Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok bocs hogy ide írok szeretnék egy kis segítséget kérni.Szeretnék csinálni egy logonscreent windows 7 alá de nem csak sima képcserérõl lenne szó hanem az alábbi kép alapján szeretném hogy ahova a felh.nevet és a jelszót kell írni az ne középen legyen ezt meg lehet csinálni valamivel?
Úgy szeretném ahogy a képen van a connect felirat helyén legyen a felh.név és mellette a cerberus netwrok felirat helyett akarom a jelszót rakni, persze a kép csak alap ezen dolgozok még de addig felesleges amíg nem tudom hogy lehetne ezt megcsinálni ha meglehet egyáltalán, plusz lehet-e animációt is berakni semmi nagy dolgot csak egy körbeforgó jelet vagy hasonkót.Ha esetleg itt nem kapok segítséget vagy nem értetek hozzá adjatok valami linket/forumot ahol ezt megtudnám érdeklõdni.
Köszöntem.

bon
4gb vagy több ram esetén kell 64bit, te pont a határ eset vagy még elég a 32bit.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok!
Adott lenne egy gép 3Gb Ram-al és plusz 1gb vga memóriával. A kérdésem hogy ehhez a géphez érdemesebb 64-bites rendszert telepíteni vagy elé neki a 32bit is? Mert valahol azt olvastam hogy a 32bit ugye csak 3gb memóriát lát és hogy ebbe beletartozik a Ram is meg a vga ramja is. Szóval az esetemben elvileg nem használná ki a 32bites rendszer az össze memóriát. Köszi!

baaka
hy.
Van egy asztali PC-m amihez van router kötve(moden-router-pc) és egy nyomtató.És van egy notim! Mind2-n Win7-van. És meg szeretném osztani a nyomtatót, hogy a notiról is tudja nyomtatni routeron keresztül. Megcsináltam az otthoni hálózatot bepipáltam a megosztásoknál a nyomtatót és az összes dokumentumot.Felismeri egymást a PC-meg a noti ,csatlakoztatva vannak a hálózaton, majd belépek a notin az otthoni hálózatba jelzi, hogy egy új nyomtatót ismert fel, ott van, hogy nyomtató telepítése rámegyek, de nem történik semmi.Mi lehet a gond.Ja és a megosztott dokumentumokat is jelzi, de ha meg akarom valamelyiket is nyitni nem csinál semmit. Elõre is thx.

aate

A megfogott ikon méretén már tudtommal nem lehet állítani, azért van aero háttere,lásd hova húzod.

naaa
állj rá az ikonra az egérrel nyomj Ctrl és az egér görgõjével úgy állítod ahhogy szeretnéd

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Sziasztok!

Van egy lehet, hogy csak nekem, de bosszantó tulajdonsága a rendszernek.
Amikor egérrel megfogok egy mappát, file-t, akkor az ikonja egyszerre egy 3x3cm-es szörnyeteggé válik. Én mindenhol a legkisebb ikonméretet használom, így ez a méretes ikon bosszantóan nagy, és a végcélra pozícionálni is ügyetlenebbül megy.

Lehet valahol ennek a méretét szabályozni, a többi ikonmérethez passzítani?

Próbáld ezzelrogue spear vista fix

bon
Javítások fent vannak a játékon?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

***EGYEDI win7 kérdés***

fokozott biztonságú beépülõ modul betöltése hiba,snem tudom betölteni a tûzfalat ill a frissítéseket nem tudom telepíteni Valaki tud rá megoldást? Esetleg a rendszerleíró adatbázisban hol szerepel ez a fokozott biztonsági modul?
skate00
vki esetleg az én kérdésemre?

bon
Kint kellene maradnia, nem szabadna eltûnnie, most kipróbáltam és ott marad adidg ahova leraktam amíg nem törlöm

tigerbácsi
köszi!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

üdv
ha win 7 ben használok STICKY NOTES-okat, akkor azoknak nem kéne kinn maradniuk az asztalon? Mert én írok 1-et, megnyitok vmi más ablakot, és erre eltûnik amit feljegyeztem magamnak. De ha akarok egy újat írni, akkor újra elõjön. De sokkal jobb lenne, ha amit felírtam magamnak az kinn lenne az asztalon amíg nem törlöm. Ez lehetséges?
köszi
aate
Távolitsd el az Msn-t ezzel a progival:zap messenger
Ha eltávolítás után is azt írja ki a telepítõ, hogy még telepítve van, akkor használd a http://support.microsoft.com/kb/290301?mkt=hu-hu címrõl letölthetõ Windows Installer Clean Up segédprogramot.

