Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aate
Itt próbáltad állítani : gpedit.msc majd a Helyi csoportházirend-szerkesztõ >Számítógép konfigurációja ⇒ A Windows beállításai ⇒ Biztonsági beállítások ⇒ Helyi házirend ⇒ Biztonsági beállítások )Felhasználói fiókok felügyelete > bövebben itt.

bon
Egy kis segítség kellene, adott a KMPlayer program, indítás során rákérdez "Engedélyezi, hogy az ismeretlen gyártótól származó következõ program módosításokat hajtson végre a számítógépen?" Rendszergazda jogosultsággal nincs semmi gond, mert rányomok az igenre, de más felhasználóval akinek már csökkentve vannak a jogai, csak rendszergazda tudja futtatni a programot, mert kéri a jelszóm.
Milyen módon lehetne ez kiküszöbölni? A program könyvtárához teljes jogosultsága van a felhasználónak, a program portable, tehát nincs telepítve.
Próbálkoztam már az UAC biztonsági szintjének legalsó állításával is, de csak Rendszergazdaként volt értelem, másik felhasználóval már nem.
Esetleg lehet e kivételeket felvenni az UAC-ba?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Köszönöm a tanácsod,az alaplap AHCI drivere nem volt feltelepítve.
aate
JoeFromHun
A FAQ-ban ami van DirectX(2010JUN) attól még nincs újabb?
Valahol mintha már láttam volna.Régebben mintha kicsit gyakrabban frissítették volna.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

aate
Vista alatt elszúrta a felhasználó fiókok megjelenítését bejelentkezéskor,(a win 7 mamager is ezt csinálta a reg. pucolásnál.)De a your uninstaller nem okozott semmilyen gondot.

aate
Nekem a másik vált be amit írtam az elõbb ,,Your un..." cclenaer régebben nekem okozott gondot.Ezzel még nem volt gond és rendesen kipucolja a felesleges dolgokat.

xblades
#34839 itt ezt szeretem volna jelezni igen😊
Mióta a Carma-t feltettem és azt a programot azóta van problémám a többivel.

Regiszteri pucolás-ra elég a CCclear?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

aate
Nem hinném mivel az nem fut folyamatosan a gépen.(de ha azóta van mióta felraktad akkor lehet kompatibilitási probléma)(de egy próbát megér az eltávolítása, töröld a Your uninstaller programmal és a regiszteri pucolást is végezd el vele.

xblades
Az nem számit hogy a Carmadeddon 2 megy a gépen?
Az nem használ 3D?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

aate
Kérj kölcsön egy másik nvidia videó kártyát ,lehet az romlott el. Win 7 problémák alatt más megoldást nem találtam és nembiztos az újra telepítés megoldja.

xblades
Beléptem jelszavas rendszergazda fiókkal ott is inaktiv a gomb😞 ,a control palelen meg nincs olyan lehetõség hogy engedélyeztethesem.
De a 3D ablakban nem is jelenik meg a kis videó ahol lehet állitani a finomság vagy a minõség közt.

#34848 itt is csak azt írják le amit már megnéztem:
- jelszavas rendszergazda fiók létrehozatal > ott belép
- nézem át a diretX diagnosztikával
gondolom az is a hiba hogy le van tiltva a diretc3D gyorsító csak nem tudom visszakapcsolni.

aate
Itt a csuszkát(use my pereference..) a Qualityra állítsd.

aate
Másik ötlet hozz létre egy új felhasználót és próbáld meg ott bekapcsolni.

aate
xblades
Na ezt találtam amit az egyik játék is jelzet:

Ezt hogy tudom visszakapcsolni?

Mert itt nem engedi:

aate
Próbáld ki a windows 7 managert(repair center ), elég jól kijavítja a win 7 belsõ hibákat. > Link

aate
Pórbáld meg ezt :Directx probléma megoldás

bon
Sajnos elképzelhetõnek tartom a rendszer újratelepítést.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

xblades
Oké megvolt az is, valószínûleg nem elég régi mert nem segített.

Ezt megettem újra kell húznom a Win-t mi?
Egy hónap múlva meg az új gépem miatt kell majd😞

bon
Rendszer visszaállítás egy korábbi állapota?

Ebbe nincs semmi crack, de amúgy mindenhol meglehet.

xblades
Ja és minden játék eredeti, mielött bárki is megkérdezné, két fizetésbõl már futja rá bár ezt inkább nem hangoztatom annyira.

xblades
Hát most elakadtam, friss a Vga driver (legújabb letöltve), frissit a diretx és újrahuztam az egyik játékot ami igényli ezt.

