Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aate
Az jó. 70-80 fok felett van gond.Próbáld ki a régebbi drivert. Mióta csinálja ezt? Nem telepítettél azóta valamit?

COREtemp szerint 46-47 fokos (csak net)
Videókártya 50-55 fok körül van.

("említetted nagyon zajos"
>Szerintem zajos. Múltkor volt nálam egy HP laptop, annak szinte semmi hangja nem volt.)
aate
Valami ott a grafikus kártyával lesz mert a lehetséges lefagyások is oda vezettek vissza.De mióta az új driver van fent nem fagy le.De egy régebbit ki próbálnák.(drivermax behozza a régebbit is ) Az is lehet ki kellene pucolni a ventilátorokat , említetted nagyon zajos.(nem melegszik ? )

bon
Régebbi driver?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

aate: Képernyõ frissítési gyakorisága 60 Hz. Más választási lehetõség nincs is.

bon: Már korábban újra lett telepítve úgyhogy nem az lesz a gond.
kösz mindenkinek.
lck
Egy lehetséges megoldás:
Bocs hogy angolul, de nekem így van meg:

1. Goto registry editor (start -> run -> regedit)
2. Navigate yourself to HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers (make sure GraphicsDrivers is highlighted).
3. Right click -> New -> DWORD (32-bit) value -> Name it: TdrDelay -> double click it -> Set it to A (hexadecimal) or 10 (decimal).

The reason for doing this is because the default value before Vista tries to recover the display driver is 2 seconds. When you are playing games or watching HD videos, the display driver is doing complicated calculations and Vista may think it has stopped responding. By prolonging the delay, you’ll receive the message less often and hopefully completely gone.

UPDATE: I’ve just tried this again. What happen is that my computer would freeze for 10 seconds, then display the message. So if your delay before the message appears has been increased to 10 seconds, I suggest setting the delay to 1 second instead until you find a permanent fix.

UPDATE2: Try turning off the timeout detection:

Regedit.
Navigate to: HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers
Add the following DWORD: TdrLevel and set the value to 0.
Reboot.
See this Microsoft support page for more information.
bon
Driver eltávolítása, majd újratelepítése, egy próbát megérne.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

aate
Még az is lehet túl melegszik a videó kártya. Hõfokot teszteld le.

aate
Igen látom jelenleg nincs frissebb. Ötlet : képernyõ felbontás a legjobb legyen, a képernyõ frissítésnél vegyél vissza a Hertz-böl egy szintet.

más-más programok alatt is csinálja (akkor is ha nem fut semmi)
Amúgy a legfrissebb van fent
aate
Asztali gépnél már tapasztaltam ilyet mikor a beépített vga mellé került egy új videokártya és nem tiltotta le a a másikat automatikusan ,Biosban lekellet tiltani utána jó volt, de nálad (laptop) más a helyzet ez driver hiba lehet.Ha jön ki frissítés rakd fel az újat. Addig is ha van a nvidia mappában régebbi driver mappa azt töröld ki.Jöjj rá melyik program fut amikor lefagy.

*hibaüzenettel<#ejnye1>
Szeret engem bosszantani az a win7<#nevetes1>
Ez mostanában már rendszeresnek mondható (kb 5-6 másodpercre elsötétül a kép majd utána vissza ezzel a hibaüzenet):

aate
Soldiers
és ezeket honnan tudnám legbiztinságosabban letölteni és ha megvan feltelepítettem és aztán?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

[HUN]FaTaL
Kell az uxtheme patcher, aztán deviantart 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Soldiers
Hali

Srácok van olyan oldal ahol WIndows 7-re lehet letölteni témákat?
Tudom vannak ha asztalon jobb klikk- személyre szabás de ott nincsennek olyan jók

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

[HUN]FaTaL
"Sajátgépben nem látszik az eszköz. 5letem sincs.

Eszközkezelõben felkiáltójeles volt az eszköz. Eltávolítottam, felismeri aszongya nem tudja letölteni az illesztõprogramot. FÁKKK. Lehet tényleg beszart volna. 😊"

Ez nagyon halottnak tûnik ez alapján.

[HUN]FaTaL
NTFSre formázd, mert csak arra lehet telepítõt tenni.

KranaZoli
Azzal is próbáltam. A pendrive az jó, mert formázás után felismeri, ill. szedtem le vmi "MiniTool Partition Wizard Home Edition" alkalmazást, amivel lehetett törölni a partíciót is, létrehozok újat, de baxxik látni mind1ik Boot USB-t kreáló szoftvernek. Az MS féle azt írja nincs elég hely (3,74GB - azt, hogy a többi nem tudom 😊, a másik meg úgy érzékelni, hogy nincs USB eszközben a gépben. Szerintem vmi a partícióval lehet. Passz!

Pedig most már WinXP lemezkezelõje is látja korrektül, meg is formázza mondjuk FAT32-re. Win7 lemezkezelõje is látja.

Sajátgépben nem látszik az eszköz. 5letem sincs.

Eszközkezelõben felkiáltójeles volt az eszköz. Eltávolítottam, felismeri aszongya nem tudja letölteni az illesztõprogramot. FÁKKK. Lehet tényleg beszart volna. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

[HUN]FaTaL
Használd az MS féle Windows 7 USB DVD Download Toolt. 😊

De simán lehet, hogy épp most szart be a pendriveod.

KranaZoli
Sziasztok!

Nem Windows7-el van problémám, csak vmit nem értek a lemezkezelésében.
Van egy olyan alkalmazás, hogy A Bootable USB alkalmazás. Már régebben használtam is. Most szintén szükségem lenne rá.

