Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És lenne még egy kérdésem hogy a torrentet is ki lehet valahogy menteni mint a firefoxot?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyszerûen sehol nem találom, mindenhol csak driverek vannak
Windows 7 Ultimate Editiont használok kb. 1 hónapja minden probléma nélkül. Elõtte Win 7 Home Premium volt fent közel egy évig, arra semmi panaszom nem volt. Olyan 3-4 napja véletlenszerûen lefagy a rendszer, minden billentyûre érzéketlen. Ez netezés vagy netes videó közben szokott elõfordulni, egyszer pedig játék közben történt (a böngészõ is meg volt nyitva). Vírust, egyéb szemetet nem találtam. Mi szokott lenni a gond?
A gépem paraméterei:
Alaplap: MSI 770 C45
Proci: AMD Athlon II x2 250
VGA: ATI Radeon hd 4650
Memória: Kingston 2gb ddr3 1333mhz
HDD: Samsung 250GB SATA II 7200 rpm
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy a gyors indítás hátránya, hogy a tényeges rendszerbetöltõdés után késlelteve indulnak a kevésbé fontos szolgáltatások. De természetesen a virusírtó is dogozik iylnekor a háttérben
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A legutóbbi választ ezúton köszönöm, bevált (telefonos aktiválás) minden rendben van egyelõre..
Új kérdésem: vettem 2 db WD Caviar Black winchestert, ezekre újraraktam a rendszert. Mindkettõt 2 partícióra osztottam, a rendszer egy 100 Gb-osról áll fel ami kellõképpen tiszta.. még.
Ami számomra érdekes: amellett, hogy gyorsabbak a lemezmûveletek és a bootolás, a bekapcsolást követõ 2 percben folyamatosan kattog a vinyó, folyamatosan olvas/ír, mintha rengeteg program töltõdne be, vagy menne a háttérben valami víruskeresés vagy nem tudom mi... ez a régivel kb fél perc alatt végbement, utána csendben volt.
Automatikusan indulók vissza vannak vágva, nincs szemetelve a rendszer, ezek vannak:
Mi hajthatja a rendszert az elején?
Összefügg-e ez a meghajtó indexelésének engedélyezésével, vagy nem??
Célszerû-e ezt bekapcsolni vagy nem?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A #38878 hsz. alatt említett probléma megoldódott, köszönöm mindenkinek a segítséget.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ide
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
most már mûködik ez a fránya élményidex is :-) Ja, és ugyanaz a 32
bites 3dmark vantage 600 pontal többet csinált 64 bit alatt. érdekes :-)
téháiksz ! ; )
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Van egy kis problémám.
Kb. 1 hete kezdõdött, a HD, FullHD videók neten nézve teljes képernyõs módban folyamatosan szaggattak/akadoztak, kis méretben nem. Ugyanez volt a helyzet ha mondjuk Lightroom használata mellett netes rádiót hallgattam.
Mára megelégeltem, se rendszervisszaállítás, se töredezettség-mentesítés, se vírusírtás, se flash player újratelepítés nem hozott eredményt. A nettel se lehet probléma, az elõre betöltött videók is szaggattak.
Utálom az újratelepítést, de rászántam magam, mert nem láttam más megoldást. Ugyanúgy rossz...
A gép: 2GB RAM, Intel Core 2 Duo 2.13GHz, 32bites Win7 Ultimate
Nem értem mi lehet a probléma, régen tökéletesen ment a FullHD videó is, PS, Lightroom, Gimp egyidejû használata mellett is.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
Üdv.:
Duwa
És hát vegyes érzéseim vannak. Na de majd megszokom.
nem lehet egyszerûen levenni az összes jogot a fileokról? egyszerû szûz fileokat csinálni belõlük tulajdonos nélkül? akkor nem kéne szarakodni mindíg
Amúgy a problémás mappákat vedd mégegyszer saját tulajdonba, altárolók és célobjektum legyen kipipálva.
viszont érdeklõdnék hogy nem tudtok-e olyan hangerõ szabályzót xp-hez mint ami win7-en van, hogy külön lehessen mindennek állítani a hangerejét😊
egyáltalán nincs más felhasználó.. én vagyok a rendszergazda nincs más.. én telepítettem én használom... az én fileaim voltak és most is az enyémek lennének ha beengedne hozzájuk.... van egy vagon mappám és mégtöbb file-om... nehogy már az összesen végig keljen zongorázno a jogosultságokat....
Te mit mondasz?
cambrige silicon radio chipes
windows 7-et használtam jó ideig, aztán pár kellemetlen esemény hatására új windows-t kellett telepítenem, és xp-t raktam fel, viszont a monitor képfrissítési frekvenciái nem olyanok mint win7-en, pl 1600x1200-ban win7 alatt 80 Hz-n ment a monitor (régi fajta crt), xp-n meg 60 Hz-n, driver a legújabb, van ötlete valakinek hogy ez miért van így és mit lehet tenni ellene ?
Vagy mindegyiket fellehet miután elintéztem a loaderrel?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Win7 reinstall volt... (valamiért 64 bit alatt egy hét után belassulnak a böngészõk) na mind1 szóval újra raktam a rendszert, ismét 64 bitre hátha megy.
A probléma az adattároló particiómmal van (D:/). Egyfolytában lekoptat hogy nincs engedélyem... hozzáteszem az egész particiót a tulajdonomba vettem egy fórumon talált parancssorral... de nem jó még mindíg... a hajam már az égnek áll...
NEm lehetne azt a particiót egyszerûen mindíg mindenkinek elérhetõvé tenni?... úgyértem, hogy ne legyenek engedélyezettek meg minden ilyesmi..... valahogy ezt a biztonsági lószart kilõni nem lehetne? ...
Így most némelyik mappát meg tudom nyitni másikat meg nem... ugyanígy a fileokkal is... Némelyik mappám elõtt lakat van.. mint mikor a "megosztás senkivel" be van kapcsolva... de pl van lakatos amit tudok használni és van olyan amit nem... Megõrülök...
Szóval röviden... D partición csak adatok vannak (kép,film,doc,stb). Azt szeretném, hogy az összes file elérhetõ legyen... olvasható írható módosítható sõt ha akarom jól meg is du*hassam. .. és nem utolsó sorban örülnék ha egyformák lennének a mappáim (amiket nem kis fáratsággal rendszereztem) és nem virítanának lakatok rajtuk.
Amit próbáltam:
-parancssorban tulajdonba venni takeown-al ---vagy hogy írják---
-és persze a jobb klikk biztonság stb stb-t is megcsináltam a partición és ezzel együtt elméletileg az almappákon és fileokon is...
Mindkettõ eredménytelen... van ami megy van ami nem.
Jah és ha még nem írtam volna én vagyok a rendszergazda... sõt igazából más nincs is... még vedék fiók sincs. Csak én!
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
egy sima noname átlátszo kék szinû USB-s BT vevõm van és nem mindig ismeri fel az eszközöket vagy csak egyirányba azt is ugy ha a számitogépröl küldök BT-n keresztül a mobilra, de viszsafele már nem megy.
van valahol egy univerzális illesztõprogi amit a w7 is szeret?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10