46641
-
Malganis #36495 linux ubuntu elindul és gond nélkül megy -
#36494 Újratelepítés se lehetséges? -
Malganis #36493 De nem indul el a rendszer sem hanem bevillan a laptop márkalogója és ujraindul el sem kezdi tölteni a rendszert -
#36492 Rendszer-visszaállítás korábbi állapotra (ha lehetséges). De csökkentet módban is lehet próbálkozni a telepített programok egyenként törlésével.
De szerintem driver gond lesz, esetleg csökkentet módban az eseménynapló megtekintése is segíthet.
-
#36491 Van tegnapról rendszer-visszaállítási pontod, mert nem minden nap készít a rendszer. Csak fontos eseményeknél és heti1x automatán. -
#36490 Ez így van alapból megcsinálva, nem probléma. Nem tudom erre is vonatkozik e (szerintem nem) a vezérlőpult/hang/kommunikáció fülön lévő beállítás. -
#36489 Energiagazdálkodás, sémabeállítások módosítása. -
simon7108 #36488 egy kicsit bővebben?:D -
Malganis #36487 Sziasztok! vettem egy vadi uj laptopot feltettem rá a win7-et próbléma nélkül, mikor végeztem a beállításokkal akkor ujraindult és azóta nem csinál semmit. Bekapcsolom megjelenik a logo majd ujraindul és ezt csinálja megállás nélkül.
Valami ötlet?
Köszönöm előre is :D
-
eLiXir #36486 Ha rendszervisszaállítást végzek tegnapra, amikor még fennt volt egy játék mentésekkel együtt, akkor azok vissza kerülnek a helyükre és tudom folytatni? -
xxxpaulxxx #36485 Még leírja valaki?:D -
#36484 Már régi dolog, WINDOWS gomb és a TABULATOR gomb. -
#36483 Mi rejtett ebben? WIN+TAB és már a vistaban is benne volt :D -
#36482 Már a Vistában is benne volt. -
Apocalipto #36481 Miért lenne rejtett? Vistát ezzel reklámozták agyon. -
#36480 (Viszonylag) rejtett feature a Win7-ben (ALT + TAB helyett):
-
xxxpaulxxx #36479 Sziasztok!
Mostanában jelentkezett egy olyan problémám, hogy ha pl Winampon zenét hallgatok... és közbe egy másik program kiad valami hangot (játéknál ez érdekes nem igaz), akkor a Winamp (vagy másik program) lehalkul...
Konkrét példa screenshottal:
Tegnap nézek egy filmet, közben bedugok egy usb eszközt a gépbe, megszólal az usb csatlakozás hangja és lehalkul a film... ezután belépek a hangkeverőbe és ezt látom (bármilyen ilyen esetnél... pl a winamposnál is így néz ki)
-
#36478 Az IEben lévő hírcsatornákat mutatja. -
#36477 A windos 7 asztalán lévő minialkalmazások közt van egy olyan hogy hírcsatorna megjelenítő. azt viszont nem tudom hogy hogyan tudom azt valamilyen hírcsatornára csatlakoztatni.
tudja valaki hogy hogyan kell? köszönöm. -
#36476 Próbáld meg egyenként kézzel telepíteni, mert úgy néz ki magától nem bírja felrakni a frissítéseket. De a hiba kódot is érdemes megnézni, vagy a WindowsUpdate.log-ot. -
#36475 srácok egy kérdés
Nem tudja véletlenül valaki mit frissítget a win7 mostanában minden alkalommal legalább 5 frissítést szed le és baromi sok idő után tér magához utána.
-
balcsi70 #36474 Sikerült.Végül telepítve lett (futtatva) egy Tages Uninstall. -
#36473 rejtett fájlok között is nézted ? -
#36472 Én sem tudom, ki kellene szűrni azt a drivert vagy programot ami felrakta, esetleg futó folyamatok között letiltani. Valószínű automatikusan töltődő folyamatok között lehet. -
balcsi70 #36471 Ezt az illesztőprogramot ami blokkolva van ezt honnan lehet kitörölni? Mert olyan fájl-okokat amit én linkeltem be olyanokat nem találtam. -
#36470 Osszesen 4GB-ot kezel max, amibe minden memoria beleszamit, igy a VGA is. -
#36469 Egy noob kérdésem lenne :D A 32 bites win ugye 3 GB-ig kezeli a ram-ot ha jól tudom, ebbe beleszámít a vga-n lévő 1 gb ram-is vagy csak a rendszermemória? -
balcsi70 #36468 Azt mondja az ismerősöm hogy Win7 telepítése után mikor wifi drivert keresgéltek telepítettek akkor kezdte el ezt a jelenséget.(amúgy nincsenek fent a gépen ezek a játékok). -
balcsi70 #36467 okés,csinálok amúgy is egy Ghostos mentést neki.Majd írom mi történt. :) -
#36466 Vissza állítási pontot készíts előtte mielőtt törlöd, nem sok mindent találtam róla.
-
#36465 De előfordulhat más ,,másolt" játékoknál is! -
balcsi70 #36464 Szia. Köszi a választ.Egyik ismerősöm gépe csinálja ezt.Olvasgatva a netten én is ezt olvastam hogy valamelyik játék telepítette.Találtam egy ilyet:tőrlés Gondolom azt írja le hogy csökkentett módba töröljem ezt a két (atjsgt.sys and linsgt.sys) dolgot. Szerinted? -
#36463 Egy program esetleg játék telepíthette fel, gondold át mit raktál fel mióta ez jelentkezik majd töröld a játékot. (google szerint PL: Cobra 11,Cloin McRally-nál fordulhat ilyen probléma elő ) -
balcsi70 #36462 Sziasztok.Egy ilyen jelenik meg a képernyőn bekapcsoláskor.hiba Elég sok problémát okozott hol bekapcsolt a gép hol nem,ha bekapcsolt újraindult,nem ismerte fel a billentyűzetet,meg stb. Gondolom le kellene törölni csak azt nem tudom hogy hol keressem a gépbe.Van rá valami megoldás? Előre is köszönöm. -
#36461 Vezérlőpultban. -
simon7108 #36460 üdv.
Most tettem fel a Windows 7-et.64 bites ultimate.
Valaki meg tudná mondani,hogy miért lép készenléti uzemmódba egy idő után a gép?Amíg XP-m volt a gép a nap 24 órájában ment.Itt kb 1 óra után magától lekapcsolt készenlétbe.
valahogy be lehet állítani,hogy ne kapcsoljon le?
előre is thx. -
#36459 Ultimate N verzió, nem támogatott :( Köszi az infót, töltök újat :) -
#36458 itt olvass utánna(használata, és támogatott verziók ) -
#36457 Jobb gomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval futtatod? -
#36456 Üdv!
Most tettem fel egy szűz 64 bit-es win7-et, és bármiylen loadert indítok, nem aktív sem az install sem az uninstall gomb :S Valakinek van erre ötlete?