Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Senki?
És lenne még egy kérdésem hogy a torrentet is ki lehet valahogy menteni mint a firefoxot?
bon
pl: link , de felügyeleti eszközök\szolgáltatásoknál is belehet egyenként álíltani az automatikus késleltett indítást a szolgáltatás tulajdonságainál.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

elitehun
Ez fail XD
A Managert akartam kiemelni....
elitehun
Nem tudja vlaki honnan szedhetem le a Realtek HD Audio [/b]Manager[b]-t?
Egyszerûen sehol nem találom, mindenhol csak driverek vannak
zyndar
Üdv Urak!
Windows 7 Ultimate Editiont használok kb. 1 hónapja minden probléma nélkül. Elõtte Win 7 Home Premium volt fent közel egy évig, arra semmi panaszom nem volt. Olyan 3-4 napja véletlenszerûen lefagy a rendszer, minden billentyûre érzéketlen. Ez netezés vagy netes videó közben szokott elõfordulni, egyszer pedig játék közben történt (a böngészõ is meg volt nyitva). Vírust, egyéb szemetet nem találtam. Mi szokott lenni a gond?
A gépem paraméterei:
Alaplap: MSI 770 C45
Proci: AMD Athlon II x2 250
VGA: ATI Radeon hd 4650
Memória: Kingston 2gb ddr3 1333mhz
HDD: Samsung 250GB SATA II 7200 rpm

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ezt hol is lehet állítani ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Rettenthető
Egy üveg sörért sem tudna valaki segíteni?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

bon
Késletetett indítást támogatja a Vista és Windows 7, nálam Vista idejébe így indult késõbb a messenger, hogy legyen ideje az hálózatnak feléledni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Én Aviranal mindig azt állítom be hogy elsõnek induljon, inkább a biztonság mint pár másodperc. 😄

Avastnál be leeht állítani, hogy a cuccok után töltsön be 😛

aate
Igen hasznos mert a Windows az index segítségével nagyon gyorsan megtalálja a számítógépen a leggyakoribb fájlokat. De nélküle meg kicsit hamarabb feláll a rendszer a merevlemezt sem pörgeti feleslegesen.

bon
Az indexelést én bekapcsolva szoktam haygni, hasznos egy dolog, már a startmenüben történõ gyprsabb programindítás miatt.

Amúgy a gyors indítás hátránya, hogy a tényeges rendszerbetöltõdés után késlelteve indulnak a kevésbé fontos szolgáltatások. De természetesen a virusírtó is dogozik iylnekor a háttérben

biomage
az mit csinál?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

aate
Az indexelés én mindig kikapcsolom.

morcosqtya
Sziasztok!

A legutóbbi választ ezúton köszönöm, bevált (telefonos aktiválás) minden rendben van egyelõre..

Új kérdésem: vettem 2 db WD Caviar Black winchestert, ezekre újraraktam a rendszert. Mindkettõt 2 partícióra osztottam, a rendszer egy 100 Gb-osról áll fel ami kellõképpen tiszta.. még.
Ami számomra érdekes: amellett, hogy gyorsabbak a lemezmûveletek és a bootolás, a bekapcsolást követõ 2 percben folyamatosan kattog a vinyó, folyamatosan olvas/ír, mintha rengeteg program töltõdne be, vagy menne a háttérben valami víruskeresés vagy nem tudom mi... ez a régivel kb fél perc alatt végbement, utána csendben volt.

Automatikusan indulók vissza vannak vágva, nincs szemetelve a rendszer, ezek vannak:

Mi hajthatja a rendszert az elején?
Összefügg-e ez a meghajtó indexelésének engedélyezésével, vagy nem??
Célszerû-e ezt bekapcsolni vagy nem?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sziasztok!

A #38878 hsz. alatt említett probléma megoldódott, köszönöm mindenkinek a segítséget.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Sziasztok, az lenne a kérdésem, h ki lehet-e kapcsolni azt a "feature-t", amikor játék közben ledob asztalra a win, hogy a teljesítmény lecsökkent, ezért egyszerû színösszeállításra akarja kapcsolni a wint... namost, hiába nyomok rá, h többet ne jelenjen meg, mindig megjelenik, ha meg átállítom, h igen, akkor meg manuálisan visszakell mindig állítani... elég idegesítõ...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

biomage
és mibõl gondolod hogy ez win 7 hiba? a bootnál már nincs semmi a memóriában amit a win 7 töltõt be, menj a hardver fórumra.
Ide

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

aate
<#taps> <#eljen>

Megfogadtam a tanácsodat és beszereztem egy buheramentes MSDN-t és
most már mûködik ez a fránya élményidex is :-) Ja, és ugyanaz a 32
bites 3dmark vantage 600 pontal többet csinált 64 bit alatt. érdekes :-)

téháiksz ! ; )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

RATCUSTOM
Sajnos nem jó, ugye az újratelepítés se segített... :/

aate
Próbáld ki ezt >

RATCUSTOM
Sziasztok!

