46641
-
misiizsai #35443 Köszi sikerült! -
#35442 Akkor itt :
-
misiizsai #35441 Nálam csak olyan van ott hogy Cím.Hivatkozások,Táblaszámítógép,Aszal,Új eszköztár -
#35440 Tálca > jobb egér gomb > Eszköztárak> Nyelvi eszköztár pipa -
misiizsai #35439 Véletlen elrejtettem a tálcáról a Hu-t.
Hogy tudnám újra előhozni?:S -
#35438 Van.Mindenhez teljes a hozzáférés. -
#35437 Biztonság füllön nézd meg, hogy a felhasználódnak van e teljes hozzáférése. -
#35436 hello!
Lenne egy olyan problémám hogy egyik mobilvinyóról szeretnék másolni a másikra de azt írja ki hogy írásvédett.Tulajdonságokban kiveszem a pipát az írásvédettség mellől, alkalmaz.Minden maradt ugyan úgy.Megint tulajdonságok és ott a pipa.Mit lehet ilyenkor csinálni? -
#35435 Programot a programok és szolgáltatásoknál Windows szolgáltatások be és kikapcsolása menüpontnál nézd meg, hogy fent van e a media player, ha igen akkor távolítsd el vele, majd rakd újra. -
#35434 Közben haverom gépén is kipróbáltam és ott meg gond nélkül megy, neki Win Xp-je van.
Nekem win 7-en meg nem megy de csak a Wars, az alap Crysis és a Warhead meg gond nélkül. -
deblacika #35433 Üdv!
a windows-om win 7 home premium sp1, nem látok semmiféle N-et!
természetesen, amikor használni kezdtem a gépet, volt rajta mind media player, mind media center, ám egyszer csak eltűnt mindkettő.nem vagyok teljesen fish a számítástechnikához, de ezt a kérdést mégsem tudom megválaszolni, semmilyen keresés nem hozott eredményt, nem találtam semmit a media playerrel kapcsolatban, sem a media centerrel!!
-
#35432 Megvan, de újrainditás után sem változott. -
#35431 frissitsd a DirectX-et -
#35430 Hali, valoszinűleg nem ide tartozik de valaki tudja mit jelent ez?
Elinditom egy játék (Crysis Wars)setup.exe-t és ezt írja ki:
-runtime error in setup script
line 8 : access violation at address 754815da in module version.dll
read of address 00000004
Próbáltam másik telepitő Cd-ről, azóta újra húztam a Win 7-et 64 bit-eset tetem fel, de mindig ez fogad. -
#35429 #35427:) -
#35428 N-es jelzésű Windows 7-es oprendszerekben nincs benne a Windows Media Player 12, Windows Media Center, Windows DVD-készítő. -
#35427 Tényleg, ezt elfelejtettem. -
zsotesz #35426 Ha N-es verziód van akkor abba nincs benne -
#35425 thx :) -
#35424 A link most még az rc-re mutat (Marc 14 9.00 PM. az elérhetőség időpontja.) -
#35423 Az angol nyelvű IE 9 már elérhető ! > Link -
#35422 WMP mindegyik verziónak a része nem? -
#35421 Powerdvd-nek nincs köze az eltünéshez, az eltünés oka több miden lehet, törölted a programok ikonját, eltávolítottad a programot a programok és szolgáltatásoknál, vagy simán soha se volt fent, mert olyan Widnows 7-ed van fent aminke nem része. Keressél rá a Windows Media Player-el a rendszer partícion, ha van tartalma akkor csak parancsikont kell csinálni az indító exe-ről. -
deblacika #35420 Üdv mindenkinek!
Win 7 problémám van!
a windows media player, és a media centerem eltűnt nyom nélkül!
full hd nézéséhez a classic home cinema progi van fent, illetve nemrég telepítettem fel a power dvd 10est. lehet ezeknek köze a dologhoz???
vagy miért tűnhettek el a dolgok??
előre is köszi a válaszokat!!! -
#35419 Próbáld ki ezt :> link De már átmentünk off témában ,többit privátban ! -
#35418 Nem azt használom (htc home-t ), de kipróbáltam Budapest bejött ,más nem. -
#35417 deviantart oldalon írd be a keresőbe vagy itt :> win 7 témák -
#35416 Az időjárást át tudtátok állítani? Először beírom, nagyítóra katt, kattintok a találatra és ok, de mégsem frissíti Langemarkról magát. -
#35415 Kösz!
Mac témát nem tudtok PC - re? -
#35414 Download aero gadgets, elnavigál a deviantart oldalra ott jobra fent download file 14.8 MB > link -
#35413 Amit belinkeltél oldalt onnan hogyan lehet letölteni mert én sehogy sem tudok? -
#35412 -
#35411 télleg köszönöm mindenkinek sikerült megoldani... már frissít -
#35410 Szerintem ez lesz a megoldás : A Windows Update szolgáltatás összetevőinek alaphelyzetbe állítása> link. Próbáld ki a Fix It , vagy a kézi javítást az xp alatt működött nekem is. -
#35409 win update hiba javítása : HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions\MachineThrottling bejegyzés átnevezése vagy törlése!
Vagy ez:
Solve a problem with Windows 7 beta
An issue with the Customer Experience Improvement Program (CEIP) client in Windows 7 beta is causing Explorer and some MSI-based installers to stop working properly.
To solve this problem, follow these steps:
Click the Start button , click All Programs, and then click Accessories.
Right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. In the User Account Control window, verify that Program name is Windows Command Processor, and then click Yes.
In the Administrator: Command Prompt window, type or paste the following text at the prompt:
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions /va /f
Press Enter to install the solution.
If The operation completed successfully displays, close the Administrator: Command Prompt window to complete this procedure. If "ERROR: Access is denied" displays, repeat this procedure from the top, making sure you clicked Run as administrator in step two. -
#35408 Köszi szépen a 2. megoldást én is olvastam a microsoft oldalán de nem volt jó semmi amit ott leírtak de mindjárt kipróbálom amit a másik linken írtak. -
#35407 1. megoldás
> 2.megoldás Windows Update-hiba -
#35406 tandpl.sys nem a windows része, Szerintem Malware,de használhatja valamelyik program is. -
#35405 Sziasztok olyan gondom van a Win7-emmel hogy 2010.12.24 óta nem frissíti magát és nem is talál frissítést mert a következőt írja.
Hiba történt a számítógépen telepítendő új frissítések keresésekor.
Talált hibák:
Kód: 80072EFE
nem talált semmi megoldást rá és én sem... -
misiizsai #35404 Köszi!!
Tudtok még ilyen jó Gadgeteket?
Szeretem ha az egyedi dolgokat.