Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Mindkettõ cáfolva, nvdia vga-m van és atomstabil, de más gépen is ez a helyzet amit használok.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

biomage
biztos feltelelteted az összes windows frissítést? és a kártyád oldaláról szedted le a drivereket?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Miley Cyrus
de istenem, felraktam egy régebbit is-.-
mi a f*sz van már komolyan? az nvidia tápol szrt, vagy a windows 7 egy király rendszer, hogy minden fos rajta?

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

bon
Nvidia driver probléma.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Miley Cyrus
Uraim. Ismét két kékhalál..😄XD cod4 közben jött az egyik, a másik meg gondolom restartnálxd mert dolgom volt és itt hagytam. mik ezek?😄

bon
Én is kaptam már ettõl a forumtól jó néhány ajánlatott, de ajánlották már olcsóbban is (szerintem árfolyamfüggõ), némi rizikó van benne.

[HUN]FaTaL
Legálisnak éppen nem nevezném, a developer kulcsok tudtommal (fõleg accal) nem árusíthatók.

Ennek ellenére az eredetiségvizsgálaton nyílván nem fog megbukni, mert maga a kulcs eredeti.

http://goo.gl/gd6Zi5

Köszi.

www.smart-bus.hu

lck
Nem tudom Kérdezz rá ott.
A szavaidból azt veszem ki, hogy tudod melyik fórumról van szó! 😊 Köszönöm a választ, gondolkodom a dolgon...

Még annyit, hogy ezekhez van valami korlátozás, vagy akárhányszor felhasználhatóak? ( Gondolom egy gépen )

www.smart-bus.hu

lck
Létezik. De hogy 100%-ig legális e az nem biztos. Mindenesetre ott ahol ezt árulják - a fórumban még senki nem panaszkodott az eredetiség miatt. Persze garancia nincs hozzá.
Üdv Urak!

Az alábbi e-mailt kaptam,

"Üdv

Szeretném figyelmedbe ajánlani, hogy MSDN hozzáférés az összes Microsoft-os szoftver letöltéséhez,
termékverziónként 2-2 db termékkulccsal vásárolható 10.000 Ft-ért az alábbi címre (LIVE bejelentkezés szükséges) :
http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/default.aspx

Valamint külön Windows 7, Office 2010 stb. termékkulcsok is amik 3000ft/db áron kaphatók !!!"

Rákérdeztem, hogy ezt mégis, hogy, és arra pedig ez jött,

"Hello

Teljesen legális egyedi termékkulcsok amivel online aktiválható a Windows v Office !

Ha érdekel akkor banki fizetéseel vagy paypal-al lehet fizetni, aztán küldöm a kulcsot emailben !!!"

Nekem ez elég lehúzás szagú... mi errõl a véleményetek? Létezik ilyen?

Elõre is köszi...

www.smart-bus.hu

Köszi a segítséget, sikerült. További szép napot!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Evin
Vagy vannak Uninstall progik (Total Uninstalle vagy hasonló névvel), amik szerintem törölni tudják az ilyen halott bejegyzéseket.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Regeditbõl kell törölni: Start menübe beírod, hogy regedit.
Ott keresés, és beírod a program nevét, ami a telepített programok között szerepel. Ha talál egy olyan bejegyzést, ami egy Uninstall nevû mappa alatt van, azt törölheted.
Sajnos most konkrét elérést nem tudok adni, Win7 hiányában.

Sziasztok!

A telepített programok listájában szerepel egy program, amit nem tudok onnan törölni. A gépen már nincs a program csak a listában. Ha ráklikkelek, hogy törölje, ezt írja ki: nem elégséges a joga, forduljon a rendszergazdához. Másik fiók nincs a gépen csak az enyém. Hogy tudnám ezt a programot a listából mégis törölni. A jogosultságot már módosítottam, de nem sikerült így sem. Köszi!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

bon
1. USB hosszabító okozhat problémát.

2. alaplapi driverek hiányoznak, pl. AHCI vezérlõ

[HUN]FaTaL
#2: Raid vezérlõ, ne foglalkozz vele, adott esetben le is tilthatod.

Miley Cyrus
talán az erõforrások beállításai(?) ott az energiagazdálkodási lehetõségeknél vagy ilyesmi..de laptopon van rengeteg ilyen spórolós opció. nézegesd végig

Miley Cyrus
ismét énxd bocs..😄 de már én is fejbe lövöm magam😄

Szóval ISMÉT 2 probléma😄

1# Az egér néha kifagy, mármint nem tudom. nem érzékeli az usb port. ha átdugom másikba, akkor jó, de ha onnan is, akkor jön a 3. és ha az is, akkor resi.. szóval van az alaplapon 2x2 és elöl 2..nem tudom mi a baja. a T-Home-tól kapott USB hosszabbítóval van bekötve, mert a kábele kb 50cm..-.- ez lehet a baj? mert régen izélt a windows, hogy gyorsabb mûködésre is képes blabla..xd

a másik;

