46641
-
#39113 Nyomathatod az R-Studio-t, vagy a GetDataBack-et!
Nekem sikerült rstudioval törölt partícióról is visszanyerni mindent!
Az ilyen ~700Mb nál már nagyobb cuccokkal nem boldogult, azok megsérültek, de az egyéb szöveges dok.ok,mp3,képek,stb. mind hibátlanul meglettek.
Sok sikert! -
gaspijoci #39112 Sajnos ez sem használ! -
#39111 Getdatabackkel? Ugye nem ugyanarra a vinyóra mentetted mint amiről az adatokat helyreállítanád? Mert akkor baszhatod.
Bár ha semmit nem nyit meg, akkor az a vinyó megsérült, hdsentinellel nézd meg a kondícióját. -
#39110 Akkro megsérültek a fájlok. -
#39109 Megcsináltam, csak éppen lófaszt nem ér az egész, nemtudom egyik fájlt se megnyitni.. -
#39108 Rejtett fájlok megjelenítése be van kapcsolva?
Nem lomtárba törölted?
Ha nem lomtárban voltak és sehogy sem tudod előhozni, akkor keríts egy másik HDD-t és getdatabackkel mentsd le. -
#39107 Akkor a kapcsolat>beallitasok>tulajdonsag>megosztasnal azt is allitsd be, hogy mas felhasznalo is csatlakozhasson az internethez. -
gaspijoci #39106 sajnos úgy se jó -
#39105 Mindig az alapértelmezett kapcsolatot tárcsázza funkcióval se jó? -
gaspijoci #39104 Így van beállítva és mégsem csinálja. -
#39103 Biztos nem a lomtarba torolted? Mert ahogy nezem elegge teli van az a kuka. -
#39102 Internet Explorer>Tools>Internet Options>Connections> es a kapcsolatnal bekell allitani, hogy akkor tarcsazzon, amikor nincs kapcsolat. -
gaspijoci #39101 Hali!
Eddíg windows indításkor automatikusan kapcsolódtam a netre. Ez valamiért megszünt. Csak külön kattintgatásokra indul a net. Hol kell beállítani hogy megint indításkor csatlakozzon? -
#39100 GetDataBack
de lehet csak valamilyen beállításprobléma -
#39099 Ilyenkor mit lehet csinálni? Fontos adatok vannak rajta, szóval valahogy meg szeretném menteni őket.
-
#39098 Intézőt is lehet Rendszergazda joggal indítani. -
#39097 Nincs telepítve Total Commander, de ha abban ilyen egyszerű akkor csinálom azzal!
Köszönöm a segítséged! -
#39096 Ahhoz, hogy teljes jogosultságod legyen a feladat elvégzéséhez a Total Commandert (ha azt használsz) jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval indítsd el és így már lesz jogod a fájlok módosításához. -
#39095 Nem futtatni akarom csak átnevezni! -
#39094 Nem te vagy a egyedüli legnagyobb jogosultságú felhasználó a gépeden, hanem a Rendszergazda nevű felhasználó. Ezért kell pl. Total Commandert (de akár az intézőt is) hasznáva a programot jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként menüponttal indítani.
De azt figyelembe kell veni, hogy a Rendszer a korábbi Windows-okhoz képest jobabn védi a rendszefájlokat. -
#39093 Sziasztok!
Hogyan tudom átnevezni a C meghajtón található fájlokat? Annyira idegesít hogy én vagyok az egyedüli felhasználója a laptopomnak és nem tudok akár mit módosítani a rendszeren! Téma módosítást akarok végrehajtani viszont ehhez egy fájlt le kell hogy cseréljek a Windows mappában és nincs hozzá jogosultságom!
-
#39092 Külön program csinálja. -
Cucu02 #39091 Sziasztok!
Nem rég meghalt a gépem és alaplapot kellett cserélnem.. Összedobtam a gépet feldobtam rá egy alap win7 rendszert és ettől a perctől kezdve valamiért minden teljes órába felolvassa az időt angolul a gépem.. Már kezd az agyamra menni főleg mikor füles van rajtam akkor elég hangos.. Hogy lehet ezt kikapcsolni? vagy egy program csinálja amiről nem tudok?
Help pls! -
#39090 Szerintem gond nélkül garizzák, de azért a swap fájlt elraknám külön meghajtóra. -
zord01 #39089 Sziasztok!
Nemrég megjött az új SSD és úgy döntöttem, hogy a lapozófájlt nem helyezem át HDD-re, és nem is kapcsolom ki.
Emiatt viszont érezhetően jobban használódik az SSD. Úgy számolom 2,5 év lesz így az élettartama. 3 év gari van rá.
Szerintetek, ha 2,5 év múlva visszavisztem, hogy ez itten meghalt, kicserélik, vagy elhajtanak mekkába, mondván, hogy ez nem garis probléma??
Előre is köszi a helpet! -
#39088 jah. -
#39087 Már a Windows 7 is kezeli. -
#39086 jah értem mert hallottam hogy kezeli majd a windows 8. -
#39085 Virtual Hard Disc, gyakorlatilag egy komlett virtuális számítógép. -
dashed_ #39084 Microsoftrol letolott erintetlen telepitot is talalsz torrenten..
***.MSDN vegzodesut keress. Ezek mind msdn-rol szarmazo erintetlen telepitok. -
Brinn #39083 Csá!
Vettem egy laptopot W7 HP-val, de volt egy kis gond a winyóval és kicserélték, így a W7 installer szépen eltűnt mert a kedves cseh barátaink azt már nem rakták vissza. Most pedig szükségem lenne egy eredeti W7-re, honnan tudom letölteni? A mikrofos oldaláról csak akkor lehet ha megveszed, torrentben annyira nem bízom. Van valakinek tippje? -
#39082 A VHD mire jó?
Virtual Hard Disc?
Mint egy patrició? vagy mint a Daemon Tools? -
#39081 2 van benne gyárilag, nem teljesen pontos a leírás úgy látszik
köszi. -
#39080 Igen, de 1gb memória nem túl sok. 2 vagy több jobb lenne. -
#39079 hali, ilyen laptopra érdemes felrakni a win7-et szerintetek?
http://reviews.cnet.com/laptops/lenovo-3000-n200-core/4507-3121_7-32462796.html -
#39078 Milyen Realtek-et? -
#39077 Mi lehet a baj? -
#39076 Sziasztok!
Akarom felrakni a realteket és error code-val abahagyja a telepítést
error code -0001 -
#39075 Szia!
Hugom gépnél is előjött ez a probléma .. csak nincs itthon most nyaral .. de parázik,hogy adataival lesz e valami.
Lehet e ezt tudni,hogy adatokkal lesz e valami?
Köszi előre is!
---
Joe -
#39074 Azért remélem te is érzed a #73 és a #71 válasz közti óriási különbséget!
Kérdeztem valamit, kaptam egy hasznos segítséget/választ.
Ha csak ennyire futja tőled, akkor inkább tartsd meg magadnak.
De, hogy örülj: mert nekem úgy tetszik...