46641
-
#38787 az az eszközkezelő, LOL.
Driver Manager programmal lett megcsinálva. -
Orionk #38786 Win7 alatt mi lehet a DeviceManager-ben ez az ismeretlen eszköz?
Már minden drivert feltelepítettem, amit kaptam a laptophoz.
Ami még a driver lemezen maradt, és nem raktam fel, mert szerintem csak rendszerfigyelő programok: Lenovo Onekey Recovery, Lenovo Energy Management, Horfix(fogalmam sincs mi lehet), UserGuide
Device Manager:
-
#38785 Természetesen matrica megsértése garancia vesztéssel jár. BIOS frissítést próbáltad már? amúgy lehetségesnek tartom, hogy ha szoftveres gond volt akkor már készült frissítés, ami javította. -
#38784 XP és Vista stílus hogyan leírás -
Orionk #38783 Win 7-ben hol lehet használni a webcamerát?
XP-ben még a windows explorerben is volt egy külön eszköz, ha rákattintottál, akkor a kamera képét mutatta.
Win7en ez nincs, de még a Control Panel ben sem találok rá semmit. -
Orionk #38782 Értem, ezt nem tudtam. Mostmár azt is tudom, hogy mi a hotswap. :)
Egyébként nekem most bios-ban a Sata Controller mode AHCI ről automatic-ra lett állítva, és így is külső hardver ként ismeri fel. -
#38781 W7 Probléma
... Távolítsuk el az akkumulátort,....
Na ez a bibis pont. -
#38780 Ez az a AHCI mód egyik varázs, mert a sata eszközök hotswap-ek tehát menet közben cserélhetők. Kikapcsolására módot még nem találtam az ahci mód megtartása melett. Nálam elég szép lista van, a sok hardver miatt. -
#38779 Flash playert frissítsd a adobe oldaláról, vga driver, diretcX sem ártana frissíteni. -
#38778 Na ez nekem új, ilyenről még nem hallotam, miként jelentkezik a hiba? Mi a javítás módja? -
#38777 Drivermax-ot linkeltem be. -
Orionk #38776 Nektek volt már, hogy laptopnál a Win7es a dvd romot eltávolítható eszközként ismerte fel? Úgy mint egy pendrive-ot. A systray-ben ott van folyamatosan az eltávolítás lehetőség.
Ezt át lehet alakítani, hogy ne így ismerje fel?
Vagy igazából ezt nem lehet, mert ez attól függ, hogy maga a DVD rom milyen a laptop-ban hardverileg.
köszi -
#38775 A Windows 7-ben van ugye valami akkumulátoros hiba.
A hibaüzenet elhárítási leírás egyik pontjában az áll, hogy ki kell az aksit.
De ha garis a gép és le van ragasztva pont az aksi is, akkor hogy lehet ezt megoldani? Tudja valaki? -
#38774 pl. AS SSD Benchmark link -
#38773 AS SSD Benchmark link -
#38772 Nem értem teljesen, hogy mire gondolsz, de vezérlőpult/tálca és start menüt ajánlom. Programot rögzíteni meg jobb gomb a programon rögzítés a start menübe. -
Orionk #38771 Win 7ben hogyan lehet megcsinálni a start menüt olyanra, mint Vista ban?
ILYEN-KÉP
van egy elválasztó vonal, és alatta azok vannak, amiket legutóbb használtál, felül pedig, amit állandóra odateszel., és hogy ez mellett olyan legyen, mint a képen?
köszi -
#38770 privát üzenetben kaptam egy linket a szakitól, hogy ezt futtassam le és tegyem azt, amit ír.. s tökéletesen megy minden.:)
most már csak a Chromeba kéne beimportálni a könyvjelzőket illetve elérni azt, hogy ha bepufferelt egy videót akkor ne felejtse el.. ne kezdje előről.:)
ebben esetleg tudnál segíteni ? -
#38769 melyik válasz volt a jó? Oo -
Orionk #38768 erre én is kiváncsi lennék. -
#38767 tökéletes van hang..:)
köszi még1x mindenkinek,
sztem ez lenne az utolsó kérdésem felétek ??
elég zavaró..
jah meg FFot használtam, könyvjelzőket hogy lehetne importálni bele?:D:)
-
#38766 nah van hang srácok, s ez a köszönet ateenak jár.. ő ajánlott egy progit ami megoldotta a problémát..
most már csak azt kell elérni, hogy fülhallgatóba is működjön a hang.:D mindjárt kipróbálom s írok mi a fejlemény!
köszi mindenkinek, de főleg ateenak!! -
#38765 egyik sem jött be..
msi 915p combo 2 alaplaphoz kéne .. integrált a kárya:\ -
#38764 esetleg töröld az eszközkezelőből a hangkártyát és nyomj hardverváltozás keresést
Vagy esetleg probáld ki az illesztőprogram frissítést, elöször az alsót válaszd aztán megint az alsót, és a bejövő új oldalon válaszd ki a hang kártyádat -
#38763 Logikusan olyat kell venni amihez van Windows 7-es driver. Vásárlás előtt tájékozódni kell. -
#38762 mihez kezdjek vele, megveszem s ugyanúgy nem lesz hozzá win7 driver. -
#38761 egy hangkártya : kb 2 500 Ft ! Alaplapit meg a biosban letiltani. -
#38760 az volt.. -
#38759 sztereót állítsd -
#38758 -
#38757 készíts képet arról -
#38756 elvileg megy, de nem hallom..
a stereo mix be van kapcsolva és elvileg elsődleges is, az nem baj ?
egyébként a beállításokban kéne a hangszórónál headphonesnak lenni, de nincsen csak 5.1 meg sztereó meg kvadrofon.:\ -
#38755 aux is tedd némításba
Látok a speciálisban tesztelést. ha azt benyomod mit csinál? -
#38754 megcsináltam,
+alul még a front 100on!! L+R mindkettő 100. -
#38753 azt akarod mondani hogy a jelszinteknél a balance mellet levőt nem lehet lehúzni?
Kell legyen midi nek ott vagy wavenek -
#38752 nekem nincs választási lehetőség, de azon van nekem is ami neked.:) -
#38751 Az sem mindegy itt mi van kiválasztva ! :
-
#38750 jelszinteknél látom van lefelé menet, csinálj az egészről képet.
ja nálam a Mikrofonra + a cd lejátszón + a vonalbemeneten 0 van, szal állítsd abba és némítsd le, nálad csak a mikrofonon van némítás, ja és a telefonvonalra is csinálj némítást és 0ra állítsd -
#38749 mégnagyobb érdekesség, Chrome böngészővel youtuben nézek egy vidit, bepuferrelte valameddig visszatekerem és kezdi előről pufferelni :|
FF ilyet sose csinált, nem felejtette el azt amit bepufferelt :\ -
#38748 kis érdekesség még:
nincs bedugav semmiféle hang és mutatja a hangszínváltozást..