Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én is kérdezek egyett, mi köze ennek a Windows 7-hez, semmi, így továbbiakban privátba kérem intézni a problémát.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
van egy kis gondom!
USB kábellal összekötöttem a UPC beltéri egységet s a laptopot. viszont nem látják egymást! azaz a laptopon nem látom a beltéri HDD-t. ezköz hozzáadásával sem.
(ugyanez a helyzet ha a 2 PC-t kötök össze. pedig ez az usb kábel pont arra van elvileg. :-)
valami tanács esetleg?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
most vettem észre, hogy eltûnt media playerem, meg a media centerem is.
mi lehet az oka?
talán a power dvd 10-es feltelpítése??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://goo.gl/gd6Zi5
régebben feltettel egy 32bites office-t, nem engedte magát uninstallálni, ezért a regisztrációs kulcsokat külön töröltem az összeset aminek a nevében van "OFFICE" szó, meg külön a mappákat, csak annyi hogy a "Program Files (x86)"-ba nem engedett kb 4 fájlt törölni, mert irásvédett állítólag.
Most akarok egy 64bites magyart feltenni, de még mindig azt írja, hogy fent van egy 32bites verzió, és elsõnek azt töröljem.
Nah de ha regkucsokat mind kiszedtem hol lehet még kulcs amitõl azt hiszi hogy fent van még???
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Windows 7 alap "idõjárás" minialkalmazásom már napok óta azt írja, hogy
" Nem lehet kapcsolódni a szolgáltatáshoz" és most megnéztem a többihez is (hírek, pénzváltó) ezt írja, pedig net az van.
Mit tegyek ? <#help>#help>
Elõre is köszönöm !
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vettem pár hete a laptopomhoz egy usb-s hangszórót. Arra lennék kíváncsi, h megoldható-e valahogy, hogy a billentyûzeten levõ hangerõ fel-le gombokkal ennek a hangerejét állítsam? Amikor ez rá van nyomva a gépre, akkor a hangbeállításoknál a lejátszó eszközöknél megjelenik a beépített eszköz mellett. Ez van aktívnak beállítva, viszont a hangerõszabályozó gombok a másik eszköz hangerejét szabályozzák, ami nem is szól, ezért ennek a hangerejét mindig a jobb saokban a hangerõ ikonnál kell a csúszkával változtatnom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a fenéért használ mindenki enterpriset? Nem jobb semmivel mint a pro / ultimate.
> win 7 SP 1 eltávolítása
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
vagy :
start menübe írd be> mappa >mappabeállítások > nézet és mappák vissza állítása.
Win 7 64-bit-es rendszerrõl szeretném a véleményeteket(szükséges a 8 Gb Ram és az 1 Gb-os videókártya miatt) , sokat fogok szívni a kompabilitással? (játékok,adobe cs5, videó szerkesztõt és 3d modellezõ programot használok leginkább)
Ezek mellet mekkora particiót ajánlotok hozzá?
És a processzorom miben függ hogy támogatja-e? (most Amd 5600 + van, de most cserélem egy AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3-ra, vagy a vásárlásnál figyelni kell valami külön típusúra?)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Olyan kérdésem lenne, hogy olyan problémám van a win7-el(notin 32bites ultimate), hogy amikor kirakom zárolt módba és utánna vissza lépek akkor sokszor csinál olyat, hogy a billentyûk elvesztik a karakter tulajdonságukat és vmilyen funkciót nyitnak meg mint vmi gyors billentyû 😊 erre tud vki vmilyen megoldást mert elég bosszantó és csak a resi oldja meg?