46641
-
riki02 #36535 A hdtune-t sajnos nem tudom használni mert már volt korábban a gépen (30 napos trial) :( -
riki02 #36534 Táp feszültségek jók. Nem tudom mit értesz a tuningolás alatt, de szerintem nincs. Mi az a kodek csomag? (Ha segít valamit egy ilyen laptopról van szó.) -
#36533 ??? -
#36532 Ha a memóriákkal külön egyenként is fagy, akkor lehet más lesz...mem teszt egy nagyon egyszerű dolog automatán csinálja a dolgát, csak ki kell írni azt annyi (de lehet flopyra is...) táp feszültségek jók ? Nincs tuningolva a gép, proci, vga ? Kodek csomag remélem nincs a gépen !(videó, hang kodek pack stb )Esetleg hozz létre egy új felhasználó fiókot ott is teszteld. -
WinStar #36531 de pont ez a poén,hogy nemtudom telepíteni,mert nagyon halvány szürke a telepítéses fül...tehát nem engedi. -
riki02 #36530 A memóriák már voltak cserélgetve, nem az a gond. Ezt a hdtune-t letöltöm és teszek majd ki képeket az állapotokról. Viszont Windows Reinstallt nem szeretnék több féle okból...
Ezt a cd- ről bootolásos dolgot utoljára hagynám, ha végleg nem találok/találunk megoldást. :) -
#36529 Hdd teszt : hdtune
-
#36528 Ha nem legális a wint használsz akkor is csak olyat rakjál fel ami megbízható forrásból van (msdn, vagy eredeti)Mert a variált módosított gamer ,black win stb azok okozhatnak ilyen problémát. De szerintem ez nálad hardveres gond. -
#36527 Hőfokok jók . Automatán induló programokra gondoltam (msconfig ) memtest86 iso ezt írd ki bootolható formátumba cd-re, majd bebootolod.
(win 7 telepítő akkor is jó ha nem eredet ! telepítés helyet javítás és ott a win memtest. De előbb vedd ki a 1 gb memoriát és indítsd úgy a gépet akkor is fagy ? Majd fordítva a 2 GB veszed ki. memoriák egyformák sebességben típusban ? -
riki02 #36526 Processzor 45-46 fokos (intel dual core T4400)
Videókártya 51-53 fokos (Nvidia Geforce 310M)
A feladatkezelőből röviden: 71 futó folyamat, memóriahasználat 1.1 GB, CPU használat 10-25 % között mozog (mindez google chrome-al együtt)
Lefagyni pedig bármikor képes...(mert kérdezted, hogy mikor)
Ram úgy van, hogy 2+1 GB.
Hdd és ram tesztet csinálnék, csak írd meg hogy hogyan és mivel.
A rendszer nem eredeti így a Win.7 telepítő bootolást nem tudom megcsinálni (loaderrel viszont van aktiválva) -
#36525 Egyébként ez elég hardver gyanús . Memoria kártyákat ha több van egyiket vedd ki azt próba, cserélgesd . A win 7 telepítő bootolva elindítva van memoria teszt elég megbízható. -
#36524 Próbáld kilőni az automatán induló programokat, sima win alatt is lefagy vagy ha elindítasz valamit? mem teszt volt ? Hdd teszt ? Proci nem melegszik stb...hőfokot mérj everestel. -
riki02 #36523 Jelenleg nem tudom letölteni mert korlátozott netem van de szerintem nem ez a gond mert már mindenféle programot lefuttattam (ESET,Malwarebytes,Superantispyware,Hitman Pro) és nem találtak semmit. Egyébként változó mert valamikor fél, valamikor 1 percre fagy le. Más ötleted nincs? -
#36522 Mármint betűtípus? Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Betűkészleteknél feltelepíted, majd a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Személyre szabás\Ablak színe és megjelenése\speciállis megjelenítési beállítások... részénél egyenként átállítod a betűtípust. -
WinStar #36521 Sziasztok.Van ez a Segoe Print írásjel a win7-be...ezt hogy tudnám telepíteni hogy ez legyen mindenhol,ez az írási mód?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#36520 Pedig a win 7 rendezi. Egyéni mappa elhelyezést nem igazán lehet. -
simon7108 #36519 de épp ezaz.én nem akarok semmiféle rendezést:D
azt akarom,hogy ugy rakhassam a mappákat ahogy a kedvem tartja mint XP-nél lehetett vagy épp a Desktopon lehet.
