46641
-
#39354 Mire jó ez a Intel Management Engine Interface? -
#39353 Úgy néz ki elszállt az alaplapon a sata részből valami mert csak azt vettem észre, hogy nem látszik az optikai meghajtó, átdugtam másik alljzatba ott látszott, vissza a régibe megint nem látszik. Ilyenkor BIOS-ban sem látszik.
Ettől még használható maradt vagy még gondot fog okozni?
Asus P5Q a lap. -
#39352 Kellene kis help.
Felraktam egy Asus hangkártya drivert és azóta használhatatlan a gép, elindul csak néhány program ikonja nem jelenik meg az óra mellett, elindítom a firefoxot és nem történik semmi, a folyamatok között ott van de sehol máshol.
Win7 Home Premium 64bit.
Valahogy gatyába lehet rázni még a gépet?
Helyreállító lemezem nincs.
Próbáltam leszedni a hangkártya drivert de fél órája be kellett volna fejeződnie az uninstallnak de még mindig fut. -
mukievil #39351 Üdv!
Megoldodott a ram problémám 8 gigabol csak 2.99-et ismert fel a rendszer!
msconfig.exe / rendszerinditás / speciális /maximális memoria melletti pipát ki kellett venni
Ha valakinek még ez lenne a gondja :) -
#39350 nem az lesza baj -
#39349 Én inkább a hardverre tippelnék. -
#39348 Na..felraktam minden update-t amit a win7 akart..volt köztük egy ilyen nvidia hardware valami..most megy. az lehetett a baj?xd -
#39347 hát nem tudom, nekem meg a hivatalos gyártó drivere vált be -
#39346 Én inkább az nvidia oldalát javaslom, eddig mindig bevált, ja és természetesen csak véglges drivert. -
#39345 Mindkettő cáfolva, nvdia vga-m van és atomstabil, de más gépen is ez a helyzet amit használok. -
#39344 biztos feltelelteted az összes windows frissítést? és a kártyád oldaláról szedted le a drivereket? -
#39343 de istenem, felraktam egy régebbit is-.-
mi a f*sz van már komolyan? az nvidia tápol szrt, vagy a windows 7 egy király rendszer, hogy minden fos rajta? -
#39342 Nvidia driver probléma. -
#39341 Uraim. Ismét két kékhalál..:DXD cod4 közben jött az egyik, a másik meg gondolom restartnálxd mert dolgom volt és itt hagytam. mik ezek?:D
-
#39340 Én is kaptam már ettől a forumtól jó néhány ajánlatott, de ajánlották már olcsóbban is (szerintem árfolyamfüggő), némi rizikó van benne. -
#39339 Legálisnak éppen nem nevezném, a developer kulcsok tudtommal (főleg accal) nem árusíthatók.
Ennek ellenére az eredetiségvizsgálaton nyílván nem fog megbukni, mert maga a kulcs eredeti. -
Solt #39338 Köszi. -
#39337 Nem tudom Kérdezz rá ott. -
Solt #39336 A szavaidból azt veszem ki, hogy tudod melyik fórumról van szó! :) Köszönöm a választ, gondolkodom a dolgon...
Még annyit, hogy ezekhez van valami korlátozás, vagy akárhányszor felhasználhatóak? ( Gondolom egy gépen ) -
#39335 Létezik. De hogy 100%-ig legális e az nem biztos. Mindenesetre ott ahol ezt árulják - a fórumban még senki nem panaszkodott az eredetiség miatt. Persze garancia nincs hozzá. -
Solt #39334 Üdv Urak!
Az alábbi e-mailt kaptam,
"Üdv
Szeretném figyelmedbe ajánlani, hogy MSDN hozzáférés az összes Microsoft-os szoftver letöltéséhez,
termékverziónként 2-2 db termékkulccsal vásárolható 10.000 Ft-ért az alábbi címre (LIVE bejelentkezés szükséges) :
http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx
Valamint külön Windows 7, Office 2010 stb. termékkulcsok is amik 3000ft/db áron kaphatók !!!"
Rákérdeztem, hogy ezt mégis, hogy, és arra pedig ez jött,
"Hello
Teljesen legális egyedi termékkulcsok amivel online aktiválható a Windows v Office !
Ha érdekel akkor banki fizetéseel vagy paypal-al lehet fizetni, aztán küldöm a kulcsot emailben !!!"
Nekem ez elég lehúzás szagú... mi erről a véleményetek? Létezik ilyen?
Előre is köszi...
