Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Valami Cyberlink alkalmazás, de neked kell tudni, hogy melyik progija a cégnek, de szertintem nyugottan vedd ki a pipát, max ha nem indul akkor visszarakod.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Miért nem szerzel be egy normális telepítõt?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

aate
ELAN Smart (Pad) lehet az egérpad része.

aate
Én csak 2 fajta win 7 telepítési módot ismerek , bootolható telepítõ lemezrõl vagy pendrájvról,(esetleg külsõ meghajtó de így még nem próbáltam.)(de nem függ attól van e másik win a gépen vagy nincs. Linux vagy freedos alatt lehet probléma a win 7 telepítés míg fel nem ismeri a cd meghajtót. De akkor van hiba üzenet.
Vagy rossz a lemezed, vagy fel sem ismeri,akkor más a baj. Próbáld ki egy másik win vagy ,,boot cd" lemezzel ,hogy betölt-e .

szasztok,

Adott egy pendrive és windows 7. Nem ismeri fel az oprendszer a pendriveot, eszközkezelõben sem és a kezelésnél sem. Viszont más pendrive-ot felismer. Volt már pendrive fájrendszer konvertálás ( FAT32, NTFS ) pendrive format... driverek frissítése, win update. van vmi ötletetek ? más gépben mûködik a pendrive.

Na szóval a gépem jól van beállítva(csak szerintem a Win7 úgy van megírva lemezre hogy telepíteni lehet,de csak úgy hogy van elõtte egy másik win a gépen és be töltöd a dvd-t és telepíted) Remélem jól írtam le.Na gondolom ilyenkor nincs javítási lehetõség.
aate
BIOS-ban a boot sorrend jó-e ?

aate
Mi értesz azon,hogy nem boot -tól? be sem tölt, vagy betölt de nem indul a telepítés? Van e hiba üzenet ? stb... Windows 7 telepítõ ha betölt akkor van hiba javítás funkció. > Van Windows 7 beépített rendszerfájl-ellenõrzõ, -javító eszköz is. A Start menü keresõjébe írd be, hogy cmd és a megjelenõ ikonra kattints jobb gombbal, majd válaszd a Futtatás rendszergazdaként parancsot. A parancssorba gépeld be a következõ szöveget
sfc /scannow (az sfc után szóközt kell beírni).

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy a Win7 cd-m nem bootolhato-s.
Ha véletlenül valami ki lett törölve a rendszerbõl,akkor ilyenkor hogyan lehet visszatelepíteni? Gondolok olyanra mint amikor az (XP-cd-t beraktam boot aztán J javítás).Így hogyan lehet megcsinálni? Köszöntem a választ.<#worship>
mflex
Srácok, az msconfig-ban kétszer jelenik meg a MUI STARTMENU, mi is ez és kell ez nekem indításkor?
<#fejvakaras>

What about the forests?

Koszonom szepen, mukodik a dolog.

aate
Olvasd el > ezt.

sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy telepites utan a RemoveWat tal szoktam aktivalni a Windowst, de most miutan engedtem, hogy updateljen Service Pack 1 re, ujra elkezdett visszaszamolni, 30 naptol, es most mar a RemoveWat sem segit.
Nem tud valaki valmi megoldast?

bon
cod2-nél igen, én is olvastam már valahol, amikor ismerõsömnek kerestem megoldást ugyanerre a problémára, csak éppen neki nem segített, de volt akinek igen.

Ez most full komoly? 😄

Wreck86
XD

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

TaRka0107
Problémám megoldódott! HIHETETLEN DE IGAZ! A mikrofonomat kihúztam és bedugtam. Google-be rákerestem és az egyik oldalon olvastam😄XDDD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Szevasztok! Teljesen nem ide tartozik, de végül is csak WIN7-nél van ez. Call of Duty 2 nevezetû játékprogramot szeretném elindítani. Feltettem vagy pár napja, játszottam vele, egyszer csak meggondolta magát és exe hibát észlelt nevezetû ablak jön elõ indításnál. Singleplayer része elindul csak a multiplayer nem. Valakinek valami ötlet? Rendszer visszaállítást próbáltam, de elõbbre nem tudom.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Krisztiam
bocs így írd be, mert így jön be:

cdcover

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
cdcover.cc -t ismered?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

sziaszok!!

windows 7 all edition cd front borítót keresnék, 32 bit-es 6in 1 vagy 7 in 1 eset....
lényeg,h cd borító legyen, képet,linket bármit
köszönöm elõre

Ilyenkor elég azt megtenni hogy rendszergazdaként futtatsz egy fájlkezelõt, pl TC, és akkor nem fog kérdezni semmit a mûveleteknél, és az UAC is marad ahol van. Jól jár mindenki. 😄

aate
Vedd egy szinttel lejjebb az uac, vagy :olvasd el ezt >

Kly
Lenne egy gyors kérdésem: hogyan tudom azt megoldani, hogy folyamatosan meglegyen a "rendszergazda jogosultságom", ha rendszergazdaként vagyok bejelentkezve? Csak egy felhasználói fiókom van, ez valamelyest talán egyszerûsíti a helyzetet.
A problémám abból adódik, hogy nagyon sok (százas/ezres nagyságrend) fájlt kell másolgatnom/áthelyeznem/törölgetnem és meglehetõsen frusztráló, hogy minden egyes mûvelet után megkérdezi a rendszer: "ehhez rendszergazda jogosultság szükséges, folytatás?"
Átnéztem a FAQ-ot, de nem találtam erre választ. Megoldható egyáltalán a dolog?

