Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Videókártya 50-55 fok körül van.
("említetted nagyon zajos"
>Szerintem zajos. Múltkor volt nálam egy HP laptop, annak szinte semmi hangja nem volt.)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
bon: Már korábban újra lett telepítve úgyhogy nem az lesz a gond.
Bocs hogy angolul, de nekem így van meg:
1. Goto registry editor (start -> run -> regedit)
2. Navigate yourself to HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers (make sure GraphicsDrivers is highlighted).
3. Right click -> New -> DWORD (32-bit) value -> Name it: TdrDelay -> double click it -> Set it to A (hexadecimal) or 10 (decimal).
The reason for doing this is because the default value before Vista tries to recover the display driver is 2 seconds. When you are playing games or watching HD videos, the display driver is doing complicated calculations and Vista may think it has stopped responding. By prolonging the delay, you’ll receive the message less often and hopefully completely gone.
UPDATE: I’ve just tried this again. What happen is that my computer would freeze for 10 seconds, then display the message. So if your delay before the message appears has been increased to 10 seconds, I suggest setting the delay to 1 second instead until you find a permanent fix.
UPDATE2: Try turning off the timeout detection:
Regedit.
Navigate to: HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Add the following DWORD: TdrLevel and set the value to 0.
Reboot.
See this Microsoft support page for more information.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy a legfrissebb van fent
Ez mostanában már rendszeresnek mondható (kb 5-6 másodpercre elsötétül a kép majd utána vissza ezzel a hibaüzenet):
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Srácok van olyan oldal ahol WIndows 7-re lehet letölteni témákat?
Tudom vannak ha asztalon jobb klikk- személyre szabás de ott nincsennek olyan jók
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Eszközkezelõben felkiáltójeles volt az eszköz. Eltávolítottam, felismeri aszongya nem tudja letölteni az illesztõprogramot. FÁKKK. Lehet tényleg beszart volna. 😊"
Ez nagyon halottnak tûnik ez alapján.
http://goo.gl/gd6Zi5
Pedig most már WinXP lemezkezelõje is látja korrektül, meg is formázza mondjuk FAT32-re. Win7 lemezkezelõje is látja.
Sajátgépben nem látszik az eszköz. 5letem sincs.
Eszközkezelõben felkiáltójeles volt az eszköz. Eltávolítottam, felismeri aszongya nem tudja letölteni az illesztõprogramot. FÁKKK. Lehet tényleg beszart volna. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
De simán lehet, hogy épp most szart be a pendriveod.
Nem Windows7-el van problémám, csak vmit nem értek a lemezkezelésében.
Van egy olyan alkalmazás, hogy A Bootable USB alkalmazás. Már régebben használtam is. Most szintén szükségem lenne rá.
Mivel nem volt ISO fájlom, így DVD-rõl készítettem egy Windows7 USB pendriver-ot (4GB-os) Azonban GRUB Loader error 17-et ír ki és nem indul el.
Mondom sebaj, újra. De most meg az van, hogy nem látja az USB-s eszközt az alkalmazás. Csak formázni tudom az USB-t, kötetet(partíciót) törölni nem. De hiába formázom meg, 1xerûen nem látja. Semelyik verzió sem, se Béta, se Official.
Ma direkt behoztam melóhelyre, hogy legyen már egy 3. gépen is, de dettó ugyanaz. Mi lehet a probléma és hogyan lehetne ezt orvosolni?!
Windows7 lemezkezelõjével már formáztam az összes típusra, de semmi eredmény. <#help>#help>
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
gyors kérdésem lenn. bluetooth-os billentyûzetet akarok használni de mikor párosítom driverkeresés és telepítés után nem mûködik. másik billentyûzetem usb-s ( logitech ) és fent van mellé a setpoint. a billentyûzettel és a bluetooth ketyerével nincs probléma másoknál mûködik win7 alatt.
valakinek van ötlete mit tudnék tenni ? újratelepítés is megfordult a fejemben de nincs hova kimenteni az adataim.
elõre is köszi a segítséget !
üdv. extreme
angol nyelvû windows 7-bõl hogy kell magyar nyelvût varázsolni? sok helyen van videó, hogy a frissítések között csak kikell választani, hogy hungarian language pack, de nekem a listában nincs ilyen..
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Angliában vásárolt DELL laptopon az angol wint, hogy tudom magyarítani
A nyelvi csomagra nem reagál win7 home 64bit
help
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Rendezni meg azért nem enged mert rohadt lassú lenne.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
egy ismerõsöm azt tanácsolta hogy freedosban formázzam le az egész meghajtót, és utána próbálkozzak a telepítõvel, most azt keresem hogy lehet paranccsal formázni :s
jobb ötletem nincs
2. Biosban látszanak a meghajtók ?
"nem található eszközillesztõ. gyõzõdjön meg arról, hogy a telepítési adathordozó tartalmazza a megfelelõ illesztõprogramokat"
mi lehet a gond?