46641
-
#37778 amikor ilyet csinált indításnál, hány percig vártál?
próbáltál várni? mondjuk 5 percig? -
perko #37777 Az utóbbi napokban többször előfordult, nem minden indításnál (eddig csak a Chrome böngészőnél) hogy a tálcán lévő ikonra kattintva nem indul el az alkalmazás. A feladatkezelőbe ott van a folyamatok között, sőt ha töbször indítom többször is megjelenik az exe fálj. Ráadásul nem tudom a folyamatot leállítani a feladatkezelőben, muszáj a gépet újraindítani hogy leálljon. A gép újraindítása után egy klikkre elindul a böngésző. (Windows 7 Home Premium 64 bit, legális, kb két hónapja lett telepítve). Van valakinek valami tippje, miért csinálja? -
#37776 Igen, kevesebb szolgáltatást futtat mint pl. az Ultimate így valóban kisebb az erőforrásigénye, bár szerintem nem jelentős mértékben. -
prezson #37775 minitool partition wizarddal megnézve van egy * nevű primary partícióm, 299 mb, ebből 177 foglalt. Status: activate and boot. Lehet, hogy ez okozza a problémát? De az is lehet, hogy ezt akkor kreálta, amikor beállítottam a c-re a bitlockert. De mivel nem kért jelszót, nem tudtam beállítani, kikapcsoltam. A d-n teljesen jól menne a titkosítás, de én mindkét partíciót szeretném. -
prezson #37774 Sziasztok! Szeretném beállítani a bitlockert... Van egy c és d partícióm. A d-nél minden ok, viszont ha a c-nél kapcsolom be a bitlockert, az elején nem kér jelszót, hanem egyből usb-re akarja másolni a key fájlt. Kipróbáltam, titkosítottam, de jelszót sehol nem tudtam beállítani :( Mi lehet a baj? -
#37773 Ezt eddig nem is tudtam...
Ez valóban így van? -
#37772 Próbáld ki azt is,hogy létrehozol egy másik felhasználó fiókot és csak oda lépj be ott is változik a fényerő ? -
#37771 Azt hiszem neked Nvidia karid van igaz ?, nézd meg itt a beállítás (Other applications legyen )
(mindenhol nézd végig a beálításokat ne nvidia legyen hanem alapértemzetet -
#37770 Én nem nyilatkoznék, hogy mire számíts vga cserénél, de ha van rá mód próba képpen próbálj ki egy másik vga-t.
De ha lehetőség van rá a problémás vga-t egy másik gépbe, vagy másik monitorral. -
#37769 Lefrissítgettem a gépet a DriverMax-szal, és annyiban lett más, hogy most néha átáll a fényerő, de kb. minden 3. indításnál... ezmi? Ha veszek egy új VGA-t mire számítsak? -
#37768 Ahogy írták, tápnál márka különösen fontos, egy márkás, jó minőségű X wattos többet ér, mint egy ócska (X + 200) W... Egyébként első körben én is memóriára gyanakodnék, bár látom, hogy ezt megnézted, de tapasztalataim alapján egy teszt nem teszt (ergo futtasd le többször), volt, hogy hibás memóriát memtest átengedte, Orthos meg ~5 mp-en belül jelezte, h itt bizony hiba van (bár ez utóbbit te most nem tudod futtatni). -
#37767 Driver cserét próbáltad, ne a telepítő lemezen lévőt hanem a gyártó oldalán megtalálható nagy valószínűséggel újabbat használd. -
zsotesz #37766 teljesen felesleges 800 W-os tápban gondolkodnod, azok ráadásul nem is olcsók, ezt a konfigot egy márkás 500-550 W-os táp is símán elviszi.
A mostani tápodnak mi a márkája? -
#37765 nem ír ki semmit csak, hogy nem tud csatlakozni. probléma megoldásra klikkelve azt írja, hogy kapcsoljam ki az eszközt, tápkábelt húzzam ki stb... Kivettem az udb-ből a cuccot visszatettem, ugyanez van. A hiba kereső nem tud felajánlani semmit, csak azt írja, hogy nem tud csatlakozni. Lehet tűzfal vagy valami ami blokkolja a csatlakozást? -
#37764 Ha tuningolva lenne a gép akkor álíltsd vissza alap órajelre. -
#37763 Mit ír hibának? Újabb drivert probáltál már? -
#37762 Esetleg próbáld ki, hogy pl a dvd meghajtót vagy amit még tudsz (másik hdd,flopy, + ventilátor )leveszed a tápról. -
flaaasS #37761 Lefuttattam a memória tesztet, mind a kettő 2gb kingston KVR1333D3N9/2G 1.5V hibátlan. Az alaplap gyártó oldalán pedig támogatott ez a memória típus az összes slotban!