2#

ez. ez mi?😄

Sziasztok.Nos kipróbáltam az Fn+F7 Fn+F8(fényerõ)-as billentyû kombinációt de nem reagál rá.(vagyis csak ezek nem reagálnak) Pl:Fn+F5 Fn+F6(hangerõ) ez megy simán. Nem értem mi lehet. Ha aksiról megy ha hálózatról egyikre se reagál. Hm. Szerintetek? <#worship>
Most próbáltam egy olyat, hogy csak 1 mappát osztottam meg azon a meghajtón , megadtam neki, hogy mindenki láthassa (engedély szintje: Társtulajdonos) és így már tudtam írni olvasni. De a meghajtónak hiába adom be, hogy "mindenki" teljes jogosultsággal, akkor sem mûködik.
?????????????
bon
A felhasználódnak legyen rendben a megosztási jogosultásága és ne a rendszergazda nevûnek, mert igen nagy valószínûséggel nem te vagy a Rendszergazda nevû

Ha a jogosultság alatt a rendszergazdait érted, akkor igen.
És igen, meg van osztva egy komplett meghajtó, amit látok is csak nem enged csatlakozni ezzel a szöveggel: A hozzáférés le van tiltva!
A tûzfalat pedig kikapcsoltam és ugyanez a szitu.
bon
Megosztás jogosultsága rendben van?

Evin
És meg is van osztva valami?
Windows tûzfal (kikapcsolva,fájlmegosztás pipa)?

Pedig be van kapcsolva...
Más ötlet?
Evin
Valószínûleg nincs bekapcsolva a fájl- és nyomtatómegosztás.

Sziasztok!

Routeren keresztül van hálózatban 2 gép. Windows 7 vs Windows Vista. A Vista-s géppel meg tudom nyitni a 7-es gép megosztott hálózati meghajtóit, de ezt visszafelé már nem. Azt írja ki, hogy: A hozzáférés le van tiltva!
Pedig nincs jelszó beállítva, már az AVG tûzfalat is kikapcsoltam, de nem...
Mi a gáz?!
Ma este megnézem melo utána! De gondolom látja, ha a windows is látja , hogy 8 van , csak 3 használható!

bon
Felesleges kodec, kmplayer, vlc player de még biztos tudnék sorolni néhány egyéb programot ami mindenféle kiegészítõ telepítése nélkül is támogatja a feliratott.

Pharaoh
Hi!

Tud abban vki segíteni, hogy az FFDshow miért nem akar mûködni Win7 alatt? Xp alatt tökéletes volt, de most ha pl feliratos filmet nézek nem jelenik meg a kis ikonjka az óra mellett és nincs is felirat.

Miley Cyrus
felratkam, aztán töröltem megint, és most jó😄
kösz😄

aate
"Alapértelmezett meghajtó ikonok módosítása"

aate
Rakd fel újból a HD sentinelt és amikor telepíted a menüben megkérdi a meghajtó ikonokat megváltoztathatja?Azt a pipát kiveszed és újra törlöd a programot.

Miley Cyrus
hát nem csinálta vissza😄

[HUN]FaTaL

Miley Cyrus
Na, pogrem solved..😄
VISZONT..felraktam ugye azt a hdd ellenörzõt, aztán töröltem, mert nem nagyon ekll, és megvan oldva minden..most viszont hogy tudom visszaállítani az ikonokat?

erre gondolok..xd

bon
Biosba lászik a 8gb memória?

tmp
Sziasztok, adott egy 4magos i7-es gép, (8magnak jelöli a virtuális magok miatt). Virtualboxal hány magot adjak egy rendszernek? 2 magot olvasok mindenhol, de én úgy veszem észre hogyha 2 magot adok neki akkor ad 1 igazi és egy "virtuális" magot. Tapasztalata valakinek etéren? köszi

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Jah olvastam a faq-ot! De mivel laptoprol van szó, a bios beállítása kb a bootsorrend-re korlátozodik! Azon kivül még van 3 beállítás, d2d recovery, achi-ide, meg egyre nem emlékszem hirtelen!

[HUN]FaTaL
Szerintem less rá a vinyód állapotára hd sentinellel.

bojti
Próbáld ezt (idézet a FAQ -ból ):

"4gb memória van a gépbe, 64bit-es operációs rendszert használok, de még se látja a gép az összes memóriát, mi a teendõ?
Be kell lépni a gép BIOS-ába és meg kell keresni a Memory remap funkciót, ha megvan akkor ki kell kapcsolni, vagy ha ki van kapcsolva akkor meg be kell."

biomage
feltelepítetted minden updateot? ha nem akkor csináld meg most.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Miley Cyrus
Ez most megint mitõl van?😄 2napos win7ultimate32bitsp1

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségesm!

Az a gondom, hogy a gépemben 8 giga memoria van telepítve, és azt irja a sajátgép, hogy csak 2,99 giga használható!

Win 7 home premium 64 bit eredeti windowsom van core i7-es gép!

Van valami ötletetek ?

Pretorian
Hááát, pedig Daemon tools-al sikerült. <#circling>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

[HUN]FaTaL
1napos a rendszer 😄
és nem használtam takarítós cuccokat, senem töröltem az ikonokat, az ikonok meg is vannak a helyükön mint ahogy a képen is látszik, azok is vannak ikonnak megadva, de nem látszanak :-/

bojti
Valami jó kis takarítóprogramot használtál mostanában ? Rendszervisszaállítást próbáld meg .