46641
-
#35403 De ha erre gondolsz, az meg glass gadgets
Link -
#35402 Google : Blue Calendar Gadget for Windows 7 -
misiizsai #35401 A képen hogy hogy kék a naptár? Hogy lehet kékre megcsinálni? -
#35400 tandpl.sys erról tud valaki valamit?
Mert az eseménynaplóban elég sokszor szerepel piros körben felkiáltójellel ez a szöveg:
"A(z) \SystemRoot\SysWow64\drivers\tandpl.sys betöltését a rendszer blokkolta, mert nem kompatibilis a rendszerrel. Lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával az illesztőprogram kompatibilis verziójának beszerzéséért." -
#35399 Várj türelemmel, vagy tilsd le a floppy-t a bios-ban. -
#35398 Most raktam ossze az uj gepem, beteszem a win7 lemezt, fileok masolasa rendben vegegfut,majd mikor a telepito kék hattere elojon, megall a dolog, nem csinal semmit. Kivettem a lemezt aztan visszatettem, kijott a nyelvkivalaszto ablak,tovabb... Erre megint semmi. Kiprobaltam tobbszor, detto azt csinalja.
Otlete esetleg valakinek?
Rossz lehet a lemez?
Koszonom! -
#35397 Memtest nem talált hibát. -
#35396 mem test, vagy a win 7 telepítőn a memória tesztet futtasd le. -
TomBond #35395 Tegnap sikeresen átköltöztettem a rendszert! Ismételten csak köszönni tudom a segítségedet! -
#35394 Üdv, jó reggelt Urak!
Mi lehet az oka annak, hogy tegnap óta a Win7 bootoló animációjánál a kis szines gömbök - melyekből összeáll az ablak embléma - a mozgásukban megakadnak? Eddig tökéletesen fluid volt az animáció, most egy pillanatra megakad. :((
Kicsit félek, mert egyszerre jelentkezett azzal a jelenséggel, hogy a hl.exe (Steam - CS) többször leállt, crash-elt tegnap, a CS pedig akadozott 30 FPS alatt. "Beszédült" a gép.
Ez a belassulás (de crash nélkül) előfordul kb 6-8 folyamatos üzemóra után, mintha a ram-mal lenne gond...
Egyéb paraméterek:
RAM: 3,6 Gb (4x1Gb 800Mhz) 32 bites Win7 alatt
effektív használat: üresjárati kb 700-800 Mb
átlagos felhasználás mellett kb 1200-1500 Mb.
FireFox Plugin container folyamatos flash tartalom megjelenítés miatt zabálja a ramot, de így is marad neki több mint 2 Gb... ez nem kellene, hogy gondot okozzon (és remélem ezt optimalizálják majd újabb verzióknál).
GPU 48-50 C fokon megy, húzva, két ventivel hűtve (ATI HD6850 OC). Ez normálisak tekinthető.
Proci 23 C fokon megy, OC nincs (Athlon 64 X2 5600+ AM2) egy régebbi darab de eddig megbízható volt.
Játék alatt, a CPU alacsony teljesítménye miatt (és a kártya viszonylagos túlereje miatt) 100%-on pörögnek a magok, gondolom szenved, de a hőfok ilyenkor sem megy 26-28 C fok fölé.
Mi lehet a gond?