Adobe, videó lejátszó, Sonic megy, de egyik játékom sem akar elindulni mindegyik ezt a hibát írja ki pedig eddig müködtek rendesen (Gta 4, Fallout NW, Mass Effect 2)
Kis csavar annyi volt a gépen hogy játszani szerettem volna a Carmageddon 2 játékkal és hogy az fusson kellet egy programot feltelepiteni "Zeckensacks Glide Wrapper" ez alapján : link, de már ezt is uninstalláltam nem csak töröltem hanem maga a program uninstall programját használtam.

danyi2
Hali!

Laptopon is meglehet crekelni a win7?
Vagy laptopra más kell?

Steam: zboard25

Danyi95
Oké, megpróbálom! Köszi a válaszokat!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

[HUN]FaTaL
A vgahoz van driver a rendszerben, meg a Vista driverrel is mûködik azt hiszem, esetleg néhány funkció nem, de gondolom nem játékra használja a gépet.

Viszont a RAM az tényleg kevés😞

http://goo.gl/gd6Zi5

aate
videokártya nem támogatott meg a RAM is kevés lehet. ajánlott a 2 GB.
Ezt futtasd le A Windows 7 Upgrade Advisor ellenõrzi a kompatibilitási problémákat.

bon
A ram nem túl sok, de egy próbát megér, de elõtte nem ártana lefuttatni a Windows 7 Upgrade Advisor alkalmazást, nehogy meglepetés érjen driver támogatottság terén.

bon
Hasznos program

aate
Aki minden frissítést már felrakott akkor az már alapból tartalmazza,de aki nem, annak érdemes felrakni az sp 1 telepítése elõtt.

Danyi95
Hali!

Egy Gericom Blockbuster (p4 2.8 ghz proci, 1gb ram, mobility radeon 9600) -en menne a 32bites win7? Vagy ne is próbálkozzak...?!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

aate
A Microsoft kiadott egy eszközt, amivel megvizsgálhatjuk, hogy Windows 7 rendszerünk képes lesz-e gond nélkül fogadni a hamarosan érkezõ szervízcsomagot,System Update Readiness Tool eszköz a letöltést követõen egy alkalommal ellenõrzi, hogy a rendszerben nincsenek-e a jövõbeni szolgáltatáskezelési mûveleteket esetleg megakadályozó inkonzisztenciák.
A megadott linken kiválasztható a magyar nyelvû változat is, ha érvényesítésed rendben volt akkor töltheted :
> Link System Update Readiness Tool

aate
privát üzenet ment.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval el tudjátok mondani hogy mire ügyeljek a hamis Win7 telepítése-kor/ után?

every damn day

Evin
Esetleg frissíteni kellene a vga driverét, meg a DirectX-et.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szerintem a videokártya progit buheráld
bon
Frissíted a legújabb verzióra, hátha megjavul.

xblades
És akkor mit tudok kezdeni azzal hogy semmilyen játék nem indul el?
Mert mindegyik "direct3D initialization failed" (error incorrupt) hibával kezd.

bon
Nem törölhetõ, integrálva van a rendszerbe.

xblades
Hello

Az érdekelne hogy a directX hova telepiti magát, szeretném teljesen törölni és újratelepiteni.

bon
Ez esetbe bios frissítés érdemes megpróbálni, hátha javítja a hibát.

aate
A Windows 7 SP1 és a Windows Server 2008 R2 SP1, telepítése után egyes programok nem mûködnek megfelelõen vagy a programok használata alatt sp1 telepítési hiba léphet fel : IncrediMail Xe, Lenovo System Update, Ninja Trader
Bõvebben itt: > Microsoft terméktámogatás

aate
SPOILER ,vagy privátba - be írd.

Warezról beszélhetünk?

every damn day

Chrisx
Nálam is ez van csak annyi a különbség, hogy valamikor gyorsan elindul a Win7, valamikor pedig 1 percig vár a logónál. Állítólag néhány Gigabyte alaplapnál van ez a probléma.

bon
Alaplapi driver frissítés próbáld meg. Különös képpen az AHCI driver frissítést. Nálam AHCI-ba van a rednszer ssd meghajval és nagyon gyors a rendszer indulás.

Miért van az hogy,a BIOSBAN a "Sata típus" nativ IDE módra van beállítva akkor sokkal hamarabb betölt a rendszer mintha AHCI-ra lenne?A Win7 logója AHCI módban legalább egy percig tétlenkedik.(SSD-re telepített W7!!!)
bon
Kicsi fájlt hogyan másoljon gyorsan, ha alapból kicsi, így felgyorsulni se tud a másolás mûvelete, nagy fájlt persze, hogy lehet gyorsan másolni, mert ott feltud gyorsulni a nagy méret miatt, de egy pl. 100kbyte-os fájlnál nincs hova gyorsulni, mert annyira kicsi, hogy mire eléri a csak 100kbyte-os sebességet már lassulhat is le és válthat a következõ fájlra és kezdheti elölrõl a gyorsulást.

hp6730b a laptopom.