Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
en mindig boot olva inditottam oprendszer telepites.

#37844: azért mert terveztem az ujboli reinstallt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

naaa
Sziasztok
asztali ikonok összekeverednek ...a jobboldaliak átkerülnek baloldalra és a lentiek fel és stb. ... mitõl van ez
hiába van kipipálva a rácshoz rendezés nem maradnak ott újraíndítás után

a win angol

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

aate
Fájl rendszergazda jogosultság beállítása : Jobb egérgomb a fájlon majd tulajdonságok >kompatibilitás és ott alul jogosultsági szint futtatás rendszergazdaként. (vagy csak futtatás rendszergazdaként )

aate
Szerintem eltévesztetem a hsz-t Válasz 'Brolly' üzenetére ment volna. 😛

Jobb egérgombbal tudsz rendszergazda jogot adni, de másold totalkommanderel át . Addig kapcsold ki a vírusirtót vagy rakd a kivételek közé.A vírus védõ beállításai között van ilyen , hogy kivételek hozzáadása Pl :egy mappa összes fájlját ki szeretné zárni, akkor írja be a mappa elérési útját .

Kösz, de sajnos én nem tudok telepíteni, csináltattam, de hogy hogyan csinálta , nem tudom.Utána kérdezek.
Daemon Toolsba betett cracket lehet valahogy rendszergazdaként átmásolni?
aate
Gigabyte GA-MA74GM-S2H.
Nem új vásárlást jelent, hanem driver frissítést.
Keretrendszert hogy érted?Mit tegyek még fel?Hivatalos oldalról szedtem le a catalystot és mindig a nagyobb megásat, tehát az egészet.
bon
Keretrendszer kelleni szokot neki.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Elvileg jó, de közel se biztos. Amúgy milyen alaplap az, amihez nincs Windows 7 dirver? Már ha az Alaplap frissítés új vásárlását jelenti.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
Nem marad legális mert megsérted a liszenszt, de nem tiltják a kulcsokat.

Kb ugyanaz, mintha crackeled, csak legalább nem bassza szét az OS-t.

Mondjuk nekem winbõl MSDNAA-s van fent.

http://goo.gl/gd6Zi5

Desiderata
ha "leszarja", akkor mondja azt, hogy amit eddig feltelepítettem az legális marad, csak új kulcsokat nem osztanak ki
ne nézzenek már bûnözõnek!
Meg a másik, hogy a Catalyst-val vmi gubanc van nálam.Azt írja ki,hogy vmi hibát talált és bezárja.Pedig már újra is raktam és be se jön a kezelõ panelja.Hol tudom megnézni, hogy mi a baja?
Alaplap frissítés elõtt állok.Keresgéltem drivert,de nincs win7-hez.Ilyenkor ugye jó a Vista-hoz készült is, igaz?
[HUN]FaTaL
Nem fog letiltani semmit, leszarja.

Számlát meg aztán biztosan nem küld. Fõleg, hogy az igénylõk ~90%-a nem is tud errõl.

Desiderata
Tisztaszoftver: elbukták az ingyen Windowst a hallgatók

vagyis mostantól illegálisan van Windows 7 a gépemen
szerintetek tesz valami lépést a MS? mondjuk letiltja majd a frissítéseket?
vagy kiküld majd pár év múlva egy vaskos számlát? mivel adataimat tudják és azt is látják hogy használom
aate
Vagy seriállal telepítetted a windowst vagy automatán aktiválodó verziód van .
Nem szabad automata aktiváltat, és serial beírása nélkül kell telepítened és lesz 30 napod aktiválni más módszerrel. lehetõleg MSDN-röl származó wint használj telepítéshez !

BON!

Újfent köszönöm segítõkész válaszodat!
Létezhet, hogy XP-n nem jön elõ ez a crackelési probléma
vagy ez vírusírtó programmtól függ?
bon
Én nagyon nem vagyok a szolgáltatás tiltásának híve, de amit esetleg kitiltanék az a java és a google update.

bon
Hivatalosan nem lehet, kerülõ megoldás létezik rá, de okozhat problémát(és már többszõr okozott is a topicban). Célszerûbb magyar nyelvût feltelepíteni.

A paul.dll-t meg valóban a kivételek közé kellene felvenni a virusírtónál, de a felvétel módja probramonként változó.

