46641
-
#38907 elvileg ez a BT donle-m,de az oldalon nem találok hozzá meghajtódrivert
cambrige silicon radio chipes -
#38906 Monitor drivert rakd fel -
Eftörsokk #38905 üdv
windows 7-et használtam jó ideig, aztán pár kellemetlen esemény hatására új windows-t kellett telepítenem, és xp-t raktam fel, viszont a monitor képfrissítési frekvenciái nem olyanok mint win7-en, pl 1600x1200-ban win7 alatt 80 Hz-n ment a monitor (régi fajta crt), xp-n meg 60 Hz-n, driver a legújabb, van ötlete valakinek hogy ez miért van így és mit lehet tenni ellene ? -
#38904 Értem, mert olvastam olyan kommenteket hogy előjött a feka hátteres cucc, de akkor gondolom vmi nem sikerült a loaderrel náluk -
#38903 Jó esetben igen . -
#38902 Újrateszem a win7-et és az a kérdésem hogy melyik frissitést nem szabad feltenni? (fekete háttér stb)
Vagy mindegyiket fellehet miután elintéztem a loaderrel? -
#38901 Nem, mivel erre van tervezve, amúgy is ha rendszert is tartalmaz akkor nem kikapcsolható, forog a motor folyamatosan. -
#38900 Az ok. de folyamatosan megy amikor jatszok? nem teszi igy tonkre ido elott? -
#38899 Programot nem engeded ki a tűzfalon és akkor nem fogja elérni a netet. Netre menetelüket meg nem mindenek lehet megszüntetni, mert a programhoz nem tudsz hozzányúlni, ahol lehet tiltani a netre menetelt ott az option, setting internet vagy hasonló menüpontot kell keresni. -
#38898 Nem vagy teljes jogú Rendszergazda! Mappák ha a tulajdonodban lenne akkor nem figyelmeztetne. Meghajtón állítottad a jogosultságokat, vagy a mappákon? -
#38897 Zörögni? Az a dolga, hogy menjen. -
otto1021 #38896 Hello! Remélem valaki tud segíteni...
Win7 reinstall volt... (valamiért 64 bit alatt egy hét után belassulnak a böngészők) na mind1 szóval újra raktam a rendszert, ismét 64 bitre hátha megy.
A probléma az adattároló particiómmal van (D:/). Egyfolytában lekoptat hogy nincs engedélyem... hozzáteszem az egész particiót a tulajdonomba vettem egy fórumon talált parancssorral... de nem jó még mindíg... a hajam már az égnek áll...
NEm lehetne azt a particiót egyszerűen mindíg mindenkinek elérhetővé tenni?... úgyértem, hogy ne legyenek engedélyezettek meg minden ilyesmi..... valahogy ezt a biztonsági lószart kilőni nem lehetne? ...
Így most némelyik mappát meg tudom nyitni másikat meg nem... ugyanígy a fileokkal is... Némelyik mappám előtt lakat van.. mint mikor a "megosztás senkivel" be van kapcsolva... de pl van lakatos amit tudok használni és van olyan amit nem... Megőrülök...
Szóval röviden... D partición csak adatok vannak (kép,film,doc,stb). Azt szeretném, hogy az összes file elérhető legyen... olvasható írható módosítható sőt ha akarom jól meg is du*hassam. .. és nem utolsó sorban örülnék ha egyformák lennének a mappáim (amiket nem kis fáratsággal rendszereztem) és nem virítanának lakatok rajtuk.
Amit próbáltam:
-parancssorban tulajdonba venni takeown-al ---vagy hogy írják---
-és persze a jobb klikk biztonság stb stb-t is megcsináltam a partición és ezzel együtt elméletileg az almappákon és fileokon is...
Mindkettő eredménytelen... van ami megy van ami nem.
Jah és ha még nem írtam volna én vagyok a rendszergazda... sőt igazából más nincs is... még vedék fiók sincs. Csak én!
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
-
#38895 Koszi! megprobalom. Gondolod, hogy akkor nem fog zorogni allandoan a vinyo? -
#38894 Szia! 2GB -
#38893 tud valaki abban segiteni, hogy mit és hogyan kéne telepiteni 32 bites w7-re ha felkiáltojeles a bluetooth vevő?
egy sima noname átlátszo kék szinű USB-s BT vevőm van és nem mindig ismeri fel az eszközöket vagy csak egyirányba azt is ugy ha a számitogépröl küldök BT-n keresztül a mobilra, de viszsafele már nem megy.
van valahol egy univerzális illesztőprogi amit a w7 is szeret? -
#38892 Azt hogyan lehet megoldani, hogy bizonyos telepitett programok NE erjek el az internetet es NE IS dobjanak fel soha ilyen keressel ablakot?
-
Puhos #38891 Az jól van beállítva.
