Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem tud valaki olyan Win7 Home Premium telepítőt amiben vannak integrálva már frissítések? Van kulcsom a laptophoz, de most ahogy formáztam a HDD-t és telepítettem újra a Win-t, feldobott több száz frissítést, de aztán vmelyiknél megakadt és már hosszú órák óta csak állt 88%-nál semmi nem történt, muszáj voltam kinyomni <#szomoru1>#szomoru1> Csak most meg nem indul el, azt írja ugye, hogy a frissítések konfigurálása nem sikerült és módosítások visszavonása történik. Csak most meg itt áll és pörög, de semmi nem történik <#shakehead>#shakehead>
Ezért szeretnék egy olyat telepíteni, ami már magával felrakja a viszonylag frissebb frissítéseket, ha van ilyen. <#worship>#worship>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy olyan problémám lenne, hogy az Üdvözöljük feliratig betölt a gép, utána semmi ... Újratelepítés gyanús vagy esetleg tudja valaki ez mitől lehet?
Megnéztem csak 1 van,amit használok.
Érdekes mondjuk.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Hmmm.... akkor csinálhat ilyet ha 2-nél több fiók van a gépen.
Vezérlőpult>Felhasználói fiókok közt nézz körül.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tegnap frissült a win7 (eredeti) és mai gépbekapcsolásnál viszonylag sokáig tartott a betöltés, illetve az elején bedobta, hogy kiválaszthatom az egyetlen,saját userem, pedig eddig ez nem volt.
Okozhatta egy frissítés ezt az opciót?
Köszönöm.
Most jelenleg visszatettem az XP (pontosabban visszamásoltam D partícióról a C-be), csak azért is, hogy lássam milyen hibák vannak, mivel nem telepítettem. Sokkal gyorsabban tölt be, de vannak hibák, amit észrevettem, de az Eseménynaplóban nincs semmi hibajelentés. Látszólag tökéletesen megy az XP telepítés nélkül.
Hol van a registryben a logoff rész? a run a start de mi a logoff?
Egy reg fáljban egy reg törlő bejegyzés van, és szeretném hogy kilépés előtt elindítaná ezt a reg fájl.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2015.09.13. 03:49:25
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Te egy Isten vagy!!!
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiii
Tényleg ott van...máris megírom a többi fórumon...mert két napja ezt keresem....😊Pedig ezerszer voltam abban a menüben is....
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Pár napja beállítottam a gépen valahol, hogy "szöveg nyomtatása csak feketében" valami ilyesmi menüben. De elfelejtettem, hogy hol... azóta mintha furán újra indította volna, gondolom átállította a rendszerben, nem vagyok informatikus, de hülye szőke sem😊
Nem a nyomtató beállítása, nem parton hiba, tele, eredeti
word, excel, point minden szöveg feketébe. rejzok színes.
VISSZA AKAROM ÁLLÍTANI....ÖTLET S.O.S. SEGTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG
Kipróbáltam valamit:
1.Ha a netről kimásolok wordbe egy színes szöveget, azt is már feketébe illeszti be!!!, És feketében nyomtatja ki.
2. Ha netről kijelölök egy színes szöveget és nyomtatásra küldöm közvetlenül, azt is feketében nyomtatja. Na ez hogy van?
Valami a gép és nyomtató közti kapcsolatban rejlik, tuti...hűűűű nagy a baj...( Esetleg nem úgy adja át a színeket a nyomtatónak, vagy ilyesmi.... nézzetek hülyének, de nem lehet? Gyanús az a színkezelés menü....
Előre is köszönöm...
Rendszer Windows 7, ultimate, 32 bit
Telefonon visszahívok bárkit ha tud megoldást…
köszönöm
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Először is a driverek telepítésekor gondok voltak, de végül megoldódott ahogy lehetett (volt hang, mentek egyes videokártya beállítások, chipset-tel nem volt gond csak a chipset utility-val, az ethernet drivert alapból feltette). A másik dolog, hogy az egyik svchost.exe 97-100 %-on használta a processzort, ami miatt használhatatlan lett a gép.
Másképpen a gép kompatibilis volt (kivéve a videokártya AERO support, de attól fel tudtam telepíteni, nem szólott bele a Windows Setup). A Windows 8 már ne tudom feltelepíteni, mert hiányzik a processzorból az NX (Execute Disable Bit). olvastam valahol, hogy ezzel is ki lehet trükközni, de nem foglalkoztam vele, mert láttam, hogy már a Windows 7 esetében is gondok voltak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy laptopom Win7 kulccsal és fel is van telepítve a rendszer azzal a kulccsal. Ilyen esetben egy PC-re nem lehetne már felhasználni ugyanazt a kulcsot, ugye? Így tűnik logikusnak, de még nem volt alkalmam kipróbálni, ezért szeretném megtudni pontosan.