ezeket a beállításokat én is megtaláltam de olyat nem ami nekem kell. -
#36518 Mappa, fájlok rendezése csoportosítása -
#36517 Emisoft a-squared Anti-Malware -
simon7108 #36516 thx a választ.
lenne még valami.
azt be lehet valahogy állítani,hogy a mappákban a fájlokat át tudjam rendezni ahogy akarom?mert jelenleg nem tudom mozgatni őket csak fixen vannak név szerint.néztem a rendezést de nincs olyan mint XP-nél volt. -
riki02 #36515 Milyen Spam írtóra gondolsz? -
#36514 Mivel az sp1 fent van integráltra.(így még nem próbáltam de a sima ilyenkor nem biztos hogy jó - de lehetséges ,csak akkor sokáig fog frissíteni. ) De ha nem talált hibát akkor nem biztos hogy a win hibás...esetleg más okozhat gondot. Alapos rendszer takarítás itt sem árthat. -
xxxpaulxxx #36513 Hát nem tudom, eddig nem volt ilyen gond... no minden esetre kikapcsoltam azt a funkciót a kommunikációnál, köszi a tippet:) -
#36512 Nem talált hibát, legalábbis gondolom mert lefutott a 100% és közben nem írt ki semmit.
A win 7 sp1 telepítő alatt integrált sp1-es win7 telepítőre gondolsz vagy csak az sp1 telepítőjére? -
#36511 akkor ram cserélgetés...(vagy mem test futtatása) -
#36510 Próbáld meg, segíthet a rendszer takarítás,de inkább valami driver vagy hibás program okozhatja. Spam irtót is futtass le. -
Malganis #36509 bootolni bootol de vmi hibát ír ki utána szerintem ram hiba
-
#36508 Vagyis nem bootol ? Akkor linux alatt töröld a win partíciót és telepítsd újra. Lehet sérült az MBR.(de lehet driver,,alaplapi eszkőz" hiba is ! ) -
riki02 #36507 Nem talált semmi hibát. Most mit csináljak? Esetleg amit legelőször írtam? -
#36506 Ha talál, megpróbálja helyreállítani a sérült fájlokat. -
Malganis #36505 nem jo :S -
riki02 #36504 ok. kösz.
Elindítottam, éppen fut. Ez pontosan mit fog csinálni? (ha végez)
Egyébként ezek a fagyások átlagosan 1 percesek és mindenhol előjönnek. Legyen az facebook közben, vagy egy word dokumentum írásakor...
Amikor elkezdi mindig nyomok egy ctrl+alt+delete és ezután kb. 1 percen belül "visszaáll". -
#36503 Szintén ezt próbáld ki! : sfc /scannow
Vagy egy win 7 sp1 telepítőt indíts el win alól nem bootolva telepítés frissítés módban! ua. verziót ! az előző telepített Serial szám is kell hozzá ! -
riki02 #36502 Csinálnék egy mentést előtte, igy ha csak rontok a helyzeten akkor vissza tudnám állítani. Na? -
#36501 System file checker ! parancssor futtatása adminisztrátorként , majd írd be : sfc /scannow -
riki02 #36500 Akkor mit tegyek? -
#36499 erre valaki? -
#36498 win 7 telepítő be bootol ? mert ha igen. válaszd az indítás javítás funkciót. -
#36497 Nem -
riki02 #36496 Üdv!
Állandó fagyásaim vannak win7-en (kb. 1 percesek) és arra gondoltam hogy csinálnék a CCleanerrel egy Registry vizsgálatot + javítást, annak reményében, hogy hátha ez megoldja a problémát. Szerintetek érdemes?
Erről lenne szó:A kép