46641
  • TheSosy
    Köszi.Az a baj,hogy ez a gondomon nem segített :(. Az lenne a problémám,hogy nemrég óta minden játék egyes részei,objektumai homályosak lettek.Ezt a vidikártya okozta,vagy micsoda?És mit tudnék csinálni vele?
  • DarkSector
    Használd egészséggel....
    win64bit + hd6xxxM
  • TheSosy
    win 7 64 bit
  • DarkSector
    win7 32 vagy 64 bit?
  • TheSosy
    Hello! Tudnátok 1 frissítést linkelni a vidikártnyának. A mostani :amd radeon hd 6630m
  • TYÜTYI2006
    Sziasztok!
    Újabb win 7 gond. Mivel nem sikerült bekapcsolni a windows 7 alapértelmezett játékait tegnap, ezért ghostból visszaállítottam, a Windows update előtti ghost file-t. Ott bekapcsolhattam. Még nem frissítettem, inkább délelőtt a netet olvasgattam, stb. Aztán egyszer csak, feljött 1 piros eset smart ablak: 2012.02.27. 10:34:19 Rendszerindításkor futtatott víruskereső rendszerindítási szektor az egyik fizikai lemez (Lemez 1) aktív rendszerindítási szektora valószínűleg ismeretlen TSR.BOOT vírus a megtisztítás nem lehetséges
    De ha a boot file-okat nézetem esettel akkor nem talál semmit. Azóta se jelez, új eseményt ezzel. Megnéztem a kimentett boot file-imat. Bootmgr, bootsect, win7, wpqri. A win 7-en nincs wpqri, de van helyette YEWZT file. És persze a Windows update előtti, és utáni ghostban is ott van ez a file, megnéztem a, ghost file-ban. Mi lehet ez, valaki találkozott e már ilyennel? Majd legfeljebb, az alapból telepített win 7-et, visszaállítom, ott még nincs yewzt.
  • Nasim
    Sziasztok! Hang problémám van, fejhallgatóval sokkal rosszabb minőségű a hang, mint hangszóróval. Mintha hiányozna belőle a mélyebb hang. Realtek AC97 driver fennt van, de a beállításoknál nem találok semmit ami segítene.. Ha valaki tudna segíteni annak köszönöm
  • kl24h
    Akkor a Windows Repair lesz a megoldás és ha sikerül, akkor a System Restore-t kapcsold be (ha ki van kapcsolva), hogy legyen visszaállítási időpont lementve.
  • robidj
    szia lefutattam azokat és semmi talált vírust kitörölte de még mindíg az a hiba áll fent!!!!!!!
  • zöldeshányás
    thx
  • bon
    Hálókártya esetén a a tcp/ip tulajodnságinál autómatára állítasz mindent.
  • zöldeshányás
    hi.

hogyan tudom a hálózati beállításokat alaphelyzetbe állítani?
  • kl24h
    Ma is futtasd le a Malwarebyte's Antimalware-t és ha ugyanazokat a hibákat találja, amit talált a tegnap, akkor valami profi vírusod van.
    Még nem árt a következőket is lefuttatni:
    Hitman Pro
    Emsisoft: MalAware

Mondjuk az, hogy megjelenik a hibakód, azt okozhatja vírus is vagy vírus által hagyott nyom.
    Hogy biztos légy benne, hogy tiszta a géped, akkor le kell ellenőrizd le a rendszert a következőkkel: Kaspersky Rescue Disc 10 és a BitDefender Rescue CD. Ezek ilyen bootolható cuccok (ezekbe nem tud a vírus beleszólni), Linuxban vannak írva és amilyen fertőzött fájlokat megtalálnak, azt biztonságosan törlik.
    A Kaspersky Rescue Disc 10 van USB-s (pendriverről bootolni) megoldás is, azért nem kell CD elrontani. A BitDefender Rescue CD esetében nem adtak hozzá USB megoldást, ezért miután letöltötted a *.iso-t, megírod pendriverre az UNetbootin programmal.