Van egy kis problémám.
Kb. 1 hete kezdõdött, a HD, FullHD videók neten nézve teljes képernyõs módban folyamatosan szaggattak/akadoztak, kis méretben nem. Ugyanez volt a helyzet ha mondjuk Lightroom használata mellett netes rádiót hallgattam.
Mára megelégeltem, se rendszervisszaállítás, se töredezettség-mentesítés, se vírusírtás, se flash player újratelepítés nem hozott eredményt. A nettel se lehet probléma, az elõre betöltött videók is szaggattak.
Utálom az újratelepítést, de rászántam magam, mert nem láttam más megoldást. Ugyanúgy rossz...
A gép: 2GB RAM, Intel Core 2 Duo 2.13GHz, 32bites Win7 Ultimate
Nem értem mi lehet a probléma, régen tökéletesen ment a FullHD videó is, PS, Lightroom, Gimp egyidejû használata mellett is.

Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!

Sziasztok!Egy problémám lenne!A vezérlõpultban az energiagazdálkodási lehetõségeken belül be lehet állítani, hogy mi történjen ha lehajtom a laptop fedelét!Nekem az van beállítva, hogy alvó módba lépjen és nem lehet megváltoztatni, szürke az egész nem enged sehova "kattintani"!Ugyan ez a helyzet akkor is ha azt szeretném beállítani, hogy mi történjen a fõkapcsoló és az alvó gomb megnyomásakor!Tudna valaki segíteni hogy mit kell átállítanom, hogy ezeket a beállításokat meg tudjam változtatni?Köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Duwa
Megvásároltam a Windows 7 home prémium csomagot. Elötte xp volt.
És hát vegyes érzéseim vannak. Na de majd megszokom.
bon
Ha leveszed a jogosultságot akkor senkinek se lesz joga hozzáférni, amúgy a tulajdonbavételt próbáld meg úgy, hogy a total Comandert a korábban leírt módszerrel Rendszergazaként futtad.

megfogtam a d-t... jobb klikk biztonság fülre mentem. Ott beállítottam a tulajdonosnak magamat, felhasználókat és rendszergazdákat... aztán a jogosultságokat is szerkesztettem, mindenkinek mindent szabad... bepipáltam hogy minden almappára és fájla vonatkozzon de b@szik rá! ... a windows nem tudja elérni a file-t, mert vagy rossz az útvonal vagy nincs jogosultságom... dupla klikkel indítottam, látom és tudom hogy ott van így jogom nincs megnézni a saját file-omat... mi a lószaros gumicsizmát csináljak vele?...

nem lehet egyszerûen levenni az összes jogot a fileokról? egyszerû szûz fileokat csinálni belõlük tulajdonos nélkül? akkor nem kéne szarakodni mindíg
bon
Használj inkább Windows 7-et, jobb mint az XP, na meg ez amúgy is Windows 7 topic, így ne várd, hogy Xp-s programot ajánljanak.

bon
Windows 7-ben soha nem vagy alapból teljes jogú rendszergazda, de ez így jó. Rendszergazda nevû felhaszáló fiókja le is van tiltva biztonsági okból. így ha Teljes jogosultság kell akkor jobb gomb futtatás Rendszergazda funlcióval kell indítani a pogramokat pl. a Total Comamnder-t is, sõt célszerû így telepíteni a programokat is.

Amúgy a problémás mappákat vedd mégegyszer saját tulajdonba, altárolók és célobjektum legyen kipipálva.

nincs driverem hozzá, de megoldottam a problémát refresh lockal
viszont érdeklõdnék hogy nem tudtok-e olyan hangerõ szabályzót xp-hez mint ami win7-en van, hogy külön lehessen mindennek állítani a hangerejét😊

a partición állítottam a jogokat... és javarészt meg is kaptam... de vannak olyan mappák és fileok amikre nem...

egyáltalán nincs más felhasználó.. én vagyok a rendszergazda nincs más.. én telepítettem én használom... az én fileaim voltak és most is az enyémek lennének ha beengedne hozzájuk.... van egy vagon mappám és mégtöbb file-om... nehogy már az összesen végig keljen zongorázno a jogosultságokat....