-
#38890 Egyszerűbb kézzel ;) Ezer hála! -
#38889 C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox
Ezt kimásolod és mindened megmarad. Vagy MozBackup de az is ezt csinálja. :) -
#38888 Ez egész Firefoxot is mentheted úgy ahogy van ezzel. -
#38887 Értem köszi. Lenne még egy kérdésem. Firefox alól a könyvjelzőket ki lehet valahogy menteni? -
#38886 Vista alatt volt ilyen probléma akkor a területi beállítások nem voltak jók. -
Puhos #38885 Lekapcsoltam a tűzfalat, de így sem változott semmi. -
Puhos #38884 A gépen a NIS2011-es van fenn, a tűzfalban semmilyen változtatást nem eszközöltem. Tegnap este még jó volt, ma viszont már nem megy. -
#38883 Erősen kétem, hogy összefüggés lenne a levelező program porthasználata és a minialkalmazások között, nincsenek kapcsolatban, a minialkalmazás meg inkább 80-as porton kommunikálhat. Tűzfal viszont blokkolhatja. -
#38882 AMD oldalán megtalálható autodetect is jó választás. -
#38881 Erősen ajánlott újraarakni, mert a régi driver-ek esetleg okozhatnak problémát. 4gb-hoz 64bit-es oprednszer kell telepíteni, mert hiába is látja a 32bit-es (memory remap funkció) de kihasználni nem képes. -
Puhos #38880 Arra jöttem rá, amelyik gadgetnek kell a netkapcsolat az nem működik. Viszont netem az van. Esetleg a levelezőprogram (Thunderbird) zavarhatja, mert szolgáltatót váltottam és új e-mail fiókot csináltam. Más a port amit használ! Ez okozhatja-e a lentebb említett problémát? -
barmi #38879 Én pl a HTC home -ot használom és frissül rendesen, semmi gond vele .
Más :
Bon : Az amd oldalán van az autodetect funkció mi a véleményed erről? AMD-től nekem csak csipszet és vga driver kell ha minden igaz.
Vagy jobb ha manuálisan szedem le őket ? (nem használtam még ezt az autodetect cuccot) -
Puhos #38878 Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy valaki használ-e minialkalmazások közül időjárás gadget-et és ha igen működik-e, mert nálam azt írja ki, hogy nem lehet kapcsolódni a szolgáltatáshoz. Bármelyik időjárás gadgetet próbáltam nem működik. A többi gadget: óra, cpu meter, norton, névnap, naptár, vga működik rendesen. Próbáltam kikapcsolni majd újra elindítani őket, de ettől sem javult meg. A gépet is újraindítottam, kártevő nincs a gépen -
#38877 Kicsit újitok a gépemen és veszek új lapot. A kérdés az hogy újra kell tegyem az op rendszert?
És tudom hogy már tisztáztuk de a biztonság kedvéért, a 32bit-es látni fogja a 4 giga ramot? -
#38876 Nem kell hozzá program, még a telepítés előtt letöltöd a hardvereket ami a gépben van, alaplap, vga a legtöbb géphez más nem kell, úgy látom a te esetedben elég meglátogatni a www.amd.com-ot. -
#38875 Még egy minusz pont a házi barkács telepítőknek. -
barmi #38874 köszi! beszerzek egy normális msdn-t .
olyan programot tudtok ajánlani ami felpakolja a
meflelelő drájvereket és nem kell vele pöcsölnöm
fél napot? -
#38873 Szerezz be egy normális telepítőt . -
barmi #38872 Az a bibi, hogy ez nem laptop hanem aztali gép ! (ki érti ezt) :D Viszont a verzió amit telepítettem egy úgynevezett lite cucc. Ez csak laptopra való vagy mi a ... ? -
#38871 Laptop esetén csak töltőről futtatható az élményindex. -
barmi #38870 öööö, helló mindenki!
Tegnap lecseréltem a 32 bites winemet 64 bitre, minden okénak tűnik de
az élményindex szolgáltatás nem futtatható mert azt írja, hogy új
hardvert talált és hogy a teszt nem futtatható ameddig a gép telepről
működik ! (???) Eszközkezelőben egy darab felkiáltójel vagy kérdőjel
sincs, minden fel van telepítve. A már telepített drivereket le tudom
ellenőrizni valamivel hogy passzol e a rendszerhez ?
Feltettem a 3dmark vantage tesztet ami szépen le is futott és kb 600
pontal többet is csinált mint 32 biten (ugyanaz a 32 bites vantage
progi futott mindkét rendszeren).
-
#38869 Még a korábbi íráésodban írta, hogy a hibakereső észlete a 2 az asztalablak-kezelő le van tiltva, ki javította? Futtasd le újra esetleg. -
#38868 Ez inkább beállítás hiba, mintha kilenének kapcoslva a kodec-ek. De amúgy is erpsen ajánlott kodec pack-ot nem telepíteni a gépre.