Mivel nem volt ISO fájlom, így DVD-rõl készítettem egy Windows7 USB pendriver-ot (4GB-os) Azonban GRUB Loader error 17-et ír ki és nem indul el.

Mondom sebaj, újra. De most meg az van, hogy nem látja az USB-s eszközt az alkalmazás. Csak formázni tudom az USB-t, kötetet(partíciót) törölni nem. De hiába formázom meg, 1xerûen nem látja. Semelyik verzió sem, se Béta, se Official.

Ma direkt behoztam melóhelyre, hogy legyen már egy 3. gépen is, de dettó ugyanaz. Mi lehet a probléma és hogyan lehetne ezt orvosolni?!

Windows7 lemezkezelõjével már formáztam az összes típusra, de semmi eredmény. <#help>

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hello !
gyors kérdésem lenn. bluetooth-os billentyûzetet akarok használni de mikor párosítom driverkeresés és telepítés után nem mûködik. másik billentyûzetem usb-s ( logitech ) és fent van mellé a setpoint. a billentyûzettel és a bluetooth ketyerével nincs probléma másoknál mûködik win7 alatt.
valakinek van ötlete mit tudnék tenni ? újratelepítés is megfordult a fejemben de nincs hova kimenteni az adataim.
elõre is köszi a segítséget !
üdv. extreme
aate
A Windows 7 nyelvi csomag telepítése > hivatalos frissítés.

bon
Mint írtam korábban: "Nyelvi csomag csak Enterprise és Ultimate változathoz érhetõ el" hivatalosan. Amúgy jól írtad, frissítésnél kiválsztod, letölti és felrakja, majd a vezérlõpult/terület és nyelvnél átkell állítani

nesto
ha már honosításnál tartunk:
angol nyelvû windows 7-bõl hogy kell magyar nyelvût varázsolni? sok helyen van videó, hogy a frissítések között csak kikell választani, hogy hungarian language pack, de nekem a listában nincs ilyen..

aate
Ha belevágsz :Fontos! A nyelv erõsen összefügg a megfelelõ verzióval és szervíz csomaggal. Tehát figyelj arra hogy jót tölts le!

naaa
Köszönöm

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

aate
Igazad van, de nálam mindkét laptop ,,belakott volt"és nem voltak meg a telepítõ programok. Anno én sem akartam vacakolni sokat vele.

bon
De ha jól emlékszem itt már volt olyan hozzászoló akinek a házi barkács okozott valami problémát, még ha nem is volt jelentõs. Újratelepítés meg nem egy nagy dolog manapság csak elõkell készülni. Én a héten már kedvtelésbõl telepítettem újra egy Vista-s laptopot Windows 7-re a munkahelyemen, gyorsan megvolt.

aate
ui : Vistát honosítottam (Hp pavilion )saját laptop volt. Még mindig mûködik gond nélkül.Meg egy SOny waio-t - nem az enyém de nem jelezték,hogy gond lenne vele.

aate
#35020 hsz ! Van lehetõség ,de nem 100%-os elõfordulhatnak utána gondok. Én még nem tapasztaltam 😛

bon
Nyelvi csomag csak Enterprise és Ultimate változathoz érhetõ el, te esetedbe egy magyar nyelvû telepítõ beszerzése (pl. letötlése) és telepítése a megoldás.

naaa
Sziasztok

Angliában vásárolt DELL laptopon az angol wint, hogy tudom magyarítani
A nyelvi csomagra nem reagál win7 home 64bit

help

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

[HUN]FaTaL
Mert nem minden formátum támogatja ezt, pl. mkvba nem tudsz ilyet beírni, de asszem flacból sem tudja kiolvasni a win.

Rendezni meg azért nem enged mert rohadt lassú lenne.

bon
Tudnánk rá válaszolni akkor már biztos írt volna valaki.

Tetsuo
Vki?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

aate
Nálam is volt egy freedos-os laptop, volt valahol a menüben freedos eltávolítás, után a már ment a win 7 telepítés.

bon
sata vezérlõ driver-t kell betölteni pendrive-ról, driver a gyártó oldalán található meg

A teljes hozzáférést meg tudtam adni a fõmappánál, de az almappának a tulajdonságait se tudom elõhozni. Az attribútum hiba akkor jön elõ ha az írásvédettség elõl veszem ki a bejelölést. Csökkentett módban is ugyanez a helyzet.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

biomage
lehet az a problémád mint anno nekem volt, nem elsõdleges a partíciód.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nesto
nincs rajta semmi. (freedos)
egy ismerõsöm azt tanácsolta hogy freedosban formázzam le az egész meghajtót, és utána próbálkozzak a telepítõvel, most azt keresem hogy lehet paranccsal formázni :s
jobb ötletem nincs

aate
Linux van a gépen?Azt elõbb távolítsd el.

nesto
kiírtam de ismét ugyanaz a hiba...

aate
2x sebességgel próbáld.

nesto
BIOS-ban látszanak a meghajtók.. Megpróbálom mégegyszer kiírni, hátha a lemezzel van gond. Csak az a baj, hogy a gép, amin kiírom iszonyat lassú és gyenge :S

aate
1.Lehet rossz a telepítõ lemezed (iso képet írd ki bootolható formában > imigeburn )
2. Biosban látszanak a meghajtók ?

nesto
Heló! Megjött a gépem, amin nem volt windows, most próbálok felrakni rá egy win7-et, de telepítésnél ezt írja:
"nem található eszközillesztõ. gyõzõdjön meg arról, hogy a telepítési adathordozó tartalmazza a megfelelõ illesztõprogramokat"

mi lehet a gond?

macleody
Csökkentett módban próbáltad már?