46641
-
#37298 Abból kiindulva, hogy az elöző rendszer meghalt és boot képernyő fogadot lehetséges, hogy winyó problémád van. Hd sentinel programot elraknám és megnézném a winyót, van e gond vele. -
#37297 van egy olyanom,hogy Lemez0 ,de inicializálni kellene,viszont nem engedi a gép mindig I/O eszközhibát ír ki.valami ötlete valakinek?? -
#37296 Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök\Számítógép kezelés\lemezkezelőben mézd meg a meghajtódiat, lehet, hogy csak betűjel hiányzik. -
#37295 Segítséget szeretnék kérni valakitől!Úgy jártam,hogy szombaton bekapcsoltam a gépem,és egy Boot képernyő fogadott be sem tudtam lépni a win7-be,se pedig az Xp-be.Újra telepítettem a 7-et,de viszont a partíció eltűnt,csak egy merevlemez-t lát a gépem,pedig kettő van benne.Lehet,hogy az újratelepítésnél elszúrtam a partíciót??Valaki segítsen már,hogyan lehet visszahozni!!! -
#37294 Microsoft Office 2010 -
riki02 #37293 Tudom nem teljese ide illő, de Office csomagból te mit ajánlasz? -
#37292 Ha újra rakod a wint akkor egy ideig csak alap programokat rakjál fel, vírus védő, Office , skype, IE, mást egyenlőre ne, és teszteld!Kodek csomagokat felejtsd el meg a béta verziókat is. -
#37291 Itt találd meg a hibát :D
-
riki02 #37290 *Bár -
riki02 #37289 ok. Kedden ha tudom újra lesz telepítve és reménykedem hogy jó lesz. Pár a ti elmondásotok szerint valami belső baja lehet... -
#37288 De laptopod belsejében inkább ne turkálj,nálad más képen van bekötve. -
riki02 #37287 Zoli007:
De így aate képével már ismerős,meg hát fáradt is vagyok. :D -
#37286 Megpróbálom. Köszönöm -
#37285 -
#37284 Jézus, ilyen fiatal vagy, hogy csak a SATA-t ismered? -
kl24h #37283 Futtass le egy Kaspersky Rescue Disc 10, ez egy vírusellenőrző és főleg a boot szektorokat ellenőrizd át és persze legye egy gyors ellenőrzést is végezni, nehogy lenne egy boot-vírus a gépen, de nem hinném. Azért ki lehet próbálni. Nemcsak CD-re lehet kiírni, hanem pendriverre is, meglátod mikor felnyitod a linket.
Valami csak akadályozza, hogy nem megy a telepítő CD rendesen. -
riki02 #37282 mi az "IDE" kábel? -
#37281 Egyszer nem jöttem rá mi a gond a gépemmel állandó fagyás, de minden teszt jó volt,végül egy IDE kábel volt megtörve. -
riki02 #37280 ez már megvan. -
#37279 Alaplapra nem tudok, de esetleg még ez : GPU-Z teszt -
riki02 #37278 alaplapot tudom valahogy letesztelni? -
#37277 C-t formázd, d-re mentsd az adatokat.Egyre jobban hdd- vagy alaplap hibára gyanakszom :( -
riki02 #37276 Most kapcsolom be a gépet(még bootolt be) amikor egyszercsak lefagyott.(hdd led folyamatosan világít). Ez a jelenség mire utalhat?
Bevallom tiszta win7-re jelenleg nincs pénzem, de egyik ismerősöm felajánlotta, hogy felteszi nekem azt ami neki van, állítólag tökéletesen működik.
"formázva a lemezt"
ez alatt azt érted hogy az egész C meghajtót(ezen van a win) teljesen törölni?
Más: ha van D meghajtóm arra ugye a fontosabb dolgokat rámenthetem?
bocs a sok kérdésért.. :D -
#37275 Mindenképpen egy friss win felrakása javasolt ,tisztán formázva a lemezt.
Ha nem válik be akkor garanciális szerviz. -
#37274 Meg, és ott jelezte az avast hibákat, meg vga hardverhibát is jelez.A GTA is ezért állt le. -
#37273 Ideiglenes fájlok telepítése, és akkor doja ki. -
#37272 Meddig jutt el a telepítő? -
#37271 Onnan akrom de sehogy sem jó. -
riki02 #37270 elküldtem privátba a képeket. megnézted? -
riki02 #37269 Jelenleg Nod32-m azaz Eset smart security-m van fent eredeti. Avast csak régebben volt fent (pár hónapig). -
#37268 Windows alól akarsz telepíteni? Jobb (sőt a legjobb) megoldás a lemezről boot-olva. -
#37267 Cseréld le a vírus irtót a képek alapján legtöbbször az áll le. ,rakd fel a Microsoft Security Essentials(ingyenes ) vagy a nod 32-t -
#37266 advanced system care 4 Ezt a programot indítottam el és onnantól nem jó valami. -
#37265 Úgy ahogy elállítottad, de ha nem tudod akkor nagy valószínűséggel tuningolva sincs a gép. -
#37264 Ezt kipróbálom, és hogy an lehet visszaállítani? -
#37263 Ha tuningolva van a gép akkor állítsd vissza a gyári értékre mindent. -
#37262 Nem jut el odáig sajnos. -
kl24h #37261 A Windows XP Cd esetében van a Windows Repair Console, addig nem lehet eljutni? Ott is van format.
Érdekes, hogy "A telepítő nem tudta lekérdezni a számítógép lemezeivel kapcsolatos infókat." Valami gyanús nekem. -
#37260 Próbáltam más gépen ugyanazt a lemezt, de ott simán indul. -
#37259 Átmásoltam pendrive-ra is, ha onnan akarom, akkor ezt írja.
A telepítő nem tudta lekérdezni a számítógép lemezeivel kapcsolatos infókat.