46641
-
#35724 Ettől kicsit komolyabb a baj :) -
#35723 A kártevő lehetséges. -
#35722 Csinálj olyat hogy jobb klikk az asztalra és frissités. nekem volt már ilyen és így előkerült minden ikon. -
#35721 Heló ,egy kis segítség kellene.Eltűntek az ikonok a tálcáról.Ott vannak csak nincsen hozzájuk semmilyen icon.Nem jön be a Start menü sem olyannyira,hogy még a windows gombra sem reagál.
Milyen okai lehetnek és ,hogy lehetne ezeket visszahozni?
Előre is köszönöm a választ amennyiben segít. :) -
#35720 Olyan is van ,hogy a rocketdock ba ha a letöltési mappa, a külső meghajtót nem látja egy idő után. soha nem csinált ilyet.
valami kártevő lenne a gépemen ? -
#35719 Lenni problem. tegnap óta kétszer raktam újra a gépet. valami nem stimm. az almenük a kék színűek nem akarnak egyesek működni. pl a vezérlőp./programok/programok eltávolítása menű vagy a tálcán a tálca ikonok testreszabása sem csinál semmit. hiába kattingatok állat mód. valaki tipp. soha nem volt még ilyen velem. :O
hülyén hangzik de azóta van miótta firefox 4 van. -
BIZ0906 #35718 Laptop? -
#35717 Minden normális. -
#35716 A T4400 amúgy sem egy korszerű darab , használj laptop hűtő alátétet. -
#35715 alaplap driver-eit rakd fel a gyártó oldaláról. -
riki02 #35714 Kösz!
Egyébként laptop-ról van szó. -
#35713 A videokártyák hőmérséklete terhelés alatt lehet magas (70-80°C) alaphelyzet kb :40-60 °C -
#35712 A futó folyamatok száma is átlagos (60-70), de ami nem kell letilthatod a szolgáltatások között és az autó indításnál. -
#35711 A videokártyák hőmérséklete elég magas lehet,elfogadott a 80°C is.A legtöbb processzornak 60-70°C között van a maximális üzemi hőmérséklete.
A memoria használat is teljesen normális. -
riki02 #35710 Üdv!
Talán nem teljesen témába vág,de jobb fórumot nem találtam.
A gépemen Win7. Ultimate 32bit van. Szerintetek az normális ha alapjáratban a gép úgy átlagosan 850-1.1 GB között van a memória teljesítmény, valamint a futó folyamatok száma úgy 70-73 között mozog(szintén alapjárat? A processzor magonként átlagosan 43-46, 43-46 a videokártya pedig 50-50 fokos.
Config: pentumDualCore T4400 2.2GHZ 3 gb ram(2+1)
Előre is kösz.
-
balcsi70 #35709 Sziasztok.Volna egy kérdésem.van két sárga felkiáltójel az eszközkezelőben és nem tudunk rájönni hogy mi akar lenni,milyen driver hiányzik.fölraktuk a driver checker-t is de nem talált semmi hiányzó drivert.mellékelem képként hátha tudtok rá megoldást mondani.hiányzó driver 28-as kódra hivatkozik.Köszi a válaszokat előre is. -
ricky #35708 sikerült, jó lett. Köszi!! -
#35707 betű jelet kell beállítani, a felügyeleti eszközök\számítógép kezelés\lemezkezelés, jobb gomb a meghajtón. -
ricky #35706 sziasztok
egy olyan problémám akadt, h miután felraktam a windows 7et, az egyik winchesterem egyik partíciója nem látszik. Megnéztem egy programmal, ott megtalálta, s azt írja infoként, h System/Primary. S az üres hely alapján az adatok is megvannak. Hogy lehet valahogy láthatóvá tenni ezt a partíciót is? :O -
r4pt0r #35705 Hmm jól hangik, meglesem majd. :) -
#35704 Total Commanderhez van registry plugin, ilyenkor megjelenik a registry a hálózatnál és tudod tallózni. Utána meg ugyanúgy lehet keresni benne mint a hdd-n alt+f7-tel és lehet törölgetni a dolgokat, esetleg ablakba rendezni az összes találatot. :) -
r4pt0r #35703 Kimaradt a kérdésből a lényeg: a regisztrációs adatbázisban. :D De közben már találtam rá progit. -
#35702 Rendben, köszönöm a segítséget. -
#35701 Nem, tudom mivel én nem használom a movie makert. -
#35700 Köszönöm a segítséget, fel is telepítettem, de ez teljesen más mint ami a Vista-mon volt. Nem lehet valahogy ezt az új kezrlőfelületet a régire vissza állítani? -
#35699 Azok a programok amiik beleavatkozhatnak a rendszerbe fájlokat módosítanak mind így jelenek meg, próbáld a programokat rendszergazdaként telepíteni, (Egér jobb gomb) -
#35698 szoftveres probléma, valami bug. Gyomláld ki teljesen a programot a gépedről, és úgy telepítsd újra pl itt is : regedit parancs, HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Logitech - csak az egérhez tartozó dolgokat töröld. -
#35697 Módosított lemezed van azért nincs benne keress egy másikat. -
#35696 Azért nem találod mert nincs benne : Win movie maker letöltés -
#35695 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 64bites win 7-em, és nem találom benne a Windows moviemaker programok. Segítsetek légyszives!
köszönöm -
#35694 ŰFeltelepítem a Logitech Set Point nevű szoftverjét, és elindításkor ezt írja ki:
C:/Program Files/Logitech/SetPointP/SetPoint.exe
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalamzás eseméynaplójában vagy az sxstrace.exe parancsori eszköz elinditásával olvashat. -
Noodlee #35693 Megoldva. Valamiért nem tudtam megcsinálni a modosított téma alatt. -
Noodlee #35692 Szerintem az alap kereső is ilyen, ami a windowsban van. -
alfa20 #35691 sziasztok!
van egy "win7 Ultimate x86 x64"-es képfájlom, hogyan tudok ebből a lemezből "Win7 professional" verziót telepíteni? A sima x86-os win7 lemezből ha kiszedem a "ei.cfg", akkor választható a többi verzió is, de ami nekem van lemez abban már nincs benne a "ei.cfg", de így csak Ultimate x86 és x64 közt tudok választani. -
r4pt0r #35690 Keresek egy olyan programot amivel úgy lehet keresni hogy minden találatot egy ablakban jeleníti meg, majd az egészet tudom törölni. -
#35689 Nem tudja valaki, hogy az egyik parancsikonomon miért van sárkakék pajzs. eddig nem volt. idegesít.
Sőt most már minden új parancsikonomon megjelenik. -
Noodlee #35688 Az asztalon lévő ikonok alatti szöveget szeretném módosítani.
Alapból még azt sem képes kiírni, hogy Total Commander, levágja a szöveg végét. Kijelölve is 3 sor kell neki.
-
#35687 A Windows 8-at egyetlen gombnyomással vissza lehet majd állítani eredeti állapotába, most ez egy kiszivárgott képernyőképpel nyert megerősítést.
A System Reset funkció a Rendszer visszaállítás mellett kapott helyet és segítségével néhány perc alatt a frissen telepített Windows állapotába helyezhető vissza a rendszer. Forrás :DirtyWindows
-
#35686 kösz rendesek vagytok -
#35685 itcafén válaszoltam, 5 giga akkor lehet elég ha semmit nem raksz rá az xp mellett még egy officet se. 8 gigát javaslok :)