46641
-
#39314 Hi!
Tud abban vki segíteni, hogy az FFDshow miért nem akar működni Win7 alatt? Xp alatt tökéletes volt, de most ha pl feliratos filmet nézek nem jelenik meg a kis ikonjka az óra mellett és nincs is felirat. -
#39313 felratkam, aztán töröltem megint, és most jó:D
kösz:D -
#39312 "Alapértelmezett meghajtó ikonok módosítása" -
#39311 Rakd fel újból a HD sentinelt és amikor telepíted a menüben megkérdi a meghajtó ikonokat megváltoztathatja?Azt a pipát kiveszed és újra törlöd a programot. -
#39310 hát nem csinálta vissza:D -
#39309 #39298 -
#39308 Na, pogrem solved..:D
VISZONT..felraktam ugye azt a hdd ellenörzőt, aztán töröltem, mert nem nagyon ekll, és megvan oldva minden..most viszont hogy tudom visszaállítani az ikonokat?
erre gondolok..xd -
#39307 Biosba lászik a 8gb memória? -
#39306 Sziasztok, adott egy 4magos i7-es gép, (8magnak jelöli a virtuális magok miatt). Virtualboxal hány magot adjak egy rendszernek? 2 magot olvasok mindenhol, de én úgy veszem észre hogyha 2 magot adok neki akkor ad 1 igazi és egy "virtuális" magot. Tapasztalata valakinek etéren? köszi -
mukievil #39305 Jah olvastam a faq-ot! De mivel laptoprol van szó, a bios beállítása kb a bootsorrend-re korlátozodik! Azon kivül még van 3 beállítás, d2d recovery, achi-ide, meg egyre nem emlékszem hirtelen! -
#39304 Szerintem less rá a vinyód állapotára hd sentinellel. -
#39303 Próbáld ezt (idézet a FAQ -ból ):
"4gb memória van a gépbe, 64bit-es operációs rendszert használok, de még se látja a gép az összes memóriát, mi a teendő?
Be kell lépni a gép BIOS-ába és meg kell keresni a Memory remap funkciót, ha megvan akkor ki kell kapcsolni, vagy ha ki van kapcsolva akkor meg be kell." -
#39302 feltelepítetted minden updateot? ha nem akkor csináld meg most. -
#39301 Ez most megint mitől van?:D 2napos win7ultimate32bitsp1
-
mukievil #39300 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségesm!
Az a gondom, hogy a gépemben 8 giga memoria van telepítve, és azt irja a sajátgép, hogy csak 2,99 giga használható!
Win 7 home premium 64 bit eredeti windowsom van core i7-es gép!
Van valami ötletetek ?
-
#39299 Hááát, pedig Daemon tools-al sikerült. -
#39298 How to rebuild windows vista / 7 icon cache -
Szabi1991 #39297 1napos a rendszer :D
és nem használtam takarítós cuccokat, senem töröltem az ikonokat, az ikonok meg is vannak a helyükön mint ahogy a képen is látszik, azok is vannak ikonnak megadva, de nem látszanak :-/ -
#39296 Valami jó kis takarítóprogramot használtál mostanában ? Rendszervisszaállítást próbáld meg . -
Szabi1991 #39295 hali, az mitől lehet hogy bizonyos programok ikonjai nem jelennek meg a startmenüben és a tálcán ?
pl. Steam
jobbra lent a kisikon látszik o.0 -
BIZ0906 #39294 -
#39293 Nem szeretném cserélni, csak kellett a wav!
Egyedi windows-om van egyedi hanggal és nagyon tetszik.
-
#39292 Cserélni szeretnéd egyébként, vagy csak kell a wav? Mert a cseréhez van app, googlevel hamar meg lehet találni. -
#39291 Ok, mindegy is már! A bejelentkezési hangot nagyon bőszen írogatták (még priviben is), gondoltam a rendszerindítási is ilyen formában van a gépen!
De én nem értek hozzá, azért is kérdeztem! -
#39290 Ha sehol nem lenne, az igen érdekes lenne mivel nem tudná honnan betölteni a ramba és lejátszani. -
#39289 "Mondod ezt 11 órával később :)
Te kerested, nem én és más dolgom is van.
Ezekszerint el sem olvastad a cikket, ugyanis egy dllben van. -
#39288 Bocsánat hölgyem, nem tudtam hogy ilyen sértődős!
Ennek ellenére igaz volt. -
#39287 Mondod ezt 11 órával később :) Ja és nem fikáztam, csak nem szeretem a szerencsétlenkedést és azt, ha valaki nem tud olvasni és ennek következtében rossz információt ad. Bocs, én így élem az életem.
Érdekes, mert priviben 22 percen belül megkaptam a választ, úgy látszik a kérdésemmel nem volt semmi baj. De lehet az Ő gépére máshogy esik a fény :)
Mellesleg a kérdésemre a válasz ezek szerint(ed): sehol
Na idáig én is eljutottam a hsz-om előtt, ezért kértem segítséget. -
BIZ0906 #39286 Még nem is lett volna baj amit írtál hanem ahogyan írtad. De ennyit erről. -
#39285 Mondjuk a fikázás helyett ennyi idő alatt 20x is megtalálhattad volna.
Link
Assign helyett extract. -
#39284 Gyakorlatilag írd be kérlek szépen és meglátjuk mit találsz.
Ha megvan, megköszönöm és mindenki örül! -
#39283 Hát ha ennyiből nem érted meg, hogy mit szerettem volna, akkor mindegy is.
Bocs, tényleg ne vedd magadra, de szerinted mégis a Media itt mire utalt?
Ha windows topicba írok és hangot keresek és megírom, hogy a Media-ban nincs benne, akkor szerinted ebbe a kérdésbe még mit kellett volna beleírnom annak, aki magát kicsit is win7 hozzáértőnek tartja vagy legalább annyira kompetensnek, hogy válaszoljon egy kérdésre? -
#39282 Tényleg nem bántásból, de mégis miért kéne megköszönni olyan választ, amit nem kértem? Feltettem egy kérdést és még elolvasni sem tudod!
A rendszerindítási hang NEM UGYANAZ, mint a bejelentkezési hang.
Mindegy, a válasz azóta megvan. -
#39281 Nem, dvd-rom-os vagy pendrive-os telepítési lehetőség van. -
#39280 Sziasztok.
Win 7 van fent, 32 bites, magyar. Újra akarom húzni, de nincs DVD-rom a gépben, az most tökmindegy miért, beszart.
Viszont fent van a Win 7 DVD a D: meghajtón.
Két partícióm van, a C: -n van a Windows, a másikon minden egyéb.
Meg lehet oldani azt valahogy, hogy flash drive és DVD-rom nélkül installálom a Win 7-et valahogy a C: -re, a D: -n lévő "DVD" -ről?
Nem találtam sok idevonatkozó információt a neten... -
#39279 Nem írtam hülységet, mert ott lehet ki/be kapcsolgatni, te pedig nem írtad, hogy a hang fájl helyét keresed, én meg simán reagálhattam volna rá azt is a te stíusodban, hogy keresd meg, még eldugva sincs. Gyakolatilag keresőbe bírod, hogy *.wav és máris megvan. -
#39278 Legalább a kérdést fogalmaznád meg rendesen... -
#39277 jót irt -.-
vezérlőpult\hang\ hangok fül -
BIZ0906 #39276 Erre gondoltál te értelem? C:\Windows\Media\Windows Logon Sound.wav -
#39275 Legalább a kérdést olvastad volna el rendesen...