újra indítottam.Már jó.
De ez miért volt? -
#35332 Driver és szoftver frissítés a gyártó oldalálról. -
#35331 Üdv, emberek elkélne egy kis segítség, a windows hetesem nem hajlandó kezelni a bluetooth eszközömet, amikor elindítanám a bluesoleil nevű programot azt írja hogy "Can not start bluetooth..." ezzel mit lehet csinálni? -
#35330 1.lehet nem win 7 kompatibilis a program,keress újabb verziót, vagy próbáld kompatibilis módban. Esetleg futtasd rendszergazdaként.
2. jobb egér gomb > nézet asztali elemek megjelenítése, vedd ki a pipát és nem lesznek parancsikonok az asztalon. Használj object dockot :) -
#35329 Rendszer újraindítása után is? -
misiizsai #35328 Az hogy lehet hogy hiába minősítem le a rendszert utána is azt írja ki hogy nincs minősítve? -
#35327 1. Passz
2. McAfee programjában nincs beállítás erre? Végső esetben a felhasználói profilodban a Desktop mappa jogosultságát állítsd be úgy, hogy olvasás jogod legyen csak. Ha így is kirakja az ikont az asztalra akkor elképzelhető, hogy a System nevű "felhasználót" használjaa program, jogosultásg itt is módosítható, de csak ovatosan -
Blum #35326 Sziasztok!
Van 2 problémám 32bites Win7 Ultimate-el.
Az 1.:
-Miért csinálja azt néha pár program,hogy hiába kattintok a parancsikonjára,hogy induljon el,nem történik semmi. Rákattintok,megjelenik a töltésjelző a kurzor mellett,majd eltűnik és kész. Feladatkezelőben pedig ott van,mint futó folyamat. Próbáltam már újratenni magát a programot,de semmi változás.
2.:
Utálom,ha van valami parancsikon az asztalon,ezért minden lent van a tálcán,de! Ha újraindítom a gépet,akkor pl. a McAfee mindig kirakja megint az ikonját az asztalra,pedig előtte már töröltem onnan. Le lehet ezt valahogy tiltani? -
#35325 KB947821 System Update Readiness Tool ez kell hozzá -
#35324 Igen, feltétele az sp1-nek, hogy fentlegyen egy adott frissítés, számára nem emlékszem.