-
Puhos #39333 Köszi a segítséget, sikerült. További szép napot! -
#39332 Vagy vannak Uninstall progik (Total Uninstalle vagy hasonló névvel), amik szerintem törölni tudják az ilyen halott bejegyzéseket. -
#39331 Regeditből kell törölni: Start menübe beírod, hogy regedit.
Ott keresés, és beírod a program nevét, ami a telepített programok között szerepel. Ha talál egy olyan bejegyzést, ami egy Uninstall nevű mappa alatt van, azt törölheted.
Sajnos most konkrét elérést nem tudok adni, Win7 hiányában. -
Puhos #39330 Sziasztok!
A telepített programok listájában szerepel egy program, amit nem tudok onnan törölni. A gépen már nincs a program csak a listában. Ha ráklikkelek, hogy törölje, ezt írja ki: nem elégséges a joga, forduljon a rendszergazdához. Másik fiók nincs a gépen csak az enyém. Hogy tudnám ezt a programot a listából mégis törölni. A jogosultságot már módosítottam, de nem sikerült így sem. Köszi! -
#39329 1. USB hosszabító okozhat problémát.
2. alaplapi driverek hiányoznak, pl. AHCI vezérlő
-
#39328 #2: Raid vezérlő, ne foglalkozz vele, adott esetben le is tilthatod. -
#39327 talán az erőforrások beállításai(?) ott az energiagazdálkodási lehetőségeknél vagy ilyesmi..de laptopon van rengeteg ilyen spórolós opció. nézegesd végig -
#39326 ismét énxd bocs..:D de már én is fejbe lövöm magam:D
Szóval ISMÉT 2 probléma:D
1# Az egér néha kifagy, mármint nem tudom. nem érzékeli az usb port. ha átdugom másikba, akkor jó, de ha onnan is, akkor jön a 3. és ha az is, akkor resi.. szóval van az alaplapon 2x2 és elöl 2..nem tudom mi a baja. a T-Home-tól kapott USB hosszabbítóval van bekötve, mert a kábele kb 50cm..-.- ez lehet a baj? mert régen izélt a windows, hogy gyorsabb működésre is képes blabla..xd
a másik;
2#
ez. ez mi?:D -
balcsi70 #39325 Sziasztok.Nos kipróbáltam az Fn+F7 Fn+F8(fényerő)-as billentyű kombinációt de nem reagál rá.(vagyis csak ezek nem reagálnak) Pl:Fn+F5 Fn+F6(hangerő) ez megy simán. Nem értem mi lehet. Ha aksiról megy ha hálózatról egyikre se reagál. Hm. Szerintetek? -
slylecz #39324 Most próbáltam egy olyat, hogy csak 1 mappát osztottam meg azon a meghajtón , megadtam neki, hogy mindenki láthassa (engedély szintje: Társtulajdonos) és így már tudtam írni olvasni. De a meghajtónak hiába adom be, hogy "mindenki" teljes jogosultsággal, akkor sem működik.
????????????? -
#39323 A felhasználódnak legyen rendben a megosztási jogosultásága és ne a rendszergazda nevűnek, mert igen nagy valószínűséggel nem te vagy a Rendszergazda nevű -
slylecz #39322 Ha a jogosultság alatt a rendszergazdait érted, akkor igen.
És igen, meg van osztva egy komplett meghajtó, amit látok is csak nem enged csatlakozni ezzel a szöveggel: A hozzáférés le van tiltva!
A tűzfalat pedig kikapcsoltam és ugyanez a szitu. -
#39321 Megosztás jogosultsága rendben van? -
#39320 És meg is van osztva valami?
Windows tűzfal (kikapcsolva,fájlmegosztás pipa)? -
slylecz #39319 Pedig be van kapcsolva...
Más ötlet? -
#39318 Valószínűleg nincs bekapcsolva a fájl- és nyomtatómegosztás. -
slylecz #39317 Sziasztok!
Routeren keresztül van hálózatban 2 gép. Windows 7 vs Windows Vista. A Vista-s géppel meg tudom nyitni a 7-es gép megosztott hálózati meghajtóit, de ezt visszafelé már nem. Azt írja ki, hogy: A hozzáférés le van tiltva!
Pedig nincs jelszó beállítva, már az AVG tűzfalat is kikapcsoltam, de nem...
Mi a gáz?! -
mukievil #39316 Ma este megnézem melo utána! De gondolom látja, ha a windows is látja , hogy 8 van , csak 3 használható! -
#39315 Felesleges kodec, kmplayer, vlc player de még biztos tudnék sorolni néhány egyéb programot ami mindenféle kiegészítő telepítése nélkül is támogatja a feliratott.