46641
-
#36856 Tudom. De mondom, a minap említetted, hogy Torko oldalán fent van.... és aztse tudom, hogy tudnám-e aktiválni -
#36855 Már az első alkalommal sp1-est kellett volna telepíteni, mert ott nincs gond, az a legtisztább megoldás + még helyben is kevesebbet foglal, mert nincs biztonsági másolat a módosított fájlokról. -
#36854 De minek raknám újra? Ötször megtettem, és ugyanaz a probléma mindig. Torko oldalán fentvan SP1-es integráltságú Windows, de már tényleg olyan szinten nincs kedvem újrarakni a windowst... -
#36853 Nem, csak az Ultimate van rajta. -
#36852 De ennyi idő alatt már újra is rakhattad volna a wint :) -
#36851 Akkor neked ilyen all on one verziód van 32-64 bites a lemezen? Szerezz be egy rendes telepítőt ha nem válasza ki... -
#36850 Azt írja, hogy nem frissítheti 32 bites verzióra, mikor kurvára a 64 biteset jelölöm ki... már tiszta ideg vagyok, semmi nem megy -
#36849 de van egy ilyen mód is a winben: A speciális helyreállítási módszerek elérése>
A Helyreállítás megnyitásához kattintson a Start gombra , majd a Vezérlőpult parancsra. A keresőmezőbe írja be a helyreállítás szót, majd kattintson a Helyreállítás elemre.
Kattintson a Speciális helyreállítási módok hivatkozásra.
-
#36848 Nem használtam aktivált verziót. 1 gépen van nem legális de az is rendes telepítőről(kettőt így is meg kellett vennem -géphez járt) -
#36847 szerintem a telepítés elején mikor ellenőrzi a fájlokat akkor kiírja és ha nem jó kilép a telepítésböl , eddig nálam olyankor vissza állt az előző rendszer.(skin packok ha vannak rajta azt is távolítsd el ) -
#36846 Apám gépén is ez van fent, és neki felment az SP1... -
#36845 Ha megturkált verziód van akkor lehet nem is fog frissíteni(és lehet ezért is nem települt az sp 1)adat mentés után próbáld meg !De érdemes lenne egy tiszta telepítő. -
#36844 -
#36843 Nekem alapból aktiválódott, akkor? -
#36842 Ha a frissítést választod akkor nem bootolod csak berakod a lemezt win alatt azért fontos adatokat mentsd ki,akár 50-60 perc is lehet a frissítés gondolom programok-adatok menyiségétől függ...végén kéri a serial számot, majd újra kell aktiválni mint a friss telepítésnél, vírusirtót tiltsd le addig míg telepít. -
#36841 Nah, szal miközben megy a gép indítsam el a Win 7 telepítőt? -
#36840 Köszi, megpróbálom, remélem mükszik -
#36839 Nem a termék azonosító amit a sajátgépnél ír ki ! > ez megmutatja (vagy az everest) -
#36838 Hülye vagyok, persze hogy van... :) -
#36837 De ha nincs serialom? ^^ -
#36836 Akkor másold át a szükséges mappákat a 2. meghajtóra és a wint telepítsd újra az elsőre( c:/ ) -
#36835 Nálad ajánlott a win frissítése-javítása lásd #36826 hsz egyik gépen ezt a hibát produkálta nálam is a frissítéses telepítés után jó lett.(serial szám kell hozzá ! ) -
riki02 #36834 Egyébként maga az op.rendszer is okozhat ilyen fagyásokat? (pl.ha hibás) -
Na mostmár az anyád! -
#36832 aate írt korábban egy hsz-t ( #36396) megpróbálom ez alapján -
#36831 A rediness tool megvolt. A virusírtót kilőttem. A hiba megoldás meg marha sokat segít. "Az összetevő-tároló inkonzisztens állapotban van." Írhatták volna latinul is... -
csaba0728 #36830 Természetesen kettő van :-D Bár lehet nem mindenkinek ien természetes :-D -
#36829 aate által korábban javasolt System Update Readiness Tool futtatását javasolja a Microsoft a hiba orvoslására. Ja meg vírusirtó is bekavarhat, tiltsd le, vagy inkább távolítsd el a telepítés idejére. A cikkben: link említenek naplózást, ahol írja a talált hibákat, talán az segíthet a hiba megszüntetésében. -
#36828 Megpróbáltam külön telepítővel felrakni az SP1-et...
-
#36827 Ajánlottabb is, a tiszta mindig jobb. -
#36826 Ha azonos a telepítőd a rendszerrel (sp 1 !)Akkor van mód windows javításra is. Winalól futtatva a telepítést frissítést választasz akkor csak a windows mappát írja felül és megmarad minden még a programok is de kérni fogja a telepítő serialt ezt itt átugorni nem lehet.(de 1 mentés itt sem árt...az ördög nem alszik )De a tiszta új telepítés hatásosabb. -
#36825 Ez meg se fordult a fejemben, mert ha 1 partíciom lenne akkor nincs probléma, menteni kell mindent ami fontos. -
#36824 Feltéve ha nem csak egy van neki :) -
#36823 Csak a Windows-t tartalmazó partíciót töröltesd (név alapján jól megkülönböztethető) a telepítőve és akkor nem lesz gond. -
csaba0728 #36822 hellotok az lenne a kérdésem,hogy újra szeretném telepíteni a windows 7-et csak félek attól ha újrarakom az adatok elvesznek./filmek,zenék stb/
Ugyan aszt a dvd-t használnám telepítésnél ami most rajta van.
-
#36821 De van, én is professional változatot használok -
#36820 Hogyne lenne. Exen és parancsikonon működik.
Csak akkor nincs ha valami trágya pistike editiont szedtél le. -
WinStar #36819 de professional-on meg nincs kompatibilitási fül.... :S a tulajdonságokba.... :S -
#36818 Letöltöm mégegyszer amit linkeltél (a 64-bites változatot). Hátha kihagytam, és keverem a sok win-reinstallt.... -
#36817 Igazából nekem jó a mostani Windows, mivel viszonylag friss (alapból tartalmazta a márciusi updateket) szóval inkább az SP1-et akarom felrakni, mert már 5x újrahúztam a Win-t feleslegesen. Remélem megérted :)