(elnézést a bő leírásért, leírtam azokat a faktorokat is amik vélhetően számít(hat)nak a hibajelenségben)
-
#35393 Értelek, kösz. -
#35392 Kevesebb hibalehetőség, nem konkrétan driver-nél, de pl könyvtárjogosultság problémák elkerülhetőek. Én mindent jobb gomb funkcióval telepítek, hagy legyen a telepített programnak teljes hozzáférése a rendszerhez. -
#35391 Oké, de van ennek bármi pozitív vonzata? -
#35390 Köszi szépen mindent működnek a játékok :D -
#35389 Rendszergazdaként magasabb jogosultsággal települ mint sima dupla kattintással. -
#35388 Miért jobb rendszergazdaként telepíteni, mint sima duplakattal indítva? -
#35387 ok -
#35386 mármint a szoftvert találja meg. -
#35385 Milyen kártyád van ? Start menü keresője is megtalálja.(ATI ,Nvidia ) -
#35384 Ha nvidia chipes kártyád van akkor irány a www.nvidia.com és szed le a kártyához a Windows 7-es drivert, majd jobb gomb futattatás Rendszergazdaként funkcióval telepítsd. -
#35383 Ha : nvidia akkor jobb egér gomb NVIDIA control panel, vagy ATI Catalyst esetleg a programok között. -
#35382 nincs NVidia vezérlőpult O.o -
#35381 Nvidia esetében jobb gomb az asztalon és nvidia vezérlőpult, de ati-nál is itt kell lennie esetleg az értesítési területnél (tálca jobb széle).
De elsőnek a driver frissítés próbálnám meg. -
#35380 driver szoftvert hol találom?:) -
#35379 Volt már probléma ez itt is, meg másik fórumon is, vga driver csere oldotta meg, de volt ahol csak a vga eszköz csere segített.(nézz körül a driver szoftverében is nem tiltottál le valamit) -
#35378 Megpróbálom :D -
#35377 Esetleg frissíteni kellene a vga driverét. -
icoj69 #35376 Köszönöm, még szerencse hogy nem laktam be teljesen a gépet, megpróbálom a sima Profesionalt. -
#35375 Lemezről bootolva próbáld meg a hiba javítást. Dual bootom még nem volt,de ha megy a 64 bit a gépeden akkor feleslegesen van rajt a 32-es. -
#35374 Most néztem az oldalán: Az N kiadásokat csak a későbbiekben fogja támogatni, amennyiben találunk kiszivárgott kulcsokat hozzájuk... by DAZ
-
#35373 Kezel 4g+ ramot. -
#35372 Üdv!
A múlthéten felraktam a számítógépemre a Windows 7 Ultimate X86-t, és akármilyen játékot szeretnék futtatni, nemmegy. Nemindulnak el DirectX hibára. 4-5ször raktam már fel ma a DirectX-et, de még mindig nemmegy semmi sem. Valami ötlet van?:D -
#35371 Szerintem működik csak,Rendszergazdaként kell futtatni . -
icoj69 #35370 Üdv Mindenkinek!
A minap feltelepítettem egy Windows 7 Professional N SP1 X86-os verziót. A licencet természetesen a DAZ-tól vásároltam , méghozzá az 1.9.7-est. A kérdésem az, hogy ezzel a verzióval nem működik? -
#35369 Van 2x 2gb kingstone hx 1600as.
Mi elonye van a 64bites rendszernek?
Koszi a valaszt!
-
chadi #35368 sziasztok!
van egy 64bites win7-em , ami egyik pillanatról a másikra nem indult el többé.Amikor indulna a win egyből a hibajavítási képernyő jön be ami semmit nem tud csinálni.(nekem úgy tűnik nem is talál hibát)
A winyó rendben van.
van a gépen egy másik vin7(32bit) amit ha elindítok akkor a simán tudok tallózni a másik win7(64bit) partícióján minden okénak túnik.
mi lehet ez a hiba és mi lehet a megoldás arra hogy ne kelljen újratelepíteni?
előre is köszi -
#35367 Ha van 4gb memóriád akkor érdemes, amúgy nem. -
#35366 Eddig csak 32bites win7et hasznaltam,de most vettem uj gepet.
Amd phenom II X4 965 procihoz mar erdemes feltenni a 64bites wondowst?
Vagy hogy megy ez?thx -
#35365 igen jobb, (server változatát használom több gépen) de fizetős is , ez meg kéznél van és ingyenes. Célra megfelelő lesz neki. -
#35364 A legjobb az Acronis True Image, az tud akar usbrol bootolni.Magasan professzionalisabb a win7 beepitett szornyetol.