[merlinw.org]
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
De aztán nem rendeltek többet. Meguntam a gyártását. Nekem van 1 üzemben + 1 aranytartalék. (de nem eladó).
Egyik hosszú oldalán 1 sorban van 4db jack bemenet (innen kötöm össze a géppel közvetlen jack-jack kábellel), 3db a csatornák + 1 a miki.
Másik hosszú oldalán 2 sorban van alul 4db jack, felül 3db jack aljzat. (felül 3 + 1 a miki, alul csak a 3 csatorna; a miki az fix akárhova kapcsolom).
Valamelyik rövid oldalán meg egy kis kar lóg ki ami egy "százlábú" tolkapcsolóé.
Ezt használva, fel-le eltolva a kar, könnyedén állítható, hogy fülesre menjen a hang, vagy erősítőre.
(Gyűlölöm az USB-s füleseket. Csakis közvetlen jack dugós jöhet számomra szóba.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(nem, nem szakbarbár vok, gyártottam sony-nak, blau-nak, stb... több ezer hangszórót, szervízben csapattam, haver meg meg"hackelte" az erősítőt, hogy az könnyedén elbírja mindezt. (mert több szézezres erősítőre se lehetne ezeket, így rákötni). Talán 2-3db találtam, ami mindezt kiszolgálta volna. De azok is horror áron. Ez meg egy őskövület Thomson dpl-570-es.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.08.21. 19:21:50
Alábbi gamer gépet vettem.
Alaplap: ASRock H97M Memória sebesség: 1600/ 1333/ 1066 MHz
Processzor: Intel Core i5 3,5GHz dobozos Socket 1150 i5-4690 /BX80646I54690/
Videókártya: Gigabyte GeForce GTX 970 GV-N970WF3OC-4GD (rev. 1.0/1.1) 4GB
Memória: Kingstone 2*4 Gb 1600 Mhz DDR 3
Táp: Thermaltake Germany Series Hamburg 530 W
Winchester: WD Blue 1 TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Optikai meghajtó : Samsung SH-224 DB/BEBE Black OEM
Ház: Deepcool Pangu v2
Win 7 feltelepítve. Házimozi erősítővel gép összekötve.
A problémám, hogy vagy a gép hangszóróján át hallgatom a zenét, vagy ha a házimozin akarom, akkor ki kell húzzam gépből az asztali hangszóró vezetékét, és a helyére kell bedugjam a házimozival összekötő vezetéket. Hiába van elosztó kütyüm, és egyszerre bedugva a két vezeték az elosztóba, csak az egyik szól mindig.
Az az érdekes, hogy a régi , elavult, eladott gépemnél nem kellett ki-be húzgálni a vezetékeket. Az szólt, amit bekapcsoltam.
Ötletetek lenne?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
következő problémám lenne, mire kérnék Tőletek segítséget. Van egy laptop win7 64 es rndszerrel. állandóan kidob indításnál kékhalállal és csak csökkentett módban indul. Ott a hibaüzenetem a következő:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: 0000000000000010
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF88001C98A26
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\081915-23790-01.dmp
C:\Users\Csabi\AppData\Local\Temp\WER-30357-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Kaspersky-t használnék. előtte amikor a probléma kezdődött avast volt fent. ha nincs gépen vírusírtó akkor üzemel gond nélkül.
mi lehet a megoldás?
előre is köszönöm!
Ezzel a kérdésemmel kapcsolatban tudnátok segíteni? #45647
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Wreck86, 2015.08.17. 08:44:38
Diákigazolvánnyal kedvezmèny lètezik mèg?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
egy ideje azt vettem észre, hogy nem ugrál fel a betöltés után az új frissítési találatot jelző kis panel (tálca jobb oldalánál).
Pedig vannak frissítések épp most néztem ,de nem kaptam róla értesítést, eddig igen.
Valami beállítás változhatott meg?
Köszönöm!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Hiába nyomok a frissítés keresésére, semmi nem történik.
Természetesen van egy központi rendszergazda, de ő nem árulja el a gépek jelszavát (amivel Adminisztrátorként tudnánk bejelentkezni és engedélyezni a tiltott hardvereket).
Van valami mód az eszközkezelő beállítására valamilyen más módon vagy Admin nélkül teljesen esélytelen a dolog?
Előre is köszi a választ!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.22. 19:19:18
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."