Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aate
OMFG ... Akkor nem tudom mit lehetne tenni . 😞

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64-alapú rendszerekhez (KB976932)
egy hiba kódot ír
bon
Ír valami hibát, korábbi frissítések fent vannak?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

aate
Videokártyák hõmérséklete elég magas lehet, passzív kártyáknál elfogadott a 80-100°C között hõmérséklet, de ha ennyire meleg a kártyánk, akkor javítsunk a kártya/komplett rendszer hûtésén! Aktív hûtõs kártyákra is érvényes az elõbb megállapítás, de a maximális üzemi hõjüknek már nem szabadna elérni a 80°C-ot!Nálam a GF 430 GT max terhelésen sem éri el az 60 °C-ot !

fery02
Driverbõl legfrissebb 11.6-os van fent, túlmelegedni meg szerintem nem melegszik, 90 fok-ot nem szokta elérni játékok alatt úgy vettem észre.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

köszönöm!!!!
penge96
Én sem tudtam. Telepítsd ezt, és próbáld meg utána

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

aate
Ingyenes WiFi Hot Spot a gépünkbõl (Virtual Router Manager)leírás

aate
It a program laptop internet megosztása wi-fin keresztül: Virtual router manager

sziasztok. meg tudná nekem valaki mondani,hogy a Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64-alapú rendszerekhez való frissítést mért nem tudom telepíteni?
penge96
Szevasztok, én vagyok a fényerõs gyerek xD

3 napig nem volt áramalatt a gép, és 2-szeri indításnál átállt a fényerõ normálisra, viszont utána már nem. Most komolyan, ez hol normális?😄 Én már csak röhögni tudok rajta. Írtam az Nvidiának, tök jó fejek voltak, mondtak ötleteket meg mindent, de pár válasz után megoldottnak találták a problémat, azzal a címszóval, hogy a vidi karim rossz, annak ellenére, hogy 2343244x leírtam, hogy másikkal is ilyen volt...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

aate
Chrome :<#hamm><#eljen>Szerintem ez a fórum hiba !

aate
szmájli teszt IE alatt :
semmi..... 😞

bon
Teszteltem a jelenséget több gépen is, De nem IE9 függõ a dolog, sima XP-s gépen is IE8-al a hiba ugyanúgy fennáll.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Igen, de ugyanez a helyzet. írok valamit a beíróablakba, majd ezután tennék egy szmájlit, megnyomom a szmájlik gombot, elõjön a sok szmájli egy külön kis ablakban (ez eddig rendben is lenne), rákattintok az egyikre, ezután visszadob a beíróablakba de a szmájli sehol ... Ez szerintem azóta van így mióta az IE9-et használom.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

aate
Létezik program mobilra és gondolom laptopra is amit ad át jelet wi-fi hálózaton.

Köszönöm, pontosan erre gondoltam én is.
Csak olvastam errõl vmi zavaros cikket plusz találtam a vezeték nélküli hálózatoknál (vezérlöpult/hálozati és megosztokozpont/vezeték nélküli hálozatok kezelese/Hozzádás, olyat, hogy Ad hoc hálozat létrehozása és oda volt írva h két gép összekötése 10 percen át fájlcsere ideéig, azt hittem ez mûködik, ahogy én gondoltam.
aate
Videó-kártya vagy driver hiba okozhatja, nem melegszik túl ?

bon
Esetleg vga driver probléma.

aate
Ha beállítást kér az azért lehet mert nem találja a jelet (mivel az nincs is )Ezért kéri ad meg kézzel a a beállításokat amire rá keres )
Nálam ez kb Így néz ki :

fery02
Sziasztok!
Mostanában játékok közben a gépem néha dob egy kékhalált, van is egy képem.
Nem tudom errõl kiderül-e valami számotokra.

Elõre is köszönöm, ha van valakinek valami ötlete ez ügyben.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

aate
Én ezt nem igazán értem ,mert szerintem a két vevõ egység nem látja egymást...Ahhoz kell egy adónak is lenni(router ) ....ha wi-fi eszközt talál(pl :TP-Link xx )akkor azt megnevezi, és ahhoz a kapcsolathoz kér jelszót. Maga a laptop wi-fi-d valószínû nem ad jelet hanem vesz, bár létezhet olyan kártya ami csinál átjátszást...de akkor az egy másik adó eszközt továbbit. A mobilod meg szintén csak jelet vesz és nem sugároz a laptop felé.

Nem igazán mert mindig akkor hozza fel az ablakot és kéri a jelszot a telefon, amikor a gépen az eszköz hozzáadására kattintok.
Evin
Nem lehet, hogy az más vki wifi-je?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Igen azt a ruternél tudom, de itt nincs ruter. Bluetooth ezen a laptopon sajnos nincs ezért szeretném wifi-vel. Hálózatoknál oda megyek, hogy vezeték-nélküli eszköz hozzáadása, akkor elkezdi keresni és fel is jön egybõl egy ablak a telefonon, h adjam meg a jelszót a kapcsolodáshoz. Gondoltam hatha van wi-fi nél is vmi sztenderd jelszo mint pl a bluetooth-nál a 0000, de nem sikerült eddig eltalálnom.
bon
Wifi jelszót a routerba szokták beállítani, amúgy véletlenül nem bluetooth-al akarod a pc-t és a telefont összepárosítani?

Sziasztok!

