46641
-
Rotyoka #36254 az az ami nálam fizikai képtelenség itt -
#36253 Egy másik megoldás, vedd ki a hdd-t és egy másik gépen formázd meg a szükséges partíciót. -
#36252 Grub helyreállítása -
#36251 Live CDvel törölj el minden partíciót. -
Rotyoka #36250 Az a gáz, hogy linux sem indul már el mert a GRUB gondolom a C-n volt és az elméletileg formázva van már, Win7 telepitő kb semeddig nem jut el, csak addig amig az a zold szar megy egy fekete háttér előtt és ennyi -
#36249 Kijelölöd őket shift-tel vagy controllal, jobb click ->frissítés elrejtése. -
#36248 format c:\ (c= x meghajtó) De ha van linux a gépen formázd meg az alól.
Win 7 telepítő nem jut el a formázásig ? -
#36247 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a frissiteseknel ki lehet-e valahogy venni a listabol a tovabbi nyelveket, hogy tobbet ne kinalja fel azokat is telepitesre? Ha igen, akkor hol es hogy kell kitorolni/kivenni? -
Rotyoka #36246 Azt pontosan hogyan? Mert csak a 100 gigás particiót akarom formázni, a többi 4 et nem, mert linux és egyebek vannak rajt -
#36245 Esetleg formázd meg parancssorból. -
Rotyoka #36244 Igen le van, mert amig nem volt addig a telepitő nem is volt hajlandó elősszöre sem betölteni. Valami gebasz abból lett, hogy sikeresen lefagyott a formázás közben a telepitő :o -
#36243 Vagy ezt : Movienizer -
#36242 flopy biosban letiltva ? -
#36241 Próbáld ki ezt :wincatalog -
Rotyoka #36240 hello
Az miért van, hogy most akarom újrarakni a Win7-et és hát egyből 2 gond is adódott.
1. Először a formázásnál úgymond meghalt a teleptés, reset elnem kelett.
2. Mostmár nem hajlandó betölteni a teleptő DVD, csak addig amg kirja, hogy Microsoft Corporation és megy felette a töltést mutató zöld csik. (3 db Win7-el is próbáltam amik eddig tökéletesen mentek. Esetleg valami tipp? -
#36239 A masik felhasznaloi fiok bezavar a zeneszerkeszto programomba, de azt megoldom, csak most egy projekten vagyok, ami fontosabb.
Koszi. -
#36238 A videok eseteben 4 fele elrendezes van, stilus szerint nincs.
Konkretan van 200 filmem a HDD-n, amit stilus szerint kereshetove tennek, viszont egy-egy film tobb stilusba is illik.
Raadasul nem csak egy fajlbol all egy film, hanem egy egesz mappa, feliratokkal stb.
Gondolom ehhez segedprogi kell.
Azert koszi. -
#36237 xp-tema-telepitese-windows-7-operacios-rendszerre videó -
#36236 Luna theme -
#36235 koszi -
#36234 1.xp luna theme
2. xp star menű windows 7 alá
-
#36233 Sziasztok lenne egy kerdesem...tud valaki win7-re olyan temat amitol ugy nez ki mint az xp?:))) -
#36232 Mi a megoldás abban az esetben, ha a Win 7 alatt van 2 olyan virtuális meghajtóm, amit nem lehet visszavonni a Daemon Tools-ból ugyanakkor
képet sem tudnak beolvasni? A szimpla kiadás ide kevés. -
#36231 Erre gondolsz ? mappák rendezése csoportosítása -
#36230 Másik felhasználó fiókban is ezt csinálja ? Próbáld ki ott, valószínű sérültek a rendszer fájlok .(vagy módosítva vannak ) -
#36229 Arra meg mindig nincs semmi, hogy:
ha a Desktopra mentek vmit, az neha nem latszik ott? (Asztali elemek megjelenitese termeszetesen be van kapcsolva.)
Az intezoben latni es hasznalni is lehet, viszont nem jelenik meg az asztalon. Ujrainditas utan pedig mar latni. :S
Vagy erre vki tud otletet?
-
#36228 Mappaknak nem lehet tulajdonsagokat adni, mint pl. genre meg ilyenek? -
piamania #36227 na 1 giga adat el lett távolítva
-
piamania #36226 köszi
-
#36225 start menübe írd be : lemezkarbantartó >majd az ikonon egér jobb klikk futtatás rendszergazdaként. -
piamania #36224 hol találom a karbantartót?
-
#36223 2009 november óta megy a 7-es a gépemen még nem kellett újra rakni :) -
#36222 Ccleaner de előbb a win lemezkarbantartót futtasd le rendszergazda módban. -
piamania #36221 Melyik programmal takarítsam?Vagy ez alatt azt érted,hogy rakjam újra a win-t? -
#36220 Nézd meg a feladatkezelőben mi terheli olyankor a procit,a vírus kereső frissítése közben is foghatja,egy rendszertakarítás is erősen ajánlott. -
piamania #36219 Hello!
Olyan problémám lenne, hogy mostanában egyre többször előfordul netezés közben, hogy lefagy egy pár pillanatra a gép.A CPU 80-90%-os terheltségű.Ez mitől lehet?1 éve van fennt a mostani rendszer, azóta nem raktam újra.Lehet,hogy ha újra raknám, akkor megoldódna a probléma?Köszi -
xxxpaulxxx #36218 No megoldva ez is... szimplán az aero probléma megoldásának közepette beragadt a postresql és ez lassította a betöltést:)
Köszi szépen a helpet!:) -
xxxpaulxxx #36217 Az már rég megvolt, ahogy írtam is:)
Viszont rájöttem valamire... van még 2 videókártyadriver a gépen... az mind2 ipaddal kapcsolatos, az egyik lehetővé teszi, hogy az ipad egy másodlagos monitorként funckionáljon, a másik pedig a PC távoli elérését biztosítja ipadról... nos gondoltam az első okozhat gondot, ezért tiltottam... és hopp már jó is, szóval azzal akadt össze az ati:)
Szóval aero már van, viszont valamiért még mindig nagyon lassan indul el a gép a boot után:/ -
#36216 szolgáltatásoknál nézd meg automatikus indulás be van-e kapcsolva. -
#36215 ati driver újra telepítés ?