Akkor marad a tápegység csere... -
#37760 Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy vettem egy usb wirelesst és valamiért nem tud csatlakozni a vezetéknélküli hálózathoz. Észleli a kapcsolatokat, kéri a kódot, de problémát jelez. Szerintem a windows lehet az ok. Van valamit ötletetek??? -
flaaasS #37759 Alaplap bios frissítést már megcsináltam. A 4gb memória ugye előző gépből maradt meg, mindjárt megnézem a gyártó oldalát. Közben futtatok egy memória tesztet. -
#37758 Nekem 620W elég, Chieftec 620w-A12s a típusa, de vásárlás előtt teszteld le a memóriát is. -
#37757 Alaplap bios frissítést is megpróbálnék. Amúgy nem túl jó választás volt 4gb memória egy 3csatornás memória vezérlős alaplaphoz, akár ez is okozhatja a problémát. A gyártó oldalán nézd meg, hogy szereti e a memóriádat ilyen felállásban. -
#37756 Azért a win7 boot telepitön található mem tesztet is futtasd le. -
flaaasS #37755 Akkor úgy érzem kénytelen leszek beújítani egyet.
Mit javasoltok mekkora tápegység kéne ehhez a confighoz ?
egy 800-850 már elég kéne hogy legyen nem ? -
#37754 Táp teljesítménye elég, már csak az a kérdés, hogy leadja e stabilan. -
#37753 Én is tápegységre gyanakodnák, a core i7 960-as proci és a gtx570-es vga nem éppen a keveset fogyasztok fajtájához tartozik. -
flaaasS #37752 Jelenleg egy 650W tápom van.
Én mielőtt megvettem bele az új holmikat kiszámolgattam a fogyasztását ami sacc per kb 550W-ra jött ki.
De leírom a teljes gépet hátha az segít.
ASUS P6X58D-E alaplap
INTEL CORE i7 960 proci
GeForce EVGA GTX570 videokártya
4Gb Kingstone memória
1 SATA DVD-RW dvd író/olvasó
1 SATA 500GB Samsung merevlemez
650W táp -
#37751 Ha a telepítés előtt is ezt produkálta akkor az hardver hiba, első körben tápegység hibára gyanakodok az csinál ilyet. -
flaaasS #37750 Így sem változott semmi, továbbra is starting windowsnál leáll és újra indul a gép :S
egyéb ötlet ? :S -
#37749 Értem. THX. -
#37748 Próbáld mg ezt : Windows telepítő bebootolva válaszd a win javítása indítás és helyreállítást. -
flaaasS #37747 Sziasztok!
Problémám lenne a Win7 telepítéssel.
A story így szól: Belefejlesztettem a gépembe, egy új alaplap ASUS p6x58d-e, egy új processzor Intel Core i7 960, és egy új videokártya GeForce EVGA GTX570. Beszereltem őket, majd elindítottam gépet. Minden simán ment amikor is váratlanul újra, újra indult a gép. Gondoltam úgy is ráfér már egy friss Win7 telepítés (ezelőtt ATI kártyám volt, meg teli volt felesleges dolgokkal, programokkal a winyó ).
Nah és itt kezd érdekessé válni a dolog.
Win7 telepítés: Bootolom dvd-ről,formázom, helyet csinálok neki, feltelepül, és amikor elérkezik oda hogy újraindul a telepítés befejeztével, az újraindulás után a windows logónál egyszerűen újraindul a gép. Majd megint jön a starting windows és megint újraindul... Ha nem állítom le gépet képes lenne reggeltől estig ezt csinálni...
Légyszi help! Már vagy 8-10 órája ezzel szórakozok, fórumokat olvasgatok, keresgélek neten, de eddig nem találtam használható megoldást :S -
#37746 Piros x nem feltétlenül anet hibáját jelzi, hanem azt, hogy a netkapcsolat tesztelésére szánt szervert nem éri el a Windows, tehát nem gond ha van neted és mégis piros X-es az ikon. -
#37745 hali.
Miért van nekem folyamat piros X a jobb alsó sarokban lévő Internetes kapcsolat ikonon, holott van netem!!!
Eddig az a piros x csak akkor szokott lenni ha nincs net, vagy egy felkiáltójel néha...
Most meg folyamat piros X van a kis ikonon...:S -
#37744 Akkor passz. Próbáld programok nélkül a windowst tesztelni. -
Laceee #37743 Side bar és a vírus irtón kívül semmi más nincs. -
#37742 automatikusan induló programokat próbáltad már kilőni ? > msconfig -
Laceee #37741 AVG 2011, Avast, ESS, ezekkel próbálkoztam -
#37740 Sima tiszta windowsal tesztelted ? Semmit ne telepíts fel rá , úgy ?
Milyen virus védőd van? mert volt olyan free verzió amivel fagyot a win 7-t -
#37739 Ha ez sem jó esetleg crack csere, van hogy maga a crack is rossz.....