Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Van rá valami mód hogy olyan játékokat futtassak win 7-en ami nem megy rajta alapból??

Van valami virtual pc-s ügyesség! Ez hogy mûködik és mûködik-e normálisan szóval mennek lazán az xp-ás dolgok??

Next PC upgrade: 2022

JethroHUN
Kösz, sikerült ezzel a programmal. 😊)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

aate
itt is töröld : c:\user\AppData\local\Microsoft\office

aate
Your uninstaller program törli a program listáról,majd regiszteri pucolás és utána ha még ott lesz: c:\user\AppData\Roaming\Microsoft\office mappa tartalmát is törlöd

JethroHUN
<#felkialtas>]Gyorsan kellene segítség<#felkialtas>
Már mindent megpróbáltam, de sehogy nem sikerül eltávolítanom a MS Office Professional Plus 2010-et a géprõl, vagyis csak a Programok eltávolítása...-bõl. Nem tudom milyen adatbázisban tárolja a gép h egy program telepítve van e vagy nincs, de a registry ben sem találtam, HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE csak ott kerestem rá, bármire ami office, exek nevére is pl. Azért kellett rámennem az unistallra, mert a windows okoska update, más netet csatlakoztattam, ami után magától vissza kapcsolt a frisítés, vagy 90et töltött le, köztük az office javításait is, aminek hála teljesen használhatatlan lett, minden egyes indításnál, jött a telepítõ ablaka, a konfigurációval, ami ha végig ért bejött egy tallózás ablak, vmi fájlra hivatkozva. Amire mégse nyomtam, erre vmi licensz hibaüzenet és a program azonnal bezárt. A probléma a h az uninstalnál is ezzel jött, fogtam kitöröltem a teljes mappáját, hátha akkor simán kiveszi a bejegyzést, nem. Helyette kaptam "a telepítés nyelvét nem támogatja az OS" lol DE a telepítés a lemezérõl sem indul el, azonnal lefagy, hibát észlel stb.

Akinek van bármi ötlete h tüntessem el a géprõl annak megköszönném.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

aate
Ha nincs a gépen akkor itt letöltheted : > Link

aate
Vezérlõpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Szülõi felügyelet:szülõifelügyelet használata

Sziasztok! Én egy olyan biztonsági megoldást szeretnék megoldani Win 7 alatt ,hogy a számítógépen van ugye a Rendszergazda fiók és csináltam egy vendég fiókot. Azt szeretném , hogy a vendég résznél ne lehessen letölteni , filmet nézni és semmi mást végülis csak internetböngészésre lehessen használni. Próbáltam már a Sajátgép C meghajtó tulajdonságok/biztonság résznél korlátozást beállítani ,de akkor a rendszergazdát is letiltja és az asztalra attól lehet töltögetni. A másik amit szerettem volna megpróbálni ami XP-nél is mûködött csak már nem tudom mit kell beírni a futtatás résznél az az , hogy különbözõ fájlformátumokat letiltani pl. mp4 , wav , mp3 , avi stb . Ezzel elérve , hogy ne lehessen filmet nézni a gépen. Kérem segítsetek. Elõre is köszi. Üdv<#nemtudom>
[HUN]FaTaL
Chipset driver, érdemes.

http://goo.gl/gd6Zi5

SirAlo
Hi, az alaplapnal a Chipset Intel INF ez micsoda pontosan? Erdemes feltelepitni? Mert regebben felraktam es semmi valtozast nem ereztem

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

aate
Lehet nem jól adtad meg az adatokat. > Win mail beállítások

Met
Persze, nem rejti el magát és mindig felül a pozíció, ahogy írtam is. Ezért nem értem.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Automatikus elrejtés kikapcsolva? Meg a pozíciónál állítsd mindig felülre. Viszont ilyenkor mindent kitakar.

