46641
-
#37338 Most nem fagy le ? Egyenlőre ne rakd tele programokkal ! -
riki02 #37337 Újra lett rakva a gép. Majd mesélek... -
#37336 Huh, 1 órámba telt a munkahelyi wsus szerveren engedélyezni az e havi frissítés adagot, nem aprózza el, 5,5gb-ot tölt le 176db frissítés formájába. -
#37335 windows-7-screensaver > vagy itt freesaver.egyébként én is a guglin kerestem rá. -
#37334 #37327 -
#37333 Ez a .NET Runtime Optimization Service mit csinál egyébként? Mert a 7. .NET security updatenél áll már vagy 30 perce és ez a process dolgozik. Azt tudom, hogy meg kell várni, csak a funkciójára lennék kiváncsi. :D -
#37332 E havi patch-keddjén összesen 34 különböző sérülékenységet javít a redmondi cég.
A Microsoft előzetes biztonsági közleménye szerint júniusban összesen 16 darab frissítést ad ki termékeihez a redmondi szoftvercég, amelyek összesen 34 különböző sérülékenységet orvosolnak majd. A 16 javítás közül 9 kritikus besorolást kapott, 10 befoltozandó rés pedig távoli kódfuttatásra alkalmas, amelyek kihasználásával a támadók teljes mértékben átvehetik az irányítást az érintett rendszerek felett, a felhasználó tudta és beleegyezése nélkül. -
#37331 lehet ,de nekem már délután is jött egy adag a defender meg 1 visual c+.... -
#37330 Nekem 12x mb volt a méret. -
#37329 mini sp 2 Office-val együtt több mint 80 MB. -
#37328 Elérhető az Június havi frissítés adag, szép mennyiség. -
#37327 Sziasztok!
Most ismerkedek a Windows 7-el. Olyan kérdésem lenne, hogy képernyőkímélőket honnan tudnék letölteni? NETen rákerestem, de nem tűntek olyan "biztonságos" helyeknek. Valaki segítsen légyszi! ;) Köszi -
#37326 IE esetében eszközök\internetbeállítások\kapcsolatok\Mindig az alapértelmezett kapcsolatott tárcsázza.
De egy router beszerzése még jobb választás. -
#37325 Lehet hogy nem win7 hiba, de hátha köze van hozzá.
Az mitöl lehet, hogy ha bekapcsolom a gépet és rákattintok az explorer ikonra akkor nem kapcsolodik azonal a netre csak ha a hálozati kapcsolatoknál manuálisan rányomok a csatlakozásra? Ha mondjuk a flash akar frissiteni a neten akkor azonnal automatikus kapcsolodik.
Sima ADSL modemem van automatikus kapcsolatra beállitva jelszó és pass bekérés nélkül.
hol kéne még állitani, hogy a gép bekapcsolásával egyidöbe azonnal kapcsolodjon a netre is ?
win7 SP1 32bit ultimate, d-link DSL-360R modem, abit KN9ultra alaplap -
#37324 Köszi, akkor lehet megpróbálom -
#37323 Igen érdemes, javításokat tartalmaz, észre nem fogsz semmi ha felrakod, de jobb, biztonságosabb lesz a rendszer. -
#37322 üdv, érdemes sp1-et telepíteni ? van érdemi, szembetűnő változás benne, amiért érdemes ? -
#37321 Ha van rá mód akkor mentsd ki egy másik merevlemezre az adatokat, és akkor lehet formázni mind a kettőt. -
#37320 mert laikus és nem ért hozzá :) -
riki02 #37319 Oks. Bár ős erősen tiltakozik ez ellen, de hogy miért..? -
#37318 Tehát a C:meghajtóra nyugodtan telepíthetsz és az adataidat mentsd át a D: meghajtóra. -
#37317 Igaza van a haverodnak "félig meghagyott rendszerre" nem érdemes telepíteni" de a rendszer általában a C: meghajtón van a D: általában csak adatok stb.. ott nincs rendszer. Már akinek nincs. -
#37316 Baromság, a fontos dolgokat nyugottan átlehet menteni más partícióra és elég csak a rendszert tartalmazót törölni, ez az esetek többségében a c: meghajtó szokott lenni. -
riki02 #37315 Sziasztok.