Te mit mondasz?
repvez
bon
Monitor drivert rakd fel

üdv
windows 7-et használtam jó ideig, aztán pár kellemetlen esemény hatására új windows-t kellett telepítenem, és xp-t raktam fel, viszont a monitor képfrissítési frekvenciái nem olyanok mint win7-en, pl 1600x1200-ban win7 alatt 80 Hz-n ment a monitor (régi fajta crt), xp-n meg 60 Hz-n, driver a legújabb, van ötlete valakinek hogy ez miért van így és mit lehet tenni ellene ?

elitehun
Értem, mert olvastam olyan kommenteket hogy elõjött a feka hátteres cucc, de akkor gondolom vmi nem sikerült a loaderrel náluk
aate
Jó esetben igen .

elitehun
Újrateszem a win7-et és az a kérdésem hogy melyik frissitést nem szabad feltenni? (fekete háttér stb)
Vagy mindegyiket fellehet miután elintéztem a loaderrel?
bon
Nem, mivel erre van tervezve, amúgy is ha rendszert is tartalmaz akkor nem kikapcsolható, forog a motor folyamatosan.

TopGun
Az ok. de folyamatosan megy amikor jatszok? nem teszi igy tonkre ido elott?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

bon
Programot nem engeded ki a tûzfalon és akkor nem fogja elérni a netet. Netre menetelüket meg nem mindenek lehet megszüntetni, mert a programhoz nem tudsz hozzányúlni, ahol lehet tiltani a netre menetelt ott az option, setting internet vagy hasonló menüpontot kell keresni.

bon
Nem vagy teljes jogú Rendszergazda! Mappák ha a tulajdonodban lenne akkor nem figyelmeztetne. Meghajtón állítottad a jogosultságokat, vagy a mappákon?

bon
Zörögni? Az a dolga, hogy menjen.

Hello! Remélem valaki tud segíteni...

Win7 reinstall volt... (valamiért 64 bit alatt egy hét után belassulnak a böngészõk) na mind1 szóval újra raktam a rendszert, ismét 64 bitre hátha megy.

A probléma az adattároló particiómmal van (D:/). Egyfolytában lekoptat hogy nincs engedélyem... hozzáteszem az egész particiót a tulajdonomba vettem egy fórumon talált parancssorral... de nem jó még mindíg... a hajam már az égnek áll...

NEm lehetne azt a particiót egyszerûen mindíg mindenkinek elérhetõvé tenni?... úgyértem, hogy ne legyenek engedélyezettek meg minden ilyesmi..... valahogy ezt a biztonsági lószart kilõni nem lehetne? ...

Így most némelyik mappát meg tudom nyitni másikat meg nem... ugyanígy a fileokkal is... Némelyik mappám elõtt lakat van.. mint mikor a "megosztás senkivel" be van kapcsolva... de pl van lakatos amit tudok használni és van olyan amit nem... Megõrülök...

Szóval röviden... D partición csak adatok vannak (kép,film,doc,stb). Azt szeretném, hogy az összes file elérhetõ legyen... olvasható írható módosítható sõt ha akarom jól meg is du*hassam. .. és nem utolsó sorban örülnék ha egyformák lennének a mappáim (amiket nem kis fáratsággal rendszereztem) és nem virítanának lakatok rajtuk.

Amit próbáltam:
-parancssorban tulajdonba venni takeown-al ---vagy hogy írják---
-és persze a jobb klikk biztonság stb stb-t is megcsináltam a partición és ezzel együtt elméletileg az almappákon és fileokon is...

Mindkettõ eredménytelen... van ami megy van ami nem.

Jah és ha még nem írtam volna én vagyok a rendszergazda... sõt igazából más nincs is... még vedék fiók sincs. Csak én!

Segítségeteket elõre is köszönöm!!!

TopGun
Koszi! megprobalom. Gondolod, hogy akkor nem fog zorogni allandoan a vinyo?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Szia! 2GB

repvez
tud valaki abban segiteni, hogy mit és hogyan kéne telepiteni 32 bites w7-re ha felkiáltojeles a bluetooth vevõ?
egy sima noname átlátszo kék szinû USB-s BT vevõm van és nem mindig ismeri fel az eszközöket vagy csak egyirányba azt is ugy ha a számitogépröl küldök BT-n keresztül a mobilra, de viszsafele már nem megy.
van valahol egy univerzális illesztõprogi amit a w7 is szeret?
Tetsuo
Azt hogyan lehet megoldani, hogy bizonyos telepitett programok NE erjek el az internetet es NE IS dobjanak fel soha ilyen keressel ablakot?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Az jól van beállítva.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

elitehun
Egyszerûbb kézzel 😉 Ezer hála!
[HUN]FaTaL
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox

Ezt kimásolod és mindened megmarad. Vagy MozBackup de az is ezt csinálja. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5