Met
Rocket Dock-ot használ valaki?
Munkahelyi gépen mindig látható (kollégák nagyonnagyon kétségbe tudnak esni ha nem látják az ikonokat😄) mindig felül beállítással és néha lekerül alulra.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nos, remélem ide tartozik, de miért nem tölti le az emailjeim a kliens? live emailt használok, chellos fiokkal és eleddig minidg letöltötte most nem, pedig nem töröltem ki 😞
Sziasztok! Én egy olyan biztonsági megoldást szeretnék megoldani Win 7 alatt ,hogy a számítógépen van ugye a Rendszergazda fiók és csináltam egy vendég fiókot. Azt szeretném , hogy a vendég résznél ne lehessen letölteni , filmet nézni és semmi mást végülis csak internetböngészésre lehessen használni. Próbáltam már a Sajátgép C meghajtó tulajdonságok/biztonság résznél korlátozást beállítani ,de akkor a rendszergazdát is letiltja és az asztalra attól lehet töltögetni. A másik amit szerettem volna megpróbálni ami XP-nél is mûködött csak már nem tudom mit kell beírni a futtatás résznél az az , hogy különbözõ fájlformátumokat letiltani pl. mp4 , wav , mp3 , avi stb . Ezzel elérve , hogy ne lehessen filmet nézni a gépen. Kérem segítsetek. Elõre is köszi. Üdv
aate
djlaczo ! Írtam privátban egy lehetséges megoldást egy próbát megér !

bon
Felrakhatod, nincs köze az eredetiség ellenõrzéshez.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
Passz, nekem legal, csak jeleztem, hogy mire való. Szerintem semmi köze az aktiváláshoz és egyebekhez. Azt lehet, hogy majd az SP1 intézi😄 De lehet hogy az sem.

Aha, akkor no para? mert akkor feldobom 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

[HUN]FaTaL
Nem, enélkül nem fogod tudni telepíteni az SP1et.

HellO! Ezzel a frissítéssel mi a helyzet : kb976902 ? Annyit ír róla, hogy szükséges a további frissétésekhez és hogy nem lehet eltávolítani ha feldobom. (nem eredeti a w7-em és ezért érdekelne hogy ez nem-e valami vacak eredetiség vizsgáló-ellenõrzõ lóf@sz akármicsoda?)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bon
Kézikönyv szerint 4x1gb-ot egyoldalas modulokban megeszi, vagy 2x2gb kétoldalas modulokban szintén jó.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Na akkor jol poruljártam :=(
Boltnak fölösleges variálom, megprobálom elcserélni vagy eladni, itt nem kell senkinek ?😊 Egyébként akkor tuti ez a baja amit aate mond, hogy két oldalas és abbol nem eszik meg 4 gigát 4re osztva, de ha 2x2 gb akkor müködik majd ?
bon
Ja és nem akarok szemétnek tûnni, de ennek a témának már jó pár hozzászólás óta nincs köze a Windows 7-hez így azt kell kérnem, hogy Innétõl kezdve privátba kellene folytatni a probléma megoldását. Privátba szívesen segítek továbbra is ha szükséges.

bon
Adat mentés nem kell, letöltöd a gépnek megfelelõ bios frissítést a gyártó oldaláról, majd gép újraindít a boot elején END gomb megnyom, bejön a Q-flash nevû alkalmazás, kiválasztod a bios fájlt majd követed az utasításokat, kézikönyv 4.2-es fejezete.
Sajnos úgy látom a Gigabyte oldalán a bios frissítések leírásánál, hogy memória támogatási frissítés nincs bennük.

aate
Kérj próbára másik Ramot (2x 2 GB !)Ha jó és a régit nem veszik ezt vissza akkor próbáld eladni.

aate
A Kétoldalas memoria nem megy az alaplapodban mind a 4 slotban(2-ben igen.)Azért nem volt eddig gond. Nézz utána mindenképpen. Bios frissítés a Google szerint ezen a problémán nem segített csak a RAM csere.

ja értem, akkor azt kérdezném hogy a bios frissitése hogyan müjködik és mivel jár ? Remélem nem kell ugy az adataimat rángatni mint op rendszer telepitsénél 😊
bon
Elég sok memóriát gyártanak még azonos márkán belül is, és nem mindegyik támogatott minden alaplapod, viszont bios frissítés orvosolhatja, ha bekerül a memória a támogatott listába a frissítéssel.