Ja és te nem vagy teljes jogú Rendszergazda a gépen, a biztonság növelése véget. jobb gomb futtaást Rendszergazdaként funkció használata célszerû telepítésnél és programok indításánál.

bon
Idézet a Miceosoft oldaláról:
"A 0xC004F035 jelû hibakód
Jelenség
Amikor egy KMS-ügyfél vagy egy KMS-állomás segítségével kísérli meg az aktiválást egy vagy több számítógépen, a következõ hibaüzenet jelenhet meg:
0xC004F035
A szoftverlicencelési szolgáltatás jelentette, hogy a számítógépet nem lehet mennyiségi licences termékkulccsal aktiválni. A mennyiségi licences rendszerek megfelelõ operációs rendszerrõl történõ frissítést követelnek meg. Forduljon a rendszergazdához, vagy használjon másféle típusú kulcsot.
Ok
Ez a probléma azért fordulhat elõ, mert a mennyiségi kiadások csak frissítésre vannak licencelve. A mennyiségi operációs rendszereknek az erre feljogosító operációs rendszerrel nem rendelkezõ számítógépeken való telepítése nem támogatott.
Kerülõ megoldás
A probléma kerülõ megoldásához telepítse a Microsoft valamely operációs rendszerének egy erre feljogosító verzióját, majd telepítse újra a mennyiségi operációs rendszert."

Sziasztok!

Hogyan lehet magyarosítani egy 64bit-es W7 Home Premium-os gépet?

Ha lehet...
asysoft
Az FPS tápok pedig nem számítanak rossznak😊

/*WTF?!*/

Hello!

Segítséget kérnék.
Egy felhasználóm van win7-en rendszergazda jogodultsággal.
De paul dll-t nem tudom crackelni és nem indul a Lego Star Wars III.
Azt írja, magasabb fokú hozzáférés kell.Dehát csak 1 rendszergazda van.
Mit tegyek?

/ Illetve talán víruskeresõben kell felvenni kivételek közé? De hogyan?/
Elõre is köszönöm!
Brolly
Hali!
Lecseréltem a 32bites wint 64esre. Mikor aktiválni akartam, de kidobta, hogy Error Code 0xC004F035...
Rákerestem, leszedtem a talált oldalon kidobott programot, ami részletes leírást ad a windowsról. És ahogy a cikk is írta, pontosan azt írta ki a program, vagyis:
"...At the bottom of the document you should see:
OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: yes
Windows marker version: 0x20000

This indicates the Windows Marker is Set. If it looks like this;

OEM Activation 2.0 Data-->
BIOS valid for OA 2.0: yes, but no Windows marker
Windows marker version: N/A

This indicates the Windows Marker is NOT Set. The recommended correction is to check with the manufacturer for a BIOS update."

Namármost a minimális angol tudásomnak köszönhetõen nem vagyok benne biztos, hogy jól értem-e, de, ha minden igaz, akkor a biost kéne frissítenem ahhoz, hogy tudjam aktiválni a wint? :/

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ok.

más: Itt egy kép a futó folyamotokról. Egyre szaporodnak és kérdezném hogy melyek azok a folyamtok amelyeket tiltsam le (úgy hogy lehetõleg késõbb se jöjjön elõ). Tudom, teljesen felesleges de nekem mostanában mániám mert újratelepítés-óta csak szaporodnak. És ez is csak egy része.: KÉP
bon
Nem célszerû piszkálni, azt meg nem hiszem el, hogy 100mb is számít, simán formázási veszteségként is lehet rá tekinteni. Ja meg egyébként attól, hogy nincs 100mb-os rejetett partíció a helyet még úgyanúgy elfoglalja a gépen a rajta lévõ adat, csak nem külön lesz, hanem egybõl a C:-n.
Na meg mai winyóárak mellett...

Kösz. Nekem viszont van ilyenem és nem lehet valahogy visszaintegrálni? Ezen a gépen nekem 100 mega is számít..
aate
A frissítések letöltése meg erõsen ajánlott !Nem tudom miért kellene letiltani ....A tesco-s verziókhoz is van megoldás !

bon
Semmi hátrány nem lesz belöle ha nincs 100mb-os partíciója a Rendszer számára fenntartva.

bon
Windows 7 telepítés nem Windows alól kell inídtani hanem boot-olva (ez a tiszta megoldás), na ott már alapból nem fog frissítésekkel foglalkozni. Na meg sp1-el integrált változatott kell telepítnei és akkor még a letöltött frissítések száma is jóval kevesebb lesz.
Az update-ba beállított frissítési módott meg nálam még mindig megtartotta eddig.

Evin
Nekem sincs. Azt csak akkor hozza létre, ha a telepítõvel particionálsz.
Szerintem semmi hátránya nincs.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!!!

