Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. Steam
jobbra lent a kisikon látszik o.0
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Egyedi windows-om van egyedi hanggal és nagyon tetszik.
http://goo.gl/gd6Zi5
De én nem értek hozzá, azért is kérdeztem!
Te kerested, nem én és más dolgom is van.
Ezekszerint el sem olvastad a cikket, ugyanis egy dllben van.
Érdekes, mert priviben 22 percen belül megkaptam a választ, úgy látszik a kérdésemmel nem volt semmi baj. De lehet az Õ gépére máshogy esik a fény 😊
Mellesleg a kérdésemre a válasz ezek szerint(ed): sehol
Na idáig én is eljutottam a hsz-om elõtt, ezért kértem segítséget.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha megvan, megköszönöm és mindenki örül!
Bocs, tényleg ne vedd magadra, de szerinted mégis a Media itt mire utalt?
Ha windows topicba írok és hangot keresek és megírom, hogy a Media-ban nincs benne, akkor szerinted ebbe a kérdésbe még mit kellett volna beleírnom annak, aki magát kicsit is win7 hozzáértõnek tartja vagy legalább annyira kompetensnek, hogy válaszoljon egy kérdésre?
A rendszerindítási hang NEM UGYANAZ, mint a bejelentkezési hang.
Mindegy, a válasz azóta megvan.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Win 7 van fent, 32 bites, magyar. Újra akarom húzni, de nincs DVD-rom a gépben, az most tökmindegy miért, beszart.
Viszont fent van a Win 7 DVD a D: meghajtón.
Két partícióm van, a C: -n van a Windows, a másikon minden egyéb.
Meg lehet oldani azt valahogy, hogy flash drive és DVD-rom nélkül installálom a Win 7-et valahogy a C: -re, a D: -n lévõ "DVD" -rõl?
Nem találtam sok idevonatkozó információt a neten...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
vezérlõpult\hang\ hangok fül
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A Media-ban nem találtam, ott csak a bejelentkezõ van.
Az USB telepítés és driver telepítés után meg úgy gondolnám, hogy mükõdni fog minden sata eszköz, jobb ötletem nincs.
Amint ez megvolt, abba maradt a recsegés...
Egyrészt nem tudom azt hogy lehet, mint mondtam eredeti DVD. Egyszerûen felmásolom Pendrive-ra a tartalmát, és kész???
Másfelõl ezzel nem vagyok kisegítve, ha feltelepítem, és továbbra sem látja a DVD írót, az elég nagy gebasz, mondhatni csak a torka véres. Amúgy sem hiszem, hogy a win7 és a hardvergyártók csak ezt a megoldást hagynák nekünk.
Más ötlet???
Elõre is THX
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Az lenne a kérdésem, hogy a mappa mérteinek a megjelenítésére van-e valamilyen mód explorerben?
Értem ezalatt, hogy megjelenne egy új oszlop a meglévõk mellett (név, módosítás dátuma) windows intézõben hasonlóan, mint ahogy a lomtárban.
Nézegettem a vezérlõpult mappabeállításait, azon belül is különösen nagy figyelmet szenteltem a nézet fülnek, de sokra nem jutottam a dologgal. Fájl- és mappakezelési feladatok miatt, pedig relatíve fontos lenne ismernem a mappák méretét, anélkül, hogy egyesével kattintanék rájuk és várnám ki, hogy a win meghatározza a méretüket.
Scientia potentia est.
Olyan gondom van, hogy a hangok lekezdett szarakodni
Ha a gép dolgozik kicsit már elkezd akadozni ilyen térbeli hangja lesz, sõt elég ha már frissítést nyomok asztalon és ez van😊
alaplapi és hangkártyával is ezt csinálja, eddig még sose volt ilyen
ultimate 64Bit
amd phenom 8500
4GB RAM
GA- MA770 DS3 alaplap
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Vagy Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Az SP1 eltávolítása a parancssor használatával
Kattintson a Start gombra A Start gomb képe, majd írja be a keresõmezõbe a parancssor kifejezést.
Az eredménylistában kattintson a jobb gombbal a Parancssor elemre, majd kattintson a Futtatás rendszergazdaként parancsra. Rendszergazdai engedély szükséges Amennyiben a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerõsítést kér, írja be a jelszót, vagy hagyja jóvá a mûveletet.
Írja be a következõket: wusa.exe /uninstall /kb:976932
Nyomja meg az Enter billentyût.
Sziasztok!
Egy igen érdekes kérdéssel fordulok felétek. Isemrõsömnek összedobtunk egy gépet, benne egy fain 128 GB-s Adata SSD-vel. Én telepítettem a gépet, méghozzá úgy, hogy a vezérlõ AHCI-re volt állítva, és minden fain volt. Aztán pár hónap alatt megpusztult az ASUS alaplap, és gariba egy Gigabyte-ra (GIGABYTE GA-890GPA-UD3H ) cseréltettük.
Ezután már nem én telepítettem, hanem a gép tulaja, õ viszont nem állította AHCI módra a vezérlõt, és a vinyó 7,4 helyet csak 7,0-t kapott windows élményindexen.
Erre mikor kiderült, hogy nincs bekapcsolva az AHCI a bioszban, én megtettem ezt.
Ekkor a win7 nem akart elindulni(eredeti lemez). Felajánlotta a normál indítást, ami után rögtön újraindul, vagy a javítást, ez esetben telepíteni próbál valamit, amit nem sikerül neki, és ez után indul újra.
Nah ez eddig még nem lenne tragédia, gondoltam akkor újrainstall DEEEE
itt jött a bibi.
Amikor ugyanis AHCI módban van a vezérlõ, a gép a DVD írót sem látja, és hiába van benne a window7 lemez, és hiába van beállítva hogy a first, second, és third boot bevice is a DVD rom legyen, egyszerûen azt se veszi észre, hogy van benne DVD író, és ugrik rögtön a windows loading képernyõre, aholis ismét jelentkezik a már említett újraindulós játék.
Egy szó mint száz, ahogy hogy mûködjön az AHCI kéne egy újrainstall, de míg az AHCI be van lõve, nem lát DVD írót, ergó nem tok újratelepíteni.
Ez szerintetek miért van, és hogy a nyavalyába tudnám ezt kiküszöbölni, mert biza nagyon kellene ám az a trim.