46641
  • bon
    Talán office topicba kérdezd.
  • MeTaL
    tud vki infot mikor jön ki a végleges office 2010 sp1 ?
  • Micsu
    üdv

elfelejtettem hol kell beállítani a bootot a winen, pl ha több win van a gépemen akkor melyik legyen az elsődleges esetleg melyik ne legyen a boot menüben stb

• aate
    Win 7 3GB 32 BIT, 4 GB + ... 64 BIT Általában minden megbízhatóan és jól fut. Esetleg nagyon régi játékokkal, programokkal lehet gond.De programokra már biztos van alternatíva vagy frissebb verzió.
  • Lowosan
    4 giga
  • bon
    A beépített wifi és az usb beállításai megegyeznek? Gondolok itt pl. a titkosítás fajtáira. Hasonlítsd össze a jól működőt az usb-el.
  • bon
    Mennyi memóriád van?
  • Lowosan
    Sziasztok!
    Most akarok Win7-et majd feltelepíteni,csak nem tudom hogy 32 vagy 64 bites legyen
    A 64 bites rendszerek megbízhatóak,a játékok gond nélkül futnak rajta?
    Köszi a válaszokat előre is
  • MrIncredible
    Na frissítettem a drivert, és ennek ellenéreEZa hiba jelentkezik. mivel a modem nem nálam van hanem egy panzió wifije,így nem tudom resetelni. Egyébként a laptop beépített wlanjáról elérem a fent említett wifit. Szerinted mi lehet a gond???
  • aate
    Privát üzenet ment.
  • revi73
    elfelejtettem a jelszavam a belépésnél, és nem szeretném ujra rakni csak azért, hogyan tudnék belépni. Please help
  • aate
    De sp1-es integrált telepítővel is lehet frissíteni ,mindkét esetben szükség lesz a jelenlegi( vagy az új sp1 ) windows serial számára !
  • aate
    Vagy az eredeti telepítőt frissítés módban végig futtatod , így megmarad minden de a hibákat kijavítja.
  • bon
    pl. sp1-es integrált telepítővel újrarakod a rendszert.
  • Laaccoo
    Nem sikerül feltelepítenem a service pakk 1-et, mert a konfigurálásnál mindig megszakad. Vírusirtó nincs a gépen és EZ az oldal alapján megcsináltam mindent. Mit tehetek?
  • Jim Morrison
    kiraly, ez volt a baj :) koszi !
  • bon
    Lemezkezelőben van betűjele a meghajtónak?
  • Jim Morrison
    na, a multkori particios valami az maradt, nem tudtam megcsinalni, es most van megint egy kis gond.

kulso hdd hez nem ferek hozza. Latja, mert levalaszthatom, kiirja hogy kiadas xy de tc ben meg intezoben sem latom :/
  • flaaasS
    Hát nekem ahogy nézem valami noname van :S (ahogy láttam FSP) szóval lehet ez a probléma, amúgy vettem még egy 2gb-os memóriát mert a számtech boltba azt mondta a srác hogy ő szerint ebbe az alaplapba ( ASUS P6X58D-E )3db memória kéne és lehet ez okozza a problémát. De hazaértem bettem a szintén 1333 MHz-s memó-t és még mindig újra indulgat a gép :/
    A márkás tápegység meg beszerzés alatt áll :)
  • perko
    Kösz. Megpróbálom.
  • tilbury
    Hali!
    Az mitől van, hogy ha letöltöm, vagy csak átmásolom egy file-t (Avast Home Edition free, akkor üres a mappa. Nem jeleníti meg a file-t, ezáltal futtatni sem lehet.
  • riki02
    Akkor azt lehet hogy megpróbálom. A led biztosan nem égett ki mert ha külön bekapcsolom akkor világít.
  • aate
    9.0.206-os Atheros drivert én még megpróbálnám, Te az újabbat raktad fel.(9.0.2.310 )ez nem volt még digitálisan aláírva. Atheros wifi driverel más gépeken is van ez a jelenség,driver cserélgetés oldotta meg.( vagy kiégett a led )
  • penge96
    Úgyis tervbe volt véve egy új alaplap x)
  • riki02
    Mostanában (talán lehet hogy a driver frissítésekkel kapcsolatosan) a Wifi led valamiért nem világít a laptopon, de az még furcsább hogy így is van net. Bekapcsoltam de mindig amikor újraindítom nem világít. Attó wifi persze van. Ezt nem értem Kép: http://noob.hu/2011/06/27/wifi.JPG
    Valami ötlet?
  • aate
    Alapból a monitor beállításainak is jónak kellene lenni , valószínű neked már az sem jelenik meg megfelelően mert vissza térve az okához - valószínű vga kártya meg az alaplap nem szereti egymást. (ez biztos nem windows hiba)Gondolom másik alaplapban meg a vga kártya is jó. Alaplapon kell keresni a problémát. PCI e slot hibára(vagy vezérlője ) gyanakodok.
  • penge96
    Én az asztalhoz állítom, mert a monitorral egyszerűen lehetetlen úgy beálíltani, hogy számomra normális képet kapjak :/ De végülis nem akkora probléma, mint pl. hogy itt írta előttem valaki, hogy fagy a gépe, szóval nem fontos. Majd egyszer úgy is rájövök :D Azért köszi a segítséget
  • aate
    Távolítsd el a gépről a Crhome-t még a nyomát is ha megtalálod, és telepítsd újra, lehet éppen frissített mikor leállítottad és az okozta ezt a hibát. 1 előfordult nálam is újra telepítése megoldotta.
  • perko
    Az az igazság,hogy nem vártam annyi ideig.
    Legközelebb, ha előjön leteszem ikonba aztán meglátjuk, csakhát a probléma ott marad, mégha esetleg nagysokára el is indulna.
  • lpmaskmancick
    jah a kifelejtettem, hogy Win7 Professional van rajta.
  • lpmaskmancick
    Azt nem tudja valaki megmondani, hogy a laptopon azt hogy lehet beállítani, azt ha lecsukom a fedelét, akkor ne alvó állapotba álljon (eddig ezt sikerült kikapcsolni), hanem csak zárolja a gépet?
  • aate
    Így használni nem jó ? Én még szinte soha ne állítottam a videokártyát programhoz ,játékhoz csak a monitort.
  • penge96
    Úgy vettem észre, hogy azok nem
  • aate
    Azt próbáltad ,hogy videokártyánál marad minden alapértelmezett amire ugye mindig vissza áll. A monitoron végezed el a beállításokat, azok is elállítódnak ilyenkor ?
  • aate
    De lehet,valamiért nem jó kezeli a videó kártyát.
  • penge96
    Az alaplap miatt nem lehet?
  • aate
    Rejtély...UFO
  • penge96
    Kipróbáltam, ugyanaz
  • sunlight
    Nekem a Firefoxnál is szokta csinálni,de még nem jöttem rá a hiba okára én sem.
  • penge96
    De pont hogy alapértelmezettre áll át, és nem arra, amire én állítottam be.
    Egyébként a VGA és monitor csere már megvolt, nem volt változás. A fiókosat megnézem