Akkor állítsd be fix ip címre a gépedet, amilyet a router oszt ki, hogy ne dhcp-rõl kapja. Más tippem nem igazán van.
Routerrõl megy, folyamatos a kapcsolat. Az XP-s gép is ugyanerrõl a routerrõl megy, ott nincs ilyen gond.

bon
Rendszer vissazállítás?

bon
Mi a gond az új messenger-el? Kinézet átállítható a régire, a funkciók is megmaradtak (kivéve a név átírása).

bon
A feladatkezelõben pedig látszódnia kellene az összesnek. De tudom ajánlani ezt azt alkalmazást: link

matthias92
Sziasztok!
Segítség kéne! Amióta a win7 fennvan, csak a bajom van vele, de az utóbbi két hétben úgy felhúzott ezzel a Windows Live Messenger 2011-el, hogy legszívesebben darabokra verném baltával az egészet.
Legutoljára töröltem a vezérlõpulttal, aztán felakartam tenni a régi msnt, de kiírta, hogy az új fennvan. Az új nem volt fenn. Visszaakartam telepíteni az újat, és kiírja, hogy készen van. Már újra is indítottam, meg minden, de ugyanúgy sehol-semmi.
Húzzam újra? :S

Sziasztok!

AZ egyik ismerõsöm netbookján win7 van, de induláskor baromi lassú. Amikor a feladatkezelõt megnyitom azt írja, hogy a cpu használat 100% de amikor a folyamatokat nézem, úgy hogy be van pipálva az összes felhasználó folyamatainak megtekintése is nem jön ki a számokból a 100%.
Hogy lehetne megnézni, hogy mi foglalja le a procit?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Rash87
Valaki pls segítsen már,mert megõrülök...
Elõbb minden jó volt,aztán most akármilyen könyvtárat nyitok meg,nem jelenik meg. Lent ott van,mikor lista szerûen kihozza,de hiába kattintok rá,nem hozza fel... Mit lehet ezzel kezdeni? Restart volt,semmi változás :///

Glory, Glory Man. United!

A netre már felcsatlakoztál, és úgy nézed, vagy akkor csatlakozik mikor a böngészõt indítod?
Carmang
Köszi.

Sziasztok!

Nemrég használok WIN7-et, az egyik gépemen.
Az internet elérésekor a firefox azzal a hibaüzenettel indul, hogy a kiszolgáló nem található. De ha a "próbálja újra" opciót választom simán bejön az oldal. Az IE is hasonlóan nem tud betölteni oldalakat, de ott nem találok "próbálja újra" opciót, csak hibakeresést.
XP alatt ilyen probléma nem jelentkezett, és azon a gépemen, ahol még XP van most is hibátlanul megy.

Valami ötlet?

aate
Próbáld meg ezt:Undelete.
lehet egy rendszer vissza állítás is segíthet bár az a dokumentumokat nem igazán módosítja de egy próbát megér.

tigerbácsi
Üdv!
Bratyesz valahogy letörölt pár könyvtárat az egyik meghajtóról nero segítségével :-) 1 kivételével mind megvolt a lomtárba. azt az 1 et valahogy vissza lehet hozni? úgy is, ha már le volt állítva a gép? van rá valami progi?

köszi

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

aate
bocs ez csak egy minta oldal... 😞 itt vannak még win 7 tippek, trükkök: Link >

aate
Itt van leírás dokumentum parancsikon tálcára rögzítésérõl( a 16.oldalon)+sok egyéb hasznos tipp. win 7- 100 lecke.

Carmang
Köszi.

aate
Jó kis konfig.... <#taps>

aate
A személyes mappák áthelyezése (dokumentumok, képek, zene...stb.)

A személyes mappákat át lehet helyezni a Windows 7-ben, ahová szeretnéd. A Start Menü-ben kattints a felhasználónévre, ez megnyitja a jelenlegi felhasználó személyes mappáját. Kattints jobb gombbal az áthelyezni kívánt mappára, és kattints a Tulajdonságok (Properties) parancsra. A megnyíló ablakban kattints a Hely (Location) fülre. Itt kattints az Áthelyezés...(Move...) gombra, és a megjelenõ ablakban add meg a helyet, ahol a fájlokat ezután tárolni szeretnéd (ez lehet másik partíción, másik drive-on vagy akár hálózati meghajtón is). Ugyanígy járhatsz el a többi személyes mappával is.

Evin
A hivatalos oldalon nincs 64-bites kikötés, szóval valószínûleg 32bites. Ha meg a Program Files (x86) mappába lett telepítve, akkor meg biztos.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