Ma beszéltem az ismerősömmel, holnap megyek hozzá. Mondom neki hogy a D-re átmentem a fontosabb dolgaimat, erre ő tiltakozik, hogy ne mert "félig meghagyott rendszerre" nem érdemes telepíteni hanem teljesen leformázni!(C,D)
Erről mi a véleményetek? -
#37314 a.) Indítsuk újra a gépet
b.) Lépjünk be a Bios -ba úgy, hogy már induláskor nyomjuk folyamatosan (általában) az F2 vagy a DEL gombot a billentyuzeten
c.) Keressünk egy hasonló bejegyzést: Configure SATA as [AHCI]. Ha van ilyen, az AHCI-t állítsuk át [IDE] -re, majd nyomjunk F10-et és hagyjuk újraindulni a gépet. -
#37313 megpróbáltam újratenni a win 7-et,és 2 winyót lát a gépem a partíció kiválasztásnál,de rámegyek a másikra,és azt írja,hogy ellenőrizze,hogy engedélyezve van e a lemezvezérlő a BIOS menü-ben.Segítsetek már:)
Hol és miként kell a BIOS-ba ezt beállítani??? KÉK hátteres BIOS-om van... -
#37312 Partíciónálni jobb rögtön a telepítendő oprendszerrel, elég egyszerűre van csinálva törlés, új és format, de formázni feleseges a c:-t majd intézi a telepítő. -
#37311 Először is akkor most fent van már a win 7 vagy nem ? Ha nem akkor :win 7 telepítése -
kl24h #37310 Én csa azért is ajánlottam a Kaspersky rescue Disk-et, mert abban van Fájlkezelő része is és mivel Linuxban van írva, akkor láthatód a partíciókat és minden fájlt, közben leellenőrizheted a boot szektorokat.
Én nem ismerem a Win7 telepítőt, de particionálást lehet Windows XP telepítő CD-vel is végezni és utána beteszed a Win7 telepítő CD-t. -
#37309 na akkor segítsetek nekem,hogy a win 7 telelpítőbe,hogyan kell particiózni:D -
#37308 Sima win 7 sem indul el ? esetleg csökkentett módban ? Win 7 telepítő indítás javítás ? Ha a win 7 elindul akkor a jó partícióra feltudod rakni a hd sentinelt és leellenőrizni a lemezt. -
kl24h #37307 #37283 -
#37306 nem tudom mert nekem simán bebootol. -
#37305 na ki írtam majd újraindítottam a gépet,és odáig eljut,hogy betölti a vonalat a (Windows Loading Files),és innen nem megy tovább fél órát vártam,de meg se moccant.Mit csináltam rosszul?? -
#37304 Ki,csak ne újraírható legyen,mert akkor nem biztos hogy bootol, Lemezkép -botolható formába írd ki ! -
#37303 gondolom dvd-re is ki lehet írni,mert nincs cd-m csak dvd-m. -
#37302 Ezt tartalmazza :
+ A43 File Managment Utility (instead of wire)
+ Bart Stuff Test
+ Total Commander
+ System Restore
+ Remote Descktop Connection (Remote Desktop)
+ Drive Snapshot
+ Cpu-Z
+ On Screen Keyboard
+ Reg Editor
+ Task Manager (Task Manager)
+ Windows Help
+ Nu2Menu
+ Everest Advanced System Information
+ DiskPart
+ Check Disk
+ Matrix Screensaver
+ CMD (command line)
-
#37301 Próbáld egy live cd-vel elindítani : link ki el írni. -
#37300 esetleg a partíciót nem lehet vala hogyan vissza állítani?? -
#37299 hogyan nézzem meg? szedjem szét a gépet és vegyem ki a winyót???