46641
-
#36615 Nem írt mást.
"A letöltött ISO-t mountoltam, majd a virtuális lemezet lévő file-okat írtam ki lemezre, így néz ki :"
-
#36614 "Úgy hogy kiírtam :)"
jo csak mást írt...:) -
#36613 Kiírás előtt mountolta bazz ne legyél már ilyen értetlen. Nem tudsz olvasni vagy mi?:D -
#36612 Hát igen de kiírás után képtelenség mountolni....:) -
#36611 Úgy hogy kiírtam :)
Azt ne kérdezze senki miért így , mert magam sem tudom .) -
#36610 Mountolással hogy akartál telepiteni, ha azt a bios-ból kell? :) -
#36609 Ok, köszönöm a segítséget! -
#36608 Nero esetén a fájl menü nyitás funkcióját használd (keresd meg az iamget és nyisd meg), max 4x sebességgel. -
#36607 Kicsit öreg vagyok a témához, ne haragudjatok ... a Nero ,CDkép lemezre mentése is jó ?
-
#36606 Használd az Imgburn program Lemezkép írása lemezre funkcióját, mert boot-olható lemez írásánál nem az image tartalmát kell kiírni, hanem az "image-t", mert az tartalmazza a boot beállításokat. -
#36605 Éppen ezért. Ne mountolgass, hanem írd ki az isot pl. imgburnel. -
#36604 Sziasztok !
Kis segítség kellene, új gépemre W7-et szeretnék telepíteni, de a lemezemen nem hajlandó bootolni !
Mi lehet a baj ?
A letöltött ISO-t mountoltam, majd a virtuális lemezet lévő file-okat írtam ki lemezre, így néz ki :
-
#36603 nah ez az amit énis akartam írni, ez a ujratelepités nem megoldás. -
#36602 Hardver aktiválás után is cserélgethető, kivétel az alaplap. -
#36601 Ha 180 napig használhatod aktiválás nélkül akkor mi értleme újratelepíteni? -
#36600 Ha 30 (illetve a script segítségével 3x30) naponta újrarakod akkor használható :) Kérdés, hogy ki a francnak van kedve 3 naponta újratenni a rendszert :D -
#36599 mármint törlöm a partíciót, ilyen törlésre gondoltam :) -
#36598 Elvileg igen... -
#36597 Igen a háttér nekem is elment már 1x... -
#36596 Több mint 30 nap van, 3x30 nap. Nem aktiválás esetén funkció korlátozások lépnek életbe. Elsőnek nem lesz háttér és folyamatosan figyelmeztett, hogy aktiválni kell. Idővel ha jól emlékszem 1 órás használat után kijelentkezik a Windows. -
#36595 olyat tudod csinálni? hogy feltelepítem, aztán 30 nap múlva törlöm és újra telepítem és nem aktiválom míg a gép nem lesz teljes. -
#36594 időd 30 nap asszem...a frissítéseket. -
#36593 Hogy van ez az aktiválás dolog? menyi időm van hogy megtegyem? és mit nem kapok meg elsőtől kezdve ha nincs aktiválni a win7? -
#36592 jah értem akkor leszedek egy Acrobat-ot. -
#36591 Reader-el csak speciális kitölthető űrlapokat lehet "szerkeszteni" de azok se menthetők el, ha csak nincs beleintegrálva olyan funkció az űrlapba ami lehetővé tesz egy mentés másként funkciót. -
#36590 Régebben se volt szerkeszthető, csak az Adobe Acrobat professional programmal. -
#36589 Régebben sem tudtad szerkeszteni, maximum az adobe acrobattal. -
#36588 akkor régebben hogy tudtam szerkeszteni? vagy régebben még nem csak reader volt? -
#36587 Sehogy. Szerintem benne van a nevében, hogy reader... -
#36586 "Reader" olvasó, tehát sehogy. -
#36585 Az Acrobat Reader X-ben ha megnyitok egy PDF állományt, hogy tudok belejavítani? -
#36584 Próbál meg ,hogy előbb csak a drivert rakod fel, aztán csatlakoztatod az eszközt. -
#36583 okés köszi -
#36582 Próbáld másik USB-ben. Ha nem megy egyikben sem, akkor másik gépben. Ha az sem akkor cseréltesd ki. -
#36581 Az volt az első amit próbáltam. De amikor bedugom semmi pittyenés, hogy felismerte volna az eszközt. -
#36580 Vezérlőpultban állítsd át a default hangeszközt a fejhallgatóra. -
Extreme1 #36579 Hello !
Kérni szeretnék egykis segítséget. Pár napja vettem 1 bluetoothos billentyűzetet és sehogy sem tudom működésre bírni. Végigpróbáltam a bluetooth stick-el az összes hub-ot de egyikben sem ment. A windows érzékeli, drivert is felrak de a billentyűzet nem megy. Átvittem haveromhoz hogy 1általán jó e a bill. Átvittem a btsick-emet is. Nála ment minden mint a karikacspás. Sajnos én már kifogytam az ötletekből mert szinte mindent megcsináltam amit meglehet. Töröltem eszközkezelőből. Töröltem az eszközök közül, a bt-eszközök közül. Újra párosítottam. Lehúztam másik billt restart és úgysem. Valami ötlet ? u.i.: wondows 7 ultimate 64bit -es a rendszerem. jah és XP-n is ment elsőre. kicsit idegesítő a dolog.
előre is köszönöm a segítséget.
üdv.: extreme -
#36578 Sziasztok
A gépemen Windows 7 64-bit Ultimate van. Vettem egy Logitech H330-as mikrofonos fejhallgatót ami USB-s. Elvileg csak bekell dugnom és érzékeli és használható. De nem történik semmi. Megpróbáltam minden portot. Mindegyik működik. Mivel próbálkozzak? -
#36577 Esetleg dobozos verzióval? -
#36576 akkor mivel tévesztem össze?