Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Megvan, köszi.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bon
Na ez engem is érdekelne, mert én is így hallottam, hogy a newsid nem jó hozzá.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

aate
Start menü, Vezérlõpult, majd a Programok ,Windows-szolgáltatások be-és kikapcsolása.> help

Evin
Na jó, csak hol van? Keresõ nélkül nem találom, a neten meg mindenhol azt írják "írjuk be a keresõbe..."

Sziasztok!

Tudtok a Win7-hez már kipróbáltan is jó SID changer programot?

Fórumokon azt olvastam, hogy a NewSID nem jó hozzá.

Köszönöm.

aate
Talán: A Windows-szolgáltatások párbeszédpanelen keresd meg és jelöld be a a Windows Search szolgáltatást.

Evin
Valahogy sikeresen kilõttem a Start menüs keresést a "minden program" alatt. Tudja vki, hogy vagy hol lehet visszatenni?

Köszi a tippet. Ez nem oldotta meg a gondomat. Közben megtaláltam a megoldást. Beillesztem ide. Hát ha más is kerül hasonló helyzetbe.

Megoldás következõ: A betûkészlet mappát (-OS meghajtója-:\Windows\Fonts) teljes egészében át kell másolni valahová, mindegy, hová. Majd belépni az új helyre másolt mappába, mindent kijelölni, jobb gomb, telepítés. Várni pár percet (nekem több mint 500 típus volt), majd újraindítás, és lõn csoda, és boldogság.
Nekem mûködöt. helyre állt minden.
bon
Feltételezem valami feltelepített progi változtatta meg el kell távolítani és helyreáll.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

sunlight

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

bon
Legközelebb ha kékhalálod lesz ne állítsd vissza a rendszert, hanem a programot futtasd.

Sziasztok! Valaki segítsen nekem. Megváltozott a betûk alakja, formája. Hol tudom vissza állítani? Köszi elõre is!
WuFraZselic
na igen de az a gond hogy 1.5 órán át dobta a kékhalált, csak rendszer visszaállítással oldódott meg 😄 így nem tudom ha visszaállítom a rendszert, akkor megmarad e a screenshot, vagy ez a program elmenti e a hibát ami megmarad a visszaállítás ellenére 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

aate
Az sp 1-re is jön már frissítés. 😊

aate
Kékhalál jelentkezésekor,gép bekapcsolása után elindítod a programot és egy ablakban kapsz leírást a hibák okáról.Ha nem érted az okát ide másold be a képernyõt és próbálunk segíteni.

WuFraZselic
<#eljen> done

amúgy ez a bluescreenview hogy mûködik? ha megint felrakom a telepítéseket , és lefagy a windows indításkor, akkor ez kijelzi melyik fájllal van a gond és letudom rögtön törölni?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bon
Célszerû elrejteni és akkor nem fogja mutatni.

WuFraZselic
csak nyelvi csomag van a választhatónál

Köszönöm sunlight!

Ha esetleg tudnál jobb vírus írtókat mondani örömmel várom, privibe 😉

bon
Úgy néz ki a kiszivárgott változat az valósnak is bizonyult.

bon
Elkészült az SP1: link

xblades
köszi a fórum linket

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

sunlight
Ja és cseréld le a NOD-ot vannak sokkal jobbak még ingyen is comodo

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

sunlight
Nyisd meg rendszergazdaként a Registry Editor-t (a Start menü keresõjébe írd be, hogy regedit, a megjelenõ ikonra kattints jobb gombbal, és válaszd a Futtatás rendszergazdaként parancsot). Keresd meg a következõ kulcsot:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones

Kattints a Zones kulcsra, és a 0 kulcs elõtt, ha találsz kulcsot, azt töröld ki. Indítsd újra a rendszert.

MSI X58 Pro, Intel&#174; Core&#8482; i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Sziasztok!

Lenne egy kisebb esztétikai problémám.Nemrégiben bekaptam egy win32 vírust, noddal(4.2), illetve windows defender-rel le tisztítottam a rendszert azonnal, és egy újra indítás után a mini alkalmazások meg kerdültek, nem mutatnak semmilyen értéket, és az alapok se mennek. Valaki tudja ezekre mi a gyógyír?

aate
Le, ajánlott is !

elitehun
A gép most talált vmi új frissítéseket, ezek közül mindet le lehet tölteni?
aate
Ezt töltsd le ,a következõ kékhalál után megmutatja mi okozta a hibát:BlueScreenView

bon
A nem kötelezõ frissítéseket én még átnézném és ha nem driver vagy nylevi csomag akkor fel kellene rakni. Amit meg nem telepítesz az jobb gomb elrejtés.

aate
A Win védelmi rendszere, kémprogramok vagy más nem kívánt szoftverek okozta teljesítménycsökkenéstõl és biztonsági kockázattól védi a számítógépet ! De nem helyettesíti a vírus irtó programokat !