Windows 7-re milyen TV programot ajánlotok, ami megbízható, felvesz és beprogramozható a felvételekhez?

sunlight
Itt egy leírás Virtual PC 2007 a virtuális géphez ennél részletesebben már nem is lehetne:virtual PC 2007

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Üdv.

Van ugyebár egy 100MB-os "partíció" ami a rendszernek fenntartott hely. Egyik ismerõsöm ezt nem hozta létre az op.rendszer telepítésénél és idegeskedik hogy így mire számítson.. Vagy tulajdonképpen nem is olyan fontos?
Engem amúgy érdekelne hogy mire is használja fel ezt a rendszer.?
Jim Morrison

komolyan mondom elegem van ebbol a fosbol. Teljesen kiakadtam emiatt a szar miatt. Win telepitesnel ugye rakerdez, hogy updateket automatikusan keressen es telepitsen, vagy ne, esetleg keressen, de EN mondom meg ebbol mit toltson le es telepitsen. Aha persze, egy nap p@rasztvakitas az egesz. Win telepitesnel direkt arra nyomtam, hogy keressen de EN mondom meg mi a fszt csinaljon, erre mire feljovok ebed utan, latom nem kapcsolt ki a gepem es azt irta: installing update 16 of 92. na menjel el a k ret anjaba komolyan , ha en nem akartam telepiteni akkor ne telepitse, mert folosleges az egesz, mert majd ujratelepitem az egeszet. Mostmeg kijott egy kis ertesites, hogy a windows utemezes szerint telepiti a frissiteseket. most megneztem megint a beallitasokat es azt irta automatikusan... baszki, telepites utan meg le is csekkoltam... ezt a szarfost, elegem van ebbol....

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Google, Wikipédia => VMWare vagy VirtualBox (én az elõbbit preferálom)

Ez win7 topic és szerintem senki nem fogja lépésenként leírni, mert baromi hosszú lenne.

Létrehozol benne egy gépet, bekapcsolod és ugyanúgy kell telepíteni rá OS-t mint egy rendes PCre (pl. ISOból vagy DVDrõl). Utána a drivereket a menübõl tudod feltenni, a 3D támogatás meg nyílván a beállításoknál van.

lacibacsi
"Nem értem a kérdést 😄"

Nyilván nem érted a kérdést, mert te ebben valószínû profi lehetsz.
Én viszont még soha nem próbálkoztam virtuális géppel.
Elõször kiderítem mis az a VMWare meg a Virtualbox, azután elmélyedek a dologban én is. Majdcsak kiderül, hogy hol kell engedélyeznem a 3D támogatást és ezek után már kisujjból fog menni hova milyen drivert pakoljak fel.
Köszönöm a segítséget. <#fejvakaras>

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

[HUN]FaTaL
Felrakod a VMWaret vagy a Virtualboxot és feltelepítesz rá egy win98at és engedélyezed a 3D támogatást + felpakolod a drivereket.

Nem értem a kérdést 😄

lacibacsi
Sziasztok!
Hogyan, mivel tudnék Win 7-re (Ultimate 64 bit) virtuális gépként Windows 98-at telepíteni?
(Van egy-két ezeréves játék, ami már XP-n sem indult el, Win 7-en meg mégúgysem, de nosztalgiából szeretném kipróbálni õket.)
Köszönöm

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

biomage
köszike 😊

az elsõ hiba nálam is volt 1x

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bon
- Windows update-en keresztül történõ driver frissítés esetén elõfordulhat idõtúllépséi hiba.
- Hosszú url törlési hiba Internet Explorert futattó Windows 7 és windows 2008 r2 számítógépek esetén.
- Internet explorer-t használva bizonyos betûtípusoknál probléma jelentkezik a megjelenítés során.

biomage
mit gondolsz, nem néztem meg a kérdés elõtt? nem értem amit ott írtak.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bon
Rákattintasz és írja.

biomage
ez a 3 frissítést mit javít?

bon
Telepítve mind.

aate
A keddi frissítések között is benne van + 3 Win 7 update jön.

aate
Letölthetõ az Office 2010 sp 1 !32bit > 64 Bit

aate
Gumikacsa mód <#eljen>

[HUN]FaTaL
Én hívom gumikacsa módnak az új bejelentkezési felületet 😄 (Ezt a képet rakja alapértelmezett avatarnak loginnál). Ha visszarakod a klasszikus felületet (ami meg is történik, ha pl. tartományban van a gép), akkor ctrl+alt+delre egy menü jön elõ, ahol zárolhatod a gépet, indíthatod a feladatkezelõt stb. (pont mint win7 alatt alapból).