Scientia potentia est.

tomo05
Kösziii!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

aate
regedit

tomo05
Hali! Hol lehet eltávolítani egy regisztrációs bejegyzést??

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

aate
töltsd le ezt: win 7 manager és csak a repair centerben állíts vissza mindent, regisztryt ne takarits vele mert elronthatja !

DonZorro
Azt írja ki, hogy a kért szolgáltatás már el van indítva... :'(

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

aate
Engem sem zavar ,csak jó ha tudjuk mit is tudhat. Bár az nem igazán tetszik, az adatvédelmi nyilatkozatban szerepel ,hogy 3.félnek is továbbíthatja a fejlesztések során.

aate
próbáld ki ezt : Kattints a Start gombra , mutasson a Minden program menüpontra, mutasson a Kellékek menüpontra, majd kattints a jobb gombbal a Parancssor parancsra.

Kattints Futtatás rendszergazdaként parancsra.

A parancssorban írd be a> net start shellhwdetection < parancsot, majd nyomd meg az ENTER billentyût.

Indítsd újra a számítógépet.

DonZorro
Igen, az így néz ki:

Én is

bon
Engem nem izgat, hogy tud rólam adatokat bármeliyk cég is, sõt én még engedélyezni is szoktam az adatgyûjtést.

bon
Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Automatikus lejátszás próbáltad?

Amúgy sokan fel vannak háborodva hogy úúú így meg úgy tud rólad mindent a Microsoft... És akkor mivan?

- Ha nem gyûjtenének adatokat még mindig Windows 3.0 lenne.
- Ha nem gyûjtenének adatokat, nem tudnák hogy ki kell a felhasználónak
- Ha nem gyûjtenének adatokat, nem lehetne személyre szabni a windowst

És ugyan ezek igazak az összes többi rendszerre is.

- Ha a google nem gyûjtene rólad adatokat kb nem lenne google keresõ
- Ha a google nem gyûjtene rólad adatokat a Gmail kb Freemail szintjén lenne

gabo91
Köszönöm! Be is állítottam 😊

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DonZorro
Nos a meghajtók tallózása már megy! <#worship> De az AutoRun-nal nem boldogulok. Valami nagyon elQrta... <#confused>

aate
Ez egész jó kis program : Rainlendar

aate
Win Calendár, vagy : ACTIVE DESKTOP CALENDAR V7.32 > Link, winodows live calendar

gabo91
Hali!

Nincs valami emlékeztetõ funkció a win7-ben? Valami olyasmi kellene, hogy beállított idõpontban minden nap kidobja valami üzenetet, hogy emlékeztessen rá. Vagy nincs valami kis alkalmazás erre?

Köszi elõre is!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

aate
Ez is segíthet : A Start menü keresõjébe írd be, hogy cmd és a megjelenõ ikonra kattints jobb gombbal, majd válaszd a Futtatás rendszergazdaként parancsot. A parancssorba gépeld be a következõ szöveget: sfc /scannow (az sfc után szóközt kell beírni). Ha befejezte, akkor indítsd újra a rendszert.

aate
Valami sérült a regisztryben,próbálj meg egy vissza állítást, esetleg egy új felhasználót hozz létre nézd meg ott is. vagy próbáld ki ezt :fájl típus javítások

DonZorro
Sziasztok! Valaki tudna segíteni két dologban: Az egyik, amikor meg akarok nyitni egy meghajtót a Sajátgépben, dob egy ablakot egy hibaüzenettel:

Jobb gomb - megnyitással megy a dolog, TC is megnyitja, de a tallózás az nem megy!

A másik, hogy az összes meghajtónál (USB, DT, DVD) eltûnt az autómatikus indítás!

Lécci valaki ha tud segítsen...

<#worship><#help><#worship>

bon
Google se jobb, lásd korábbbi cikk a pc world oldalán: link

bon
Nincs benne

aate
Azért elgondolkodtató mivel és az adatvédelmi szabályzatot sem igazán olvassuk mindig el...a cikk egy kicsit erõsen túlzott de némi igazság van benne. Sokan egyéb személyes dolgokat is felraknak magukról amit egyesek ki is használhatnak. A világhálón nincsenek biztonságban az adataink. Erõsen meggondolandó milyen információkat adunk meg!

Armagedown
vagyis marhaságot 😊

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Armagedown
ezzel elvesztette a Pc World a tiszteletemet , ennyi marhasát hogy lehet összehordani <#shakehead>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Ebben mi az új hogy mindent tud rólad?

Még jó hogy mindent tud mivel az Õ programját használod