46641
-
#38024 Deamon tools lesza bűnős, pláne ha lyelezte, hogy nme kompatibilis. Távolítsd el a gépről, majd a gyártó oldaláról szerezd be a legújabbat. -
Apocalipto #38023 Jah, akkor azért? -
barmi #38022 OMG, asszem megvan a megoldás ... ezt a qrva kompatibilitási nézetet kellett kikapcsolni ... éljen ! :PP fff -
#38021 Integrált vga? -
Apocalipto #38020 Hali!
Adott egy gép amiben 2 GB DDR3-as ram van, de a win7 azt írja hogy 2ből csak 1,5 GB használható. Miért? -
prezson #38019 Azt hiszem nem. De korábban ugyanazt raktam fel, és bár vinnyogott, hogy nem kompatibilis, biztos folytatom-e a telepítést, telepítettem, mert annyi programnál csinálta ezt a win7 és soha nem volt semmi gond. De ki tudja, lehet, hogy nem is a daemon tools okozta a bajt. -
barmi #38018 Basszus! IE9 alatt nem látom az SG posztokat csak ha bejelentkezek ... Ez mért van? Win xp és ie8 kombóval ez a probléma nem jelentkezik . Mi a fene ez? Eddig semmi ilyesmi nem volt . wtf? -
#38017 IMIGe burn vagy :Microsoft usb/dvd downloadtoolsott a leírás a használatához csak dvd-t válasz ne usb-t !
Ez nagyon egyszerű és jó kis programWwin 7 kiíráshoz készítették.
-
#38016 Fájl menü nyitás menüpont, betöltöd az imaget és kiírod. De image írásra jobb választás az ingyenesen letölthető ImgBurn program. -
#38015 Hy all... olyan gondom lenne hogy szeretném a win7-et x32 bitesről 64 bitesre cserélni és a netről szedtem le de Nero-val hogy kell kiírni hogy bootoljon mert már 2 lemezt elrontottam, valaki el tudja mondani részletessen? -
#38014 Legújabb dameon tools-t raktad fel? -
prezson #38013 csak href-fel tudtam linkelni, mert a kepfeltoltes.hu-t nem engedte :( -
prezson #38012 sziaztok! újratelepítettem a gépem, mint oly sokszor, felraktam a daemon toolst, telepítette, aztán utána jelentkezett először a kék halál. Lekapcsolt a gép, és ez jött be helyette:
http://href.hu/x/fmy8
Utána többször jelentkezett, teljesen függetlenül mindentől. Mi lehet a baj? Van valakinek valami tippje? :S -
#38011 Alt+Enter -
#38010 Srácok játszottam a Dirt3- mal és megnyomtam vmi gombot és a játékot ablakként nyitja meg hogy tudom vissztenni rendes-be?? -
#38009 Köszönöm! -
#38008 # Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
-
#38007 Valaki tudna nekem képet mutatni hogy néz ki az eredeti windows hosts fájlt tartalma?(Windows\System32\drivers\etc-ben van)
-
#38006 Ha véletlenül nem legális lenne a játék akkor az nfo-ban leírtak szerint van feltörve? -
Moonchild #38005 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy veletek is előfordult már hogy valamilyen program(konkrétan nekem a total war új része) nem indul pedig rendesen fel van telepítve? Rákattintok az exe-re de nem történik semmi sem! :( -
#38004 Kutakodni kell a programjaid között, hogy mi próbál kommunikálni vele, szinte bármi lehet ami futt a háttérben folyamatosan, jobb ötletem nincs. -
#38003 Hangkártya szoftverében is prübáltad már, lehet, hogy ott is van hasonló funkció. -
#38002 Ott a nincs műveletre van rakva és mégis csinálja. 50 és 80% meg semmi nem változik. -
#38001 nem nem, kb 15 percenként csipogót tegnap párszor.
EDIT
aszem az értesítő.wav et halotam -
#38000 Vezérlőpult/hang kommunikáció füll. -
#37999 Windows használat közbe csipog a gép vagy induláskor? Ha induláskorr akkor keressél rá a bios sípolások kifejezésre a google-ben. -
#37998 Sziasztok.
Olyan gondom lenne, hogy használok TS-t és ha jól tudom valahol OS-ben lehet beállítani, hogy amikor beszélnek akkor a játék hangerejét annyira ne vegye vissza. Ezt hol találom? Valami opció találtam azt mindegyik módban kipróbálva sem jó. -
#37997 senki? -
#37995 De a win 7ben található szülői felügyelet beállítása is megoldás lehet ,programok tiltására a fájlok letöltését is lehet korlátozni, ha bejelölöd a Fájlletöltések blokkolása jelölőnégyzetet. -
#37994 Egyserübb megoldásként a tűzfalakban lehet szabályokat beállítani, pl: a letöltő klienst, esetleg ilyen jelegű oldalakat letiltod. Vagy weboldalak letiltása Windowsban link > -
guru55 #37993 Köszi aate a gyors választ, este meló után kipróbálom a javaslatot:)! -
Lbaxta #37992 hol lehet win7-be letiltani,hogy ne tudjanak semmit letölteni?vagy egyáltalán lehet-e? -
#37991 Vagy nézd meg az alaplapi chip készlet drájverei frissek-e. PCI vezérlő stb... -
#37990 Ne a legfrissebb drivert használd,hanem egyel régebbit. Ati kártyáknál már fordult elő hasonló. -
guru55 #37989 Annyit még hozzáfűznék az előzőhöz hogyha leszedem a videokártya driverét és az eszközkezelőben szabványos VGA kártya látható akkor minden ok, de amint újrarakom akár a gyári telepítő CD-ről akár az Ati honlapjáról a legfrisebb drivert ugyanez a helyzet. Mi lehet a gond? -
guru55 #37988 Sziasztok! A véleményeteket szeretném kikérni egy dologban. Kb. 1 hete vettem egy új gépet, Windows 7 fut rajta. Egy pár napja, ha filmet akarok nézni, vagy ha valamilyen "nagyobb" mozgás van a monitoron elkezd ugrálni,villogni a kép, pl.: ha elindítok egy filmet kis ablakban, néha be-be villan a film a monitor szélein, ha kirakom teljes képernyőre ugyanez figyelhető meg. Nem tudom hogy jó helyre írtam e, mert 2 gyanúm van, vagy valami inkompatibilis drivert telepítettem a windowshoz és ez okozza(a windows friss telepítésénél nem volt ilyen probléma)a jelenséget, vagy valami gáz van a videókártyával. Mi a véleményetek erről, essetleg tapasztalt valaki hasonló dolgot? A gép: INTEL CORE I5-2400 4X3100Mhz, 6144MB DDR3 RAM, ATI RADEON HD 5770 DDR5 1024MB DVI/HDMI, LG E2240S LED monitor 22" FULL HD 1920X1080. Előre is köszönöm a segítséget! -
#37987 Ha fent van a win7 akkor a 93-a látod a többit nem ? Akkor menj a lemezkezelőbe nézd meg ott látja -e a többit, ha igen aktivá kel tenni ,betűjelet adni neki. -
Roccio #37986 ha felteszem rá.. -
Roccio #37985 hát ezek szerint nem látja:( ja csak itt van 298 GB és csak 93 Gb az üres :@@@ -
#37984 A telepítő látja a hdd-t ? Mert akkor rakd fel a windowst majd utána megosztod valamelyik Partíció-kezelővel.