Ezt nem tudom, mert van rajta borda. És nem értem miért ütközne mert a corsair szerepel a támogatottak között, eddig sem volt gondom a 2gb memommal csak nem tudom a bios frissitése segitene e.
aate
Ez azt írja 4 db memoria csak (egyoldalas modulal mûködik,)a memória modul egyik, vagy mindkét oldalára szereltek-e chipeket.
Milyen a tiéd ?

bon
Én is erre tippelnék, legtöbb gyártó az oldalán vagy a kézikönyve közzé szokta tenni a támogatott memóriák listályát, én is ez alapján vásárolom a memóriákat.

aate
Ha BIOS-ban Memoriy remapping beállítási lehetõség nincs attól még menni-e kell, az alaplapod alkalmas rá.Szerintem ez memória(ütközés) probléma lesz. A Kingmax ,Kingston az megbízható.

bon
Minden féle képpen ajánlott az adatmentés, mert hiba esetén veszik minden.

Persze, csak rendeltem és a procedura körülményes és a másik 2 memoria másik boltbol van sajnos, az elözö irásombol kimaradtak a linkek.

http://img137.imageshack.us/i/dsc00027ad.jpg/

http://img607.imageshack.us/i/dsc00030xn.jpg/

http://img841.imageshack.us/i/dsc00033q.jpg/
Nos, megnéztem lefotoztam, sajnos az angol a gyengém igy remélem segit ha lefotoztam.

aate
Ha megvan a számlád cseréld ki 2 x 2 GB-ra vagy, próbára kérd el . Ki kell hogy cserélje 1 év gari van rajta mond meg nem megy a géppel !

megnézem, de uj memoria van benne 1 hete vettem 😞( Remélem még a másik uriember is tud valami ajánlani, mert ha nem akkor nagyon kiakadok 😞
Ha a win7 lemezkezelõjével újra akarok méretezni olyan partíciókat amin van adat, akkor a meglévõ adatok ugye nem vesznek el?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

aate
A kézikönyvet is nézd át mert lehet a 4 x1GB helyet, csak a 2 x 2 GB memória használata lenne jó.

aate
Lista szerint támogatott a processzor meg a Ram is. De a google-ban sok hasonló panaszt találtam a Gigabyte alaplapra, megoldásképpen másik RAM modult ajánlanak. De konkrét segítséget nem találtam., de lehet Bios frissítés kellene.
Próbálkozz ezen a fórumon is : RAM topic

Remélem hazaérek munkábol nem irják tele az oldalt és lesz müködö info, és köszi mindkettötök fáradozásaiért !!
Nos, itt vannak a képek everestböl. Kizártna tartom gond lenne a procival mert egy Cire 2 Duo e 8400 van benne, szoval nem régi tipus.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=ixq6ac6bkgmzh7gjilpj.jpg

http://www.kephost.com/view3.php?filename=ru7p3jsmet9pu5z8wt8m.jpg

A memoriák tipusa teljesen megegyezik :S
aate
Elvileg támogatni kellene :GA-EP41-UD3L : 2 x 1.8V DDR2 DIMM foglalat, legfeljebb 8 GB rendszermemória, lehet a Ram Modul tipusát nem támogatja : > RAM Támogatás listaEsetleg még a processzor nem támogatott...

aate
Ezt találtam : Ahhoz, hogy mind a 4 GB-ot a rendszer számára is elérhetõvé tegyük, illetve 4 GB-nál több memóriát kezeljünk az alábbi feltételeknek megfelelõ környezettel kell rendelkeznünk:
A chipsetnek legalább 8 GB címtartományt kell támogatnia (pl. Intel 975X, P965, 955X "Socket 775"-ös aljzatban, AMD processzorok esetén Socket F, Socket 940, Socket 939, vagy Socket AM2 aljzat, és az ezeknél újabbak)
A processzornak támogatnia kell az X64 utasításkészletet (AMD64 vagy Intel EM64T)
A BIOS-nak támogatnia kell a "memory remapping" szolgáltatást
A Windows operációs rendszer 64 bites változata szükséges

aate
Milyen slot- ban vannak a Ramok 1-es 3- as ? Azonos típusúak? Lehet cserélni kellene a slot sorrendet vagy rakd egymás mellé.

hát,windowson belül megnéztem everestel,kiirja mind a 4et szépen bootoloásnál meg nem tudom hol jelzi 😊 eddig nem láttam ott erre utalo jelet.