Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik gépre már raktam föl ezzel, úgy ahogy ennél nem mûködik. EZért nem értem a dolgot😞
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Néhány napja próbálkozom a windows 7 64 bit fölrakásával a 32 bit helyére.
Mindenhol azt írják hogy clean install kell, tehát hogy bottoljam be a cdrõl a windowst és már mehet is a clean ... de
Nálam azt csinálja mikor berakom a dvd-t újraindítom a gépet, megjelenik az üzenet hogy press any key to boot from cd-dvd, meg is nyomok egy gombot... erre ugyanúgy bebootol a merevlemezrõl és nem jelenik meg az install képernyõ. Biosban elsõ helyen van a dvdrõl való bootolás.
Lehet a gépemmel van baj ?
Ez elvileg elvinné a 64 bitet ?
Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz 2.80GHz
4GB ram
Mindenféle ötletet köszönök.
Üdv
Találkozott valaki már azzal a hibajelenséggel amikor windowsba be szeretne jelentkezni egy felhasználó, beüti helyesen a felhasználónevét jelszavát majd a következõ hibaüzenet jelenik meg:
" A rendszer esemény-jelzõ szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. "
Google-el nem találtam semmit, esetleg tud valaki valamit a hibáról ?
What about the forests?
na az mi a tököm lehet vajon? mit állíthat be a regisztriben vagy bárhol?
2. Régi gépeknek jó az XP
3. Ha nincs windows 7-es driver akkor Vista, végsõ esetben XP driver-t kell feltenni.
4. veszel valamilyen hangkártyát amihez van Windows 7-es driver.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
MSI 649 Neo-V alaplap hangkimenetét nem kezeli ez a szar win7...nincs valami trükk arra hogy kis stereo hangot kicsaljak a gépbõl? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nekem avastom van és ott nincs olyan, h kivétel közé tétel, meg mikor leállítom akkor is törlõdik :S
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Van egy .dll fájl egy arhívumban, amit ha kimásolok egy mappába, akkor egyszerûen eltûnik. Egyes vírusirtók beteszik karanténba, mert vírusnak érzékelik, de ha kikapcsolom a vírusirtót, akkor is eltûnik, mintha automatikusan törlõdne. Lehetséges, hogy a Windows törli? Ha igen, mivel lehet átengedni a védelmen? Tûzfalnál már próbáltam, de ott csak a programok listája van, ez meg egy dll fájl. Ötlet?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Nem szóltam én egy szót sem a Mintrõl, mivel 0 tapasztalatom van vele 😊
"Igen egy kezdo visszatudja allitani, mivel csak a ubuntu classic-ra kell kattintania kijelentkezes utan a regi felulethez. Ugye milyen nehez ? Talan egy kezdonek is menni fog. 😄DDD"
Nem tudtam mivel amióta unity van azóta nem használtam ubuntut. Felraktam egy debiant és köszöni szépen jól van 😄
"Nem egyszeruen a kurzor billentyu konfiguraciot elszurta a Debian."
Na ilyet még nem láttam, mindenesetre elõfordulhat. De szerintem az ubi + radeon => dist upgrade - x összedõlés (és legalább 3 verzióváltásnál ugyanez történt) is ugyanolyan gáz 😄
Na elég lesz a Linuxból 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem egyszeruen a kurzor billentyu konfiguraciot elszurta a Debian.
Igen egy kezdo visszatudja allitani, mivel csak a ubuntu classic-ra kell kattintania kijelentkezes utan a regi felulethez. Ugye milyen nehez ? Talan egy kezdonek is menni fog. 😄DDD
Amugy meg halkan megjegyzem : Linux Mint Debian
Na de eleg lesz itt a Linux temabol a Win7 topicban. 😄
Ubuntu egy rakás bugos fostenger. Milyen os az, aminél dist-upgrade után összedõl az egész x? És nem én vagyok az egyetlen.
#37005:
"Ettõl függetlenül Debiant nem fog tudni egy kezdõ jól beállítani"
Ez igaz, bár a googleval szvsz könnyen beállítható.
#37006: Ha már kezdõkrõl van szó, szerinted õ vissza tudja állítani a gnomeot mikor azt sem tudja mi az? Azt fogja látni, hogy a unity egy bugos szar és visszarakja a wint. Na mindegy ez itt erõsen offtopic. 😊
Amúgy a mintet még nem próbáltam, majd egyszer ha kedvem lesz hozzá.
Nem ajalgatnad az Unity miatt, mikor nem is kotelezo a Unityt hasznalni ? 😄DDDD Mondom egy klikk. A Debian stabilitasarol, csak halkan megjegyzem, nem reg akartam feltelepiteni, mar a telepites utan nem megfeleloen mukodott a billentyuzetem, igy nem tudtam grub indito menuben valasztani, mert meg az UUID azonositot is rosszul konfiguralta a telepitesnel, igy meg fel sem tudtam bootolni vele. 😄DDD
De igy legalabb atombiztosan stabil. 😄DD
Ettõl függetlenül Debiant nem fog tudni egy kezdõ jól beállítani, elkerülhetetlen a parancssor használata, meg ilyesmi. Bár én Ubuntunál sem tudtam elkerülni, de közel sem kellett annyit.
De mint mondtam a Mint ami szerintem jelenleg a legjobb.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ubuntu teljesen jó, ha csak netezik, chatelget az ember, és mondjuk filmezik. Annyi hogy nembiztos, hogy a legfrissebbet kell felpakolni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
SYSTEM
Rendszergazdák (Tibor-PC/Rendszergazdák)
Felhasználók (Tibor-PC/Felhasználók)
Nekem ezek vannak.
De hogy miért.... nem vágom és ez zavar be.
De ez más itt konkrétan olyan mintha csak egy korlátolt felhasználó lennék, csak az a baj hogy a rendszergazda én vagyok, nincs mellékfiók a gépen...
Amúgy tudod írtam hogy behal a gép amikor nagyon sok file-t törlök egyszerre. Rájöttem miért. Mert törli és közbe megtelik a lomtár és akkor abból is törölnie kell közben. De ha Shift + Delt el csinálom a törlést akkor tök gyorsab végig hasít a file-okon.
- szentháromság Affinitása nem jó, mert ott minden programinduláskor kézzel kell beállítani, én meg örök érvényûen szeretném.
Pl: totalcmd.exe csak a 2.3.4. magot használhassa az elsõt nem. Stb.
DVD-rõl kell elõször Boot-olni, majd törölni a régi partíciót és létrehozni az újat, majd azt leformázni.
Újraindítani és akkor HDD-rõl boot-olni, ekkor már indul is a telepítõ és másolja a fájlokat a gépre...
Jelenleg itt tartok, talán nem lesz már semmi hiba.
Fura megoldás ez, eddig sosem így telepítettem! 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hiányzó BootMGR
Újraindítás (Ctrl + Alt + DEL)
A Windows nem telepíthetõ erre a meghajtóra. Hiba: 0x80300024
Lehet hogy elrontottam valamit nagyon? Eddig nem volt ilyen problémám sosem.