Elakadtam egy problémában és nem találok megoldást, remélem ti tudjátok a választ. Mobilom szeretném a laptophoz wi-fi kapcsolattal csatlakoztatni, de amikor oda megyek, h eszköz hozzáadássa keresi is az eszközt és a telefon észleli is a pc-t, de kér egy wi-fi csatlakozási jelszot, ezt a jelszot honnan lehet megnézni, h mi az?

Elõre is kösz a segítséget
bon
Kompatibilis módban próbáltad már?

Hello!

itt az sg-n nem tudok szmájlikat beszúrni a beíróablakba . Hiába kattintok rá a kiválasztott szmájlira a beíróablakba nem kerül be . Nem tudjátok ez mitõl lehet ? (IE9) Köszi

Kösz. Mondjuk amit kulcsokról írtál nem teljesen értem

aate: Nem szûntek meg, de most Pesten van a szervízbe. Remélem még a héten visszahozzák.
bon
Emsisoft Emergency Kit-et próbáltad már, mert nem mindent talál meg a virusírtó.

aate
Fagyásaid megszûntek ?Mert addig felesleges telepítened rá...

bon
Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Programok és szolgáltatásoknál kell lennie az eltávolítónak, már ha szabályosan lett feltelepítve, de nyugodtan rálehet frissíteni az újabb változattal, a telepítõ ráfog kérdezni, hogy mi legyen a 2003-as változattal, célszerû az eltávolítást kérni.
A 2007-es vagy 2010-es office-hoz meg a kóddal nem mész semmire, mert aktiválni kell. De található olyan változat ami nem igényel aktiválást, pl. a mennyiségi kulccsal rendelkezõk.

Sziasztok

A gép újratelepítése után 2003-as office lett felrakva, mert hirtelen más nem volt a tarsolyomban. Most feltennék egy 2007, vagy 2010-es office csomagot csak elõször törölném/uninstallálnám a 2003-ast, de nem találom hol lehet.<#nemtudom>
Ha valaki tud adni vagy tud segíteni, hogy hol találok 2007, vagy 2010 office-hoz kódot azt nagyon megköszönném<#vigyor0>
Törölt felhasználó
Automata frissítéssel frissült a rendszer. Azóta mikor teljes képernyõs módban van (pl. filmnézés, játék) akkor kb. 2 percenként leeszi tálcára.
Másik gondom, hogy pl. böngészésnél ha olvasok egy oldalt akkor 15-20mp múlva nem lesz aktív az ablak és csak úgy tudom tovább görgetni, ha újra belekattintok az ablakba.
Gondolom nem a frissítés miatt van, de azután jelentkezett.
Vírust, trójait néztem nem talált semmit.
Esetleg valami ötlet?<#nemtudom>
bon
De eltéveszti, itt is többszõr olvasni rendezési problémákról. De Célszerû elolvasni a Súgó Mappák felvétele könyvtárba és hozzá kapcsolódó írásait.

Tetsuo
"név, kiterjesztés, dátum, méret rendezési lehetõség." LOL ez van intezoben is. 😊
Hidd el, azert a neveket meg a kiterjesztest nem teveszti el a win sem..
A lehetosegek hianyarol beszelek, arrol, hogy mast igertek.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

bon
Mappa átirányítás az más tészta, az támogatott lehetõség, nekem is át van irányítva az összes mappa egy másik meghajtóra, de az átnevezgetés az más dolog.

Ja és jobb Windows mint az elõzõk, Xp-vel össze se hasonlítható, Vista-val már inkább.

A mappa rendezgetéshez meg nincs mint mondanom, Intézõt nem használok, csak Total Commmander-t, de ott nekem tökéletesen megfelel a név, kiterjesztés, dátum, méret rendezési lehetõség.

Tetsuo
Na ja, de en alapbol atiranyitottam az osszes dokumentummappa tartalmat, hiszen nem a C-n tarolom a dokumentumokat... viszont nekem nem azok a kategoriak vannak, amit a win kitalalt, hanem egyeni, amire elvileg lehetosegem is van. Meg igy is reklamoztak anno.. most meg kiderul, ez azert nem teljesen van igy, raadasul a fajlokat sem rendszerezhetem ugy, ahogy nekem tetszik, csak az elore kitalalt sablonok szerint.. na mind1.
Azt hittem ez jobb win, mint az elozok.

pisztácia
Köszönöm szépen a segítséget. Mostmár mûködik!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bon
Indítsd el a leírt alkalmazást és értelem szerûen ha hang problémád van akkor a hang hibával kapcsolatos javítást válaszd.

vizes
Neked is köszönöm!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Köszönöm, megpróbálom!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Egyelõre csak ennyit teszel!
aate
Ms Fix itMedia player hiba keresést futtasd!

aate
Ajánlott csökkentett módban egy víruskeresés, meg az Emisoft anti malware futtatása ! Ezt is futtasd le :Microsoft Fix it

pisztácia
Ezt most nem értettem. De nem csináltam semmit a vezérlõpultban. Leírrnád mit csináljak?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bon
Rendszer részét képezõ mappa átnevezése nema jánlott, tehát nem csoda, hogy visszaállt alapra. amúgy most direkt kipróbáltam az video mappa átnevezését és rögtön visszaírta alapra, de úgy, hogy mellete meghagyta az általal adott nevût is. De esetleg még megpróbálhatod azt, hogy a Movies mappát ideglenese elrakod a profil könyvtáróbl más helyre madj megpróbálod átnevezni a Video-t Movies-ra, ha sikerült akkor visszamásolod a tartalmát.

Tetsuo
vki?