aate
1. Ha a dokumentum parancsikont rögzíted akkor az tálca intézõn jobb klikk és ott lesz bent a mappa nem külön a tálcán.
2. A Windows 7-ben a Windows Intézõ (Windows Explorer) alapesetben a Libraries-t mutatja, a Dokumentumok, a Képek, a Zene és a Videók könytárat. Ha szeretnél másik kezdõ könyvtárat a Windows Explorer-ben, akkor a következõt kell tenned. Kattints jobb gombbal a Taskbar-on lévõ Számítógép (Computer) ikonra. A megjelenõ menüben kattints jobb gombbal a Windows Intézõ (Windows Explorer)-re, és válaszd a Tulajdonságok (Properties) lehetõséget. A megjelenõ ablakban a Cél (Target) mezõbe írd be a Windows Intézõ (Windows Explorer) kezdõ könytárát:
%windir%\explorer.exe C:\Könyvtár
ahol a Könyvtár annak a könyvtárnak az útvonala, amelyet szeretnél kezdõkönyvtárnak beállítani (tehát bármelyik könytár beállítható az Intézõ kezdõ könyvtárának). Ezenkívül itt van néhány speciális kezdõkönytár:
Számítógép (Computer)
%windir%\explorer.exe ::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}
Dokumentumok (Documents)
%windir%\explorer.exe ::{450D8FBA-AD25-11D0-98A8-0800361B1103}
Hálózat (Network )
%windir%\explorer.exe ::{208D2C60-3AEA-1069-A2D7-08002B30309D}
És ha vissza szeretnéd állítani az eredeti könyvtárat:
Könyvtárak (Libraries)
%windir%\explorer.exe
Ha készen vagy, nyomj OK-t.

vandyke
Úgy tudom ebben nincs 32 vagy 64 bit-es verzió. Persze lehet, hogy én tévedek.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Carmang
Helló!
Friss Windows 7 Home Premium felhasználó vagyok 😊
Kérdéseim:

-Hogyan lehet egy mappát a gyorsindítóba rakni? XP-n úgy ment, hogy a mappát kiküldtem az asztalra parancsikonként, majd azt behúztam a gyorsindító sávba. Most 7-nél az van, hogy ha behúzom a parancsikont, akkor a gyorsindítóban a Windows Intézõ ikon jelenik meg, és az alapból a Könyvtárak nevû dolgot hozza fel. Nekem olyan ikon kellene, hogy egybõl az adott mappával nyitja meg az intézõt.

- Hogyan tudom a Dokumentumokat egy másik meghajtóra átmásolni, úgy hogy ezentúl az legyen az alapértelmezett Dokumentumok. XP-nél még valami "Cél megadása" volt Dokumentumok mappán végrehajtott jobbklikk-menün belül.

skate00
üdv kéne egy kis help,
Lehetséges olyan játékot futtatni Win7 en, ami win98, xp, re lett tervezve, és nemis támogat újabbakat, hiába pipálom be a tulajdonságokban hogy Kompatibilitás XP s3, nem megy a game, pedig csak ez lehet az oka, vmi segítséget várok, Pls help
Am konktrétan a Rainbow Six:Rogue Spear-rõl lenne szó, ha jól tudom 2000 es kiadású.

bon
Én meg ma vettem 12gb memóriát, új konfigom az aláírásomban. <#vigyor>

A programok futtnak gond nélkül, gyorsabb is az oprendszer, driver is van már jó ideje, tehát egyértelmû, hogy 4gb vagy több ram esetén 64bit-es oprednszer kell.

[HUN]FaTaL
"mert ugyanúgy 2gb lesz a 32bit process korlát"

64biten 3gb a korlát a 32bites processeken 😊

Nincs driverhiány, régi programok közül ugyanazok futnak mint 32biten.

http://goo.gl/gd6Zi5

4gb patch

Én most vettem +2 gb ramot és felraktam ezt a patchet win7 32 bitre és ki tudom használni a teljes 4 gb ramot pl.:2 program egyszerre egyenként használ 1,7 gb ramot. 64 bitnek akkor van értelme ha a programok is 64 bitesek amiket futtatsz, mert ugyanúgy 2gb lesz a 32bit process korlát.

Vagy mondhattok más elõnyt is ha van 64 bitnek a nagyobb helyszükséglet, driverhiány, wow futtatás lassúság, nem futó régi programokon kívül 😊

Okés köszöntem.<#worship>
Evin
Ahogy látom Vistát adnak hozzá. Még szép, hogy menni fog a Win7.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy ezen a gépen kép csak 2Gb ram-al menne a Win7? Köszöntem a választ.
bon
Kábelnetes IP legtöbbszõr Fix a szolgáltató álltal beállított. De amúgy IP megújítás: parancssor indítása, majd ipconfig parancs megfelelõ paraméteres használata. pl. ipconfig /renew

Humesz
Hali!

Win 7 alatt hogy tudok kábelnetes IP megújítani?
Metwork
Nincsenek felhasználók csak gépnevek😊

De kiválasztottam, hogy hálózat és így már enged a D-re dolgozni

I will use google before asking stupid questions.

bon
Biztonság füll is rendben van a megosztott mappán? pl. minden felhasználónak van teljes hozzáférése?

Metwork
Hogy lehet átrakni más mappára a win alapértelmezett megosztási könyvtárát?
Mert a win7-es gépre tudok másolni és törölni abba a könyvtárba, de abba nem amit megosztottam, pedig minden engedélyezve van.

I will use google before asking stupid questions.

2.2.5-ös RemoveWAT-ot tegnap, 3. rearm vége elõtt 1 nappal nyomtam be, eddig jól mûködik, frissíteni is tudtam.

Késõbb lehet, hogy beszól majd?