46641
-
FGB #36334 sziasztok!
van egy olyan gondom, hogy a Media Player nem indul el és nem is játszik le semmilyen zenét se filmet. Elindul de ki is lép és nem ír ki semmilyen hibát.
a gadget-ekkel is problámáim vannak mert nem akarnak azok sem megjelenni, virus nincs a gépen azt át néztem több keresővel is. Win7 Prof.-ot használok. -
#36333 pl.: link -
#36332 Lehet, de mivel rendszeresen változnak így nem látom értelmét. -
Rotyoka #36331 Lehet hülye kérdést teszek fel, de drivereket lehet valahogy integrálni a Windows telepítő lemezbe? Pl, alaplap, vga, webcam, meg ilyesmik -
Zsolesz089 #36330 Köszi srácok a segítséget SIKER VAN fent a cucc msot már pakolom a többit örök hála nektek a legjobbakat a továbbiakban . -
Zsolesz089 #36329 Az nem semmi még soha sem volt ilyen pillanatok alatt bejött a cucc de ha bejön akkor mindedj az a lényeg hogy bejön .
Köszi a segítséget majd jelentkezem az eredménnyel -
#36328 BIOSban floppyt tiltsd, ha van, akkor üres kártyaolvasó átalakítót is vedd ki mert ezek belassítják. Bejön az csak kb 20-30 perc múlva:D -
Zsolesz089 #36327 http://hogyan.org/files/2009/01/windows-7-telepitese-02.png
Ez az ami hiányzik boot és fáljbetöltés után -
Zsolesz089 #36326 Nem tudom ez segít e
Az az érdekes hogy a windowsból való elindítás problémamentes .
Fut ahogy kell
Telepítő gomb stb... -
Zsolesz089 #36325 Igen -
Laceee #36324 Floppy le van tiltva ? -
Zsolesz089 #36323 Köszi a gyors választ de nem ez a probléma oka
http://www.abload.de/img/kijelzbkyy.jpg -
#36322 Nagy valószínűséggel két kijelződ van, és pont a másik az elsődleges. -
Zsolesz089 #36321 Sziasztok
A segítségetekre lenne szükségem mégpedig egy számomra különös dolog miatt. (ezidáig még nem volt ilyen)
Telepíteni szeretném a win 7 emet de a bootolás után betölti a windows fájlokat és amikor bejönne a telepítő rész nem történik semmi csak a windows bejelentkező képét és az egeret látom.
Mit tegyek hogy folytatni tudjam a telepítés ?
Remélem valaki tudja rá a megoldást?
Köszönöm előre is a segítséget :)
-
#36320 Van lehetőség újra telepítés nélkül rendbe rakni a wint?
Sp1 óta be vannak lassulva az alkalmazások, az még rendben lenne, hogy amikor fut a render akadozik, de hogy Ps vagy Corel egy új doksi megnyitása előtt gondolkozik az már nincs, régen nem volt ilyen -
#36319 Na jólvan, feladom. Azért köszi mindenkinek... -
#36318 Hát ez a telepítő kb semmit nem csinált... -
#36317 Rendszergazdaként sem jó, akkor megpróbálom a lemezzel -
#36316 Hát, először célszerű lenne azzal amit a kártyához adtak -
#36315 Nem. Megpróbálom -
#36314 Jobb gomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval próbáltad már telepítenni a driver-t? -
#36313 A legfrissebbel is ezt csinálja, mire cseréljem? -
#36312 driver csere? -
#36311 Szerintem a videókártya szart be... már nincs más tippem -
Ha rákattintok a séma b.m-ra akkor meg tök más jön ki... -
Laceee #36309 -
#36308 Én ezt nem találom, benne vagyok magában a menüpontban, de ez a rész nem tudom hol van -
#36307 Tényleg nem nyavajognék, ha nem próbáltam volna meg mindent... -
Laceee #36306 energiagazdálkodás beállításoknál a fényerőség szabályzó maxon van?
-
#36305 Persze, és újraindításnál is ki van, de attól függetlenül vissza áll alaphelyzetbe. ha egy kicsit megmozgatom a csúszkát akkor jó lesz... -
Laceee #36304 Nvidia vezérlőpult, Asztali színbeállítások / Videó színbeállításoknál a színek beállításánál az Nvidia beállítások használata ki van jelölve ? -
#36303 Azért mert lehetetlen normálisan beállítani... de azért megpróbálom... -
#36302 De miért nem a monitoron állítod be? -
#36301 Már több órája próbálom megcsinálni, de nem találok semmilyen opciót... szerintem elég kitartó vagyok, szóval örülnék egy megoldásnak -
#36300 Igen? 8 év alatt szerintem sikerült megtanulnom, és szűz windows alatt is ez van, inkább mondd meg, hogy mit csinálok rosszul, ahelyett hogy oltogatsz. Köszi -
Laceee #36299 Keress valakit aki leül melléd és az alap dolgokat megmutatja, mert síkbuta vagy hozzá. -
#36298 Pedig a fényerő állításának ott kell lennie, hordozható gép esetében. -
#36297 Sziasztok!
Olyan widgetet keresek win 7-hez mint amilyen a Windows Phone menüje.
Előre is kösz! -
#36296 Hát itt sajnos semmi hasznos nincs :/ -
#36295 Sajnos régi játékoknál, ahol értelme lenne nem tartja. Pl. a legutolsó NHL, ami megjelent PCre az a 09 volt, nem tud widescreent (grat EA) és mégis széthúzza a win7 a képet...