Ezt a második módszert (bootolható cuccokat) kihagyhatod, de ha mégis van egy vírus, akkor a további munkád lehet érvénytelen lesz. Hogy megold a problémát, beteszed a Windows telepítőt, nem kell újratelepíteni a Windows-t, csak egy Repair-t adni (Windows XP esetében ez lenne a Repair), ami csak a Windows dolgokat javítja ki.
  • robidj
    szolgáltatásokba se szerepel meg a defender se!!!
  • robidj
    valami megoldást tud valaki még mert tűzfalat még nem sikerüllt megoldani windows!!!!!!!!
  • Krisztiam #41231
    köszi szépen
  • bon
    Igen erre gondoltam, első körben driver frissítést ajánlanék, legfrissebb nem béta Windows 7-es driver formájában.
  • Krisztiam #41229
    így gondolod: ?

• bon
    bluescreen viewer programmal bővebb információ kinyerhető a kékhalálból, annak az adatait szúrd be ide.
  • Krisztiam #41227
    Kék halál Windows 7 alatt:

• robidj
    NINCS VÁLTOZÁS MÉG CSAK AZ ELSŐT FUTATTAM AZT ÍRJA KIJAVÍTV DE NEM JÓ!!!
  • kl24h
    Ha profi vírusod van, akkor a Malwarebyte's Antimalware sem tudja eltávolítani vagy már a Malwarebyte's Antimalware-t telepítéskor megfertőzi és akkor nem detektál sokmindent. Ebben az esetben is van megoldás.
    Még meg lehet próbálni a Microsoft Fix it Solution Center: troubleshooting software issues vagy a Microsoft Fix it Center Online.
  • robidj
    már elenőriztem és amiket talállt törlésre kerültek
  • robidj
    ilyet nem találok a windowsba hogy consrv.dll ahogy írják
  • kl24h
    "szia ez mi volna?" hát a Malwarebyte's Antimalware, arról írtam a #41201 hozzászólásomban. Ha nem ellenőrizted le vele a gépet, akkor ajánlom sürgősen leellenőrizni.
  • robidj
    az a baj hogy nincs dátum nekem egy másikra vissza állítani
  • V43 1105
    No, parancssorban Win7 lemez berakása utána 1-2 parancsot beírva megoldódott a probléma, köszönöm a segítséget azért !
  • bon
    Nem tuodm, hogy az itt leírtak segítenek e: link

De lehet, hogy egyzserűbb lenne egy rendszervissazálíltást csinálni egy korábbi de még jó állapotra.
  • robidj
    WINDOWS TŰZFAL NEM TUD MÓDOSÍTANI BIZONYOS BEÁLLÍTÁSOKAT HIBAKÓD:0x80070424 meg 0x6D9 meg 0x0000142 ezeket írja ki!
  • robidj
    hát csaknem oldódott meg a probléma hiába futtattam le!
  • robidj
    szia ez mi volna?
  • lck
    Vagy rendszergazdaként indítani a winampot és akkor rátenni a társításokat.
  • bon
    Fájltípus vagy protokoll társításal programmal, kiválasztod pl az mp3-at majd program módosítása gomb tallózás, kikeresed a winamp indító fájlt, majd ok.
  • kl24h
    #41201?
  • mester1987
    Sziasztok.
    Az alapértelmezett programokba hogyan lehet a Winampot felismertetni?
    Minden kiterjesztés a Media Playeren van.
    Köszi.
  • robidj
    sziasztok hát nem tudom megoldja -e a hibát ez is Emsisoft!
  • V43 1105
    Egyetlen egy vinyo van a gépben, olvastam neten másnál is volt ilyen probléma, például itt . Az a gáz egyetlen egy vinyó van a gépemben, most megint megpróbálok feltelepíteni egy Windows 7 Home Premiumot ..
  • bon
    Elsőnek a winyót nézném meg a HDsentinel progrmmal, nem e hibás.
  • V43 1105
    Üdv!

Ma sikeresen lefagyott a Win7-em, resetet nyomtam, majd nem indult el a rendszer, úgy voltam vele oké, akkor újra rakom .. megtörtént, de winload.exe hibával megáll, vagy pedig astor.sys hibával, utóbbi megszűnt.. Ilyenkor mi a teendő ? :S
  • robidj
    nekem ki is van kapcsolva mert be se lehet