Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek az mitõl lehet, hogy hibernálásból bekapcsol a laptop?
Hálókártyát néztem, nincs bepipálva semmi ébresztõ féleség...
Elõre is kösz...
What about the forests?
Na meg kérnem, hogy az MS Office topicba foyltassuk, mert ez már nem ide tartozik.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Erre most raknám fel és nem fogadja el a tisztaszoftvertõl kapott kódot.
Láttál már ilyet? Ilyenkor mi van?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Hol találom?
A rendszer javítást azt majd holnap mert most asszony búja a gépét. 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Jelszavas Adsl kapcsolodási ikont hogyan tudom az asztalra kiteni?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
1.futtasd le ezt, a-squared Free >link (esetleg vírus irtót csökkentett módban futtasd le )
2. regiszteri tisztítás
3. rendszer visszaállítás
Mit kéne állítanom ahhoz,hogy be tudjam kapcsolni?
Javítani úgy tudsz ha ugyanolyan verziód van akkor Win alatt indítva frissítést választod az alább leírt módon ,ha újabb nagyobb verzió akkor bootolva frissíted.
Ha más javítás nem válik be akkor Frissítõ telepítés ajánlott, telepítés végén kéri a kulcsot a (régebben telepített verzióról )Újra aktiválás is szükséges !
Mappa védelem PL: Folder Locker
ad1: van egy rendszergazda meg egy általános jogú felhasználom. Azt szeretném megoldani hogy az általános jogú felhasználó ne tudja megnyitni 3 mappát, amit a rendszergazda megtud. ezek a mappák a d: gyökérben vannak. Hol- hogy tudnám ezt megoldani? olvastam valahol hogy erre való a vendég fiók, nos létrehoztam egy vendég fiókot de ugyanúgy meg tudtam nyitni a mappákat. Az is megoldás lenne ha az általános jogú felhasználó csak internetezni tudjon, semmi filekezelés, stb.Próbáltam a mappára jobb gomb >tulajdonság>biztonság>szerkesztés itt az ált jogú felhasználó neve nem jelenik meg,(felhasználó vagy csoport nevénél) miért? csak rendszergazda, system, illetve felhasználók vannak. Probáltam X-elgetni dolgokat de csak úgy sikerült hogy a rendszergazdával se tudtam megnyitni a kijejölt mappát.... ezért kérem a segítségeteket.
Ha a mappára jobb klikkelek és a megosztás fülnél titkosítóm az ugye a hálózatra érvényes nem pedig 1 gépen a több felhasználóra?
ad2
meghalt a dvd olvasó az asztali pcmben. van egy laptopom aminek jó a dvd-olvasója. meg tudom csinálni azt hogy a laptop dvd-jébe berakom a dvd.-t majd azt feltelepítem az asztali gépemre? van routerem, hálózaton keresztül ez lehetséges? vagy hogy tudnám összekötni a laptopom a sz géppel, és feltelepteni pár dolgot. távsegítség kérése?sose csináltam még ilyet.
thx
Esetleg az rendszer lista megjelenítési idejét vedd 0-ra.
Baromi hasznos, és eddig már nagyon sokszor mûködött tökéletesen XP alatt, nem kevés idõt, és pénzt spórolva.
Pl.: Tönkrement egy régebbi mûszervezérlõ PC alaplapja. Hasonlót már nem lehet beszerezni. A vezérlõszoftver nincs meg, csak az amerikából hívható szervízmérnök tudja telepíteni, és a finombeállításokat elvégezni.
A HDD-t beraktam egy másik, már újabb gépbe, a Paragon szoftverével elintéztem a migrálást, bekérte az új drivereket, és egy fél nap alatt kész volt. Tökéletesen mûködött, megspórolva sokszázezer forintot, amibe a szervízmérnök kiruccanása került volna.
És ez már rutinmûvelet. Most a win7 alatt is kipróbáltam. A végeredmény amúgy tökéletes, minden mûködik rendesen, csak ez a bejelentkezõ üzenet zavar.
Biztosan ki lehet kapcsolni valahol a registryben, majd még rugózok rajta.
Azt szeretnem elerni, hogy a details legyen az alapertelmezett.
Most ha megnyitom a Media Player Classicot vagy egyeb szoftvert ha uj mappaba megyek, akkor large az alapertelmezett beallitas.
Ha atallitom detailsra akkor jo lesz ha azonos mappat nyitok legkozelebb, de abban a pillanatban, hogy egy masik mapparol van szo ismet be kell allitanom az alapertelmezett large ikonokrol.
Az exlorerben hiaba allitom be a small ikonst ugyanugy a programok large ikonnal nyilnak meg alapertelmezetten.
Erre keresem a megoldast, hogy valami trukkel esetleg registry atallitassal megoldhato e a dolog.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Telepítettem Win7 64bit-et egy új vinyóra, de maradt egy régi merevlemez, amin win XP volt. A gondom, hogy a Win7 nem fér hozzá a régi meghajtón levõ dokumentum könyvtárhoz, folyton arra hivatkozik, hogy nincs jogosultságom. Hiába állítottam be rendszergazda módot, azzal sem megy.
Logikus lépésnek tûnne, hogy "lehúzom" az új vincsót, bebootolom az xp-t és kimentek minden adatot, de bevallom lusta vagyok, ás jó lenne vmi egyszerû override, amivel hozzáférhetnék a régi XP-s dokumentaimhoz 😄
any ideas?
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Belefutottam egy érdekes problémába:
Egy laptopon telepített win7-es diszket átraktam egy másik laptopba, hogy ne kelljen újra telepítenem az újabb gépen.
Elõször kékhalál, restart, de a Paragon P2P opcióval átmigráltam az új vasra.
Restart után frissítette a drivereket, amit nem talált, azt alátoltam, de azóta az új gépen minden indulásnál kiírja, hogy a telepítõ felkészíti a rendszert az elsõ indulásra. Ez egy pár másodper, majd mintha mi sem történt volna, továbbmegy, és mûködik rendesen
Ezt az üzenetet, vagy szervízt, vagy minek is nevezzem, hogyan tudom kilõni, mert nincs semmi funkciója, csak bosszantó.
Köszönöm.
ám új kábel. s win 7 megy mind a 2 gépen. csak ezért kérdeztem itt!
a szolgáltató meg elvileg engedélyezte ezt a funkciót.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!