bon
Nézd meg az eseménynaplót, nálam és a munkahelyem még egy gépnél se volt probléma.

bon
Hasznos, kártevõ keresõ írtó: adware, spyware, trójai keresõ

Wreck86
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy win7 alatt a windows defender milyen progi,illetve hasznos-e? Mert felhozza a frissítéseknél, hogy van belõle újabb.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

WuFraZselic
elõre is bocsánat, de valamiért nem jó a link (legalábbis nekem), úgyhogy beraknám a képet ide

WuFraZselic
sziasztok!

az imént installáltam néhány windows frissítést, majd újraindítás után folyamatosan dobta a kék halált, egy rendszer-visszaállítás hál isten megoldott a problémát. az alábbi frissítések közül melyik lehet az, amelyik okozhatta a problémát, van valami ötlet?

ezeket telepítettem ma reggel: kép

köszönöm,ezt kerestem😊

bon
Ott találod ahol xp-be is, vezérlõpult\felügyeleti eszközök\számítógép kezelés\lemezkezelés

Hell,Win 7 allatt hol találom a lemezkezelés opciót?...van 1 particióm csak nem látja a gép,ezt szeretném aktiválni,...mindezt Xp esetében hol kell beállítani?

aate
Nálam ez vált be : ESET Smart Security Komplett védelem. > link (nod32 fórum )

aate
,,A szükséges CD / DVD meghajtó illesztõprogram hiányzik" Talán ez segít :
> Link

aate
xp óta nem nagyon kell illesztõprogram a dvd meghajtóhoz! Ott valami más hiba lesz, ilyennel még nem találkoztam.Ha az xp telepítõ meg elindul akkor a win 7 lemezed a hibás, próbáld meg a telepítõt
(iso file-t )pendrive-ra kí írni arról telepíteni.Ezzel a programmal kilehet írni pendrive-ra :USB / DVD Downloadtool.
majd a boot sorendet usb-re állítod.(majd a telepítés végén vissza kell állítani !)

xblades
Abban segítenétek mi a legbiztosabb program win 7-re ami meggátolja hogy interneten keresztül megnézzék hogy mi van a gépemen és letöltsék?
Valami olyan ami egy profibb ellen is véd. (tudom az igazi profi ellen nincs ilyen)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

JethroHUN
Laptopon, win7 alatt hol tudom megnézni h milyen gyártó alaplapja van a gépben? samsung noti, de a samsung az 100 h nem gyárt alaplapot.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

tehát bebootol a noteszgép,betölt a nyelválasztó,a továbra kattintva megjön a következõ ablak amin a telepítésre kattintva,némi töltés után dobja a hibaüzit hogy "Egy CD/dvd meghajtó szükséges eszközillesztõje hiányzik,ha az illesztõprogram hajlékonylemezen,cd/dvd-n illetve usb flash meghajtón..."

Szóval vmi eszközillesztõre lenne szükségem,de a gyártó honlapján pont ez nem szerepel.

A notesz típusa még1x.:

Hp pavilion Ze 4800
Honnan tudok letölteni drivert hozzá.?

aate
Nézd meg a biosban látja-e a DVD meghajtót.Boot sorrendben rakd elõre.
Ha az xp telepítõ bootol akkor a win 7 lemezzel van a baj.

Sziasztok,Az lenne a Problémám hogy a Következõ Laptopra Hp pavilion Ze 4800 szeretném telepíteni a rendszert,a telepítés elején kéri a gép a megfelelõ Cd/Dvd eszközillesztõt,viszont az Xp simán engedi telepíteni,a win 7 emiatt befogja,,A biosban kell állítanom vmit vagy a drivert honnan tudnám letölteni mert nem találok sehol megfelelõ dvd drivert.?

A Segítséget Köszi elõre is.

Cz.

aate
1.Nézd meg az óra beállításainál milyen kiszolgáló van megadva internetes idõ : time.windows.com . Ha esetleg nem sikerült a szinkronizálás, akkor a legördülõ menübõl válassz másik szolgáltatót.
2.vagy hasonló hiba akkor léphet fel ha az alaplapi gombelem merülõben van .De szerintem akkor a biosban is elállítódik. Mindenesetre a csere egy próbát megér.

bon
Nem sok, ha azt nézzük, hogy a munkahelyemen a wsus szerveren most engedélyeztem a 155 frissítésbõl a minket érintõket közel 600mb letöltési mérettel, elenyészõ mennység belõle a Windows 7.

Itthon 11 frissítés volt választhatóvel együtt, méretét nem figyeltem.

[HUN]FaTaL
60 mega a választhatókkal együtt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

A választhatókat is add hozzá szerintem, mert hasznosnak tûnnek.