46641
-
#38104 pl. Technet, msdn előfizetéssel letudod tölteni. De a gépekhez ilyet nem adnak, így marad a nem legális beszerzési módszer.
Telepítés meg DVD-ről vagy pendrive-ról végezhető. -
#38103 Igy van, a legprofibb programozok nem is masban programoznak lasd mint Carmack, OpenGL-ben.
A lustak meg a DXben, akiknek egy mar elkeszitett rutint behuzni mondjuk a VisualStudioba egyszerubb mint valoban programot irni, ezzel pedig a 10ed reszere csokken a teljesitmenye egy olyan hardvernek ami tobbre hivatott.
-
#38102 Teheted DVDre is.
#38098: Nincsenek rákényszerítve, ott az OpenGL ha valakinek nem tetszik a DX. -
Bébisólyom #38101 A "mindenképpen" persze arra értem, ha üres vinyóról van szó. -
Bébisólyom #38100 De ezt nem értem, a microsofttól nem lehet letölteni, ha már van kódom? Egyébként win 7 telepítőt mindenképpen ki ell írni pendrive-ra? -
#38099 Mert ravannak kenyszeritve, hogy azon fejlesztenek mert nem lehet kikerulni a windows rutinjait. -
#38098 Olvasgassatok el egy kis tech cikket errol.
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2011/03/16/farewell-to-directx/2 -
#38097 "Pont hogy nem jo es ezt maguk a fejlesztok is mondjak."
Akkor miért nem fejlesztenek másban? Nem kötelező DXet használni. -
#38096 Pont hogy nem jo es ezt maguk a fejlesztok is mondjak.
Nem kell minden MS maszlagot megenni. -
#38095 A dx-en keresztüli kommunikáció több fejlesztési időbe kerülne, mivel bonyolultabb. -
#38094 A directx éppen, hogy jó, mert szinte már egy ipari szabvány, így az ott támasztott feltételeknek kell megfelelni és műkődni fognak a dologok. -
#38093 Vegy elfelejteni a DX-et es vegre nem azon keresztul kommunikalni mindennel sokkal lassabban, mint ami benne van a mai modern VGAkban. -
#38092 Mennyivel egyszerűbb lenne írni egy az összes kártyán jól üzemelő drivert, régiek támogatását meg hagyni a fenébe. -
#38091 Ugye mennyivel egyszerubb lenne, ugyanezt mondom az Aero hibara, egyszerubb lenne ha kijavitanak, ahelyett hogy a felhasznalonak kellene trukkozni, hogy rendesen letudjon jatszani egy filmet a masodik kijelzon, vagy ha kiesik a V-syncbol az Aero miatt a VGA, akkor n kelljen kapcsolgatni az Aerot vagy beallitgatni a szoftvereket, hogy rendesen szaggatasmentesen mukodjon az adott szoftver. :D -
#38090 Neten lehet találni bőven. -
Bébisólyom #38089 De mivel telepítsek tisztán ha nincs lemezem? -
#38088 Előtelepített rendszert csak a saját meghajtójára tudod visszaállítani. De ha winyót cserész akkor a tiszta telepítés a gép alján lévő matricával együtt műkődnie kell. -
Bébisólyom #38087 De ez mindenre megoldás? Ha másik meghajtót teszek bele és arra telepíteném a win7-et azt meg lehet tenni? -
#38086 pl. helyreállító lemezzel amit a notebook-on találsz az előtelepített gyártói programok között. Előszokot még fordulni a boot során valamelyik F(számgomb)segítségével elindítható a helyreállító konzol.
Én a teljes rendszer törlést és tiszta telepítést szoktam használni a gép alján lévő sorozatszámmal, mert így az eredmény egy jobb és gyorsabb rendszer lesz mint a sok felesleges programmal telepakolt előtelepített változat. -
Bébisólyom #38085 Azt megkérdezhetem tőletek, hogy ha újonnan vett notebookra előtelepítve van a win7 és aktiválni is tudom majd kóddal akkor ha újratelepíteni kell vagy elromlik akkor hogyan telepíthetem újra? -
#38084 Én se értem a directx frissítési lehetőség hiányát update-n keresztül, mennyivel egyszerűbb lenne pedig. -
#38083 Ott ki fogja írni, hogy DX11, de attól még a legtöbb dx9 fájl hiányzik az alaptelepítésből (érthetetlen, hogy miért nem updateli microsoft updaten a directx-et a drága jó MS) -
#38082 Ugy tudod megnezni, hogy beirod startmenub, hogy dxdiag.
Innen meg szedheted a VGA drivert: AMD VGA Drivers -
#38081 Nesze itt van 4 féle vga klikelj a tiédre és aztán a downloadra és ott is vagy -
#38080 hát én vhogy az enyémet nem találom -
#38079 www.amd.com -
#38078 és azt honnan lehet leszedni? :)
Ati HD 6850 1GB MSi vga-m van -
#38077 Nem árthat a vga drier frisstése sem. -
#38076 kössz és esetleg a vga drive frissítés is beleszólhat hogy az nincs feltéve?? -
#38075 Enterprise-t én nem erőltetném, inkább egy Ultimate-t, ami könnyen átalakítható válaszható verzióvá, így kiválasztató lesz az Enterpise kivételével (az a mennyiségi licensz miatt külön telepítős) valamennyi változat. -
#38074 Letöröltem az egészet a francba. Egy fostalicska. Letöltök egy normálisat. Csak azért sajnálom mert home premium volt, és most az enterpriset töltöm. Ez meg elvileg sokkal jobban zabálná az amúgy is kevés 2 giga ramomat.
De azért köszönöm a segítséget :) -
#38073 Ha imgburn-al írtad akkor jónak kell lennie, természetesne ha házi buherált változat akkor lehetnek gondok, vagy nem a dvd-ről boot-olsz. De a rossz meghajtó is szóba jöhet. -
#38072 Letöltési link megtalálható a FAQ-ban, de a fejlesztő a Microsoft oldalán is. -
#38071 Sajna nem lett jó. Ugyan úgy nem látja a lemezt mint eddig. -
#38070 és azt vhol meglehet nézni melyik directx van fent?
és a legújabbat honnan lehet letölteni?? -
#38069 Elkezdtem írni 2x sebességgel. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle :) -
#38068 igen, de lassan írd ki. -
#38067 ŐŐ olvastam, hogy a gép nem ismeri fel alapjáraton, az ISO-t vagy valami eféle dolog. Tehát akkor elég ha simán kiírom a képfájlt az imgburnal aztán minden működni fog faszásan? -
#38066 Miért akarod kibontani?
ImgBurn, Iso-ból lemez írás. -
#38065 Nero esetén file menü nyitás opciót kell használni, de iso írásra jobb válsztás lenne az imgburn