46641
-
#35483 Nekem ennyi lett... -
#35482 Úgy látszik ha a memóriába betölt akkor már a logot is megjegyzi :
-
#35481 Nálam jó a fullscreen is. -
#35480 Érdekes más oldalt most logóval együtt is ment.PL: Youtube Úgy-látszik oldalfüggő. -
#35479 Hi
Az a gondom hogy a IE 9 RC\RTM is ha fullscreenre nyomtam youtube-on akkor csak hang van és fekete kép
Ez mér van? Azt a most megjelent Google Plugint is felcsaptam de semmi válztozás sajnos -
#35478 Ellenben a Chrome menti. -
#35477 A kedvenc oldalakat rögzíteni lehet a Windows indítótálcáján,onnan egyből nyílnak :
Az oldal logot sajnos nem menti. -
#35476 10 év (IE 6 )után ismét alkottak egy gyors használható böngészőt. -
#35475 Én is lefutattam délután, nekem az Opera egy hajszállal több pontot kapott, mint a Chrome, de tényleg csak egy hajszállal asszem valami 20 pont eltérés volt. Utána IE és végül FF4. -
#35474 Az Origo által végzet böngészőteszt :
,,Mint az a képen is látszik, az Internet Explorer 9-nek sebességben nem sikerült az élre törnie, bár a top háromba még így is bekerült a Microsoft browsere. Ugyanazon a számítógépen, alapbeállítások mellett a Chrome 10 volt a leggyorsabb, mögötte szorosan a kevésbé népszerű Opera 11 következett, majd pedig az IE9. " Forrás: Origó
Ezen az oldalon tesztelheted a böngésződ sebbeségét > -
#35473 Nálam ez még nem nagyon fordult elő, kivéve amikor az egér merülőben van és villog akkor nem kapcsol ki. -
#35472 NEm feltétlenül rakja a Windows takarékra a monitort, nekem már kikapcsolt képernyőkímélővel is sikerült többszőr produkálni, hogy a beállított 5 perces várakozás után nem kapcsolja ki a monitort. -
#35471 Egyébként a mai monitoroknál már felesleges, meg a win is takarékra rakja a monitort. -
#35470 Én is használom a htc-t és bekapcsol a képernyőkímélő, a rádiós optikai egér is bezavarhat ha nem rakja magát takarékra. -
barmi #35469 Értem. Lehet, hogy a htc home minialkalmazás miatt van ez az anomália. Tehát akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával! Hurrá! Köszi mester! -
#35468 RCvel keverted gondolom :D -
#35467 Velem is előszokott fordulni, Vista óta találkozok a jelenséggel, szerintem azért csinálja, mert valami aktivitást észlel az asztalon a rendszer, így nem kapcsolja be. Újraindítás megszokta oldania problémát. -
misiizsai #35466 uhh de hülye vagyok...:D -
#35465 RTM = végleges. -
misiizsai #35464 Én még a RTM-es IE9-et töltöttem le.
Hogy tudnám a véglegesre frissíteni? :S -
barmi #35463 Sziasztok!
Néha a képernyőkímélő nem indul el automatikusan, ez mitől lehet?
5 percre van állítva de néha még fél óra után is csak az asztal van a képernyőn és szkrínszévernek nyoma sincs. Nem értem a dolgot. -
#35462 Esetleg ha nem segít akkor megpróbálhatod ezt: link De nem biztos, hogy mükődni fog, mert N-es Windows 7-es oprendszerhez készült. -
#35461 Kikapcsolod, majd újraindítás, utánna visszakapcsolod, ismét újraindítás. -
deblacika #35460 igen, ott volt mindkettő kikapcsolva, visszakapcsoltam, meg is vannak, de a media playerre azt írja, hogy hibás, telepítsem ujra. DE HONNAN?????
belinkelné valaki, a windows media playert, win 7 x64 hez???
köszi -
#35459 IE 9 vs Chrome 10
Az tetszik ,hogy az IE kisebb felületet foglal el,de gyorsasága kb egyforma.
A ,,vissza" navigációs nyíl elég idétlen így levágott aljjal.
Az előnézeti képek a Chrome-ban jobbak.
-
#35458 Én nem próbáltam még, de minden böngészőnél írják, hogy a 64bites sokkal lassabb. -
#35457 Én a próbálkozásaim során nem észleltem, hogy lassú lenne a böngésző, de a 64bit-es flash egy katasztrófa volt még. -
#35456 Akkor sem, mert egyelőre lassú, mint a dög. -
Apocalipto #35455 Az oprendszer adott, de akkor még várunk pár évet. -
#35454 Akkor ha lesz hozzá jól müködő 64bit-es Adobe flash player, ja és 64bit-es oprendszer esetén. -
Apocalipto #35453 A 64 bites verzió használata mikor indokolt? -
Apocalipto #35452 Na, hogy eloszlassuk a kételyeket :)
IE9 final x64
IE9 final x86 -
#35451 Ez jó lett. Köszi! -
#35450 Próbáld meg innét letölteni: link -
#35449 -
#35448 Jó lett! -
#35447 Ez a verzió:
Szóval ez nem az. Hanem RC, de akkor nekem a linkedről miért nem telepítette fel a véglegest? Miért írta, hogy az a legfrissebb? -
#35446 Nem hiszem, hogy IE9-et töltötte le, mert a Microsoft update-ről lesz elérhető egyszer. De könnyen kideríthető a verziószám alapján, ez a végleges: 9.00.8112.16421 -
#35445 Nekem tegnap letöltött onnan már valamit 10-kor. Az mi volt?
Sőt ma már nem is engedi azt telepíteni, amit letölt, mert azt írja a legújabb már telepítve van. -
#35444 Elérhető a végleges IE9 magyar változat: link