46641
  • penge96
    Tudom. De mondom, a minap említetted, hogy Torko oldalán fent van.... és aztse tudom, hogy tudnám-e aktiválni
  • bon
    Már az első alkalommal sp1-est kellett volna telepíteni, mert ott nincs gond, az a legtisztább megoldás + még helyben is kevesebbet foglal, mert nincs biztonsági másolat a módosított fájlokról.
  • penge96
    De minek raknám újra? Ötször megtettem, és ugyanaz a probléma mindig. Torko oldalán fentvan SP1-es integráltságú Windows, de már tényleg olyan szinten nincs kedvem újrarakni a windowst...
  • penge96
    Nem, csak az Ultimate van rajta.
  • aate
    De ennyi idő alatt már újra is rakhattad volna a wint :)
  • aate
    Akkor neked ilyen all on one verziód van 32-64 bites a lemezen? Szerezz be egy rendes telepítőt ha nem válasza ki...
  • penge96
    Azt írja, hogy nem frissítheti 32 bites verzióra, mikor kurvára a 64 biteset jelölöm ki... már tiszta ideg vagyok, semmi nem megy
  • aate
    de van egy ilyen mód is a winben: A speciális helyreállítási módszerek elérése>

A Helyreállítás megnyitásához kattintson a Start gombra , majd a Vezérlőpult parancsra. A keresőmezőbe írja be a helyreállítás szót, majd kattintson a Helyreállítás elemre.

Kattintson a Speciális helyreállítási módok hivatkozásra.

• aate
    Nem használtam aktivált verziót. 1 gépen van nem legális de az is rendes telepítőről(kettőt így is meg kellett vennem -géphez járt)
  • aate
    szerintem a telepítés elején mikor ellenőrzi a fájlokat akkor kiírja és ha nem jó kilép a telepítésböl , eddig nálam olyankor vissza állt az előző rendszer.(skin packok ha vannak rajta azt is távolítsd el )
  • penge96
    Apám gépén is ez van fent, és neki felment az SP1...
  • aate
    Ha megturkált verziód van akkor lehet nem is fog frissíteni(és lehet ezért is nem települt az sp 1)adat mentés után próbáld meg !De érdemes lenne egy tiszta telepítő.
  • aate
  • penge96
    Nekem alapból aktiválódott, akkor?
  • aate
    Ha a frissítést választod akkor nem bootolod csak berakod a lemezt win alatt azért fontos adatokat mentsd ki,akár 50-60 perc is lehet a frissítés gondolom programok-adatok menyiségétől függ...végén kéri a serial számot, majd újra kell aktiválni mint a friss telepítésnél, vírusirtót tiltsd le addig míg telepít.
  • penge96
    Nah, szal miközben megy a gép indítsam el a Win 7 telepítőt?
  • penge96
    Köszi, megpróbálom, remélem mükszik
  • aate
    Nem a termék azonosító amit a sajátgépnél ír ki ! > ez megmutatja (vagy az everest)
  • penge96
    Hülye vagyok, persze hogy van... :)
  • penge96
    De ha nincs serialom? ^^
  • aate
    Akkor másold át a szükséges mappákat a 2. meghajtóra és a wint telepítsd újra az elsőre( c:/ )
  • aate
    Nálad ajánlott a win frissítése-javítása lásd #36826 hsz egyik gépen ezt a hibát produkálta nálam is a frissítéses telepítés után jó lett.(serial szám kell hozzá ! )
  • riki02
    Egyébként maga az op.rendszer is okozhat ilyen fagyásokat? (pl.ha hibás)
  • penge96

Na mostmár az anyád!
  • penge96
    aate írt korábban egy hsz-t ( #36396) megpróbálom ez alapján
  • penge96
    A rediness tool megvolt. A virusírtót kilőttem. A hiba megoldás meg marha sokat segít. "Az összetevő-tároló inkonzisztens állapotban van." Írhatták volna latinul is...
  • csaba0728
    Természetesen kettő van :-D Bár lehet nem mindenkinek ien természetes :-D
  • bon
    aate által korábban javasolt System Update Readiness Tool futtatását javasolja a Microsoft a hiba orvoslására. Ja meg vírusirtó is bekavarhat, tiltsd le, vagy inkább távolítsd el a telepítés idejére. A cikkben: link említenek naplózást, ahol írja a talált hibákat, talán az segíthet a hiba megszüntetésében.
  • penge96
    Megpróbáltam külön telepítővel felrakni az SP1-et...

• bon
    Ajánlottabb is, a tiszta mindig jobb.
  • aate
    Ha azonos a telepítőd a rendszerrel (sp 1 !)Akkor van mód windows javításra is. Winalól futtatva a telepítést frissítést választasz akkor csak a windows mappát írja felül és megmarad minden még a programok is de kérni fogja a telepítő serialt ezt itt átugorni nem lehet.(de 1 mentés itt sem árt...az ördög nem alszik )De a tiszta új telepítés hatásosabb.
  • bon
    Ez meg se fordult a fejemben, mert ha 1 partíciom lenne akkor nincs probléma, menteni kell mindent ami fontos.
  • [HUN]FaTaL
    Feltéve ha nem csak egy van neki :)
  • bon
    Csak a Windows-t tartalmazó partíciót töröltesd (név alapján jól megkülönböztethető) a telepítőve és akkor nem lesz gond.
  • csaba0728
    hellotok az lenne a kérdésem,hogy újra szeretném telepíteni a windows 7-et csak félek attól ha újrarakom az adatok elvesznek./filmek,zenék stb/
    Ugyan aszt a dvd-t használnám telepítésnél ami most rajta van.
  • bon
    De van, én is professional változatot használok
  • [HUN]FaTaL
    Hogyne lenne. Exen és parancsikonon működik.

Csak akkor nincs ha valami trágya pistike editiont szedtél le.
  • WinStar
    de professional-on meg nincs kompatibilitási fül.... :S a tulajdonságokba.... :S
  • penge96
    Letöltöm mégegyszer amit linkeltél (a 64-bites változatot). Hátha kihagytam, és keverem a sok win-reinstallt....
  • penge96
    Igazából nekem jó a mostani Windows, mivel viszonylag friss (alapból tartalmazta a márciusi updateket) szóval inkább az SP1-et akarom felrakni, mert már 5x újrahúztam a Win-t feleslegesen. Remélem megérted :)